Ayurveda rejser – Grace Tours arrangerer ayurveda rejser

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA REJSER

Genfind din balance, styrke og ro

Uanset om du trænger til at få skuldrene ned i åndehøjde, genfinde balance og ro i krop og sind, restituere efter sygdomsforløb eller ønsker forebyggelse af sygdomme og en sund vedligeholdelse af din krop, kan vores ayurveda rejser tilpasses dig.

AYURVEDA GRACE

For over 25 år siden, startede vi som nogle af de første i Danmark, med at sende gæster på ayurveda rejser til Sydindien. Ayurveda var for os en øjenåbner og indgang til en kropslig forståelse og holistisk livsanskuelse som inspirerer, gør os klogere og til stadighed ændrer vores dagligdag og praksis.  Ayurveda klinikkerne er udvalgt med omhu og alle har veluddannede professionelle læger og terapeuter, der planlægger forløbet individuelt efter dig og din krop. Vi er altid klar til en informativ og personlig ayurveda snak både før, under og efter rejsen, hvor du bliver du hørt, set og mødt, hvor du er.

1/ Du kan få en ayurveda rejse året rundt – du vælger rejseperiode og vi skræddersyr rejsen til dig

2/ Eller du kan vælge at rejse på en af de faste afgange, vi har over vinterperioden. Der har vi sikret os plads på fly og hoteller: 

25. dec. 2024 – 09. jan. 2025  * juletillæg +2.300 kr 
17. jan. 2025 – 02. feb. 2025
07. feb. 2025 – 23. feb. 2025
28. feb. 2025 – 16. mar. 2025
21. mar. 2025 – 13. apr. 2025
16. apr. 2025 – 4. maj. 2025

Du er altid velkommen til at ringe 33 117 117, så vi sammen kan finde frem til den rejse, der passer til dig. 

  ”HVOR KAN JEG REJSE HEN PÅ AYURVEDA RETREAT?”

  AYURVEDA REJSER TIL SYDINDIEN:
  Agastyaa v/Dr. Unni – effektiv ayurveda i moderne kontekst ved Kovalam strand.
  Sarovaram – autentisk ayurveda juvel i frodige grønne omgivelser ved stor saltvandssø.
  Kadappuram – god og traditionel ayurveda i rolig og fredfyldt atmosfære på stranden.
  Our Land – seriøs timeout med revitaliserende ayurveda på øde ø i Backwaters.

  AYURVEDA REJSER TIL NEPAL:
  Begnas Lake – fredfyldt perle med ayurveda af høj kvalitet og Himalayas tinder som bagtæppe.

  Vi udforsker løbende, og har du særlige behov eller ønsker, så tag en snak med os, for det er muligt, at vi vil foreslå en helt sjette sted netop til dig.

  ”HVORNÅR ER DET BEDST AT REJSE OG HVOR LÆNGE SKAL JEG REJSE?”

  Rejs lige når det passer dig. Du vælger selv, hvornår og hvor længe, men størst udbytte af den ayurvediske behandling får du, hvis du giver dig selv minimum to uger – gerne mere og helst ikke mindre.
  På individuelle og skræddersyede ayurveda rejser, er alt tilrettelagt på forhånd, det eneste du skal gøre, er at møde op – præcis som du er. Der er daglig afgang, året rundt, de gamle tekster anbefaler ligefrem ayurveda i monsunen.

  Vi har forhåndsreserveret fly og hotel i populære perioder til Sarovaram og Agastyaa v/Dr. Unni. Det vil fremgå i turbeskrivelse af rejser dertil – se nedenfor.

  ”SKAL JEG VÆLGE AT REJSE ALENE ELLER SAMMEN MED ANDRE I EN GRUPPE?”

  Begge dele er godt for dig!

  For uanset om du ’bare vil forkæles’, trænger til at stresse af, blive masseret i rød olie, skrubbet med urteposer, vasket i risvand, skyllet med varm mælk og overrislet med urtevand eller har brug for rehabilitering efter længerevarende sygdomsforløb, så er ayurveda godt!

  Mange vælger at rejse alene og have ekstra god tid til at være sammen med dem selv, selv bestemme hvor længe og hvornår.

  Men ja, hvis du foretrækker at rejse sammen med andre og med en dygtig vejleder, kan du vælge en af vores kombinerede ayurveda & yoga grupperejser. Alle vejledere er nøje udvalgte, er uddannet yoga instruktører og fysioterapeuter, ayurvedaplejere, kropsterapeuter eller andet. Læs mere om hver vejleder under turene.

  AYURVEDA REJSER TIL INDIEN

  AYURVEDA REJSER TIL NEPAL

  At lande hos Sarovaram var at lande i et lille paradisets have. Omgivet af skøn natur ud til Astamudi Lake, var vi vidne til et rigt dyreliv og de smukkeste solopgange. Vidunderlig aurvedisk mad serveret 3 gange om dagen i den hyggelige restaurant, foruden te to gange om dagen på egen terrasse. Hver morgen 1, 5 times yoga i den smukke have mens solen stod op. Dr. Kiran var dagligt omkring os og intet undgik hans observation, jeg havde hele tiden en oplevelse af at være i de kyndigste hænder. Jeg kunne ikke være havnet et bedre sted.”

  Helene – ayurveda rejse til Sarovaram v/Dr. Kiran, februar 2019

  Jeg følte mig tryg og at jeg blev set for den jeg er af dem alle. Jeg stillede hellere ikke så mange spørgsmål, havde stor tiltro til dem og gjorde egentlig bare hvad de sagde. Og det resulterede i at min krop og sind kunne mærke en stor forskel, hurtigere end jeg faktisk havde forventet.”

  Anna – ayurveda rejse til Agastyaa v/Dr. Unni, marts 2019

  Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

  Ganesh

  Hold ayurvedaen ved lige i vores skønne lokaler på Østerbro, når vi inviterer til pulslæsning, yoga, ayurvedisk madlavning, shirodhara & abhyanga massage og meget mere til vores events. Modtag invitationer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder

  HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Ganesh