Nepal rejser – Grace Tours arrangerer individuelle- og grupperejser

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

REJSER til NEPAL

– Himalayas smykkeskrin
Grace Tours > REJSER til NEPAL
Nepal – et kalejdoskop af multifacetteret kulturelle og religiøse udtryk, af grandios natur og overvældende nysgerrig gæstfrihed.

På få dage, og over ret kort afstand, kan du flytte dig fra det tætbefolkede tropiske sletteland nær grænsen til Indien over smukke terrasselandskaber spættet med hinduistiske landsbyer. Op i højderne til Himalayas snehvide kæmper over moræner og gletschere, til lama-buddhistiske klosterlandsbyer beboede af tibetanere.

Hellige mænd og handlende mødes på stier og i landsbyer, tempelklokker ringer og dampen stiger op fra te-husenes evige chai invitation. I de uendelige skovklædte bjerglandskaber støder du på langur-aber og moskushjorten og i det tropiske lavland er pansernæsehornet og tigeren junglens konger.

I Kathmandu forener 3 kongedømmer sig til en vibrerende, upoleret og autentisk storby med næsten lige så mange templer som indbyggere. Lad dig fascinere af oldgamle templer, levende gudinder og Newari kultur, en hurtigt voksende moderne kunstscene og gourmet kokkerier fra hele landet. En by som kræver mere end blot et hurtigt sceneskift, bo med nonner i et tibetansk kloster eller i den smukke traditionelle Newari arkitektur – lad dig overraske!

Så luk Himalayas smykkeskrin op og bliv budt indenfor af lamaer og vediske traditioner, gompaer og templer, hellige mænd og handlende, snehvide kæmper og brusende floder.

Rejser til Nepal

REJSETIDSPUNKT

Valgfri afrejsedato året rundt.
Bedste rejsetid: Oktober – april.
Klarest i november, koldt i december og støvet hen imod slutningen af foråret.

FAKTA OM NEPAL

Hovedstad: Kathmandu.

Beliggenhed: I nord grænser Nepal op til Kina, mens landet i både syd, øst og vest har Indian som naboer.

Areal: 147.181 km2.

Klima: Landet har et varieret klima med 4 årstider. Monsumen falder fra primo juni til ind i september.

Befolkning: 30.986 millioner (2014).

Religion: Overvejende hinduisme 81,3%, buddhisme 9%, islam 4,4%

Sprog: Nepalesisk. Derudover tales en lang række andre lokale sprog.

Styre: Føderal Demokratisk Republik.

Administrativ inddeling: Nepal er opdelt i 5 regionale regioner.

Valuta: Valutaen i Nepal hedder Nepalesiske Rupees (NPR). Danske Kroner er gangbare i Nepal og kan veksles i banker samt i “exchange-boder”. Desuden findes der hævemaskiner, der i Nepal hedder ATM-machines, langt de fleste steder. Selvfølgelig kan man også medbringe og veksle både Euros og US-dollars, hvis man ønsker det. Der kan betales med de fleste kreditkort som Mastercard, Visa og American Express på alle større hoteller og i banker samt butikker i større byer.

Visum/Pas: Danske statsborgere skal være i besiddelse af visum til Nepal ved indrejse, men visum kan også udstedes ved ankomst. Dog anbefaler vi at man inden afrejse søger visum hjemmefra hos den nepalesiske ambassade.
Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen.

Vaccination: Der er ingen officielle krav om vaccinationer. I forbindelse med vaccinationer opfordrer vi dig til at rette henvendelse til egen læge eller en vaccinationsklinik.

Rejseforsikring: Det tilrådes kraftigt at tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport. Grace Tours forhandler GOUDA Rejseforsikring – check også din egen husstandsforsikring.

Tidforskel: Der er 4 timer og 45 minutters tidsforskel på Danmark og Nepal. Ved sommertid 3 timer og 45 min.

Åbningstider: Offentlige kontorer har generelt åbent fra 10 til 16.30 fra mandag til fredag. Lokalt kan der dog være store forskelle.

Tøj: Livet i Nepal er afslappet, og tøjstilen er ligeså. Som turist er det en god idé at se nogenlunde fornuftig ud – det værdsættes af lokalbefolkningen. Ved tempel- eller privatbesøg er det ikke velset at være i korte shorts eller lårkort nederdel. Temperaturen svinger alt efter hvor du befinder dig, så tag tøj med til både varme og kolde dage.

Indkøbsmuligheder: Der er gode muligheder for indkøb i Kathmandu. Der er et væld af souvenirs og andre spændende ting. Husk at forhandle om prisen, da denne oftest ikke er fast. Alt er billigt i Nepal, hvad enten det drejer sig om kunsthåndværk, film, tøj, ægte tæpper eller bøger.

NEPAL rejser
Begnas Lake Nepal
ALL INCLUSIVE retreat i Nepal – en lise for krop og sjæl

AYURVEDA I HIMALAYA. fredfyldt. revitalisering. harmoni.

Varighed – 18 dage
Tilgængelighed – Hele året, højsæson forår og efterår
Kathmandu, Nepal
En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der ligger bedårende på en bjergside med udsigt over floden.
Fra22.900 kr.
Se detaljer
himalaya rejse bederuller bhutan
En bjergtagende rundrejse på verdens tag

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

18 dage
Tilgængelighed – hele året
Bagdogra, Indien
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker […]
Fra36.400 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
Nepal ufiltreret grupperejse
GRUPPEREJSE. Nepal helt ufiltreret & all inclusive!

KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU-DALEN

15 dage.
Tilgængelighed – februar / marts 2021 * datoer kommer snart *
Kathmandu, Nepal
Oplev Kathmandu-dalen fra en ny vinkel med fokus på nærvær, fordybelse og indsigt. Med en unik base i gæstehuset indenfor Tek Chok Ling klosterets mure tages du med på anderledes Nepal grupperejse. Dette er rejsen for dig, der søger de autentiske og upolerede rejseoplevelser, og gerne sammen med andre. De […]
Fra18.500 kr.
Se detaljer
Nonner i Kathmandu Nepal
Giv dig selv tid til fordybelse i Nepal

LEV MED NONNERNE I KATHMANDU (mænd er også velkomne)

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Det er en enestående mulighed for at fordybe dig i Buddhismens lære og komme tæt på en meget anderledes hverdag. Og selvom det er en rejse med fokus på fordybelse og fællesskab med nonnerne, er der […]
Fra13.000 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
SJÆLFULDE NEPAL
Kultur og natur i skøn forening

SJÆLFULDE NEPAL

Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har masser at byde på, både hvad angår kultur og natur. Denne tur tager jer fra byer til landsbyer og I oplever både det hinduistiske Nepal og ikke mindst det buddhistiske, når I overnatter i Neydo klostere og besøger Jampaling, en tibetanske flygtningelejr, hvor jeres vært […]
Fra19.300 kr.
Se detaljer
Nepal tantra
INTERNATIONAL GRUPPE. Pris uden fly.

TANTRA & YOGA RETREAT I NEPAL

Varighed – 6 dage
Tilgængelighed 18. – 23. april + 20. – 25. november 2020
Pokhara
I de smukkeste omgivelser med høj sol over Himalaya, er dette retreat fyldt til randen med yoga undervisning, vandreture, landsbyliv og mulighed for at lære mere om tantra, Prana energier, synge skåle og yogic filosofi!
Fra6.300 kr.
Se detaljer
TIBET & EVEREST BASE CAMP
INTERNATIONAL GRUPPE. Pris uden fly.

TIBET & EVEREST BASE CAMP

10 dage
Tilgængelighed – forår, sommer & efterår
Lhasa, Tibet
Tibet – det sidste Shangri-La, Verdens Tag, den afskyelige snemand og Tintin på Eventyr – få steder fremkalder så mange mytiske, magiske billeder, og så stor wanderlust som TIBET! Hvad enten man er til den eksklusive skræddersyet rundrejse eller til den mere enkle backpacker oplevelse, så er det et sted, […]
Fra12.500 kr.
Se detaljer