Ayurveda rejser – Grace Tours arrangerer ayurveda rejser

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA REJSER

Genfind din balance, styrke og ro

Uanset om du trænger til at få skuldrene ned i åndehøjde, genfinde balance og ro i krop og sind, restituere efter sygdomsforløb eller ønsker forebyggelse af sygdomme og en sund vedligeholdelse af din krop, kan vores ayurveda rejser tilpasses dig.

AYURVEDA GRACE

For snart 20 år siden, startede vi som nogle af de første i Danmark, med at sende gæster på ayurveda rejser til Sydindien. Ayurveda var for os en øjenåbner og indgang til en kropslig forståelse og holistisk livsanskuelse som inspirerer, gør os klogere og til stadighed ændrer vores dagligdag og praksis. Vi uddanner os løbende, så vi altid er klar til en informativ og personlig ayurveda snak både før, under og efter rejsen, hvor du bliver du hørt, set og mødt, hvor du er. Ayurveda klinikkerne er udvalgt med omhu, samarbejdet udviklet over mange år, og alle har veluddannede professionelle læger og terapeuter, der planlægger forløbet individuelt efter dig og din krop.

VALGFRI AFREJSEDATO – ÅRET RUNDT
Du vælger rejseperiode og tidspunkt. Der er flere ugentlige afgange.Du kan altid forespørge på andre rejseperioder.

REJS PÅ UDVALGTE AFGANG
Vi har reserveret pladser på faste afgange, for at sikre du kan komme afsted 

27. dec. 23 – 11. jan. 2024         – højsæsonstillæg +2300 kr.
13. – 28. jan. 2024
27. jan. – 11. feb. 2024
10. – 25. feb. 2024                      – højsæsonstillæg +2500 kr.
24. feb. – 10. mar. 2024
09. – 24. mar. 2024
23. mar. – 07. apr. 2024           – højsæsonstillæg +500 kr.

Du er altid velkommen til at ringe 33 117 117, så vi sammen kan finde frem til den rejse, der passer til dig. 

”HVOR KAN JEG REJSE HEN PÅ AYURVEDA RETREAT?”

AYURVEDA REJSER TIL SYDINDIEN:
Agastyaa v/Dr. Unni – effektiv ayurveda i moderne kontekst ved Kovalam strand.
Sarovaram – autentisk ayurveda juvel i frodige grønne omgivelser ved stor saltvandssø.
Kadappuram – god og traditionel ayurveda i rolig og fredfyldt atmosfære på stranden.
Our Land – seriøs timeout med revitaliserende ayurveda på øde ø i Backwaters.

AYURVEDA REJSER TIL NEPAL:
Begnas Lake – fredfyldt perle med ayurveda af høj kvalitet og Himalayas tinder som bagtæppe.

Vi udforsker løbende, og har du særlige behov eller ønsker, så tag en snak med os, for det er muligt, at vi vil foreslå en helt sjette sted netop til dig.

”HVORNÅR ER DET BEDST AT REJSE OG HVOR LÆNGE SKAL JEG REJSE?”

Rejs lige når det passer dig. Du vælger selv, hvornår og hvor længe, men størst udbytte af den ayurvediske behandling får du, hvis du giver dig selv minimum to uger – gerne mere og helst ikke mindre.
På individuelle og skræddersyede ayurveda rejser, er alt tilrettelagt på forhånd, det eneste du skal gøre, er at møde op – præcis som du er. Der er daglig afgang, året rundt, de gamle tekster anbefaler ligefrem ayurveda i monsunen.

Vi har forhåndsreserveret fly og hotel i populære perioder til Sarovaram og Agastyaa v/Dr. Unni. Det vil fremgå i turbeskrivelse af rejser dertil – se nedenfor.

”SKAL JEG VÆLGE AT REJSE ALENE ELLER SAMMEN MED ANDRE I EN GRUPPE?”

Begge dele er godt for dig!

For uanset om du ’bare vil forkæles’, trænger til at stresse af, blive masseret i rød olie, skrubbet med urteposer, vasket i risvand, skyllet med varm mælk og overrislet med urtevand eller har brug for rehabilitering efter længerevarende sygdomsforløb, så er ayurveda godt!

Mange vælger at rejse alene og have ekstra god tid til at være sammen med dem selv, selv bestemme hvor længe og hvornår.

Men ja, hvis du foretrækker at rejse sammen med andre og med en dygtig vejleder, kan du vælge en af vores kombinerede ayurveda & yoga grupperejser. Alle vejledere er nøje udvalgte, er uddannet yoga instruktører og fysioterapeuter, ayurvedaplejere, kropsterapeuter eller andet. Læs mere om hver vejleder under turene.

Travel has a way of stretching the mind.

RALPH CRAWSHAW

AYURVEDA REJSER TIL INDIEN

EN AF VORES FAVORITTER!

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Fra25.900 kr.
16 dage
Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro og selvhealing er kodeord for din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, der […]
indien kadappuram ayurveda
AYURVEDA VED STRANDEN

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA – afslapning. natur. forkælelse.

Fra19.900 kr.
16 dage
Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE MED ANNETTE TZFANYA – Sydindien 17. nov. – 2. dec. 2023

AYURVEDA & YOGA RETREAT med ANNETTE TZFANYA 2023– samvær. nærvær. velvære.

Fra20.900 kr.
16 dage
17. nov –2. dec 2023
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
ayurveda massage
AYURVEDA I MODERNE KONTEKST

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – intensivt. effektivt. kalari.

Fra19.800 kr.
16 dage
Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
ayurveda
GIV DIG SELV DEN BEDSTE JULEGAVE!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – den 27. dec. 23 – 11. jan. 24

Fra23.200 kr.
16 dage
27. dec. 2023 – 11. jan. 2024
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]

AYURVEDA REJSER TIL NEPAL

ayurveda i himalaya
EN LISE FOR KROP & SJÆL

ALL INCLUSIVE AYURVEDA I HIMALAYA – fredfyldt. revitalisering. harmoni.

Fra23.900 kr.
18 dage
Hele året – højsæson forår og efterår
Kathmandu, Nepal
En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der ligger bedårende på en bjergside med udsigt over floden. Stedet er en […]
Varanasi Indien Ganges
3 UGERS FORTRYLLELSE & FORDYBELSE

INDIEN & NEPAL – de store religioner. klosterliv. ayurveda.

Fra29.800 kr.
21 dage
Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
rejser til nepal
GUDDOMMELIGE OPLEVELSER

NEPALS GAMLE SJÆL – ayurveda. kultur. natur.

Fra21.200 kr.
16 dage
Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Ganesh

At lande hos Sarovaram var at lande i et lille paradisets have. Omgivet af skøn natur ud til Astamudi Lake, var vi vidne til et rigt dyreliv og de smukkeste solopgange. Vidunderlig aurvedisk mad serveret 3 gange om dagen i den hyggelige restaurant, foruden te to gange om dagen på egen terrasse. Hver morgen 1, 5 times yoga i den smukke have mens solen stod op. Dr. Kiran var dagligt omkring os og intet undgik hans observation, jeg havde hele tiden en oplevelse af at være i de kyndigste hænder. Jeg kunne ikke være havnet et bedre sted.”

Helene – ayurveda rejse til Sarovaram v/Dr. Kiran, februar 2019

Jeg følte mig tryg og at jeg blev set for den jeg er af dem alle. Jeg stillede hellere ikke så mange spørgsmål, havde stor tiltro til dem og gjorde egentlig bare hvad de sagde. Og det resulterede i at min krop og sind kunne mærke en stor forskel, hurtigere end jeg faktisk havde forventet.”

Anna – ayurveda rejse til Agastyaa v/Dr. Unni, marts 2019

Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

Ganesh

Hold ayurvedaen ved lige i vores skønne lokaler på Østerbro, når vi inviterer til pulslæsning, yoga, ayurvedisk madlavning, shirodhara & abhyanga massage og meget mere til vores events. Modtag invitationer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder

HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR