logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA HOS SAROVARAM

0
Ayurveda Indien, Sarovaram
Fra20.200 kr.
Ayurveda Indien, Sarovaram
Fra20.200 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1768
Varighed - 16 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Trivandrum
Rejseform - Ayurveda
Rejsetype - Individuel rejse
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst.

Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og seriøs ayurveda behandling, er stedet en juvel.

Sarovaram er beliggende væk fra alfarvej ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation.

Det er 10 kilometer fra Kollam og 80 kilometer fra Trivandum. Stedet emmer af en varm og familiær stemning, og her nærmer man sig den traditionelle indiske gæstfrihed; princippet om at en gæst behandles på lige fod med Gud. Det venlige og empatiske personale og det afslappede miljø er derfor en ekstra dimension til at få maksimal udbytte af de individuelle, og meget specialiserede, behandlinger.

Ejerens familie har praktiseret ayurveda gennem tre generationer. Grundlæggeren var Mr. Gopala Aykara Pillavaidyar, og stedet administreres i dag af hans søn Dr. A.G. Muraleedharan Nair og barnebarnet Dr. Kiran M. Aykara.

Resortet drives udelukkende som ayurvedisk sundhedscenter, hvor de individuelle behandlinger er alfa og omega. Derfor er der heller ikke swimmingpool og underholdning, som på de mere turistede wellness resorts. Sarovaram drives med omhu for miljøet og har egne økologisk dyrkede grøntsager, eget kompostanlæg mv.

Opholdet i Sarovaram var helt fantastisk. Behandlingerne var gode og udført af dygtige folk. Dr. Kiran er en historie for sig. Han interesserer og involverer sig. Han kontaktede os flere gange daglig, spurgte til os og justerede sommetider behandlingerne.
Al personale var fantastisk søde og gjorde alt for os. Selve centeret er jo overordentligt smukt og en dejlig plet at være på.
Vi kan meget anbefale Dr. Kirans Sarovaram.

Anne Marie og Hans Jørgen
AYURVEDA HOS SAROVARAM

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Ankomst Trivandrum: vidererejse til Sarovaram

Ankomst Trivandrum i de tidlige morgen timer.
Modtagelse ved ankomst og du bliver kørt til Sarovaram – ca. 1 time. Indkvartering straks ved ankomst og hvile.

Hen på eftermiddagen starter du dit ayurvediske forløb.

Du skal til at begynde en ayurvedisk behandling. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler, men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Du kan fortælle lægen om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie. Forvent ikke en længerevarende diskussion, for ayurveda har et andet perspektiv på, hvordan du bør opfattes. Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand i samråd med din terapeut. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og lægen vil korrigere og rette ind undervejs.

I første omgang vil du måske føle dig træt, udmattet og øm, og du vil måske være nødt til at beskæftige dig med uventede følelser, der opstår undervejs – dette er normalt og en del af healingprocessen. Prøv ikke at give andre “skylden” eller at “flytte ansvaret” væk fra dig selv, men hellere at acceptere og arbejde dig gennem dette.

Imens du er i behandling, er det virkelig vigtigt, at du ind imellem husker dig selv på, at du er i en healingsproces og ikke skal lade aben på dine skulder friste dig med overspringshandlinger.

Gå tidligt i seng
Stå tidligt op
Hør beroligende musik
Chant og mediter
Dyrk yoga
Vær mild og giv slip
Tal ikke unødigt for meget
Sig ’pyt’ når bekymrende eller negative tanker dukker op.
Det er en god idé at skrive en ’gratitude diary’ og mind dig selv om alle de gode minder, du også har. Kultiver en god nutid med positive tanker fra tidligere oplevelser.
Kig indad og bliv i healingsprocessen!

Start lige nu og syng med på The Beatles LET IT BE.
Langt de fleste forlader Sarovaram i langt bedre form, fysisk såvel som mentalt og følelsesmæssigt, men det kræver også en indsats fra dig!

3. - 14. DAG Sarovaram

Ophold Sarovaram og daglig ayurveda.

Specialicerede behandlinger og urte præperater.

Selve behandlingscentret på Sarovaram hedder ”Ayurmana” (på engelsk kan navnet frit oversættes til ”Sacred Life”). Her er uddannede terapeuter under supervision af dygtige læger og den daglige leder af behandlingscentret, Suresh Kumar, som også har en bred viden om medicinske planter. Resortet er certificeret “Green Leaf” ayurveda-center.

Centret er ikke kun specialister i generel forebyggelse, men også i kroniske sygdomme, spondylosis, gigt, knogleskørhed, nakke-, skulder- og rygproblemer og hudsygdomme af enhver art, bihulebetændelse, gigt, hovedpine, migræne, søvnforstyrrelser, forstyrrelser i fordøjelseskanalen, gastrointestinale lidelser, over- og undervægtig, hjerte- og kredsløbsproblemer, afgiftning (efter kemoterapi), depression, psykosomatiske lidelser, luftvejssygdomme, allergi, tinnitus, stress og udbrændthed og mange andre “livsstilssygdomme”.

Du kan forvente og glæde dig til en førsteklasses behandling og pleje.

Den anvendte medicin er fra deres egen produktion, og der bruges planter og urter fra haven. Familien driver også en farmaceutisk fabrik, hvor der produceres over 500 forskellige slags ayurvediske produkter, der har fået tildelt GMP æresprisen (Good Manufacturing Prize).

Yoga og meditation er ikke en del af kuren men tilbydes mod tillæg

Daglig ayurvedisk behandling er inkl. og varer ca 1½ time. Alle urtepræperater som brues under behandlingen er inkluderet.

Har du helt særlige behov og skønnes det at du har behov for ekstra behandlinger, vil lægen ordinere og tilbyde dette mod tillæg (20 Euro pr tillægs session)
Bemærk at Panchakarma er en gruppe af 5 behandlingsformer og ikke alle skal igennem alle behandlinger.

Under dit ophold på Sarovaram skal du dybest set kun koncentrere dig om at modtage behandlinger og slappe helt af. Vil du alligevel gerne for adspredelsens skyld opleve lidt, tilbyder stedet udflugter til Kovalam, Trivandum og Varkala strand samt sejlads på kanalerne i backwaters. Du kan også besøge de lokale landsbyer, tage på fisketur, fugletur eller besøge de lokale kunsthåndværkere, der væver måtter og kurve af kokosfibre.

15. DAG Afrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

AYURVEDA HOS SAROVARAM

PRIS

20.600 kr. for 15 dage
OBS!  enkeltværelse uden tillæg

All inclusive med helpension og ayurveda
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel tilrettelagt rejse som kan ændres efter ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Fly København-Trivandrum t/rt & skatter og afgifter pt.
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • Vegetarisk helpension
  • Transport fra lufthavn til hotel t/rt med bil
  • Daglig ayurveda 

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

OM SAROVARAM

Sarovaram er beliggende væk fra alfarvej ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation. Det er 10 kilometer fra Kollam og 80 kilometer fra Trivandum. Stedet emmer af en varm og familiær stemning, og her nærmer man sig den traditionelle indiske gæstfrihed; princippet om at en gæst behandles på lige fod med Gud. Det venlige og empatiske personale og det afslappede miljø er derfor en ekstra dimension til at få maksimalt udbytte af de individuelle, og meget specialiserede, behandlinger.

Ejerens familie har praktiseret ayurveda gennem 3 generationer. Grundlæggeren var Mr. Gopala Aykara Pillavaidyar, og stedet administreres i dag af hans søn Dr. A.G. Muraleedharan Nair og barnebarnet Dr. Kiran M. Aykara.

Resortet drives udelukkende som ayurvedisk sundhedscenter, hvor de individuelle behandlinger er alfa og omega. Derfor er der heller ikke swimmingpool og underholdning, som på de mere turistede wellness resorts. Sarovaram drives med omhu for miljøet og har egne økologisk dyrkede grøntsager, eget kompostanlæg mv.

Komfortabelt, enkelt og vegetarisk

Sarovaram råder over 4 rækkehuse med hver 2 separate værelser, designet i den enkle men smukke Kerala-stil. Værelserne er komfortable og med egen veranda, eget badeværelse med brusebad og toilet og egen loftsvifte (aircondition anbefales ikke, mens man får ayurveda behandlinger).

De vegetariske måltider er meget velsmagende og lækre og serveres i den åbne overdækkede restaurant. Alkohol og nikotinforbrug er ikke i overensstemmelse med den ayurvedafilosofi og derfor ikke tilladt under dit ophold. Drikkevarer som urtete og vand er gratis og til rådighed døgnet rundt. Centret underviser også deres gæster i ayurvedisk madlavning, så du kan tage læren om den sunde mad med hjem, deltagelse er gratis.

AYURVEDA andre rejser
Dr Unni ayurveda massage wellness
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA KICKSTART – 10 dage

Varighed - 10 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kerala - Trivandrum
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra13.900 kr.
Se detaljer
PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA
Ayurveda Sri Lanka - med det hele!

PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Colombo
Tangalle er blevet kaldt for Sri Lankas svar på paradis. Lækre strande så langt øjet rækker og ikke nok med det, så finder du Asha Lagoon Ayurveda Resort her! Gemt i udkanten af Tangalle lige ved den betagende Madilla Lagoon findes dit ayurvediske get-away! De perfekte omgivelser til at berolige […]
Fra20.800 kr.
Se detaljer
Ayurveda Indien, Sarovaram

AYURVEDA HOS SAROVARAM

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Trivandrum
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Ayurveda Indien, Kadappuram

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra15.800 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI 2 uger

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Trivandrum
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra15.700 kr.
Se detaljer
ganesh