FLEX DEPOSITUM – din tryghed ved bestilling af rejse hos Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

FLEX DEPOSITUM

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at bestille din rejse hos os. Derfor har vi indført FLEX DEPOSITUM, så du kan roligt kan planlægge din drømmerejse nu…

Fly – kan vi reservere og bekræfte nu.

Hotel – kan vi reservere og bekræfte nu. Lige nu er meget ledigt for efterår og vinter, så skynd dig at vælge det du allerhelst vil have 😉

Rejseforsikring – igennem vores samarbejdspartner, Gouda, er du dækket ved rejse til både orange og røde områder dog med enkelte forbehold ved repatriering – se mere her

Visa – vi afventer og underretter så snart der er positivt nyt. Vi forventer, at der kan søges turist visum senest sensommer til Indien og omkring liggende lande

FLEX DEPOSITUM 700 kr. pr. pers. uanset rejsens totale pris – har vi indført, så du trygt kan bestille og dermed sikre, at du kan få præcis den rejse bekræftet, som du ønsker dig, mens der er frit valg fra alle hylder ift hotelvalg mv.

Du risikerer ikke, at miste penge fordi der stadig er en eller flere restriktioner ifb med Covid-19 incidenter på bestillingstidspunktet.

Når vi vurderer, at din rejse vil kunne gennemføres, vil vi fremsende en endelig bekræftelse/faktura på hele rejsens pris med information om betaling af depositum (fratrukket det indbetalte FLEX DEPOSITUM)/restbeløb.

Hvis det senere skulle vise sig – mod forventning – at din rejse ikke kan gennemføres af os, får du hele dit FLEX DEPOSIUM tilbagebetalt. Besked om dette vil ske senest 2 mdr. før afrejse.

FLEX DEPOSITUM gælder pt for bestilling frem til 30. august 2020 og for rejser i 2020 og 2021.

REJSEVEJLEDNINGER

Udenrigsministeriets rejsevejledninger

REJSEKLAR gratis app fra Udenrigsministerie, så du kan holde dig orienteret under rejsen.


REJSE TIL INDIEN

Turistvisum er pt suspenderet. Ansøgning f. business visum gennem Den indiske Ambassade og ikke online. Har du et business visum i dit pas, er det ikke gyldigt for indrejse.

Opdateringer fra Indiens sundhedsministerium  HER

Pressemeddelelser fra Ministry of Health and Family Welfare


REJSE TIL NEPAL

Visum ved ankomst er pt suspenderet. Du skal søge visum inden afrejse på ambassaden i Danmark og medbringe PCR health certificate. Fra 14. marts skal du som dansk statsborger i 14 dages karantæne ved ankomst til Nepal.


REJSE TIL SRI LANKA

Visa til Sri Lanka skal søges online før afrejse, koster pt 100 USD og søges her

Krav til visa ansøgningen; 1/ rejseplan og information om bookede og bekræftede hotel reservation, 2/ gyldig hjemrejse billet samt rejseforsikring, 3/ minium 5 nætters ophold på Sri Lanka og den første nat skal være i enten Colombo eller Negombo.

Myndighederne på Sri Lanka kræver desuden at man kan fremvise dokumentation for at man er testet negativ ved ankomst Colombo, og testen må ikke være ældre end 72 timer. De vil desuden teste ved ankomsten til Colombo (gratis) og gen-teste 5-7 dage efter ankomsten samt endnu en, hvis man regner med at bliver på Sri Lanka længere end 10-12 dage.


REJSEFORSIKRING

Vi anbefaler, at du tegner en god rejseforsikring, som har udvidet dækning i forbindelse med Coronavirus. Vi forhandler og anbefaler GOUDA rejseforsikring.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til din rejse på 33 117 117 eller mail@gracetours.com

Opdateret 15. juni 2020