Rejser til Nepal – Grace Tours arrangerer rundrejser og grupperejser

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

NEPAL

Sneklædte tinder, karismatiske Kathmandu og næsvise næsehorn!

Rejser til Nepal byder på et kalejdoskop af multifacetteret kulturelle og religiøse udtryk, grandios natur og overvældende nysgerrig gæstfrihed. Fra Begnas søens safir blå vand og de kridhvide sneklædte tinder, til tibetansk klosterliv, unikke homestays og revitaliserende ayurveda retreats. Vi elsker Nepals gamle sjæl, nysgerrige sind, legende og lattermilde attitude, charme og vid!

På få dage, over korte afstande, kan på rejser til Nepal komme fra det tropiske lavland, hvor pansernæsehornet og tigeren er junglens konger, til skovklædte bjerglandskaber og smukke terrasselandskaber spættet med hinduistiske landsbyer. Tag op i højderne til HIMALAYAs snehvide kæmper og lama-buddhistiske klosterlandsbyer beboede af tibetanere. Hellige mænd og handlende mødes på stier og i landsbyer, tempelklokker ringer og dampen stiger op fra te-husenes evige chai invitation.

I KATHMANDU forener 3 kongedømmer sig til en vibrerende, upoleret og autentisk storby med næsten lige så mange templer som indbyggere. Lad dig fascinere af oldgamle templer, levende gudinder, Newari kultur, en hurtigt voksende moderne kunstscene og gourmet kokkerier fra hele landet. En by som kræver mere end blot et hurtigt sceneskift – bo med nonner i et tibetansk kloster eller i den smukke traditionelle Newari arkitektur – lad dig overraske!

Vil du ind bag facaden på en af Nepals store religioner, skal du tage imod invitationen og flytte ind hos de tibetanske nonner i Tek Chok Ling klosteret i Boudha, nær det spirituelle kraftcenter Boudhanath Stupa. Mærk, føl og følg KLOSTERLIVET på krop og sjæl, hvor mandala tegning og meditation krydres med Kathmandus mange fristelser.

TREKKING i himalaya være både udfordrende og komfortabel for store og små, når du vandrer gennem dale og bjerge, og meditativt sætter den ene fod foran den anden mens krop og sjæl finder sammenhørighed. Ved, Pokharas lillesøster, Begnas søens bred finder du en sand lille perle af et AYURVEDA RETREAT, her er højt til himlen, yoga i det fri, fredfyldt og harmonisk, og de velgørende massager sætter kroppen tilbage i vater.

Luk Himalayas smykkeskrin op og bliv budt indenfor af lamaer og vediske traditioner, gompaer og templer, hellige mænd og handlende, snehvide kæmper og brusende floder. Itsi bitsi tag med os til Nepal. Ring på 33 117 117, så vi sammen kan designe din drømmerejse.

  REJSER TIL NEPAL

  himalaya rejse bederuller bhutan

  DET STORE HIMALAYA EVENTYR – Indien, Bhutan & Nepal

  Varanasi Indien Ganges

  INDIEN & NEPAL – de store religioner. klosterliv. ayurveda.

  Nepal ufiltreret grupperejse

  KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU-DALEN – helt ufiltreret & all inclusive!

  rejser til nepal

  NEPALS GAMLE SJÆL – ayurveda. kultur. natur.

  rejser til SJÆLFULDE NEPAL

  SJÆLFULDE NEPAL – kathmandu. landsbyliv. nationalpark.

  REJSETIDSPUNKT

  Valgfri afrejsedato året rundt.
  Bedste rejsetid for rejser til Nepal: Oktober – april.
  Klarest i november, koldt i december og støvet hen imod slutningen af foråret.

  FAKTA OM NEPAL

  Hovedstad: Kathmandu.

  Beliggenhed: I nord grænser Nepal op til Kina, mens landet i både syd, øst og vest har Indian som nabo.

  Areal: 147.181 km2.

  Klima: Landet har et varieret klima med 4 årstider. Monsumen falder fra primo juni til ind i september.

  Befolkning: 29,4 millioner (2017).

  Religion: Overvejende hinduisme 81,3%, buddhisme 9%, islam 4,4%

  Sprog: Nepalesisk. Derudover tales en lang række andre lokale sprog.

  Styre: Føderal Demokratisk Republik.

  Administrativ inddeling: Nepal er opdelt i 5 regionale regioner.

  Valuta: Valutaen i Nepal hedder Nepalesiske Rupees (NPR). Danske Kroner er gangbare i Nepal og kan veksles i banker samt i “exchange-boder”. Desuden findes der hævemaskiner, der i Nepal hedder ATM-machines, langt de fleste steder. Selvfølgelig kan man også medbringe og veksle både Euro og US-dollars, hvis man ønsker det. Der kan betales med de fleste kreditkort som MasterCard, Visa og American Express på alle større hoteller og i banker samt butikker i større byer.

  Visum/Pas: Ved rejser til Nepal skal danske statsborgere skal være i besiddelse af visum ved indrejse, men visum kan også udstedes ved ankomst i Kathmandu Lufthavn. Dog anbefaler vi, at du inden afrejse søger visum hjemmefra hos den nepalesiske ambassade.
  Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejsen.

  Vaccination: Der er ingen officielle krav om vaccinationer. I forbindelse med vaccinationer opfordrer vi dig til at rette henvendelse til f.eks.: Egen læge, Danske Lægers Vaccinations Service, Statens Serum Institut, Rejseklinikken eller Rigshospitalets Rejse- og vaccinationsservice for udførlige og opdaterede oplysninger.

  Rejseforsikring: Det tilrådes kraftigt at tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport. Grace Tours forhandler GOUDA Rejseforsikring – check også din egen husstandsforsikring.

  Tidforskel: Nepal er 4 timer og 45 minutter foran Danmark. Ved sommertid 3 timer og 45 min.

  Åbningstider: Offentlige kontorer har generelt åbent fra 10 til 16.30 fra mandag til fredag. Lokalt kan der dog være store forskelle.

  Tøj: Livet i Nepal er afslappet, og tøjstilen er ligeså. Som turist er det en god idé at klæde sig nogenlunde sobert – det værdsættes af lokalbefolkningen. Ved tempel- eller privatbesøg er det ikke velset at være i korte shorts eller lårkort nederdel. Temperaturen svinger alt efter hvor du befinder dig, så tag tøj med til både varme og kolde dage.

  Indkøbsmuligheder: Der er gode muligheder for indkøb i Kathmandu. Der er et væld af souvenirs og andre spændende ting. Husk at forhandle om prisen, da denne oftest ikke er fast. Meget er billigere i Nepal, hvad enten det drejer sig om kunsthåndværk, tøj, ægte tæpper eller bøger.

  Ganesh

  Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

  HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.