logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

0
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydindien
Fra20.700 kr.
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydindien
Fra20.700 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6424
16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. marts 2020 * 7 pladser tilbage *
København
Trivandrum, Indien
Rejseform – grupperejse med Ananda
Rejsetype – ayurveda & yoga retreat
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda.

De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer til et liv med mere balance og sundhed. Med de daglige ayurvedabehandlinger, yoga praksis, workshops – og ikke mindst aften seminar med Dr. Unni – kommer du vidt omkring i yoga og ayurveda universet, så du kan komme hjem med et par gode nye vaner og en større indsigt.

Vi kan ikke love dig en smækker, yngre krop, men vi ret sikre på, at du får mere energi, øget sundhed og velvære samt en viden, der gør det lettere at navigere i en ellers stresset hverdag.

Anandas yoga undervisning er både klassisk og nytænkende, og der vil blive koblet både meditation og pranayama (åndedrætsøvelser) på undervisningen. Alle kan være med, både begyndere og øvede, da yogaen tilpasses den enkeltes formåen samtidig med at gruppedynamikken bevares. Yogaen efterfølges af ayurveda på Dr. Unnis klinik, som ligger i forlængelse af hotellet.

Samværet med de andre i gruppen er berigende under forløbet, og der bliver altid knyttet nogle gode bånd og nye venskaber. Erfaringen viser, at det for mange også er rart, at der er en rejseleder, du kan henvende dig til og som har et solidt kendskab til både yoga og ayurveda. Når man arbejder med sig selv, dukker der uvægerligt ting op, som indimellem kan opleves lidt voldsomt og det kan være rart at vende det med en som kender til processerne.

Denne rejse er for dig, som gerne vil fordybe dig i det ayurvediske univers og have både både krop og sind med. Den er også for dig, som måske bare trænger til at forkæle din vintertrætte krop med lidt forårsenergi! 

ESSENSEN AF RETREATET

13 DAGES AYURVEDA BEHANDLINGER
YOGA HVER MORGEN UNDER ÅBEN HIMMEL
AYURVEDA WORKSHOPS MED ANANDA
VELSMAGENDE AYURVEDISK VEGETARISK MAD
RO, FORDYBELSE & SAMVÆR MED ANDRE
ALL INCLUSIVE – DET ENESTE DU SKAL TÆNKE PÅ ER AT MØDE OP

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE MED ANANDA

PROGRAM

Printvenligt program HER

1. DAG / 7. MARTS 2020Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København om morgenen, med en mellemlanding undervejs.

2. DAG / 8. MARTS 2020Ankomst Trivandrum – Kovalam: Strand og hvile og få masseret jet-lag ud

Ankomst Kovalam tidlig morgen lokaltid. Vi bliver afhentet og kørt til Kovalam strand (ca. ½ time) og bliver indkvarteret på Dr. Unni’s hotel, Prittwi. Prittwi ligger lige bag ved Agastyaa Ayurveda klinik i palmelunden og er omgivet af en stor, smuk have. Tre etager og alle værelser med eget bad/toilet samt privat balkon. Hotellet ligger ca. 5 min. gang fra stranden.

Du skal til at begynde et ayurvedisk behandlingsforløb. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Fælles middag om aftenen.

3. – 14. DAG / 9. – 20. MARTS 2020Kovalam strand: Yoga, meditation og revitaliserende ayurveda

Hver dag ved solopgang laver vi yoga og mediterer – alle kan være med, uanset om du er ny til yoga eller øvet.

Efter en god morgenmad går vi hver til sit. De daglige ayurveda behandlinger på Agastyaa vil ligge nogenlunde fast hver dag, og der er tid til at slappe af ved stranden også. Nogle eftermiddage samles vi igen for workshop om ayurveda ved Ananda.

Vi spiser sammen om aftenen og de som har lyst kan samles til meditation, inden vi går stille til ro.

TYPISK DAGSPROGRAM:
kl. 06.00-08.00 Morgenyoga og meditation
kl. 08.00-10.00 Morgenmad
kl. 10.00-15.00 Ayurveda behandling og tid til refleksion, læsning, strand og andet (frokost inkl.)
Individuelle one-to-one sessioner med Ananda
kl. 15.00-19.00 ’Fri leg’ og måske en agurkelemonade-sundowner 😊 Nogle eftermiddage vil der være workshop med Ananda eller måske en lille udflugt
kl. 19.00 De, som har lyst, spiser fællesmiddag

15. DAG / 21. MARTS 2020Kovalam strand: Yoga, stand og afslapning

Morgenyoga som alle andre dage, men denne dag er ayurveda fri.

16. DAG / 22. MARTS 2020Hjemrejse Trivandrum – København

I de tidlige morgentimer checker vi ud af hotellet og kører til Trivandrum lufthavn. Ankomst København tidlig eftermiddag med en blødere og mere udstrakt krop. Velkommen hjem!

AYURVEDA MED NORDISK FORSTÅELSE

Dr. Unni har gennem de sidste 16 år besøgt Danmark et par gange om året, og Ananda har boet i Europa og senest i København i en årrække. De har dermed begge stor forståelse for, hvilken hverdag vi kommer fra, klimaet vi nordboer udsættes for og hvilke udfordringer det giver os, i modsætning til en sydinder, som altid er omgivet af fugt og varme og en anden hverdag.
 
Både Unni og Ananda er rigtig gode til at ’oversætte’ ayurvedaen til en nordisk kontekst, og gennem deres guidance, og ikke mindst Anandas one-to-one sessioner, kommer du retur med en viden om, hvordan du kan bruge ayurvedaen i dit liv herhjemme.

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE MED ANANDA

PRIS

Fra 20.700 kr. ALL INCLUSIVE

1. sal – dobbeltværelse: 20.700 kr./enkeltværelse: 23.000 kr.
2. sal – dobbeltværelse: 21.700 kr./enkeltværelse: 25.500 kr.
3. sal – dobbeltværelse: 22.700 kr./enkeltværelse: 27.500 kr.

Aircondition + 130 kr. pr. nat pr. værelse. Alle værelser er med loftsvifter.

Prittwi Hotel er nybygget og ligger lige bag ved Agastyaa Ayurveda klinik og er omgivet af en stor, smuk have. Tre etager (elevator) og yoga shala. Alle værelser med eget bad/toilet samt privat balkon. Grøn udsigt fra 1. sal, 2. sal have, palmetræer og måske kig til vand og fra 3. sal. hævet over palmetræerne og stort kig til vand. Inkluderet i værelsesprisen er ’herbal bath’ efter ayurvedisk behandling.

Rejsen gennemføres ved minimum 10 og maksimum 16 deltagere.

Anandas undervisning foregår på engelsk.

Priserne inkluderer:

 • Fly København – Trivandrum t/r & lufthansskatter og afgifter pt
 • Lokal transport til hotel t/r
 • 15 overnatninger på Prittwi
 • Ayurvedisk, vegetarisk helpension alle dage
 • 13 ayurvediske behandlingsdage på Agastyaa Heritage Clinic, som ledes af Dr. Unni
 • 13 morgen yoga sessioner med Ananda
 • Workshops om ayurveda ved Ananda
 • Seminar om ayurveda af Dr. Unni
 • Personlig konsultation hos Dr. Unni i løbet af dit ayurveda behandlingsforløb
 • 1 individuel session med Ananda undervejs i forløbet

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Goodie’s inkluderet:

 •  ’AYURVEDA i DAGLIGDAGEN’ bog af Mette Kold
 • 2 spa behandlinger (ansigtsmassage og reflexology fod massage)
 • 2 akupunktur behandlinger

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Ananda er en fantastisk rejseleder, skøn yoga, grundig og givende individuel samtale med Ananda, dejligt hotel, fantastisk mad, dejlige, skønne, men også udfordrende behandlinger, meget søde og hjælpsomme mennesker på hotel, klinik og i gruppen. En spændende, lærerig, interessant, givende, men også grænseoverskridende rejse – som der har efterladt et stort indtryk og begyndelsen på nye vaner. Jeg kunne bestemt finde på at rejse efter Dr. Unni og med Grace Tours igen. 1000 tak for en mindeværdig rejse :)”

Pernille – Marts 2019

Ananda gjorde virkelig en forskel, så man følte sig tryg fra start til slut.

For mit eget vedkommende har dette været en øjenåbner til en ukendt verden, både ayurveda & vegetarisk mad:-) & vil klart anbefale enhver jeg kender at give sig selv den gave at komme afsted så snart de har mulighed for dette.”

Steen – Marts 2019
ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE MED ANANDA

ANANDA

Ananda er uddannet ayurvedisk sygeplejer på School of medical pathology i Cherthala og er postgradutate i ’Yoga Therapy’ fra Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana i Bangalore. Han har gennem de seneste år arbejdet mere og mere med yoga som ’medicin’, ud fra en forståelse af, at man med specifikke og personligt tilrettede og guidede yoga øvelser, kan målrette yogaen mod den specifikke udfordring, du har lige nu og her.

Hans individuelle sessioner er eftertragtede, og alle får en session i løbet af rejsen. Hans yoga klasser er både klassiske og nytænkende, og han underviser også i pranayama (yogic breathing). Der er plads til både begyndere og øvede, og med et godt overblik og sans for gruppedynamikken tilretter han sine klasser, så de rummer alle. 

ananda yoga kovalam
ANDRE AYURVEDAREJSER
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
Prittwi Agastyaa Kovalam Indien udsigt
GRUPPEREJSE. All inclusive retreat i Sydindien

AYURVEDISK YOGA RETREAT MED STINE BRINK * UDSOLGT *

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – den 8. – 23. februar 2020 * UDSOLGT *
Trivandrum, Indien
Er du klar til en rejse, der kommer til at vare langt mere end 2 uger i Indien? Stine Brinks mangeårige erfaring og videns tunge baggrund, giver denne rejse en ekstra dimension, og der bliver taget hånd om dig, før, under og efter rejsen. Før dine 2 ugers yoga og ayurveda ophold i Indien, bliver […]
Fra21.900 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.900 kr.
Se detaljer
ayurveda yoga sarovaram
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga. ALL INCLUSIVE!

YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen 7. – 22. nov. 2020

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. nov. 2020
Trivandrum, Indien
Til dig der gerne vil fordybe dig i yoga, mantras og chants sammen med Mette Ørum-Nielsen, erfaren vejleder, som også har studeret ayurveda hos Dr. Vasant Lad i 12 år og leder og indehaver af Copenhagen Yoga.
Fra25.900 kr.
Se detaljer
Begnas Lake Nepal
ALL INCLUSIVE retreat i Nepal – en lise for krop og sjæl

AYURVEDA I HIMALAYA. fredfyldt. revitalisering. harmoni.

Varighed – 18 dage
Tilgængelighed – Hele året, højsæson forår og efterår
Kathmandu, Nepal
En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der ligger bedårende på en bjergside med udsigt over floden.
Fra22.900 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og ayurveda med Himalaya bjergene som […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit individuelle niveau.
Fra20.400 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem kan gøre for dig.
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Ananda yoga
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. marts 2020 * 7 pladser tilbage *
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige ayurvedabehandlinger, yoga praksis, workshops – […]
Fra20.700 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, der omringer Sarovaram, er i […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange om året, og af de […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
ganesh