BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind
BETALING KONTAKT

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

POETISKE KERALA

0
Indien
Fra17.000 kr.
Indien
Fra17.000 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1577
Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Kozhikode
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Der, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene.

I starter med at føle historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”.
Herefter går turen ind i Keralas frodige bjerglandskab og nationalparker, hvor I kan vandre i maleriske bjerge, dækket med subtropisk skov og se det rige dyreliv.

I vil blive indlogeret komfortabelt i junglen på et af vores yndlingshomestays, hvor livet leves i pagt med naturen og dyrene, og I kan vælge at deltage og opleve Kerala med de lokales øjne.

Der er spændende udflugter og spektakulære naturoplevelser. Jeres rejse afsluttes med sol, strand og god mad, shopping og afslapning i Kovalam, hvor I naturligvis også kan få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

Stedet (Kalam Guesthouse) er en perle – og vi syntes, der er meget at se i den lille landsby og omegn; inklusive Trissur. Susanna var bare så fantastisk. Hun hjalp os med alt muligt og var en fantastisk værtinde. Maden var SUPER. Her lærte vi at spise med fingre, leve med frøer og salamandere på værelset og to gange bøn fra templerne dagligt – og samtidig havde vi oplevelsen af at være det mest stille og luksuriøse sted på jorden. Den første tur til stranden (i Kovalam) og ned i bølgerne fik os ”solgt”.
Hold da helt op hvor er der bare skønt.
Jeg plejer altid at længes hjem efter 14 dages ferie i det fremmede. Det gjorde jeg ikke denne gang!

Kirsten og Arne
POETISKE KERALA

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGKozhikode: ankomst til Kozhikode (Calicut)

I modtages ved ankomsten og køres til jeres hotel, indrettet i en rigtig fin gammel Kerala bungalow midt i en skøn have. Kozhikode, tidligere kaldet Calicut, ligger på Keralas Malabarkyst og er en handels- og universitetsby i stærk vækst og nu delstatens tredjestørste by. Tidligere var Kozhikode hovedstad for de magtfulde Zamoriner og blev kaldt ”City of Spices”, fordi det meste af krydderihandlen foregik herfra. Byen er med sin egen charme og skønhed og rare og afslappede atmosfære en god måde at starte en rejse til Indien på.

3.DAGKozhikode: bytur i Kozhikode

I dag har I fri til at udforske Kozhikode, eventuelt sammen med en chauffør. Det er værd at besøge den ældste moské i byen, der er bygget som et maharaja palads, eller den store katolske katedral. I kan også tage til Kappad strand, hvor Vasco de Gama kom i land den 20. maj 1498 og ændrede verdenshistorien. Og er I fugleinteresseret kan vi anbefale, at I tager en udflugt til Koilandy flodbred. En tur til det store grøntsagsmarked er en livlig og farverig oplevelse. Snyd heller ikke jer selv for en smuk solnedgang i det arabiske hav på strandpromenaden.

4. DAGKozhikode – Wayanad: videre gennem grønne plantager og bjerge

I køres til Wayanad, en dejlig tur gennem grønne plantager og betagende bjerge. Ved ankomsten indkvarteres I på et fint lille farmstay midt i det frodige bjerglandskab. Wayanad er et af de fjorten distrikter i Kerala og ligger på det bjergrige plateau i vestlige Ghats ca. 76 km fra Kozhikode (Calicut). Det er et område, som præges af plantager, skove og dyreliv. Wayanads bjerge støder op til Mudumala i Tamil Nadu og Bandhipur i Karnataka, hvorved der dannes et stort landområde, hvor de vilde dyr kan bevæge sig omkring mellem nationalparkerne. Navnet Wayanad er afledt af udtrykket ”Vayal nadu – landsbyens rismarker”. Dette bjergdistrikt er på mange måder det mest maleriske i Kerala; med sine bløde bakker dækket med tropisk regnskov.

5. DAGWayanad: dagen til afslapning

Dagen er fri til at udforske det fascinerende område på egen hånd. Vi foreslår en vandretur i de smukke bjerge. Jeres værtsfamilie vil være behjælpelige med at finde en rute, der passer til jeres temperament.

6. DAGWayanad – Shoranur: turen forsætter til Shoranur

I køres ned gennem bjergene til Shoranur og indkvarteres på et af vores yndlings homestays. Her bor Susanna og hendes familie, midt i den frodige jungle, hvor tingene foregår som i gamle dage, og I er inviteret til at deltage i det daglige liv med fodring af kalvene, malkning af køerne, madlavning eller I kan se, hvordan man producerer latex fra gummitræerne. I får jeres eget lille hus i haven. Her findes en vidunderlig rigdom af fugle, som man kan bruge meget tid på at betragte, eller man kan bruge en dag på bare at dase i en hængekøje med en god bog.

7. - 9. DAGShoranur: dagene til afslapning

Dagene er jeres egne i Shoranur, tag på spændende udflugter og oplev spektakulære naturoplevelser. Byen Thrissur, Keralas kulturelle hovedstad, som ligger en times kørsel væk, er oplagt at besøge. Mange bevægelser har deres udspring fra Thrissur; den specielle indiske udgave af kommunismen og Indian Coffee House bevægelsen. Desuden er der flere spændende templer, blandt andre Vadakkumnathan som det største, hvor der hvert år i april/maj afholdes Thrissur Pooram festival med 500 kunstnere og spillemænd og 30 dekorerede elefanter, der fører gudinden rundt i 48 timer. Der er også mange fine vandreture i området, som ikke kræver transport, og man bliver ofte inviteret til frokost hos de lokale.

10. DAGShoranur – Thrissur – Trivandrum: på vej mod badeferie

I køres ind til Thrissur station, hvorfra I tager toget til Trivandrum og ankommer til Kovalam strand ved solnedgang. I indkvarteres på et skønt strandhotel, som ejes af et tysk/indisk par, som sammen også driver The German Bakery og Fusion Restaurant, som er Kovalams suverænt bedste spisested. Alle værelser har egen balkon eller terrasse med havudsigt. Stilen er indoeuropæisk, lidt rustik og rigtig pæn. Masser af sans for detaljer og en god atmosfære.

11. - 14. DAGKovalam: sol, strand, god mad, shopping og afslapning

Nyd dagene i Kovalam eller benyt jer af de gode udflugtsmuligheder til Trivandrum (lokalt hedder byen Thiruvananthapuram, hvilket betyder Lord Anantha’s – den hellige slanges by). Gå ikke glip af Padmanabhapurams indtagende palads i teaktræ fra en tid, da kongerne regerede staten, eller tag til pilgrimsmålet Kanyakumari – Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt mødes med Det indiske Ocean og Det arabiske Hav. Kovalam giver gode muligheder for at få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

14. DAGAfrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

POETISKE KERALA

PRIS

17.000 kr. for 15 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

 • Flybillet København-Calicut//Trivandrum & lufthavnskatter og afgifter
 • Ophold i delt dobbelt værelse med daglig morgenmad
 • Dog helpension i Calicut og Shoranur
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Tog billet Thrissur-Trivandrum på AC class
 • Bytur Kochi inkl. entréer og engelsktalende lokalguide
 • Cruise i Kochi & Kathakali dans
 • Indisk turistskat

Ikke inkluderet:

 • Forsikringer og visum
 • Fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr.
 • Alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
INDIEN andre rejser
Indien

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD – et klassisk Kerala koncentrat

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Indien

SYDINDISKE SANSEINDTRYK – kulturrejse og badeferie i ét

Varighed - 12 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Magiske rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
Indien

MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Udaipur
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
Fra9.700 kr.
Se detaljer
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
Fra23.000 kr.
Se detaljer
Dr Unni ayurveda massage wellness
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA KICKSTART

Varighed - 10 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kerala - Trivandrum
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.300 kr.
Se detaljer
ganesh