Rejser til Indien med Grace Tours – Rejser til Indien er vores speciale

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

INDIEN

Derfor elsker vi Indien!

Rejser til Indien byder på sprudlende farver, smagseksplosioner, rig kultur, overvældende smuk natur, velfortjent velvære og skønne strande. Indien er et vidunderligt virvar af oplevelser, og vi kender landet bedre end de fleste, så lad os viser dig vejen til alle de eventyrlige og særlige steder.

Indien ayurveda olie massage

Ayurveda

sydindien

Sydindien

Varanasi Indien Ganges

Nordindien

østindien

Østindien

Få lande har så afvekslende og alsidig natur, kultur, historie og arkitektur og derfor kan rejser til Indien blive ved med at overraske og betage, uanset hvor meget du ofte du rejser dertil.

I NORDINDIEN knejser Himalayas mystiske og dragende højder, med buddhistiske klostre som ørnereder på forrevne klipper og skråninger klædt i guirlander af smaragdgrønne terrassemarker. I det tidlige morgenlys bader pilgrimmene i Ganges, og mod vest glimter Rajasthans fyrstepaladser og forter som oaser i ørkenen, og gør legender til virkelighed langs fordums tiders karavane ruter til Konstantinopel. De små ørkenbyer er som taget ud af Kiplings fortællinger eller Tusind & En Nats Eventyr. Og i hjertet af Nordindien ligger kærlighedserklæringen Taj Mahal som et hvidt drømmesyn af marmorsøjler og udskårne murflader.

Der brygges en extravagant og lækker Darjeeling first flush five o’clock tea i ØSTINDIEN, og næsehornene græsser i nationalparkerne mens the royal bengal tiger jager i Sundarbans mangrove skove. The City of Joy, Calcutta, lokker med storby puls, et forrygende steetfood køkken og vandreture i koloniarkitektur og modernitet. I Orissa venter en rejse ind i Indiens stammeland, fordyb jer i traditionelle kulturer og riter, og lad jer rive med af eventyret.

Mere intenst end andre steder smelter religion og dagligdag sammen i SYDINDIEN, hvor århundredes riter gennemleves dagligt. Her bliver du inviteret indenfor i en anden verden når guderne lægges i seng i Madurais store Menakshee tempel. I højlandet mellem Kerala og Tamil Nadu venter de blå bjerge og en overflod af krydderier, som vi tidligere sejlede langt efter og nedsatte danske handelsstationer, Trankebar og Serampore, for. I KERALA vejer kokos palmerne og husbådene vugger gennem backwaters, mens at de skønne strande lokker med sol og dasedage.

Kerala er også hjemsted for ayurveda, det ældst overlevende, komplette medicinske system i verden, et holistisk blik på dig og din krop som giver gode retningslinjer for et sundt liv. En AYUREVDA REJSE er en timeout, der byder på revitaliserende behandlinger så krop og sind kan komme tilbage i balance.

Rejser til Indien er vores speciale, og vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd – se forslag til spændende rejser herunder. Eller ring på 33 117 117, så vi sammen kan designe din drømmerejse.

REJSETIDSPUNKT

Valgfri afrejsedato året rundt på rejser til Indien.
Bedste rejsetid for rejser til Indien: Hele året!
Kerala i sommermonsunen er godt til ayurveda (juli – august).
I de varme måneder (april – juni), kan man altid tage op i bjergene.
Hvis man vil lidt af det hele, er det bedst at rejse oktober – marts.

DE FEM BUD

Sæt dig ind i landets kultur. Alle steder er unikke så prøv at forberede dig så meget som muligt inden afrejse. Vær opmærksom på lokale skikke og klæd dig respektfuldt. Respekter hellige steder, lokale traditioner og privatlivets fred. Spørg inden du tager billeder eller besøger religiøse steder.

Minimer din indflydelse på miljøet mest muligt. Vær opmærksom på hvordan du skaffer dig af med affald og genbrug det der kan genbruges, fx plastikposer. Minimer dit energiforbrug – i mange lande er rent vand en knap ressource, brug det med omhu. Vælg hotel og rejseform der er miljøvenlige i videst mulig udstrækning.

Støt lokale initiativer. Køb hellere lokalt producerede produkter fremfor importerede produkter. Køb ikke produkter lavet af truede dyrearter. Støt lokale hoteller. Støt lokale initiativer, NGO’er fremfor individuelle.

Betal en fair pris. Husk både sælger og køber skal gøre en rimelig handel.

Tænk over hvilken indflydelse din tilstedeværelse har. Husk du er gæst så opfør dig herefter – mød verden med et smil, det gør underværker. Gør din rejse til Indien til en positiv oplevelse for både dig og dine værter. En anden verdensopfattelse er ikke nødvendigvis forkert – blot anderledes.

TAKT OG TONE

En direkte kultur
På rejser til Indien vil du opleve, at inderne elsker at udspørge mennesker de møder. Deres kultur er meget mere direkte og ikke så beskyttende overfor privatsfæren. Du kan altså sagtens få et spørgsmål som, hvor meget tjener du eller hvor længe ammede du dit barn, første gang, du møder én. I stedet for at gå i baglås, kan du evt. lade det være en invitation til, at du selv kan stille mere private spørgsmål. Inderne vil typisk føle, at det betyder, du interesserer dig for dem.

Et konservativt samfund
Indien er et konservativt samfund, så din påklædning bør være anstændig. Der er selvfølgelig undtagelser til denne regel som på strande i fx Goa, men generelt er det meget sjældent at se indiske mænd og kvinder i korte bukser, nederdele eller strop-toppe. Du kan blive tilgivet meget som turist, men hvis du gerne vil gøre et godt første indtryk, så er der meget at hente ved at bære tøj, der hverken er for stramt, kort eller udfordrende.

Den gode hilsen
Håndtryk bruges mest blandt mænd og i forretningslivet. I kontakten med det modsatte køn er det bedre at presse håndfladerne sammen til den traditionelle Namaste-hilsen (hvis det er en hindu) eller blot smile og nikke med hovedet. Kys, omfavnelser og bare det at holde i hånd kan vække forargelse og bør undgås offentligt.

Til middagsaftalen
Ved frokoster eller middagsaftaler bør man ikke bestille bøf eller svin. Lam, kylling og vegetarretter er sikre alternativer. Husk hverken at spise eller række andre noget med den ”urene” venstre hånd.

Besøg i private hjem
Er du inviteret til at besøge et privat hjem, er det næsten uhøfligt at komme til den aftalte tid. Vent et kvarters tid. Tag skoene af i entreen. Hold spiritus forbruget lavt og ryg ALDRIG foran ældre mennesker. Husk komplimenterne: Smukt hus, kønne børn, flotte møbler… Gæster bør typisk forlade huset kort tid efter middagen.

Gaver
Gaver til værten er populære og børn bliver lykkelige for LEGO-lejetøj. Ved bryllupper foretrækkes ofte pengegaver. Men husk: Altid et ulige tal – 101 rupees, 201 rupees – og i nye sedler.

Humor og kommunikation
Pas på med humor og drillerier, som kan få inderne til at føle sig gjort til grin og lad endelig være med at kritisere Indien og inderne. Det er i øvrigt meget uhøfligt at pege direkte på folk. Og en langsom hovedrysten betyder faktisk: JA

Vær ikke for høflig
I vores kultur kan vi næste ikke sige tak nok, det er lidt anderledes i Indien. Selvfølgelig er det passende at sige tak til én, der har ydet dig en service, som for eksempel en tjener. Men siger du tak mange gange til én du har en relation til, så kan det virke for formelt og upassende. Sig for eksempel hellere at maden var lækker, end tak for invitation til middag.

FAKTA OM INDIEN

Hovedstad: New Delhi.

Beliggenhed: Sydasien mellem det Arabiske Hav i vest og den Bengalske Bugt i øst. Landegrænser til Pakistan, Kina, Nepal, Bangladesh, Bhutan og Myanmar (Burma).

Areal: 3.287.590 km² (land 2.973.190 km²; vand 314.400 km²).

Klima: Fra tropisk monsunbælte i syd til tempereret i nord. Varmt og tørt i 8 af årets måneder, og om sommeren regner det tæt – dog ikke i sydøst hvor det regner fra oktober til november.

Terræn: Tre hovedregioner: Himalaya i den nordligste del af landet. Sletterne nord for Gangesfloden, der er frugtbare og tæt befolkede. Deccan højsletten i den centrale og sydlige del af landet. Fra 0 m.o.h til 8.598 m. (Kanchenjunga bjerg/Himalaya).

Befolkning: 1,37 mia (2019) Den største befolkningsgruppe er den indoeuropæiske 72%. Fra Deccan højsletten og sydpå er den dravidiske befolkning dominerende, 25%. De sidste 3% forskellige etniske grupper.

Religion: Overvejende hinduisme 83% men også muslimsk 11%, kristne 2%, sikh 2% og andet som buddhisme, jainisme og parsi.

Sprog: 30 forskellige sprog anerkendes officielt og ca. 2000 dialekter. Blandt dem er Hindi det mest udbredte og hovedsprog for 30%. Engelsk anvendes i vid udstrækning som administrativt sprog.

Styre: Republik med folkevalg hver 5. år.

Administrativ inddeling: 29 delstater og 7 territoriale områder.

Valuta: Danske kroner er gangbare i Indien og kan veksles i banker samt i “exchange-boder”. Desuden findes der hævemaskiner (ATM’er) langt de fleste steder. Selvfølgelig kan man også medbringe og veksle både Euro og US-dollars, hvis man ønsker det. Der kan betales med de fleste kreditkort som MasterCard, Visa og American Express på alle større hoteller og i banker samt butikker i større byer.

Visum/Pas: Ved rejser til Indien skal danske statsborgere skal være i besiddelse af visum ved indrejse samt enten en returbillet eller billet til videre rejse. Når din rejse er bestilt, fremsender vi anvisninger til visumansøgningen.

Vaccination: Der er ingen officielle krav om vaccinationer på rejser til Indien, med mindre du kort tid forinden indrejse har opholdt sig et sted med gul feber. I forbindelse med vaccinationer opfordrer vi dig til at rette henvendelse til f.eks.: Egen læge, Danske Lægers Vaccinations Service, Statens Serum Institut, Rejseklinikken eller Rigshospitalets Rejse- og vaccinationsservice for udførlige og opdaterede oplysninger.

Rejseforsikring: Det tilrådes kraftigt at tegne en rejseforsikring ved rejser til Indien, der som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport. Grace Tours forhandler GOUDA Rejseforsikring – tjek også din egen husstandsforsikring.

Tidforskel: Indien er 4 timer og 30 minutter foran Danmark. Ved sommertid 3 timer og 30 min. Nepal er 15 minutter foran Indien.

Åbningstider: Offentlige kontorer har generelt åbent fra 10 til 16.30 fra mandag til fredag. Lokalt kan der dog være store forskelle.

Tøj: Livet i Indien er afslappet, og tøjstilen er ligeså. Som turist på rejser til Indien er det en god idé at klæde dig nogenlunde sobert – det værdsættes af lokalbefolkningen. Ved privatbesøg er det ikke velset at være i korte shorts eller lårkort nederdel og ved besøg til helligdomme bør skuldre og ben tildækkes.

Indkøbsmuligheder: Der er meget gode muligheder for indkøb på rejser i Indien. Husk altid at forhandle om prisen, da denne oftest ikke er fastlagt. Især brugskunst er stadig billigere i Indien, hvad enten det drejer sig om tøj, ægte tæpper eller bøger. Hvis man vil bo eller spise på hoteller i en højere klasse er priserne mere eller mindre internationale. Ved større indkøb vil du evt. blive opkrævet moms ved ankomst til Danmark.

ALLE REJSER TIL INDIEN

kerala magi rejser til Indien
FAVORIT FOR HELE FAMILIEN!

KERALA MAGI – kultur. natur. badeferie.

Fra18.900 kr.
14 dage
Året rundt
Kochi, Indien
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Kerala, Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder.
poetiske kerala
OPLEV SYDINDIEN – VÆK FRA ALFARVEJ!

POETISKE KERALA– landsbyliv. homestays. strand.

Fra18.000 kr.
15 dage
Året rundt
Kozhikode
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Dér, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. Så er denne rejse noget for jer – med uforglemmelige oplevelser for både store og små!
Rejser til Indien
3 UGERS KULTUR TOUR DE FORCE

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER & FRODIGE KERALA – pilgrimme. naturreservater. strandliv

Fra21.100 kr.
21 dage
Året rundt
Chennai, Indien
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og endelig det evige, grønne og frodige Kerala med Backwaters, besøg i Østens Venedig, Kochi, […]
Rejser til Indien
Indien

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

Fra22.500 kr.
15 dage
Året rundt
Bangalore, Indien
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
Rejser til Indien
Indien

DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

Fra21.600 kr.
17 dage
Året rundt
Bangalore, Indien
Rejsen går længere end til dér, hvor peberet gror – den fører jer så langt ind i mystikkens og religionens verden, at I ikke vil tro jeres egne øjne! Skønhed, afslapning og frisk luft i de frodige bjerge. En enestående tur med damplokomotiv og vandreture på elefantstierne. Templer med farverige […]
Indien Munnar individuel rejser til Indien
Indien

KARISMATISKE KERALA

Fra17.400 kr.
15 dage
Året rundt
Kochi, Indien
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
Rejser til Indien
PÅ LANGS AF ‘GOD'S OWN COUNTRY’

KURUMBA & KERALA – bjerge. backwaters. badeferie.

Fra17.500 kr.
15 dage
Året rundt
Bangalore, Indien
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg til Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgenen, mens […]
ayurveda massage
AYURVEDA I MODERNE KONTEKST

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – intensivt. effektivt. kalari.

Fra19.800 kr.
16 dage
Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
indien kadappuram ayurveda
AYURVEDA VED STRANDEN

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA – afslapning. natur. forkælelse.

Fra19.900 kr.
16 dage
Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
EN AF VORES FAVORITTER!

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Fra25.900 kr.
16 dage
Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro og selvhealing er kodeord for din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, der […]
Rejser til Indien
AKTIV & AFSLAPPET

KLASSISK KERALA KONCENTRAT – landsbyvandring. cykelsafari. sydindisk mad.

Fra19.700 kr.
15 dage
Året rundt
Kochi, Indien
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, har tiltrukket alverdens folkeslag, og de har alle efterladt sig spor. Alle har på hver deres måde sat deres præg, og kulturen er i dag helt sin egen med spor fra næsten alle verdenshjørner. Turen er et klassisk Kerala koncentrat med kogekunst, […]
Indien Orissa individuel rejser til Indien
INDIENS OVERSETE PERLER

SMÅ OASER I ORISSA – soltempler. fuglekiggeri. dejlige strande.

Fra17.500 kr.
13 dage
Året rundt
Bhubaneshwar, Indien
Nogle af Indiens smukkeste og mest særprægede templer ligger i Orissa. Gå på opdagelse i det imponerende soltempel i Konark, som blev bygget til ære for solguden Surya. Se også 1100-tals templet i kystbyen Puri, hvor hinduer kommer for at kombinere pilgrimsrejse med badeferie.
rundrejser
FORDYBELSE I DE KLASSISKE HØJDEPUNKTER

ALT DET BEDSTE AF NORDINDIEN – tigre. templer. taj mahal.

Fra18.500 kr.
13 dage
Året rundt
Delhi, Indien
Oplev alt det bedste af Nordindiens gyldne trekant, med en afstikker til Himalayas forbjerge, hvor pilgrimme bader i Ganges og Beatles i sin tid fandt deres guru. Paladser, forter og Taj Mahal bringer mogul-herskernes storhed til live, og i Ranthambores tætte skov jager tigerne, når I hører de gøende hjortes […]
Rejser til Indien Himalaya
Tag mig med til verdens tag i Indien!

HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

Fra19.700 kr.
17 dage
Maj – oktober
Delhi, Indien
Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau. I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle […]
orissa
UNIKKE & ANDERLEDES OPLEVELSER

DEN STORE ORISSA REJSE – oprindelige folkeslag. natur. kultur

Fra21.100 kr.
18 dage
Året rundt
Bhubaneswar // Kolkata, Indien
Den tropiske delstat ved Den Bengalske Bugt er mest kendt for de store templer i Bhubaneswar, Konark og Puri. Men Orissas bjergrige bagland er hjemsted for en stor del af Indiens adivasi (oprindelige folk) og de udgør en fjerdedel af statens befolkning. En rejse hertil er både kulturelt og økologisk […]
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

RAJASTHANS FARVEPALET

Fra19.600 kr.
18 dage
Året rundt
Delhi, Indien
Indien er landet, hvor man den ene dag kan overvældes af storbyernes ubeskrivelige sammensurium af menneskemasser for den næste dag at befinde sig i den store ensomhed i Rajasthans mægtige ørken Thar. I Rajasthan bevæger man sig hurtigt fra snævre gyder i tætbefolkede kvarterer til overdådige luftige paladser og smukke […]
Indien Ladakh individuel rejser til Indien
Indien

LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

Fra21.500 kr.
15 dage
Marts – oktober
Delhi, Indien
På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
FRA DELHI TIL KOLKATA rejser til Indien
ALT DET BEDSTE TIL EN SKØN FAMILIEFERIE

TVÆRS OVER NORDINDEN – fra Delhi til Kolkata

Fra23.700 kr.
15 dage
Året rundt – bedst efterår, vinter & forår
Delhi, Indien
Turen for jer der gerne vil det hele, og mærke Indiens puls helt ind under huden. I får pulserende storbyer og anderledes byvandringer, mægtig mogul-arkitektur i Jaipur og Agra, hvor Taj Mahal betager. I oplever det religiøse Indien når pilgrimmene vasker synderne væk i Ganges. Går på jagt efter det […]
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA rejser til Indien
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR & HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Fra24.000 kr.
21 dage
Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
Indien

MAKANNE – eventyrligt kunstnerresidens i Udaipur

Fra11.900 kr.
14 dage
Året rundt
Udaipur, Indien
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
Rejser til Indien
Kulturrejse og badeferie i ét

SYDINDISKE SANSEINDTRYK

Fra14.500 kr.
12 dage
Året rundt
Kochi, Indien
Magisk rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
DRIVERLIV PÅ STRANDEN

SYDINDISK VINTERFLUGT – sol. palmer. strand.

Fra15.800 kr.
16 eller 22 dage
Året rundt
Trivandrum, Indien
Smut ned til solen, de store smil og det grønne frodige Kerala, og undslip vinterens mørke og kulde! 2 uger med fly og ophold på skønt hotel i første række til vandet, hvor morgenmaden serveres med den smukkeste udsigt Det arabiske Hav og stranden, hvor du kan suge solens D-vitaminer […]
Rejser til Indien sydindien
Indien

SYDINDISK LOTUS – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

Fra22.800 kr.
20 dage
Året rundt
Bangalore, Indien
I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte […]
ayurveda
GIV DIG SELV DEN BEDSTE JULEGAVE!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – den 27. dec. 23 – 11. jan. 24

Fra23.200 kr.
16 dage
27. dec. 2023 – 11. jan. 2024
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
indien sydindien
Indien

TAMIL NADU OG TRANKEBAR – med tog gennem kolonitiden

Fra20.600 kr.
15 dage
Året rundt
Chennai, Indien
En togtur gennem Tamil Nadus støvede røde sletter er en tidslomme, og her kan du genopleve den del af historien, der udspillede sig langs Coromandelkysten og som Danmark også tog del i. I vil også se et par af Sydindiens mest grandiose templer og besøge en berømt stenhuggerby, hvor det […]
himalaya rejse bederuller bhutan
BJERGTAGENDE REJSE PÅ VERDENS TAG

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – Indien, Bhutan & Nepal

Fra49.400 kr.
18 dage
Året rundt
Bagdogra, Indien // Paro, Bhutan // Kathmandu, Nepal
Drømmen om at rejse på langs af Himalaya er inspirationen for denne bjergtagende rejse, der starter på den indiske side af Himalaya bjergene, og tager jer gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddhistiske tzonger og […]
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE MED ANNETTE TZFANYA – Sydindien 17. nov. – 2. dec. 2023

AYURVEDA & YOGA RETREAT med ANNETTE TZFANYA 2023– samvær. nærvær. velvære.

Fra20.900 kr.
16 dage
17. nov –2. dec 2023
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Ganesh

Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.

GDPR