Events - Hos Grace Tours afholder vi gerne mange og mangfoldige events

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

EVENTS

Vi inviterer løbende indenfor til treats og events på Østerbro og Møn Retreat, hvor du kan få en ayurvedisk eller yogisk oplevelse, indisk mad, foredrag, kirtan eller vores åbent hus dag.

Vi har altid te på kanden til dig. Te skal hverken bookes eller aftales på forhånd. Du er altid velkommen til at kigge op, tale med os eller bare sidde lidt i vores lounge.

LÆS MERE OM PRIYA SHALA Hos GRACE på ØSTERBRO

På Sanskrit betyder Priya ‘kæreste’ eller ‘elskede’. Shala betyder ‘hus’ eller ‘hal’. Velkommen til vores ’Elskede Hus’.

Priya Shala er et unikt sted, der ligger på Østerbro ved søerne. Vores intention er at stedet skal rumme events, hvor lærere og undervisere kan komme og sprede deres ord og dele deres viden gennem foredrag, workshops og andre initiativer såsom yoga, meditation, healing og chanting.

Vi tror på vigtigheden af fællesskaber, og vi byder velkommen til hyggelige sammenkomster, hvor folk har mulighed for at netværke, lære og få nye input.

Priya Shala er et ikke-kommercielt foretagende, og er en del af rejsebureauet Grace Tours.

Du er altid velkommen til at kigge indenfor på Møn Retreat til en af vores events. Er du blot nysgerrig, så ring af aftal en fremvisning på 40 119 117

GRACE EVENTS på Østerbro og Møn Retreat

ayurveda behandling Grace Tours
FÅ EN AYURVEDISK PULSLÆSNING på Østerbro

AYURVEDA PULSDIAGNOSE & LIVSSTILSSESSION MED ABINA– ayurveda by Grace Tours

Fra1.200 kr.
1 1/2 time - online i weekenderne
Hver den første lørdag i måneden på Østerbro
Grace Tours på Østerbro eller online
I vores skønne lokaler på Østerbro, har vi skabt en ayurveda oase med vores helt egen Vaidya (universitets-uddannet ayurveda ekspert), hvor du – som det eneste sted i Danmark – kan få en ayurvedisk livsstilssession med pulslæsning af en bosiddende indisk ayurvedisk ekspert.
MØD med Dr. Unni på Østerbro

Mød Dr. Unni i DK

Fra1.075 kr.
11.-24. Juni 2024
Østerbro
Er du nysgerrig på ayurveda, eller har du været på ayurvedarejse og gerne vil gense Unni, kan du skrive dig på interesse listen, og du vil modtage en invitation, så snart vi har lagt den endelige plan.
PARVATHY BAUL workshop Møn Retreat 3.-4. aug. 24

PARVATHY BAUL – Møn Retreat 3.-4. aug. 2024

Fra2.800 kr.
3.- 4. aug. Møn Retreat Center
3.-4. aug. 2024
Møn Retreat & Kursuscenter
Parvathy Baul, måske den mest anerkendte kvindelige Baul-artist i verden, har optrådt i over fyrre lande, herunder så prestigefyldte koncertsale og musikfestivaler som Noh Theatre i Kyoto, World Music Center i New York City, Melbourne Arts Center, Musee du Quai Branly i Paris, og Festival of World Sacred Music i […]
shirodhara annette tzfanya event
BEROLIGENDE FOR NERVESYSTEMET på Østerbro

SHIRODHARA & ABHYANGA – hos Annette Tzfanya

Fra1.000 kr.
2024
Grace Tours på Østerbro
Vi tilbyder dig at holde ayurvedaen ved lige i vores dejlige lokaler på Østerbro. Kan du ikke vente til din næste Indiensrejse - eller på at Dr. Unni kommer til Danmark igen - så kig op og få en klassisk shirodhara af Annette Tzfanya, hvor en varm strøm af olie […]
BEROLIGENDE FOR NERVESYSTEMET på Østerbro

SHIRODHARA & ABHYANGA hos Abina – ayurveda by Grace

Fra1.000 kr.
2024
Grace Tours på Østerbro
Vi tilbyder ayurveda eftersyn med universitets uddannede ayurveda Vaidya, Abina. Hun er vel nok en af de største kapacitet ud i det ayurvediske pt i Danmark. Er du nysgerrig, trænger til at parkere stressen, kan ikke vente til din næste Indiensrejse eller vil holde ayurvedaen fra Indien vedlige, så kom […]
Ganesh

Modtag invitationer til vores events, direkte i din mailboks! Tilmeld dig her:

HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.

The important thing is to never stop questioning. Curiosity has its own reason for existing.

ALBERT EINSTEIN
Ganesh

Vi har lavet nedenstående opslagstavle til events der foregår uden for Grace Tours regí, men som vi rigtig gerne vil dele med andre, der er passionerede omkring det indiske subkontinent.

events

Åbent Universitet, København

2 semestre - forår & efterår 2020.
Sanskrit for begyndere

Sanskrit for begyndere

Lær sanskrit på begynderniveau. Du lærer at læse simple originaltekster fra blandt andet fabler, myter og eposser, og får derudover kendskab til begreber fra yogaen, meditationen og karmalærens verden. Der kræves ikke forhåndskendskab til sanskrit for at deltage.

Nagaland, det nordøstlige Indien

1. til 10. december
Hornbill Festival 2023

Hornbill-festivalen er en fejring, der afholdes hvert år fra 1. til 10. december i Nagaland, det nordøstlige Indien. Den kaldes også for ‘The Festival of Festivals’.

* The tribes of Nagaland celebrate their festivals with gusto and fevor. The Festival is named after the hornbill, the globally respected bird and which is displayed in folklore in most of the state’s tribes. The week long festival unites one and all in Nagaland and people enjoy the colourful performances, crafts, sports, food fairs, games and ceremonies. Traditional arts which include paintings, wook carvings, and sculptures are alson on display. Festival highlights include Traditional Naga Morungs Exhibition and sale of Arts and Crafts, Food Stalls, Herbal Medicine Stalls, Flower shows and sales and much more.

Ganesh