Rejser til Østindien med Grace Tours – Indien rejser er vores speciale.

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ØSTINDIEN

– derfor elsker vi Østindien!
Østindien er hjemsted for Indiens oprindelige befolkning, storbyen Kolkata, den bengalske tiger, Sundarbans mangrover, Darjeeling te og for ’De Syv Søstre’, som er kælenavnet for Indiens nu otte nordøstlige delstater.

Kolkata, som stadigvæk af mange omtales ved sit gamle navn Calcutta, kaldes for ’Indiens Kulturelle Hovedstad’, og det med god grund. Byens puls er kaotisk, beskidt og forfalden men også varm, vibrerende, dynamisk og venlig – herfra strømmer nye tendenser i kunst, filosofi, underholdning og videnskab ud til alle afkroge af Subkontinentet. Byen mod øst emmer af storbyimpulser med shopping, museumsbesøg og store kulinariske oplevelser.

Hvis du vil møde Indiens oprindelige befolkning, må du en tur til delstaten Orissa. Her lever de i mindre landsbysamfund, hvor markedspladsen er det ugentlige mødested, som samler de mange forskellige etniske og sproglige grupperinger, og du vil opleve en sanse-eksplosion af farver, madvarer, tekstilvarer, brugskunst, oplevelser og indtryk.

Det er også i Østindien, at du kan møde den bengalske tiger. Kendt som en af de største kattedyr i verden er dette ærefrygtindgydende og elegante dyr at spotte i de østindiske naturreservater. Et godt bud på hvor, du kan se den er i Sundarbans, verdens største mangroveskov, der ligger ud til Den Bengalske Bugt. Sundarbans er kendt for sit komplekse netværk af vandkanaler, mudderøer og små øer alle skabt af tidevandet, der to gange dagligt dækker rødderne på de mange træarter i mangroveskoven. Sundarbans er også hjem for et utal af fugle og dyr, f.eks. plettede hjorte, krokodiller, aber og floddelfiner.

I den nordøstligste del af indien ’bagved’ Bangladesh, der grænser op til Burma, Bhutan og Kina, finder du Indiens ’Syv Søstre’, der nu også inkluderer Sikkim og derfor er blevet til otte. Disse delstater er hjemsted for over 220 etniske grupperinger med cirka lige så mange sproglige dialekter. Et slaraffenland af fantastiske oplevelser venter på at blive udforsket i de mange naturreservater, f.eks. Meghalayas ‘Levende Broer’, der består af snoede grene og planter, der over tid er vokset ind i hinanden og danner broer. 

Ingen tur til Indien uden te! Og te findes ikke meget bedre end i Darjeeling – byen ved foden af Himalaya med de flotte udsigter, blandt andet til Mount Kanchenjunga det tredje højeste bjerg i verden, de billedskønne togture med damplokomotiv og selvfølgelig teen, den kære Darjeeling-te. Hvis du gerne vil kombinere din friske te med frisk luft, vil du ikke fortryde en tur til Darjeeling.

Østindien er den nok mindst besøgte del af Indien, men på ingen måde den mindst oplevelsesrige.

ØSTINDIEN rejser
FRA DELHI TIL KOLKATA rejser til Indien
En alsidig og fascinerende rejse – fyldt med historie, kultur og natur

FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt – bedst efterår, vinter og forår
Delhi, Indien
Denne tur bringer jer rundt om de traditionelle højdepunkter i Nordindien, Taj Mahal i Agra og Vindenes Palads i Jaipur. Videre fra mogulernes Rajasthan til de klassiske seværdigheder midt i Indien, hvor pilgrimme bader og beder i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer. I fortsætter […]
Fra19.700 kr.
Se detaljer
Indien

ORISSA – en rejse til Indiens oprindelige folk

Varighed - 18 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kolkata
Den tropiske delstat ved den Bengalsk Bugt er mest kendt for templerne i Bhubaneswar, Konark og Puri. Men Orissas bjergrige bagland er hjemsted for en stor del af Indiens oprindelige stammer, der udgør en fjerdedel af Orissas befolkning. Stammerne opdeles i over 60 etniske grupperinger, og i næsten lige så […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Indien Orissa individuel rejser til Indien
Indien

SOLTEMPEL, FUGLEKIGGERI OG DEJLIGE STRANDE – små oaser i Orissa

Varighed - 13 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bhubaneshwar
Nogle af Indiens smukkeste og mest særprægede templer ligger i Orissa. Gå på opdagelse i det imponerende soltempel i Konark, som blev bygget til ære for solguden Surya. Se også 1100-tals templet i kystbyen Puri, hvor hinduer kommer for at kombinere pilgrimsrejse med badeferie.
Fra16.200 kr.
Se detaljer