BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind
BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

0
Indien
Fra16.000 kr.
Indien
Fra16.000 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1604
Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Bangalore
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager.

Besøg til Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgen, mens duggen er frisk.

Stig ombord på det legendariske damplokomotiv, som snor sig gennem det betagende bjerglandskab ned til Mettupalyam på sletten. Herfra videre til det frodige og magiske land Kerala med den stemningsfulde by Kochi. Turen byder også på backwater-sejlads og dejlig afslapning ved Kovalam.

KURUMBA OG KERALA - på langs af 'God's Own Country'

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGBangalore - Coimbatore - Kurumba: vidererejse ad snoede bjergveje til Kurumba

Ankomst til Coimbatore tidligt om morgenen. Her bliver I hentet og kørt den korte og meget betagende tur ad snoede bjergveje til Kurumba. I et af hårnålesvingene drejer I fra, kører ned i kløften, og dér ligger Kurumba med udsigt over Shola skovene – så absolut et af vores favoritsteder i Sydindien. Hele området har været i forvandling gennem det seneste års tid, og nu er stedet simpelthen intet mindre end pragtfuldt!.

3. - 4. DAGKurumba: bjergophold med ture til det legandariske toy train

Her skal I bo et par dage i de smukke omgivelser. Nyde den klare friske luft på en morgenvandretur i bjergenes jungle med jeres guide, som med machete sørger for, at stien er fremkommelig. I skal også besøge den gamle hillstation Coonoor og tefabrikken, hvor I ser de sorterede, tørrede og findelte blade blive til god Nilgiri te af eksportkvalitet.
Når tørken og varmen på den flade slette blev for meget for de indiske fyrster og siden for englænderne, flyttede de til Nilgiri bjergenes køligere højder. I dag minder disse hillstations stadig om et sommerligt, engelsk landmiljø, hvor man naturligvis drikker “five o’clock tea” sidst på eftermiddagen. I klart vejr er der fra Dolphin’s Nose en fantastisk udsigt til Lamb’s Rock og Lady Canning’s Seat og nedover den underliggende slette til byen Mettupalayam. Englænderne efterlod et veludbygget tognet i Indien, og faktisk er det muligt at komme noget nær alle steder i Indien med tog. Fra Coonoor til Mettupalyam oplever I en helt særlig togrejse med det legendariske “toy train”, der trukket af et lokomotiv kører gennem 16 tunneller og hen over 250 broer til Mettupalyam – med den hårrejsende fart af lidt over 30 km/t. Efter en vidunderlig eftermiddagstogrejse bliver I fra Mettupalyam kørt tilbage til Kurumba i aftenskumringen, før tropemørket sænker sig over landskabet, og endnu en vidunderlig aften og nat venter jer.

5. DAGKurumba - Kochi: I kører mod byen Kochi i den magiske delstat Kerala

Fra bjergene bliver I kørt ned til byen Kochi i den frodige stat Kerala, det magiske grønne land. Byen Kochi udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere. I bliver indkvarteret i et gæstehus beliggende i Fort Cochin, den smukke fredede bydel. Ved solnedgang bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler – med rig mulighed for at se delfiner.

6. DAGKochi: fascinerende kinesiske fiskenet, tempeldans og Vasco da Gama

I besøger Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, som er den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesisynagogen (Pardesi betyder fremmed), og endelig kan I se de smukke fresker i maharajapaladset Dutch Palace. Ligeledes kan I se de fascinerende kinesiske fiskenet på helt nær hold – og eventuelt spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda.

7. DAGKochi - Alleppey - Husbåd: sejlads i det skønne Backwaters i egen husbåd

En mindre køretur ned langs kysten bringer jer til Alleppey. Her går I ombord i den komfortable og hyggelige husbåd og bliver sejlet frem på kanalerne. Kokken ombord sørger for velsmagende frisklavede måltider. I overnatter i separate dobbeltværelser ombord på husbåden.

8. DAGHusbåd - Our Land: ophold på den skønne ø Our Land

Husbåden lægger til ved Our Land i Kerala backwaters område. Det er ikke uden grund, at lokalbefolkningen kalder deres region for Guds eget land. Kerala backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der mange landbrug. Markerne ligger under havets overflade, og det fænomen finder man kun i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk. I bliver indkvarteret i et lille gæstehus i dejlige frodige omgivelser. Gæstehuset ligger på en lille ø i backwaters, og under opholdet vil jeres vært Madhu forkæle jer med frisklavede lokale retter. Der er gode muligheder for små vandreture i området, hvor I kan besøge mindre landsbyer og måske få en “arak” (hjemmebrændt spiritus) i en af de små beværtninger sammen med bønderne, som kommer hjem fra arbejdet i rismarkerne. Her er der også en helt speciel mulighed for at tage med på et “narrow canal” cruise gennem de små kanaler, som husbådene ikke kan sejle ad. Our Land har et par både, og bådsmændene sejler jer gerne ud, når som helst det passer jer.

9. DAGOur Land - Alleppey - Kovalam strand: videre mod badeferie ved Kovalam

I forlader det stille backwaters og kører til Alleppey stationen. Herfra går turen med tog ned langs kysten til Keralas hovedstad, Trivandrum. Ved ankomsten bliver I hentet og kørt til Kovalam for at holde badeferie.

10. - 14. DAGKovalam: skøn badeferie med sol, strand, god mad og afslapning

Sol og strand, god mad, shopping og afslapning – nyd dagene i Kovalam eller benyt jer af de gode udflugtsmuligheder til Trivandrum (Thiruvananthapuram), den hellige slanges by, til Padmanabhapurams indtagende palads eller til pilgrimsmålet Kanyakumari – Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt mødes med Det indiske Ocean og Det arabiske Hav. Her ved Kovalam er der gode muligheder for at få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

15. DAGAfrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

KURUMBA OG KERALA - på langs af 'God's Own Country'

PRIS

16.000 kr. for 15 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Flybillet Kbh. – Bangalore/ Trivandrum – Kbh.& lufthavnskatter og afgifter
  • 14 nætter på turistklassehoteller, homestays med morgenmad
  • Helpension Kurumba og backwaters
  • Al transport egen bil med chauffør
  • Bytur Kochi inkl. entréer og engelsktalende lokalguide
  • Cruise i Kochi & Kathakali dans
  • Alle aktiviteter Backwaters og i Western Ghats
  • Indisk turistskat

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

INDIEN andre rejser
Indien

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD – et klassisk Kerala koncentrat

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Indien

SYDINDISKE SANSEINDTRYK – kulturrejse og badeferie i ét

Varighed - 12 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Magiske rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
Indien

MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Udaipur
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
Fra9.700 kr.
Se detaljer
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
Fra23.000 kr.
Se detaljer
Dr Unni ayurveda massage wellness
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA KICKSTART

Varighed - 10 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kerala - Trivandrum
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.300 kr.
Se detaljer
ganesh