Hvorfor vælge en ayurveda rejse – Grace Tours arrangerer ayurveda rejser

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

HVORFOR VÆLGE EN AYURVEDA REJSE?

Er det noget for mig?
Grace Tours > AYURVEDA > HVORFOR VÆLGE EN AYURVEDA REJSE?

I Grace Tours har vi nu arrangeret ayurveda rejser i snart 20 år og har derfor samlet en del viden og erfaring omkring denne særlige rejseform.

Vi har gennem årene lagt mærke til, at mange stiller de samme spørgsmål om deres ayurveda rejse, inden de skal afsted. Derfor har vi samlet ’Frequently Asked Questions’ her og besvaret dem nedenfor.

"HVAD ER EN AYURVEDA REJSE?"

Ayurveda rejser er en særlig form for rekreativ ferie, hvor du både får mulighed for at opleve et nyt land, få sol og varme, slappe af og samtidig gør noget godt for din krop og indre tilstand. De fleste i denne del af verdenen akkumulerer stress i hverdagen. I løbet af din ayurveda rejse vil du få mulighed for at stresse af, genvinde mental ro og fysisk styrke. Turene involverer daglige massage- og urtebehandlinger og for nogle af turenes vedkommende også yoga og meditation, men derudover er der intet, du behøver at gøre.

”ER DET NOGET FOR MIG?”

Ayurveda rejser kan være noget for dig uanset alder, køn, fysisk tilstand og tidligere erfaringer, hvis du er åben for at prøve noget nyt og trænger til en ferie med fokus på dig og dit velbefindende. Du skal dog være opmærksom på, at behandlingsforløbet ikke kun bringer afslapning og wellness, men også kan sætte følelsesmæssige og fysiske reaktioner i gang, som – nogle gange – kan føles overvældende. Det er dog alt sammen en del af den udrensende proces, og det kan hjælpe dig, hvis du ved dette og derfor accepterer ”det svære”, du måtte møde undervejs og vælger at være opmærksom på dine overspringshandlinger.

Det er måske nemmere sagt end gjort, og derfor vælger nogle at deltage i en grupperejse. En af fordelene ved at rejse i en gruppe med en rejseleder er, at du her kan søge støtte hos og stille afklarende spørgsmål til rejselederen undervejs.

”SKAL JEG REJSE SELV ELLER I EN GRUPPE?”

Hos Grace Tours arrangerer vi både individuelt tilpassede ayurveda rejser og grupperejser med dygtige rejseledere. Det positive ved at rejse selv er, at du selv kan bestemme afrejsetidspunktet. Det er også ideelt at rejse selv, hvis du gerne vil have ubetinget ro og nyder dit eget selskab eller ønsker at udfordre dig selv til at lære at være i dit eget selskab. At du ikke behøver bære en sociale maske og lære nye mennesker at kende, vil give dig store mængder energi, du i stedet kan bruge på din egen healing og regenerering. Og selvfølgelig vil du møde mennesker på din tur, og du kan altid bruge personalet på klinikken til at vende evt. spørgsmål. Det er også nemt at finde lokale yogalærere på vores destinationer, hvis du gerne vil kombinere ayurveda behandlingerne med yoga.

Hvis du derimod vælger en af grupperejserne vil der typisk være mere indhold og flere faste programpunkter, som for eksempel yoga om morgenen, informationsmøde, ayurveda seminar og fælles spisning indimellem. Det kan være rart for dig, der er lidt usikker på at rejse selv eller blot ønsker en mere social og programlagt tur med en guide, der tager hånd om detaljerne. Hvis du vælger dette, giver vi oftest mulighed for at møde rejselederen inden afrejse til et informationsmøde eller for eksempel til yoga i Grace Tours lokaler Priya Shala på Østerbro. På den måde kan du finde ud af, om det er den rigtige rejseleder for dig, og om rejselederens yogastilart harmonerer med dine ønsker. Vores rejseledere har vidt forskellige profiler og kompetencer, ring meget gerne til os og hør mere herom eller læs de detaljerede beskrivelser under hver grupperejse.

”BEHØVER JEG AT VÆRE SYG FOR AT FÅ GAVN AF BEHANDLINGERNE?”

Nej, bestemt ikke. Ifølge ayurveda gør vi alle klogt i et får et udrensende og harmoniserende behandlingsforløb hvert år. Lidt ligesom du tager bilen til servicetjek, så kan ayurveda rejsen være dit årlige velværetjek af din krop og sind. Mange bruger også rejserne, som en god måde at restituere efter et endt sygdomsforløb.

”HVORNÅR PÅ ÅRET ER DET BEDSTE TIDSPUNKT AT REJSE?”

Du kan i princippet rejse til Indien hele året. De gamle ayurveda tekster foreskriver, at det er bedst at udrense under regntiden og helt specifikt fra medio juli til medio august. Hvis du ønsker at rejse i april og maj, der er de varme måneder lige op til regnen, bør du være meget opmærksom på at solen bager fra en skyfri himmel. Så snart det begynder at regne i starten af juni, falder temperaturen og der er et behageligt skydække. Regntiden varer frem til og med september. Det regner ikke konstant og ofte er der pålandsvind, så regnen falder længere inde i landet. Regntiden er lavsæson for turisme, så der er mere ro i klinikkerne og på destinationerne generelt. Her er rejserne typisk også lidt billigere. Højsæsonen ligger mellem oktober-marts med tillæg i juleperioden.

”HVOR LANG TID SKAL JEG VÆRE VÆK?”

Vi arrangerer ture ned til 10 dage, men vi anbefaler dig at tage min. 2-3 uger for størst muligt udbytte, hvis du har mulighed. 10 dage er kickstart og vi er ret sikre på, at du næste gang vil vælge at give dig selv mere tid til ayurveda! Vi anbefaler som udgangspunkt 2 uger og søger du hjælp for særlige skavanker, så meget gerne lidt mere. Du vil gennemgå et naturligt forløb, hvor første del handler om udrensning, så selve behandlingen af din ubalance og så genopbygning.

”HVAD GÅR DAGENE MED?”

Selvom det måske ikke lyder af så meget, så fylder behandlingerne meget af din dag og ligeledes gør din trang til at hvile imellem behandlingerne. Behandlingerne varer 2 – 3 timer hver dag og bagefter bliver du ofte bedt om at vente med at tage bad, idet de helende olier, du er blevet smurt ind i, skal have tid til at synke ind. De fleste oplever at varmen og behandlingerne beroliger kroppen og sindet i den grad, at der ikke er brug for, at der skal ske en masse. Tværtimod får du bedre effekt af forløbet, hvis du tillader dig selv en timeout.

”HVILKEN DESTINATION PASSER BEDST TIL MIG?”

Nogle spørger os, hvorfor vi rejser så langt for at få ayurveda behandlinger. De fleste af vores destinationer ligger i staten Kerala i Sydindien. Vi har valgt dette område, da det er ayurvedaens fødested, og det er her ayurvedaen er blevet praktiseret længst og uden afbrydelser. Det er også i Kerala, vi har fundet nogle steder, som lever 100% op til den standard, vi søger. Foruden Sydindien, så arrangerer vi også ture til Nepal og ind imellem til Sri Lanka med ayurveda.

“Take only memories, leave only footprints” 

CHIEF SEATTLE

AYURVEDA REJSER TIL INDIEN

kovalam dr unni agastyaa
FÅ OVERSKUD PÅ DIN KROPS BUNDLINJE!

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS DR. UNNI – styrke. overskud. ro.

Fra21.100 kr.
17 dage
Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Ønsker du at få mental styrke & overskud på din krops bundlinje? Med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga, er dette kurophold for dig, der vil tage hånd og egen krop og sundhed. Et mentalt og fysisk eftersyn, der virkelig gør en forskel, og giver dig […]
EN FAVORIT i STILLE OMGIVELSER

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Fra24.400 kr.
17 dage
Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro og selvhealing er kodeord for din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, der […]
EN AF VORES FAVORITTER!

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SOFTOUCH AYURVEDA – roligt. behageligt. kvalificeret.

Fra25.500 kr.
16 dage
Året rundt
Softouch nær Kochi , Indien
Softouch Ayurveda er en lille, fredfyldt perle i Chalakudy i Kerala. Det eksklusive kursted blander autentisk ayurveda med luksus og tilbyder et uforglemmeligt og behageligt ophold.
indien kadappuram ayurveda
AYURVEDA VED STRANDEN

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA – afslapning. natur. forkælelse.

Fra20.400 kr.
16 dage
Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
ayurveda
GIV DIG SELV DEN BEDSTE JULEGAVE!

ALL-INCLUSIVE NYTÅRS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – den 27. dec. 24 – 11. jan. 25

Fra27.900 kr.
16 dage
27. dec. 2024 – 11. jan. 2025
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE MED ANNETTE TZFANYA – Sydindien 15. nov. – 1. dec. 2024

AYURVEDA & YOGA RETREAT med ANNETTE TZFANYA 2024 – samvær. nærvær. velvære.

Fra21.100 kr.
17 dage
15. nov.-1. dec. 2024
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
ayurveda massage
AYURVEDA I MODERNE KONTEKST

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – intensivt. effektivt. kalari.

Fra18.800 kr.
17 dage
Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]

AYURVEDA REJSER TIL NEPAL

ayurveda i himalaya
EN LISE FOR KROP & SJÆL

ALL INCLUSIVE AYURVEDA I HIMALAYA – fredfyldt. revitalisering. harmoni.

Fra23.900 kr.
18 dage
Hele året – højsæson forår og efterår
Kathmandu, Nepal
En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der ligger bedårende på en bjergside med udsigt over floden. Stedet er en […]
Varanasi Indien Ganges
3 UGERS FORTRYLLELSE & FORDYBELSE

INDIEN & NEPAL – de store religioner. klosterliv. ayurveda.

Fra29.800 kr.
21 dage
Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
rejser til nepal
GUDDOMMELIGE OPLEVELSER

NEPALS GAMLE SJÆL – ayurveda. kultur. natur.

Fra21.200 kr.
16 dage
Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Ganesh

Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.