logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

0
Indien
Fra20.100 kr.
Indien
Fra20.100 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

1802
Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Chennai
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet.

Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik.

Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og endelig det evige, grønne og frodige Kerala med backwaters, besøg i Østens Venedig, Kochi og strand på Malabarkysten.

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. - 5. DAGMahabalipuram: dagene til afslapning langs den Bengalske Bugt

I starter blidt med akklimatisering i Mahabalipuram tæt ved stranden nær små fiskerlejer. Byen har mange spændende stenhuggerværksteder, men den er især kendt for templer og relieffer fra det 6. og 7. århundrede, hugget ud i klipper og stenblokke. “Ganges fødsel” er et gigantisk motiv, der fylder en hel klippevæg med et mylder af figurer.

Kancheepuram, den sydligste af Indiens syv hellige byer og et levende museum for ortodoks brahminsk livsstil, ligger kun knap 70 kilometer fra Chennai. I det 6. og 7. århundrede var Kancheepuram sæde for Pallavafyrsterne, der brugte Mahabalipuram som havneby. De vældige labyrintagtige templer er hele byer i sig selv. I besøger nogle af de mest berømte. Det gælder først og fremmest Ekambareswarar templet med den 59 meter høje gopuram (porttårn), hvorfra man har en storslået udsigt over tempelkomplekset og Kancheepuram by. I besøger desuden templerne Vaikuntha Perumal og Kailashnath fra det 8. århundrede, der er bygget i tidlig dravidisk stil. Siden oldtiden har området også været center for silkehåndværk. Undervejs besøger I landsbyer, hvor silken tilvirkes, farves og væves til klæde.

Centret for den særlige sydindiske kultur er Chennai, hovedstad i delstaten Tamil Nadu – tamilernes oprindelige land. Chennai er vokset frem omkring Fort St. George, der er en gammel britisk fæstning grundlagt af East Asia Company i 1639. Indenfor voldene ligger St. Mary’s Church – den ældste anglikanske kirke i Asien. Byen har imidlertid langt ældre forløbere, som eksempelvis portugisisk San Thome, hvor apostlen St. Thomas efter sigende ligger begravet, og tempelbyen Mylapore med rødder tilbage til oldtiden. Madras er kendt for The Marina, byens lange sandstrand. Undervejs tilbage til Mahabalipuram kan I lægge vejen forbi krokodilleforskningscentret.

6.DAGMahabalipuram - Pondicherry: I kører mod den tidligere franske koloni Pondicherry

I dag køres I til den tidligere franske koloni Pondicherry på et besøg. Her finder man Sri Aurobindo Ashram, det franske kvarter og Auroville, der danner ramme om et internationalt futuristisk idealsamfund, centreret omkring den enorme meditationskuppel Matri Mandir.

7. DAGPondicherry - Tiruvannamalai: vidererejse til pilgrimsby

Chaufføren er klar ved daggry, og I rejser sydpå til pilgrimsbyen Tiruvannamalai. Her blandt 100 andre templer finder I Indiens største, Sri Arunachaleswarar, grundlagt i det 7. århundrede ved foden af det hellige bjerg. Det siges, at man vinder forladelse for sine synder ved at vandre om bjerget til fods. Besøgende fra hele verden kommer for at meditere i de fredfyldte omgivelser ved Maharishis ashram.

8. DAGTiruvannamalai - Tanjore (Thanjavur): tempelelefant i Tanjore

Om formiddagen tager I på en tur til Munnardalen. Dalen ligger omgivet af teplantager og floder, og Munnar betyder da også ”3 floder”. På bjergskråningerne står kvinderne og plukker de friske skud af teplanten. Under kolonitiden var stedet rekreativt område for briterne, når varmen satte ind i lavlandet. Briterne søgte op i bjergene for at nyde godt af de frodige omgivelser og den behagelige temperatur. I Munnar ligger også tefabrikker, hvor I ser de sorterede, tørrede og findelte blade blive til god te. Hen på eftermiddagen er det tid til på egen hånd at gå på opdagelse i byen.

9. DAGTanjore - udflugt til Trankebar, Swami Malai og Dharasuram: Mod den gamle handelsstation i Trankebar

Heldagstur til Asiens bedst bevarede kolonifæstning, Dansborgfortet. Trankebar, den tidligere danske koloni blev grundlagt i det 16. århundrede. Gå gennem landsporten og tag en spadseretur ned ad Kongensgade, forbi Rehlings Gård til Ny Jerusalemkirken og Zionskirken. Fortsæt over Paradepladsen til Ove Gjeddes fæstning Dansborg. På vejen tilbage besøger I Swamimalai med de traditionelle bronzestøberier. Tanjore er hovedområdet for bronzestøbning i Indien og skulptørerne, der praktiserer bronzestøbning er kendt over hele verden for deres kunst. Metoden, de bruger til deres bronzeafstøbninger, er kendt som ”lost wax method” og har igennem generationer været benyttet i arbejdet med bronzestøbninger. I besøger også Darasuram, hvor en pensioneret skolelærer gerne viser rundt, så selv de mest tempeltrætte bliver begejstrede. Hvis I har fået appetit på flere templer, kan I besøge Chidambaram. (I kan også vælge at overnatte i Trankebar).

10. DAGTanjore - Trichy (Tiruchirapalli): Mod Rock Forttemplet

I kører til tempelbyen Trichy, også kaldet Tiruchirappalli, som er kendt for Rock Fort templet Vadakku Tha. Turen ad stejle trapper hugget ud i klippen belønnes med en storslået udsigt over byen.

11. DAGTrichy - udflugt til Srirangam: Vishnutemplet ved den hellige flod Kaveri

Heldagsudflugt til Srirangam ved den hellige Kaveriflod. Sri Ranganatha Swamy templet er et vigtigt pilgrimsmål for de hinduer, der er tilhængere af Vishnu. Templet er kendt for sin samling af juveler.

12. DAGTrichy - Madurai: blandt pilgrimme i Tamil Nadus ældste by

Det kolossale tempelkompleks i Madurai er i høj grad værd at besøge. Indgang til templet er gennem de meget høje og rigt udsmykkede porttårne, der er bemalet i stærke farver. Templet kaldes Menakshee templet, fordi det er indviet til gudinden Meenakshi og hendes gemal Shiva. Skarer af pilgrimme og den travle tempelbasar gør templet til et sydende mylder, og ved den nordlige port kan man lade sig kronrage for siden hen at skænke lokkerne til gudinden, få lagt horoskop eller læst hænder. Andre seværdigheder i Madurai er Tirumalai Nayak fyrstepaladset og den kunstige tempelsø.
Om aftenen overværes tempelceremonien i Menakshee templet, hvor en procession af præster ledsager gudinden ind i gemalens sovekammer.

13. DAGMadurai - Periyar/Thekkady: betagende naturreservat med uforstyrret dyreliv

Fra sletten rejser I op til den bjergryg, der danner en naturlig grænse mellem staterne Tamil Nadu og Kerala. Undervejs gør I holdt i Periyar – et betagende naturreservat i et bakket sølandskab med et rigt, uforstyrret dyreliv.

14. DAGPeriyar/Thekkady - krydderiudflugt: oplev elefanter og krydderier

Ved solopgang begiver I jer ud på Periyarsøen for at opleve elefanter, der kommer for at drikke. I er nu nede, hvor peberet gror, og denne del af verden er stadig hovedproducent af nogle de vigtigste krydderier, heriblandt kardemomme, gurkemeje, ingefær, muskat, nellike og selvfølgelig peber.

15. DAGPeriyar/Thekkady - Backwaters med husbåd: mod den frodige stat Kerala og skøn sejlads

Fra bjergene stiger I ned til den frodige stat Kerala, det magiske grønne land. Den komfortable husbåd ligger klar, og I bliver sejlet ind i de bagerste og sjældent besøgte kanaler på Keralas berømte “backwaters”, som er et vidt forgrenet net af kanaler, der løber mellem fastlandet og det egentlige hav. I mageligt tempo tager I pulsen på landsbylivet langs bredderne. Kokken tilbereder frisklavede og velsmagende lokale retter ombord, og I overnatter under den fløjlsbløde stjernevrimmel. I Keralas backwaters har I også mulighed for at bruge en ekstra nat i de landlige omgivelser på øen Our Land – spørg om flere informationer.

16. DAGBackwaters - Kochi: vidererejse til Østens Venedig

Ved kajen i Alleppey venter bilen for at bringe jer til “Østens Venedig”, Kochi – en smeltedigel for portugisisk, hollandsk, engelsk, kinesisk og jødisk kultur.

17. DAGKochi: bytur i Kochi

I Kochi besøger I Vasco da Gamas grav i St. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi synagogen (pardesi betyder “fremmed”), og endelig kan I se de smukke fresker i Maharaja paladset Dutch Palace. Langs vandet hænger pittoreske, kinesiske fiskenet. I kan se dem på helt nært hold – og eventuelt spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder! Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda, traditionel indisk naturhelbredelse.

18. DAGKochi - Kovalam: afslapning og badeferie på Kovalam strand

I kører ned langs kysten til Kovalam og indlogeres direkte ved stranden eller på et klippefremspring i et smukt, eksklusivt træhus i lokal stil med svungne pagodetage. Overalt i Indien er ayurveda, den traditionelle naturhelbredelse, udbredt, og i Kerala er man særlig dygtig til ayurvedisk massage med naturlige, aromatiske olier, der både gør sjæl og legeme godt. Denne massageform er brugt i over 1000 år til at helbrede alt fra gigt til migræne. Vi kan give jer kontakten til den bedste klinik i byen.

19. DAGKovalam: udflugt til Padmanabhapuram

Udflugt til træpaladset Padmanabhapuram, der med sin sofistikerede og elegante arkitektur og smukke beliggenhed i naturen er Sydindiens mest indtagende fyrsteresidens. Er I heldige, får I det flakkende skær fra lamper og adgang til tårnet, hvor I kan se de velbevarede fresker.

20. DAGKovalam: udflugt til Trivandrum

I besøger flere templer og markedspladser i Trivandrum (ca. en halv times kørsel fra Kovalam strand), den hellige slanges by og hovedstad for delstaten Kerala. Det bedste tempel for ikke-hinduer at besøge er Attakultemplet (puja foretages kl. ca. 17.00).

21. DAGAfrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA
20.100 kr. for 21 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Flybillet fra København til Chennai//Trivandrum – Kbh & lufthavnskatter og afgifter
  • 20 nætter på pæne turistklasse hoteller med daglig morgenmad
  • Al transport egen bil med chauffør
  • Sightseeingturene er inklusiv entréer og engelsktalende lokalguide
  • Indisk turistskat

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

SYDINDIEN og KERALA andre rejser
Ayurveda Indien, Sarovaram

AYURVEDA HOS SAROVARAM

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Trivandrum
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ayurveda Indien, Sarovaram

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra19.900 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Ayurveda Indien, Kadappuram

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra15.800 kr.
Se detaljer
Indien

DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

Varighed - 17 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
Rejsen går længere end til dér, hvor peberet gror – den fører jer så langt ind i mystikkens og religionens verden, at I ikke vil tro jeres egne øjne! Skønhed, afslapning og frisk luft i de frodige bjerge. En enestående tur med damplokomotiv og vandreture på elefantstierne. Templer med farverige […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
Indien

KERALA MAGI

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende. Frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala er en lang smal […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
ganesh