Hvorfor vælge en ayurvedarejse - I Grace Tours har vi arrangeret

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

HVORFOR VÆLGE EN AYURVEDAREJSE

- ER DET NOGET FOR MIG?
Grace Tours > OM AYURVEDA > HVORFOR VÆLGE EN AYURVEDAREJSE
I Grace Tours har vi nu arrangeret ayurvedarejser i 16 år og har derfor samlet en del viden og erfaring omkring denne særlige rejseform.
Vi har gennem årene lagt mærke til, at mange stiller de samme spørgsmål om deres ayurvedarejse, inden de skal afsted.
Derfor har vi samlet ’Frequently Asked Questions’ her og besvaret dem nedenfor:

Hvad er en ayurvedarejse?

Ayurvedarejser er en særlig form for rekreativ ferie, hvor du både får mulighed for at opleve et nyt land, få sol og varme, slappe af og samtidig gør noget godt for din krop og indre tilstand. De fleste i denne del af verdenen akkumulerer stress i hverdagen. I løbet af din ayurvedarejse vil du få mulighed for at stresse af, genvinde mental ro og fysisk styrke. Turene involverer daglige massage- og urtebehandlinger og for nogle af turenes vedkommende også yoga og meditation, men derudover er der intet, du behøver at gøre.

Er det noget for mig?

Ayurvedarejser kan være noget for dig uanset alder, køn, fysisk tilstand og tidligere erfaringer, hvis du er åben for at prøve noget nyt og trænger til en ferie med fokus på dig og dit velbefindende. Du skal dog være opmærksom på, at behandlingsforløbet ikke kun bringer afslapning og wellness, men også kan sætte følelsesmæssige og fysiske reaktioner i gang, som – nogle gange – kan føles overvældende. Det er dog alt sammen en del af den udrensende proces, og det kan hjælpe dig, hvis du ved dette og derfor accepterer ”det svære”, du måtte møde undervejs og vælger at være opmærksom på dine overspringshandlinger.

Det er måske nemmere sagt end gjort, og derfor vælger nogle at deltage i en grupperejse. En af fordelene ved at rejse i en gruppe med en rejseleder er, at du her kan søge støtte hos og stille afklarende spørgsmål til rejselederen undervejs.

Skal jeg rejse selv eller i en gruppe?

Hos Grace Tours arrangerer vi både individuelle tilrettelagte ayurvedarejser og grupperejser med dygtige rejseledere. Det positive ved at rejse selv er, at du selv kan bestemme afrejsetidspunktet. Det er også ideelt at rejse selv, hvis du gerne vil have ubetinget ro og nyder dit eget selskab eller ønsker at udfordre dig selv til at lære at være i dit eget selskab. At du ikke behøver bære en sociale maske og lære nye mennesker at kende, vil give dig store mængder energi, du i stedet kan bruge på din egen healing og regenerering. Og selvfølgelig vil du møde mennesker på din tur, og du kan altid bruge personalet på klinikken til at vende evt. spørgsmål. Det er også nemt at finde lokale yogalærere på vores destinationer, hvis du gerne vil kombinere ayurveda-behandlingerne med yoga.

Hvis du derimod vælger en af grupperejserne vil der typisk være mere indhold og flere faste programpunkter, som for eksempel yoga om morgenen, informationsmøde, ayurvedaseminar og fælles spisning indimellem. Det kan være rart for dig, der er lidt usikker på at rejse selv eller blot ønsker en mere social og programlagt tur med en guide, der tager hånd om detaljerne. Hvis du vælger dette, giver vi oftest mulighed for at møde rejselederen inden afrejse til et informationsmøde eller for eksempel til yoga i Grace Tours lokaler Priya Shala på Østerbro. På den måde kan du finde ud af, om det er den rigtige rejseleder for dig, og om rejselederens yogastilart harmonerer med dine ønsker. Vores rejseledere har vidt forskellige profiler og kompetencer, ring meget gerne til os og hør mere herom eller læs de detaljerede beskrivelser under hver grupperejse.

Behøver jeg at være syg for at få gavn af behandlingerne?

Nej, bestemt ikke. Ifølge ayurveda gør vi alle klogt i et får et udrensende og harmoniserende behandlingsforløb hvert år. Lidt ligesom du tager bilen til servicetjek, så kan ayurvedarejsen være dit årlige velværetjek af din krop og sind. Mange bruger også rejserne, som en god måde at restituere efter et endt sygdomsforløb.

Hvornår på året er det bedste tidspunkt at rejse?

Du kan i princippet rejse til Indien hele året. De gamle ayurvedatekster foreskriver, at det er bedst at udrense under regntiden og helt specifikt fra medio juli til medio august. Hvis du ønsker at rejse i april og maj, der er de varme måneder lige op til regnen, bør du være meget opmærksom på at solen bager fra en skyfri himmel. Så snart det begynder at regne i starten af juni, falder temperaturen og der er et behageligt skydække. Regntiden varer frem til og med september. Det regner ikke konstant og ofte er der pålandsvind, så regnen falder længere inde i landet. Regntiden er lavsæson for turisme, så der er mere ro i klinikkerne og på destinationerne generelt. Her er rejserne typisk også lidt billigere. Højsæsonen ligger mellem oktober-marts med tillæg i juleperioden.

Hvor lang tid skal jeg være væk?

Vi arrangerer ture ned til 10 dage, men vi anbefaler dig at tage min. 2-3 uger for størst muligt udbytte, hvis du har mulighed. 10 dage er kickstart og vi er ret sikre på, at du næste gang vil vælge at give dig selv mere tid til ayurveda! Vi anbefaler som udgangspunkt 2 uger og søger du hjælp for særlige skavanker, så meget gerne lidt mere. Du vil gennemgå et naturligt forløb, hvor første del handler om udrensning, så selve behandlingen af din ubalance og så genopbygning.

Hvad går dagene med?

Selvom det måske ikke lyder af så meget, så fylder behandlingerne meget af din dag og ligeledes gør din trang til at hvile imellem behandlingerne. Behandlingerne varer 1 ½ – 2 timer hver dag og bagefter bliver du ofte bedt om at vente med at tage bad, idet de helende olier, du er blevet smurt ind i, skal have tid til at synke ind. De fleste oplever at varmen og behandlingerne beroliger kroppen og sindet i den grad, at der ikke er brug for, at der skal ske en masse. Tværtimod får du bedre effekt af forløbet, hvis du tillader dig selv en timeout.

Hvilken destination passer bedst til mig?

Nogle spørger os, hvorfor vi rejser så langt for at få ayurveda-behandlinger. De fleste af vores destinationer ligger i staten Kerala i Sydindien. Vi har valgt dette område, da det er ayurvedaens fødested, og det er her ayurvedaen er blevet praktiseret længst og uden afbrydelser. Det er også i Kerala, vi har fundet nogle steder, som lever 100% op til den standard, vi søger. Foruden Sydindien, så arrangerer vi også ture til Nepal og til Sri Lanka med ayurveda.

AYURVEDA REJSER individuel eller med rejseleder
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.600 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer