logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

PRIVATLIVSPOLITIK

- Privatlivspolitik
Grace Tours > PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVS POLITIK

1/ Hvad opbevarer vi?
Vi opbevarer pasnumre, navne, information om køn, fødested, alder, CPR-numre, bankoplysninger, kreditkort oplysninger, profilbilleder, ægteskabsstatus, forældres navn og fødested, religiøse overbevisning, tidligere navne, adresse, telefonnummer og mailadresse, madvaner, information om handicap/nedsat førlighed ifb. med ansøgning af visum/ indrejsetilladelse til lande/ophold nationalparker mv.

2/ Hvorfor opbevarer vi informationerne?
På grund af virksomhedens natur er vi nødt til at have alle disse informationer, når der skal bookes fly, reserveres hotelværelser, ansøges om visum, betales for vores produkter, fx en rejse. Det er dog ikke altid, at vi skal bruge alle ovenstående informationer.
Fx går et af spørgsmålene i visumansøgningen til Indien på ansøgerens ægteskabsstatus. Søges der ikke om visum til Indien igennem Grace Tours, beder vi fx. ikke om at få kundens ægteskabsstatus at vide. Præcis hvilke oplysninger vi skal bruge for gennemførelse af din bestilte ejse, vil fremgå af processen og ellers er man altid velkommen til at kontakte os og spørge.

3/ Hvordan indsamler vi oplysningerne?
Informationerne bliver videregivet til os frivilligt af kunderne og det foregår enten via mail, telefon eller på vores kontor. 
Ønskes hjælp til visumansøgning beder vi om et samtykke.

4/ Hvor længe opbevarer vi informationerne?
Så længe som nødvendigt iht til vores ydelser, kundens ønsker og gældende lovgivning.
Personfølsomme oplysninger afgivet ifb med visumhjælp slettes efter ansøgning er indsendt til pågældende land.
Ifølge regnskabsloven skal vi gemme al data om økonomiske transaktioner i 5 år + igangværende. Derfor er vi nød til at gemme data modtaget i forbindelse med betaling. Navn, kreditkortnummer og kontaktinformationer ved betaling med kreditkort og navn og kontaktinformationer, samt bankens navn ved betaling via bankoverførsel.

5/ Hvem deler vi oplysningerne med?
Vi er nødt til at dele informationerne med tredjepart i lande, der befinder sig udenfor EU/EØS, fx Indien. Disse lande kan have en anden datasikkerheds politik end EU/EØS.
Ønskes der adgang til nationalparker, togbilletter, indenrigsfly i Indien kræves det, at der videregives navn, fødselsdato og pasnummer.
Skal der søges om visum til Indien, kræves det, at der deles navn, pasnummer, kreditkort oplysninger, profilbilleder, ægteskabsstatus, forældres navn og fødested, religiøse overbevisning, tidligere navne, adresse, telefonnummer og mailadresse, samt kontaktinformation på en kontaktperson i Danmark med de indiske myndigheder. Gøres dette ikke, kan visumansøgningen ikke sendes afsted. Man kan ikke rejse ind i Indien uden visum.
Når der betales med kreditkort, sker det ved hjælp af vores betalingsløsning epay.dk.
Betalinger via bankoverførsel bliver registreret hos og går ind på vores konto i Danske Bank.
Vores bogholder og vores revisor får begge set al information i forbindelse med betalinger.
Vi deler informationer om rejsedestinationer, navn, pasnummer, madvaner, handicap/nedsat førlighed med luftfartsselskaberne. Disse informationer skal videregives til luftfartsselskaberne, da de ellers ikke vil tage passagerne med.

6/ Hvor opbevarer vi informationerne?
Al information videregivet med henblik på bestilling af rejse bliver hos Grace Tours opbevaret på en intern server.
Al information i forbindelse med ansøgning om visum bliver hos Grace Tours gemt på en USB-nøgle og slettet, når visumansøgningen er blevet behandlet. Dvs. ca. fire dage efter, at den er sendt afsted.

7/ Hvem har adgang til oplysningerne/ sletning/ tilbagekalde samtykke?
De fastansatte samt den IT-ansvarlige hos Grace Tours har alle adgang til oplysningerne.
Vi sletter til hver en tid alle de informationer, vi måtte have om en person, hvis denne ønsker det. Ønskes dette inden afgang, kan vi på ingen måde garantere, at rejsen kan gennemføres.
Ønsker du oplysninger slettet/ tilbagekalde en Samtykkeerklæring, kan dette ske ved at skrive en mail til: mail@gracetours.com

8/ Samtykkeerklæring
For at benytte vores visumhjælp, skal vi bede dig udfylde SAMTYKKEERKLÆRING