BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind
BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

0
Indien
Fra20.600 kr.
Indien
Fra20.600 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1577
Varighed - 17 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Bangalore
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Rejsen går længere end til dér, hvor peberet gror – den fører jer så langt ind i mystikkens og religionens verden, at I ikke vil tro jeres egne øjne! Skønhed, afslapning og frisk luft i de frodige bjerge. En enestående tur med damplokomotiv og vandreture på elefantstierne.

Templer med farverige og erotiske figurer, ophold i fantastiske palæer og besøg i den gamle danske koloni Trankebar før badeferien ved Den Bengalske Bugt.

Alt dette kan I opleve på denne nye, afvekslende og spændende rejse gennem delstaterne Karnataka og Tamil Nadu. Turen er rigtig velegnet til at foregå i løbet af de danske sommermåneder og kan tilpasses individuelle ønsker.

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Bangalore - Mysore: blandt jasminblomster, krydderier og sandeltræ

Ankomst i Bangalore lige over midnat lokal tid. I bliver modtaget og kørt til jeres centralt beliggende hotel. Efter hvile bliver I hentet af jeres chauffør og kørt til Mysore, der ligger ca. tre timers kørsel fra Bangalore. I Mysore bliver I indkvarteret på et tidligere palads opført af Maharajaen for hans “døtre” (læs: elskerinder). Mysore er berømt for sine jasminblomster, farverige basarer med silke, sandeltræ og krydderier. Maharajaen af Mysore bor stadigvæk i Mysore Paladset og har gennem tiden sat sit præg på byen med de brede boulevarder, paladser og parker.

3.DAG Mysore: Mysores palads og Shivatempel

I tager på bytur i Mysore, hvor I besøger Devaraja, det store frugt- og grøntsagsmarked. Markedet har ry for at være et af de mest farvestrålende i hele Indien. Tæt på markedet ligger St. Philomena’s Church, som er bygget i 1956 til ære for St. Philomena. Kirken er i sin byggestil inspireret af Köln Domkirke. Herfra går turen videre til Mysores palads, der indvendigt er udsmykket med mahognilofter og massive sølvdøre. Til daglig bor familien bagest i paladset og råder ikke mere over godser og jord. I kører lidt uden for Mysore og ser en imponerende stenstøtte af tyren Nandi ved Shivatemplet øverst på Chamundihøjen. Herfra er der en fin udsigt over byen.

4. DAGMysore - Ooty - Coonoor - Kurumba: Nilgiribjergene

Fra Mysore kører I gennem varierede landskaber med rismarker og nationalparker med rigt dyreliv til Ooty, også kaldet Udhagamandalam og Ootacamund. Ooty ligger i 2.300 meters højde i Nilgiri bjergene, De Blå Bjerge. Byen er en forhenværende engelsk ”Hill station”, som de engelske koloniadministratorer, missionærer og plantageejere drog til, når det blev for varmt i lavlandet. Fra Ooty skal I på en helt særlig rejse med ”Blue Mountain Railway”, der er et smalsporet toy train fra 1800-tallet. I kører til Coonoor, hvor chaufføren står klar til at køre jer til Kurumba og indkvarteres med udsigt til de Shola beklædte bjerge eller i en ældre renoveret villa i Coonoor.

5. - 6. DAGKurumba: oplevelser i smukke blå bjerge

Nu er det tid til at opleve de smukke blå Nilgiri bjerge. Programmet kan variere lidt afhængig af, om I bor i eller uden for Coonoor.
Den første dag begynder med en frisk lille morgenvandring gennem skoven med en medhjælper, som med sin machete baner vejen for jer. Er I heldige, oplever I de vilde elefanter, der findes i området. Helt sikkert er det, at I ser aber, smukke tropiske fugle og plantearter som muskatblomme og det meget kostbare rosentræ. Senere kører I ad de snoede bjergveje til Coonoor. Her får I mulighed for på nært hold at følge sortering og tørring af de findelte blade, der derefter bliver til en god Nilgiri te. Naturligvis skal I også smage på den te, der går for at være den mest udsøgte hos Tranquilitea. Ejeren tager tesmagning alvorligt og vælger kun det bedste – det er lidt som at komme til en god vinsmagning. Et silver tip er, at teen plukkes, mens duggen stadig er frisk – det er vores absolutte favorit! Fra Coonoor er der en fantastisk udsigt over Lamb’s Rock, Lady Canning’s Seat og Dolphin’s Nose. Der er flere vandfald i Coonoor bl.a. Law’s og Kattery Falls. Mens I er i Coonoor, kan I også besøge Green Shop. I skovene i Kurumbadidalen lever Kurumbafolket. De er kendt som skovens magikere og lever af at indsamle honning fra de vilde bier.
Andendagen kan I bruge helt, som I lyster! I har en bil med chauffør til rådighed og kan f.eks. besøge den tredje hillstation i Nilgiri bjergene, Kotagiri.

7. DAGNilgiri - Madurai: Sydindiens ældste by

I kører ned ad bjergene, hvor der langs vejen spindes snor til reb af fibre fra kokosnødder, mens befolkningen dyrker sukkerrør, majs, ris, bananer, mangofrugter, papaya samt forskellige krydderurter som koriander, nelliker, muskat og tamarind i den røde og frugtbare jord. Stop op og få en smagsprøve på den syrlige tamarindfrugt, som er meget brugt i det sydindiske køkken.
I ankommer til Madurai og bliver indkvarteret på et godt og centralt beliggende hotel, der ligger tæt ved templet Madurais Sri Menakshee.

8. DAGMadurai: blandt farverige basarer og imponerende tempeltårne

I tager på bytur i Madurai og besøger dronningetemplet Menakshee, der er opført i perioden mellem det 13. og det 16. århundrede. Templet er nærmest en by i sig selv, en labyrint af haller, basarer og bedesteder. De imponerende tempeltårne er udsmykket med et mylder af farvestrålende mytologiske figurer. Men før besøget til templet vil I blive taget med på en ganske særlig bytur – en tretimers tur med cykelrickshaw gennem byens smalle gader og stræder. Farverne og duftene efterlader varige indtryk, ligesom stemningen i og omkring templet er præget af den autencitet og traditionsrige måde, som hinduismen udfolder sig på.

9. DAGMadurai - Trichy - Tanjore: mod storslået udsigt og landlige omgivelser

Dagen er fri til nyde byen på egen hånd. Ved solnedgang bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler, og her er der rig mulighed for at se delfiner. Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Stykket er et klassisk malabarisk dansedrama med farverige kostumer. Oprindeligt blev dansen opført i templerne for guderne, og denne kunstart indeholder elementer fra både yoga og ayurveda.

10. DAG Tanjore: tempel og palads

I begynder dagen med et besøg i Brihadeeswarar templet bygget omkring år 1010 af Rajaraja. Han var kendt som tilbeder af Shiva, og det fortælles, at Rajaraja led af spedalskhed, og at kuren for at komme af med sygdommen var at bygge et kæmpe tempel til Shiva. Det gjorde han så, og da han badede i tempeldammen, blev han rask. Templet er på UNESCOs Verdensarvsliste over bevaringsværdige bygninger og er et fantastisk eksempel på den dravidiske tempelarkitektur – OGSÅ for dem, som kan blive tempeltrætte! Herefter besøges fyrstens efterfølgere, som laver de fascinerende Tanjoremalerier. I kan også se den imponerende samling af bronzeskulpturer ved paladset.

11. DAGTanjore: bronzestøbning

I dag skal I opleve en helt speciel kunstart blive udført. Bhaskaran er syvende generation af bronzeskulptører i Tanjore og praktiserer ”the lost wax method”, hvor den endelige støbning fremkommer ved, at man smelter en voksmodel ud af en form og erstatter den med flydende bronze. Tanjore er hovedområdet for bronzestøbning i Indien og skulptørerne, der praktiserer bronzestøbning, og er kendt for deres kunst over hele verden. Metoden, de bruger til deres bronzeafstøbninger, kaldes som sagt for ”the lost wax method” og har gennem generationer været benyttet i arbejdet med bronzestøbninger. Metoden består af fem trin, hvor håndværkerne først laver en skulptur af voks. Voksen fra bier bliver mikset med harpiks og varmet op, så det bliver en ensartet masse. Når massen er afkølet, bliver figuren bygget op med voks stykke for stykke. På denne måde er det muligt at få selv de mindste detaljer og ornamenteringer med i den kommende figur. Det næste trin er at dække voksfiguren med ler. Leret smøres rundt om hele figuren, så der ikke efterlades sprækker eller huller. Herefter skal figuren stå en uge i solen.
Næste trin er at fjerne voksen. Dette gøres ved at varme figuren over åben ild og hælde voksen ud. Voksen bliver opsamlet og kan herefter genanvendes. Før bronzen lægges på, bliver lerfiguren gravet ned i jorden. Dette bliver gjort for at gøre figuren stabil, så den er klar til bronzen. I støbeprocessen er der lavet små huller i lerfiguren, så luften kan komme ud. Bronzen hældes nu i og skal størkne i jorden i 24 timer. Herefter bliver leret fjernet med en hammer. Traditionel bronze indeholder både zink, kobber, tin, sølv og guld, men i dag indeholder bronzen kun guld i blandingen, hvis dette er bestilt af køberen – ellers er det for dyrt. De religiøse bronzestatuer er nøje afstemt efter inskriptioner i palmeblade, der går tilbage til Choladynastiet (ca. 850 – ca. 1200). I disse inskriptioner er kroppen inddelt i ni stykker fra hovedet til tæerne. Som det sidste trin i processen bliver den ubearbejdede figur nu renset og poleret, og alle de fine udskæringer på hænder, fødder og i ansigtet bliver synlige. Hvordan den endelige figur kommer til at fremstå, afgøres altså allerede i første trin, hvor skulptørerne former figuren med voks.

12. DAGTanjore - Kumbakonam/Dharasuram - Trankebar : oplev den gamle danske handelsstation

Fra Tanjore fortsætter turen østpå til den gamle danske handelsstation Trankebar. Undervejs besøger I Kumbakonam/Darasuram med et meget interessant lille tempel. Lige overfor ligger en gade med silkevævere. Byen er faktisk kendt for bl.a. silkevævning, hvor væverne bruger den specielle jacquard silketeknik, som vi i Danmark kender fra fremstillingen af damaskduge. Besøg familien Savrasthra, som gennem flere generationer har beskæftiget sig med denne klassiske disciplin og oplev dem arbejde ved vævene, når de fremstiller de smukke og fem meter lange silkesarier. Lige over middag ankommer I til Trankebar.

12. DAGTanjore - Kumbakonam/Dharasuram - Trankebar : oplev den gamle danske handelsstation

Fra Tanjore fortsætter turen østpå til den gamle danske handelsstation Trankebar. Undervejs besøger I Kumbakonam/Darasuram med et meget interessant lille tempel. Lige overfor ligger en gade med silkevævere. Byen er faktisk kendt for bl.a. silkevævning, hvor væverne bruger den specielle jacquard silketeknik, som vi i Danmark kender fra fremstillingen af damaskduge. Besøg familien Savrasthra, som gennem flere generationer har beskæftiget sig med denne klassiske disciplin og oplev dem arbejde ved vævene, når de fremstiller de smukke og fem meter lange silkesarier. Lige over middag ankommer I til Trankebar.

13. DAGTrankebar - Pondicherry: Dansborgfortet og Kongensgade

I har formiddagen i Trankebar, og her er der rig mulighed for at se de gamle bygninger og studere gadenavne og kirkegårde, der minder om dengang, danskerne havde handelsstationen. I kan tage en tur ned ad Kongensgade til det store og flotte Dansborgfort, der er bygget i 1620 af Admiral Ove Gjedde. Besøg den smukke Jerusalemkirke opført i 1718 og den nyrestaurerede Nygades Kirkegård. Senere kører I nordpå til Pondicherry. Byen var tidligere en fransk koloni, og det bærer den stadig præg af med sine brede gader, smukke strandpromenader og store villaer i fransk stil. I oldtiden var Pondicherry hovedsæde for vedisk kultur og hjemby for helgenen Agastya, som siges at være den første, der bragte den vediske religion til Sydindien. I dag er byen også verdenskendt for yogacentre og Sri Aurobindo Ashram. I bliver indkvarteret på Hotel Promenade, der ligger ud mod boulevarden til Den bengalske Bugt.

14. DAGPondicherry - Mahabalipuram: gammel fransk koloni og videre mod badeferie

Efter morgenmad besøger I Auroville med den enorme meditationskuppel, Matri Mandir, som centrum. Efter grundlæggernes hensigt skal Auroville danne ramme om et internationalt futuristisk idealsamfund. Videre herfra til Mahabalipuram, der har Indiens bedste badesteder med milelange brede strande. Byen har en helt speciel stemning med små hyggelige restauranter, mange shoppingmuligheder, farverige fiskerbåde og de mange stenhuggerværksteder. Samtidig er stedet fyldt med spændende templer, der vidner om dengang, Mahabalipuram var stedet for store religiøse begivenheder. Besøg de smukke strandtempler, der blev bygget af de første tamilske konger og se det store klipperelief i nærheden af Vishnutemplet, der fortæller om dengang, Ganges blev født.

15. - 16. DAGMahabalipuram: Badeferie ved Den Bengalske Bugt

Dagene kan bruges på afslapning, og vil I gerne tage på udflugter, er der masser af spændende steder i omegnen f.eks. Kancheepuram, der er den sydligst beliggende af de syv hellige byer for hinduer. Eller krokodilleforskningscenteret, hvor Nirula folket tapper gift fra slanger for at anvende den i medicinalindustrien.

17. DAGAfrejse Chennai - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

20.600 kr. for 17 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

 • Fly København-Bangalore & Chennai-København & lufthavnsskatter og afgifter
 • Ophold på gode turistklasse hoteller 
 • Daglig morgenmad alle steder 
 • Al transport i egen bil med chauffør 
 • Sightseeings inklusiv entréer og lokal engelsktalende lokalguide

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

 • Indien Ladakh individuel rejse
  Indien

  LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

  Fra20.300 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Delhi
  På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
  0
 • Indien Orissa individuel rejse
  Indien

  SOLTEMPEL, FUGLEKIGGERI OG DEJLIGE STRANDE – små oaser i Orissa

  Fra16.200 kr.
  Varighed - 13 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Bhubaneshwar
  Nogle af Indiens smukkeste og mest særprægede templer ligger i Orissa. Gå på opdagelse i det imponerende soltempel i Konark, som blev bygget til ære for solguden Surya. Se også 1100-tals templet i kystbyen Puri, hvor hinduer kommer for at kombinere pilgrimsrejse med badeferie.
  0
 • TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge
  Indien

  TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

  Fra23.000 kr.
  Varighed - 21 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Delhi
  Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
  0
 • Indien

  POETISKE KERALA

  Fra17.000 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kozhikode
  Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Der, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. I starter med at føle historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”. Herefter går turen ind i […]
  0
 • Indien

  SYDINDISKE SANSEINDTRYK – kulturrejse og badeferie i ét

  Fra13.500 kr.
  Varighed - 12 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kochi
  Magiske rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
  0
 • Indien Munnar individuel rejse
  Indien

  KARISMATISKE KERALA

  Fra16.400 kr.
  Varighed - 9 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kochi
  Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
  0
 • Indien

  ORISSA – en rejse til Indiens oprindelige folk

  Fra20.100 kr.
  Varighed - 18 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kolkata
  Den tropiske delstat ved den Bengalsk Bugt er mest kendt for templerne i Bhubaneswar, Konark og Puri. Men Orissas bjergrige bagland er hjemsted for en stor del af Indiens oprindelige stammer, der udgør en fjerdedel af Orissas befolkning. Stammerne opdeles i over 60 etniske grupperinger, og i næsten lige så […]
  0
 • Indien

  LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD – et klassisk Kerala koncentrat

  Fra18.700 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kochi
  Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
  0
 • Indien

  DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

  Fra20.600 kr.
  Varighed - 17 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Bangalore
  Rejsen går længere end til dér, hvor peberet gror – den fører jer så langt ind i mystikkens og religionens verden, at I ikke vil tro jeres egne øjne! Skønhed, afslapning og frisk luft i de frodige bjerge. En enestående tur med damplokomotiv og vandreture på elefantstierne. Templer med farverige […]
  0
 • Indien Rajasthan individuel rejse
  Indien

  RAJASTHANS FARVEPALET

  Fra18.600 kr.
  Varighed - 18 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Delhi
  Indien er landet, hvor man den ene dag kan overvældes af storbyernes ubeskrivelige sammensurium af menneskemasser for den næste dag at befinde sig i den store ensomhed i Rajasthans mægtige ørken Thar. I Rajasthan bevæger man sig hurtigt fra snævre gyder i tætbefolkede kvarterer til overdådige luftige paladser og smukke […]
  0
 • FRA DELHI TIL KOLKATA tværs over Nordindien
  Indien

  FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

  Fra21.000 kr.
  Varighed - 16 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Delhi
  Denne tur bringer jer rundt om de traditionelle højdepunkter i Nordindien, Taj Mahal i Agra og Vindenes Palads i Jaipur. Videre fra mogulernes Rajasthan til de klassiske seværdigheder midt i Indien, hvor pilgrimme bader og beder i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer. I fortsætter […]
  0
 • India Kovalam
  Indien

  DEN STORE VINTERFLUGT i Kerala

  Fra15.000 kr.
  Varighed - 30 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Trivandrum
  Vi giver jer mulighed for at undslippe mørke og snedriver og tilbyder jer “at overvintre” og samle ny energi i det skønne tropiske Kerala. Tilbuddet er jeres og lige til at plukke. Prisen er inklusiv fly t/r til Trivandrum og en måneds ophold på dejligt strandhotel. Som navnet så fint […]
  0
 • MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
  Indien

  MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

  Fra9.700 kr.
  Varighed - 14 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Udaipur
  Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
  0
 • Indien

  TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

  Fra20.100 kr.
  Varighed - 21 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Chennai
  Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og […]
  0
 • Indien Rajasthan individuel rejse
  Indien

  GANGES, HIMALAYA OG GOA

  Fra16.800 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Delhi
  Her taler vi klassisk Nordindienrejse! I starter i den pulserende og moderne storby Delhi, hvorfra I med tog kører nordpå til Himalaya tæt ved Gangesflodens udspring. Pilgrimme valfarter til Haridwar for at bade i Ganges, og i Rishikesh kan I overvære de spektakulære articeremonier, mens solen går ned over de […]
  0
 • Indien Ladakh individuel rejse
  Indien

  HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

  Fra18.700 kr.
  Varighed - 17 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Delhi
  Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau. I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle […]
  0
 • Ayurveda Indien, Sarovaram

  AYURVEDA HOS SAROVARAM

  Fra20.200 kr.
  Varighed - 16 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Trivandrum
  Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
  0
 • Indien

  KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

  Fra21.500 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Bangalore
  En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
  0
 • Indien

  TAMIL NADU OG TRANKEBAR – med tog gennem kolonitiden

  Fra19.600 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Chennai
  En togtur gennem Tamil Nadus støvede røde sletter er en tidslomme, og her kan du genopleve den del af historien, der udspillede sig langs Coromandelkysten og som Danmark også tog del i. I vil også se et par af Sydindiens mest grandiose templer og besøge en berømt stenhuggerby, hvor det […]
  0
 • Indien Rishikesh individuel rejse
  Indien

  TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

  Fra15.700 kr.
  Varighed - 13 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Delhi
  Denne tur bringer jer både til de helt klassiske seværdigheder i Indiens gyldne trekant men også til nogle mindre besøgte byer som Haridwar og Rishikesh. I starter turen i Indiens hovedstad, en metropol som både rummer den gamle mogularkitektur, englænders kolonistil og super moderne højhuse side om side.
  0
 • Dr Unni ayurveda massage wellness
  Ayurveda Indien, Kovalam

  AYURVEDA KICKSTART

  Fra14.300 kr.
  Varighed - 10 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kerala - Trivandrum
  Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
  0
 • indien kadappuram ayurveda
  Ayurveda Indien, Kadappuram

  KADAPPURAM AYURVEDA

  Fra15.800 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kochi
  Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
  0
 • ayurveda massage
  Ayurveda Indien, Kovalam

  AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI

  Fra15.700 kr.
  Varighed - 15 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Trivandrum
  I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
  0
 • Indien

  KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

  Fra16.000 kr.
  Varighed - 14 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Bangalore
  Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgen, mens duggen […]
  0
 • Indien

  KERALA MAGI

  Fra16.800 kr.
  Varighed - 14 dage
  Tilgængelighed - Året rundt
  Kochi
  Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende. Frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala er en lang smal […]
  0
 • India Kovalam ayurveda Tzfanya yoga
  Ayurveda & yoga grupperejse med Annette Tzfanya, Indien Kovalam

  YOGA OG AYURVEDA REJSE MED ANNETTE TZFANYA I KOVALAM

  Fra20.500 kr.
  15 dage
  Tilgængelighed 27 nov. 18 - 11 dec. 18
  Trivandrum
  Giv dig selv en yoga & ayurveda rejse med Annette Tzfanya i Kovalam og få en skøn og berigende ferie ved stranden i Kerala i Sydindien med yoga, meditation og ayurvediske behandlinger. I alt 15 dages rejse med yoga og meditation hver morgen, 14 ayurvediske behandlinger på ayurvedisk klinik ledet […]
  0
 • Rekstad ayurveda pilates
  Ayurveda & pilates grupperejse med Christina Rekstad, Indien Kovalam

  PILATES OG AYURVEDA REJSE MED CHRISTINA REKSTAD

  Fra20.200 kr.
  15 dage
  Tilgængelighed 22 sep. 18 - 07. okt. 18
  Trivandrum
  Tag med Christina Dam Rekstad til Indien og kickstart vinteren med et pilates og ayurveda immunforsvarsboost til efteråret. Gennem det 15 dage lange ayurvediske forløb vil Christina understøtte behandlingerne med blid pilatestræning under åben himmel, hvor der arbejdes med åndedrættet i samspil med lette, mobiliserende og stabiliserende øvelser – specielt […]
  0
ganesh