BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind
BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KERALA MAGI

0
Indien
Fra16.800 kr.
Indien
Fra16.800 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1636
Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Kochi
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende. Frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder.

Kerala er en lang smal delstat, der strækker sig langs Indiens sydvestlige kyst. Hele staten Kerala er en attraktion, og overalt kan I opleve noget nyt. I dette paradis finder I lange smukke strande omkranset af palmer men også frodige bakker og bjerglandskaber.

Kerala byder på et væld af plantager i højlandet, hvor der dyrkes alt fra peber og kardemomme til vanilje og kaffe.

Kerala byder naturligvis også på de berømte backwaters, et vidt forgrenet net af floder, kanaler og laguner, der ligger mellem fastlandet og havet. Her oplever I et rigt fugle- og dyreliv, mens I i afslappende tempo sejler på kanalerne og oplever landsbylivet på nært hold.

Kerala har et farverigt folkeliv, der vidner om, at landet gennem århundreder har optaget mange kulturelle og religiøse indflydelser. En enestående mulighed for at opleve den smukke stat på en ferie med ro og afslapning iblandet smukke naturoplevelser og med ophold i homestays og på charmerende hoteller og gæstehuse.

Den magiske rejse afsluttes med et dejligt strandophold og mulighed for en skøn ayurvedisk massage.

KERALA MAGI

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGAnkomst Kochi - Østens Venedig & sejllads ved solnedgang

Byen Kochi udgøres af 15 landsbyer, som ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom hertil og blev begravet i Kochi, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere.
I bliver indkvarteret i et rart gæstehus beliggende i Fort Cochin, den smukke, stemningsfulde og fredede bydel, som er på Unescos verdensarvs liste.
Senere på dagen bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler, hvor der er mulighed for at se delfiner. Om aftenen kan I overvære en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda. I er velkomne til at komme før forestillingen og opleve danserne lægge deres tunge make-up.

3.DAG Kochi: oplevelser i stemningsfulde Kochi

Om formiddagen møder jeres guide jer og sammen oplever I Kochi. I kan blandt andet besøge Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Derefter kan turen gå til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi Synagogen. I kan se de smukke fresker i maharajapaladset Dutch Palace og ved de fascinerende kinesiske fiskenet kan I spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. I lægger det endelige program sammen med jeres guide og der er plads til at improvisere undervejs.
Eftermiddagen er fri til jeres disposition. Der er smukt og stemningsfuldt og altid en hyggelig cafe der frister med lækkerier, kunstgallerier, smukke paladser og spændende butikker.

4. DAGKochi – Backwaters: vidererejse mod Our Land

I bliver mødt og kører ned langs kysten til Alleppey og ”backwater” området.

Kerala Backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er landbrug i højsædet, og markerne ligger under havets overflade – et fænomen, man kun finder i backwaters, i Holland og på den jyske marsk.
I bliver indkvarteret i et gæstehus i dejlige frodige omgivelser. Gæstehuset ligger på en lille ø i backwater, og under opholdet vil jeres Sahai (hjælper) tage sig godt af jer og forkæle jer med frisklavede lokale retter. Der er gode muligheder for små vandreture i området, hvor I kan besøge mindre landsbyer og måske sammen med bønderne på vej hjem fra arbejdet i rismarkerne få en “arak” (hjemmebrændt spiritus) i en af de små beværtninger. Her er der også en helt speciel mulighed for at tage med på et “narrow canal” cruise gennem de små kanaler, som husbådene ikke kan sejle ad. Her står tiden stille på den gode måde og I kan trække vejret helt ned i maven.

5. DAGBackwaters: en dag mere ved backwaters - nu ombord egen husbåd

I har formiddagen på Our Land og efter frokosten venter en næsten royal oplevelse, når husbåden lægger til og I går ombord. I bliver sejlet rundt i kanalerne og har husbåden for jer selv. Kokken ombord vil stå for velsmagende, frisklavede måltider. I overnatter ombord på husbåden. I kan bede om Our Boat med åben køkken og være med til at lave lækre indiske retter sammen med jeres kok.

6. DAGBackwaters – Western Ghats bjerge: I går fra borde og kører op, op, op i bjergene

Fra turen i husbåden fortsætter rejsen i bil til Vagamon, som ligger i Western Ghats, den bjergryg, der danner en naturlig grænse mellem staterne Tamil Nadu og Kerala.
Ved ankomsten bliver I indkvarteret i intet mindre end Keralas bedste homestay. Her dyrkes alt fra kaffe, gummi og kardemomme til den ædle vanilje – og alt sammen økologisk.

7. - 8. DAGWestern Ghats bjerge: vandretue, krydderiplantager og vandfald

I de følgende dage kan I bruge tiden på at udforske området. Omkring Vagamon ligger skove med både elefanter og den indiske bison.
Jeres vært vil gerne tage jer med på en lille vandretur gennem plantagen, som ligger smukt på bjergskråningerne. Hvis elefanterne arbejder i nærheden, kan I opleve dem, og I kan besøge det 700 år gamle, tilgroede palads. Benediktinermunkene tager meget gerne imod jer i deres lille kloster, hvor den katolske religion udfolder sig efter hinduismens ashram traditioner. Det kuperede område er smukt og uberørt. Dér, hvor vandfaldene danner søer, kan I svømme i jeres ”egen” lille pool, omgivet af skråninger med kaffebuske og teaktræer.

9. DAGWestern Ghats bjerge – Kovalam strand: med tog ned til kysten og ud til stranden

Efter en rolig formiddag i Vagamon bliver I kørt til Kottayam. Herfra fortsætter I med tog ned ad bjergene til Thiruvananthapuram. Ved ankomst til “den hellige slanges by” bliver I afhentet og kørt til Kovalam og bliver indkvarteret på valgte strandhotel.

10. - 13. DAGKovalam: sol, strand, god mad, shopping og afslapning

Sol og strand, god mad, shopping og afslapning – nyd dagene i Kovalam eller benyt jer af de gode udflugtsmuligheder til Trivandrum, til Padmanabhapurams indtagende palads eller til pilgrimsmålet Kanyakumari – Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt møder Det indiske Ocean og Det arabiske Hav.
Her ved Kovalam er der gode muligheder for at få en revitaliserende ayurvedisk massage på traditionel vis med olie og urter.

14. DAGAfrejse Kochi - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

KERALA MAGI

PRIS

16.800 kr. for 14 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Flybillet Kbh. – Kochi /Trivandrum-Kbh. & lufthavnskatter og afgifter
  • 13 nætter på turistklassehoteller og homestays med morgenmad
  • Helpension Backwaters og Western Ghats
  • Al transport egen bil med chauffør
  • Bytur Kochi inkl. entréer og engelsktalende lokalguide
  • Cruise i Kochi & Kathakali dans
  • Alle aktiviteter Backwaters og i Western Ghats
  • Indisk turistskat

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

INDIEN andre rejser
Ayurveda Indien, Sarovaram

AYURVEDA HOS SAROVARAM

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Trivandrum
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Indien Ladakh individuel rejse
Indien

LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
Fra20.300 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Ayurveda Indien, Kadappuram

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra15.800 kr.
Se detaljer
Indien

ORISSA – en rejse til Indiens oprindelige folk

Varighed - 18 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kolkata
Den tropiske delstat ved den Bengalsk Bugt er mest kendt for templerne i Bhubaneswar, Konark og Puri. Men Orissas bjergrige bagland er hjemsted for en stor del af Indiens oprindelige stammer, der udgør en fjerdedel af Orissas befolkning. Stammerne opdeles i over 60 etniske grupperinger, og i næsten lige så […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Indien

KERALA MAGI

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende. Frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala er en lang smal […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
ganesh