logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

0
Indien
Fra21.500 kr.
Indien
Fra21.500 kr.
Ja tak, jeg vil gerne med
Hør mere
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
* Vælg venligst alle obligatoriske felter for at fortsætte til næste trin

Fortsæt Booking

Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1637
Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Bangalore
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger.

Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet.
Videre til Coorg, kendt som Indiens Skotland med indhyllede regnskovsbeklædte bjerge og grønne dale, kaffeplantager og et væld af krydderier.

Rejsen fortsætter ud mod Keralas kyst, hvor kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer, fiskerbåde og gamle forter ligger som perler på en snor.

I sejler med husbåd ad snoede vandveje ind i Keralas backwaters, hvor de farverige landskaber ligger side om side med et rigt og varieret dyreliv.

KARNATAKA OG KERALA - paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGBangalore: ankomst Bangalore og eftermiddagsbytur

I bliver modtaget og kørt til jeres centraltbeliggende hotel. Bangalore kaldes for Indiens ”Silicon Valley” og er hovedstad i delstaten Karnataka. Byen blev grundlagt i 1537 af Kempe Gowda og er et sted, hvor forskelligheder i skikke og kulturer eksisterer side om side. Det siges, at Bangalore har mere til fælles med Mumbai og Manhattan end med resten af Karnataka. Bangalore er en moderne og kosmopolitisk by med en afslappet atmosfære, lange boulevarder og store grønne parker – byen kaldes derfor også ”Garden City of India”. Den botaniske have fra 1800-tallet har mange, fine og sjældne tropiske planter, mens sultanens sommerpalads byder på et af Indiens ældste templer. Desuden er der masser af markedspladser, hvor der sælges alt fra sko til kamelkød.

3. DAGBangalore - Mysore: med bil fra Bangalore - Mysore. Undervejs besøger I Tipu Sultans palads

Fra Bangalore tager I til Mysore, som er berømt for sine duftende jasminblomster, farverige basarer med silke, sandeltræ og krydderier. Byen har en lang og gloværdig historie med tydelige spor tilbage til den berømte Tigerkonge – som Tipu Sultan blev kaldt – der herskede over det meste af Sydindien i det 18. århundrede. I byen finder I Maharajens berømte palads, hvor fyrsten af Mysore stadigvæk bor. Paladset er et af de mest besøgte monumenter i Indien med en gloværdig historie bag sig, der vidner om, at Mysore engang var Sydindiens kulturelle hovedstad. På turen møder jeres næsebor dufte af sandeltræ. Millioner af røgelsespinde bliver hver dag fremstillet i byen og brugt i templer, til fester og festivaler. Indkvartering på hotel.

4. DAG Mysore: bytur i Mysore med blomstermarked, paladser og sandaltræ

I Mysore besøger I Devaraja, det store frugt- og grøntsagsmarked. Markedet har ry for at være et af de mest farvestrålende i hele Indien. Boder med farvepulveret ”kum kum” ligger side om side med fint opsatte appelsiner, meloner og bananer. Blomsterranker med jasmin, roser og tagetes står stablet i store bunker klar til brug ved religiøse cermonier og bryllupper. Tæt på markedet finder I St. Philomena’s Church, bygget i 1956 til ære for St. Philomena. Kirken er i sin byggestil inspireret af Köln Domkirke. Herfra tager I til det storslåede Maharajapalads, der indvendigt er udsmykket med mahognilofter, vægge af rosentræ, massive sølvdøre, malerier og marmorsøjler. Til daglig bor familien bagest i paladset og råder ikke mere over godser og jord. Efter en rundtur i det overdådige palads spiser I frokost i Lalitha Mahal, endnu et fantastisk palads, som Maharajaen byggede for at huse sine kødspisende gæster. Her nyder I frokosten i den blå sal akkompagneret af sitarmusik, inden dagen sluttes af med et besøg ved den imponerende stenstøtte af tyren Nandi ved Shivatemplet øverst på Chamundihøjen. Herfra er der en fin udsigt over byen. Overnatning på hotel.

5. DAGMysore - Coorg: med bil til Coorg, også kendt som Indiens Skotland

Efter morgenmaden kører I mod Kodagu, også kaldet Coorg og kendt som Indiens Skotland. Byen ligger malerisk i Western Ghats bjergenes østlige skråning med tågeindhyllede, regnskovsbeklædte bjerge og grønne dale. Området er præget af små landsbyer, kaffeplantager og i overflod appelsiner, kardemomme, peber og tæt skov gennemskåret af floden Kaveri, som har sit udspring i Brahmagiribjerget i Kodagu. Ikke kun landskabet er overvældende smukt, det er dets folk Kodavas også. Ingen ved, hvor de kom fra. De er lyse i huden og de er især kendt for deres gæstfrihed og tapperhed. I Kodagu tales en helt speciel dialekt og blanding af sprogene kannada, tamilsk og malayalam. Kodavas tilbeder deres forfædre og knæler altid for en ældre person. Nyd den friske og sprøde bjergluft og dets folk, som spår, at du vil forlade Coorg, men Coorg ikke vil forlade dig!

På vejen besøger i elefantlejren Dubare, der ligger ved den sagnomspundne flod Kaveri. Elefanterne kommer ned til floden for at blive vasket og skrubbet, og I kan opleve dem blive fodret. Udover elefanter byder stedet på mange andre dyrearter og fugle. Inden I når frem til Coorg, ser I Bylakuppe, den største tibetanske enklave i Sydindien, grundlagt af munke, der flygtede fra Tibet under den kinesiske invasion. Munke i røde og orange dragter, røgelse og Buddhastatuer i guld blandet med sang og bedeflag vidner om tibetanernes rige kulturelle arv. I bliver indkvarteret på et lille homestay, der ligger inde i et af områdets mange kaffeplantager.

6. DAGCoorg: kaffe og krydderier i Coorg

I begynder dagen med en vandretur i det frodige og smukke område, hvor I ser, hvordan lokalbefolkningen dyrker kaffe, kardemomme, vanilje og pebber. Kaffebuskene står i skyggen af peber- og vaniljeplanter, der slynger sig op ad de høje træer og skaber skygge til kaffebuskene. Kaffebærene bliver håndplukket for derefter at ligge og tørre inden de sendes til videreforarbejdning. Om eftermiddagen er der tid til på egen hånd at udforske området. Overnatning på homestay.

7. DAG Coorg - Kasaragod: med bil ud til Kasaragod ved det arabiske hav

Omgivet af de smukke og frodige bjerglandskaber kører I mod byen Kasaragod, der ligger i Kerala. Byen ligger lige ud til Det arabiske Hav og I bor tæt ved vandkanten på Oyster Opera Island Resort. Resortet blev bygget i 2007 af G.S Gul, der ønskede at komme den store arbejdsløshed i området til livs ved at dyrke muslinger på rester af kokosnødden. Kerala og kokosnødder hænger uundværgeligt sammen, og overalt i de smukke landskaber står de majestætiske palmer, hvis frugter bruges lige fra madlavning til måtter og tov og nu også til dyrkning af muslinger. Over 6000 mennesker er i dette område beskæftiget med muslingeavl, størstedelen af dem er kvinder. I bor i små hytter omgivet af vand og svajende kokokspalmer.

8. DAGKasaragod: bytur i Kasaragod, Bekalfortet og Ranipuram Wildlife Sanctuary

Dagen byder på besøg på Bekalfortet, et af de største og bedst bevarende fortbygninger i Kerala. Fra fortets observationstårn er der en storslået udsigt ud over Det arabiske Hav og de nærliggende bugter med deres kridhvide sandstrande og svajende kokospalmer. Fortet siges at være omkring 300 år gammelt og var et vigtigt militært knudepunkt for Tipu Sultan, indtil det ved hans død blev overtaget af Det britiske Ostindiske kompagni. Tunnelgange, voldgrave og ammunitionskamre, samt op til 12 meter høje mure skaber en stemning af en fjern fortid med slag og historie.

Fra fortet kører I videre til Ranipuram Wildlife Sanctuary, der ligger i 700 meters højde. Rigt dyreliv præger dette naturreservat, der også har en stor mangfoldighed af plantearter. Overnatning på Oyster Opera Island Resort.

9. DAGKasaragod - Husbåd: I stiger ombord på jeres husbåd og overnatter ombord

For virkelig at få en fornemmelse af Keralas backwaters stiger I ombord på en husbåd. Kerala backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der forskelligartet landbrug, og markerne ligger under havets overflade, et fænomen man kun finder i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk. Ombord på båden sørger jeres kok for maden, mens båden stille og roligt glider ind ad små kanaler og forbi landtanger, hvor kvinder i farvestrålende sarier tilbereder mad. Overnatning på husbåd.

10. DAGKasaragod - Kannur: båden lægger til ved Kasaragod, og I fortsætter til Kannur

Båden lægger til ved Kasaragod, og herfra kører I syd på til Kannur, hvor I bliver indkvarteret på et beach resort. Senere på dagen besøger I Muzhappilangad, en af de få strande hvor man kan køre i bil helt ned til vandkanten. Delstaten Kerala er præget af sin lange historie, hvor alverdens folkeslag og kulturer igennem tiderne er blevet tiltrukket af landets skønhed og rigdomme. I 1505 byggede portugiseren Dom Francisco de Almeida Kannurfortet, der ligger lidt udenfor Kannur. Igennem sin historie har fortet skiftet hænder flere gange for til sidst i kolonihistorien at udgøre et vigtigt militært område for briterne.

11. - 12. DAGKannur: dagene fri ved Kannur – sol, strand, gamle forter og templer

Jeres hotel ligger med udsigt til Det arabiske Hav, og de næste par dage er der mulighed for at slappe af og nyde områdets skønhed. I kan tage på småudflugter og opleve lokalt fiskeri og tage på vandringer langs stranden. Overnatning på resort.

13. DAGKannur - Mahe - Kozhikode: med bil til handelsbyen, city of spices, Kozhikode

Efter morgenmaden kører I til Kozhikode, tidligere kaldet Calicut, på Keralas Malabarkyst. Byen er en handels- og universitetsby i stærk vækst og nu delstatens trediestørste by. Ikke meget står tilbage for at vidne om byens storhedstid, da den var hovedstad for de magtfulde Zamoriner og blev kaldt ”City of Spices”, fordi det meste af krydderihandlen foregik herfra. Men byen har sin egen charme og skønhed og en rar og afslappet atmosfære. Indkvartering på hotel.

14. DAGKozhikode: kirker, grøntsagsmarkeder, fugle og strand

I Kozhikode kan I opleve den ældste moské i byen, der er bygget som et Maharajapalads, eller den store katolske katedral. I kan også tage til Kappad stranden, hvor Vasco da Gama kom i land den 20. maj 1448 og ændrede verdenshistorien. Og er I fugleinteresseret, kan I tage på udflugt til Koilandy flodbredden. En tur til det store grøntsagsmarked er også en livlig og farverig oplevelse. Overnatning på hotel.

15. DAGHjemrejse

I hentes på hotellet og køres til Kozhikode lufthavn. Afrejse tidlig morgen, en mellemlanding og ankomst til København midt på dagen.

KARNATAKA OG KERALA - paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

PRIS

21.500 kr. for 19 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Flybillet Kbh.- Bangalore//Calicut – Kbh. & lufthavnsskatter og afgifter
  • Ophold i delt dobbeltværelse inkl daglig morgenmad
  • Helpension Kasaragod og ombord på husbåden
  • Al transport i egen bil med chauffør
  • Plantage besøg i Coorg
  • Lokal engelsk talende guide i Mysore og Kannur
  • Enteer til sights og moumenter besøgt på ture nævnt

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

 

SYDINDIEN og KERALA andre rejser
Indien

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgen, mens duggen […]
Fra16.000 kr.
Se detaljer
Indien

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD – et klassisk Kerala koncentrat

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Indien

SYDINDISKE SANSEINDTRYK – kulturrejse og badeferie i ét

Varighed - 12 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Magiske rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Trivandrum
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra15.700 kr.
Se detaljer
India Kovalam ayurveda Tzfanya yoga
Ayurveda & yoga grupperejse med Annette Tzfanya, Indien Kovalam

YOGA OG AYURVEDA REJSE MED ANNETTE TZFANYA I KOVALAM

15 dage
Tilgængelighed 27 nov. 18 - 12 dec. 18
Trivandrum
Giv dig selv en yoga & ayurveda rejse med Annette Tzfanya i Kovalam og få en skøn og berigende ferie ved stranden i Kerala i Sydindien med yoga, meditation og ayurvediske behandlinger. I alt 15 dages rejse med yoga og meditation hver morgen, 14 ayurvediske behandlinger på ayurvedisk klinik ledet […]
Fra20.500 kr.
Se detaljer
ganesh