Rejser til Østindien med Grace Tours – Indien rejser er vores speciale.

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ØSTINDIEN

Tigre, teplantager og 'The City of Joy' – Calcutta!

Østindien er hjemsted for store dele af Indiens oprindelige befolkning, metropolen Kolkata, den bengalske tiger, Sundarbans mangrover, Darjeeling te og for ’De Syv Søstre’, som er kælenavnet for Indiens – nu otte – nordøstlige delstater.

Kolkata, som langt de fleste indbyggere stadigvæk kærligt omtaler ved dens gamle navn CALCUTTA, kaldes for ’Indiens Kulturelle Hovedstad’. Byens puls er kaotisk, charmerende og forfalden men også varm, vibrerende, dynamisk og venlig – herfra strømmer nye tendenser indenfor kunst, filosofi, underholdning og videnskab ud til alle afkroge af Subkontinentet. Byen emmer af storbyimpulser med shopping, happenings på den moderne kunstscene, museumsbesøg og store kulinariske oplevelser.

Mød ’The Royal Bengal Tiger’, et af verdens største kattedyr. Det både ærefrygtindgydende og elegante dyr spottes bedst i en Østindiens mange fine nationalparker. Et godt bud er i SUNDARBANS, verdens største mangroveskov, der ligger ud til Den Bengalske Bugt. Sundarbans er også hjemsted for et utal af fugle og dyr, f.eks. plettede hjorte, krokodiller, aber og floddelfiner. Kom med og bo på den sidste beboede ø inden parkens core zone – alt overskud fra stedet går til bekæmpelse af krybskytteri, uddannelse og sundhed, for at bo midt i mangroven er er ikke de letteste livsbetingelser.

Vil du møde Indiens oprindelige befolkning, må du en tur til delstaten ORISSA. Her leves livet primært i små landsbysamfund, hvor markedspladsen er det ugentlige mødested, og du vil opleve en sanse-eksplosion af farver, madvarer, tekstilvarer, brugskunst, oplevelser og indtryk.

Eller tag med helt op i det nordøstligste hjørne, ’bagved’ Bangladesh, der grænser op til Burma, Bhutan og Kina. Her ligger ’De Syv Søstre’, der nu også inkluderer Sikkim og derfor er blevet til otte. Delstaterne er hjemsted for over 220 etniske grupperinger med cirka lige så mange sproglige dialekter. Et slaraffenland af fantastiske og eventyrlige oplevelser venter på at blive udforsket, f.eks. MEGHALAYAS ‘Levende Broer’, der består af snoede grene og planter, der over tid er vokset ind i hinanden og nu fungere som bro over floder og små-dale.

Ingen tur til Indien uden te! Og te findes ikke meget bedre end i DARJEELING i Himalaya. Nyd de flotte udsigter til blandt andet Mount Kanchenjunga, det tredje højeste bjerg i verden, de billedskønne togture med damplokomotiv og selvfølgelig teen, den kære Darjeeling-te.

Østindien er måske nok den mindst besøgte del af Indien, men på ingen måde den mindst oplevelsesrige. En overset perle der indbyder til ekspeditioner og eventyr. Lad os sammen designe din rejse, ring 33 117 117 eller gå på opdagelse i rejser til Østindien herunder.

  REJSER TIL ØSTINDIEN

  orissa

  DEN STORE ORISSA REJSE – oprindelige folkeslag. natur. kultur

  FRA DELHI TIL KOLKATA rejser til Indien

  TVÆRS OVER NORDINDEN – fra Delhi til Kolkata

  Ganesh

  Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

  HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.