Rejser til Nordindien med Grace Tours – Indien rejser er vores speciale.

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

NORDINDIEN

Taj Mahal, Thar ørken og de mægtige Himalaya tinder!

Nordindien er lyserøde, blå og gyldne byer langs de gamle karavaneruter, grandiose maharaja paladser, kamelflokke der drives gennem Thar ørkenen, badende pilgrimme i Ganges og de mægtige Himalaya bjerge.

I det nordligste Indien ligger Kashmir, hvor fiskeørnen dykker i Dal Søen mellem de flydende sommerhuse, hvor mandeltræerne blomstrer på terrassemarkerne, og den farverige flora overvælder i Shalimars smukke mogulske haver. LADAKH, også kaldet ’Lille Tibet’, undslap da kineserne annekterede Tibet. Her kan du vandre til fjerntliggende klostre så højt beliggende i HIMALAYA, at du næsten kan røre ved himlen. Nyd en kop smør-te med en buddhistisk lama og lad templers afsondrethed og ro sænke sig over endnu en dag på ’verdens tag’.

I Haridwar bader pilgrimmene i GANGES, for jo tættere på udspringet jo bedre. Lige rundt om hjørnet ligger Rishikesh, hvor Beatles fandt deres guru. Området her ved Ganges’ udspring er nu et sandt mekka for ashrams, hvor du kan blive vejledt i at slå knuder på dig selv eller leve flere uger i træk i total stilhed i de smukke forbjerge til Himalaya.

I hjertet af Nordindien glimter arven fra det mogulske riges kejsere med mausoleer, paladser og de smukkeste haveanlæg. TAJ MAHAL er juvelen på kronen men også Jaipur, Jodhpur, Jaisalmer og Udaipur er beriget med magnifikke paladser, forter og havelier (fyrstepaladser). Poesien blomstrer i Vindenes Palads og i de smukke sandstens havelier i Jaislamer. Bliv forundret og benovet over den storhed og ødselhed der lagdes for dagen, når du midt Udaipurs Pichola sø finder Majarajaens lille lyst-palads til adspredelse og fest.

Mod vest ligger den levende og mægtige Thar ørken i delstaten RAJASTHAN, som karavaneruter til Konstantinopel gennemskar i fordums tider. Du mærker historiens vingesus i de mange smukke paladser og forter, hvor fyrster og maharajaer igen og igen kæmpede om velstand og kærlighed. Og er du på jagt efter Indiens sjæl, så finder du det i landsbyerne, hvor du mødes med nysgerrighed og gæstfrihed. Et enkelt homestay-ophold belønner med en invitation ind i en anden verden og et glimt af et andet liv.

Tag med på 1000 og en nats eventyr i Nordindien, se forslag til rejser herunder. Eller ring på 33 117 117, så hjælper vi med at designe din rundrejse, så den opfylder alle dine rejsedrømme.

  REJSER TIL NORDINDIEN

  Ganesh

  Se alle rejser til Indien HER

  Nu er det snart et siden vi kom hjem fra en skøn tur til NordIndien. En tur som på alle måder var fantastisk. Alt klappede, og vi har ingenting at sætte på noget som helst. Vi bevægede os fra det ene fantastiske univers til det andet, mange vilde og meget forskellige oplevelser. Ind imellem var det som at være med i en agent 007 film, hvis vi havde fået at vide at vi skulle møde en guide eller en chauffør kl. det og det og på det sted, så passede det på minuttet, uanset hvor langt ude i bjergegnene vi befandt os. Alle mennesker vi mødte igennem Grace Tours var utrolig venlige, ikke mindst vores to chauffører Mr. Sing og Laximi Bartoni, begge meget dygtige chauffører, på intet tidspunkt følte vi os usikre med dem bag rattet. Mr Sing fortalte os, at i Indien har man brug for good horn, good brake and good luck!, men vores guide sagde: ”no, what you need is a good driver”.

  I Daramsala boede vi på et mindre hotel, som var drevet af 3 tibetanske søstre. Mens vi var her i byen, var der en international konference om, hvorvidt empati er medfødt eller tillært. En morgen tog vi hen for at se på bygningerne, og heldet ville at vi blev lukket ind og kom til at sidde i en udvendig overdækket gård, hvor vi sammen med lokale tibetanere og turister kom meget tæt på Dalai Lama himself.

  Men for mig, Eva, var højdepunktet at møde Vandana Shiva og hendes økologiske farm, som var selve målet for min rejse. Hun er, som Dalai Lama, et af verdens klogeste mennesker, og vi rejste dybt berigede derfra, da vi havde fulgt kurset i Økofeminisme og biodiversitet på Navdanya.

  Højdepunkterne var mange, de hellige mænd i Haridwar, aberne, de mange forskellige farverige folkeslag fra de indiske delstater, beskedenheden, værdigheden, togrejserne med skønne panoramaer, ærligheden. Tusind, tusind tak for jeres indsat med at skabe denne fantastiske tur!!!”

  Eva og Mette – rejse til Nordindien, efteråret 2018

  Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

  Ganesh

  Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

  HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.