Grupperejser med Grace Tours til Indien, Nepal, Sri Lanka, Tibet og Bhutan

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

GRUPPEREJSER

Del dine oplevelser med andre

Vil du med ud og opleve verdens mange facetter, blive klogere ikke blot på dig selv men også lære noget helt nyt? Og vil du gerne dele dine minder og oplevelser sammen med andre med samme passion? Så er vores grupperejser dér, hvor du skal kigge efter din næste rejse i godt selskab med vidende, kompetente og passionerede rejseledere med en unik viden om lige præcis denne plet på verdenskortet.

Vores grupperejser foregår som regel i mindre grupper end hos mange andre bureauer og altid med autentiske oplevelser og særlige steder i fokus. Vi begrænser antallet af deltagere, dels for at mindske de negative påvirkninger af turisme på den lokale natur og kultur, dels for at give dig en bedre rejseoplevelse. Der er altid tilknyttet en dansk eller engelsktalende rejseleder på turen – det vil tydeligt fremgå af rejsebeskrivelsen.

Du kan også rejse med små internationale grupper, med gode lokale og kompetente engelsktalende rejseledere, enten til steder hvor det er svært at få tilladelse til solorejser, eller hvor du kan få undervisning på rejsen eller bare opleve nye steder med andre.

Ønsker du en specialdesignet grupperejse for vennegrupper, virksomheder eller en interessegruppe så kontakt os. Vi kan opfylde særlige ønsker indenfor rejser med fokus på kultur, arkitektur og religion, eller interesser som f.eks. jernbaner, fotografering, natur, ornitologi eller storvildt. Du og dine rejsefæller kan foreslå jeres helt egen pakke. Eller I kan bede os fastlægge en rute, som passer til netop jeres ønsker. Kom med jeres ønsker og vi vil tage hånd om al planlægning, så I kan bruge tiden på at opleve.

Få en ekstra dimension til rejsen med Grace rejseledelse, der åbner for større indsigt og forståelse, og oplev fordelene ved selskab og trygheden i en gruppe. Se vores grupperejser herunder, eller ring på 33 117 117 for en snak om lige præcis den grupperejse det matcher dine ønsker og drømme bedst.

  GRUPPEREJSER

  Annette yoga retreat kovalam

  AYURVEDA & YOGA RETREAT med ANNETTE TZFANYA 2024 – samvær. nærvær. velvære.

  Nepal ufiltreret grupperejse

  KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU-DALEN – helt ufiltreret & all inclusive!

  Ganesh

  Jeg synes det var fantastisk med yoga om morgenen på taget – det var SÅ dejligt! Anette var skøn til, at vi fik prøvet alt muligt! Jeg havde ikke prøvet yoga før, og jeg blev glad for det. Min krop blev mere smidig i løbet af turen. Stor ros til Anette for hendes måde at SE alle.”

  JANNE – AYURVEDA & YOGA RETREAT MED ANNETTE TZFANYA, november 2018

  Fantastisk rejsetilrettelæggelse. Bjørn og Jacek var to fantastiske fyre. Jacek bagte morgenbrød til os dagligt, det var jo sådan en ekstra lækker ting. Langt udover hvad en rejseleder behøver. Bjørn formåede, at tage mig til ayurvedisk læge som var et personligt ønske fra mig, det havde intet med vores fællesprogram, at gøre. Bjørn havde en enorm viden som inspirerede os alle tror jeg. Det var spændende at opleve denne ældgamle kultur. Træskærearbejde, kobbersmede mv. Deres religiøsitet en slags blanding mellem buddhisme og hinduisme. Jeg er taknemmelig for, at have deltaget i denne rejse. Ligeledes var vi en velfungerende gruppe.”

  BABETH – KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU DALEN, februar 2019

  Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

  Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller. 

  IBN BATTUTA
  Ganesh

  Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

  HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.