logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA HOS SAROVARAM

0
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien
Fra20.900 kr.
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien
Fra20.900 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

2204
Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Trivandrum, Indien
Rejseform – Ayurveda
Rejsetype – Individuel rejse
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst.

Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og seriøs ayurveda behandling, er stedet en juvel.

Sarovaram er beliggende væk fra alfarvej ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation.

Det er 10 kilometer fra Kollam og 80 kilometer fra Trivandrum. Stedet emmer af en varm og familiær stemning, og her nærmer man sig den traditionelle indiske gæstfrihed; princippet om at en gæst behandles på lige fod med Gud. Det venlige og empatiske personale og det afslappede miljø er derfor en ekstra dimension til at få maksimalt udbytte af de individuelle, og meget specialiserede, behandlinger.

Ejerens familie har praktiseret ayurveda gennem tre generationer. Grundlæggeren var Mr. Gopala Aykara Pillavaidyar, og stedet administreres i dag af hans søn Dr. A.G. Muraleedharan Nair og barnebarnet Dr. Kiran M. Aykara.

Resortet drives udelukkende som ayurvedisk sundhedscenter, hvor de individuelle behandlinger er alfa og omega. Derfor er der heller ikke swimmingpool og underholdning, som på de mere turistede wellness resorts. Sarovaram drives med omhu for miljøet og har egne økologisk dyrkede grøntsager, eget kompostanlæg mv.

Opholdet i Sarovaram var helt fantastisk. Behandlingerne var gode og udført af dygtige folk. Dr. Kiran er en historie for sig. Han interesserer og involverer sig. Han kontaktede os flere gange daglig, spurgte til os og justerede sommetider behandlingerne.
Al personale var fantastisk søde og gjorde alt for os. Selve centeret er jo overordentligt smukt og en dejlig plet at være på.
Vi kan meget anbefale Dr. Kirans Sarovaram.

Anne Marie og Hans Jørgen
AYURVEDA HOS SAROVARAM

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Ankomst Trivandrum: Videre rejse til Sarovaram

Ankomst Trivandrum i de tidlige morgen timer.
Modtagelse ved ankomst og du bliver kørt til Sarovaram – ca. 1 time. Indkvartering straks ved ankomst og hvile.

Hen på eftermiddagen starter du dit ayurvediske forløb.

Du skal til at begynde en ayurvedisk behandling. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler, men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Du kan fortælle lægen om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie. Forvent ikke en længerevarende samtale, for ayurveda har et andet perspektiv på, hvordan du bør opfattes. Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand i samråd med din terapeut. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og lægen vil korrigere og rette ind undervejs.

I første omgang vil du måske føle dig træt, udmattet og øm, og du vil måske være nødt til at beskæftige dig med uventede følelser, der opstår undervejs – dette er normalt og en del af healingsprocessen. Prøv ikke at give andre “skylden” eller at “flytte ansvaret” væk fra dig selv, prøv hellere at acceptere og arbejde dig gennem denne proces.

Imens du er i behandling, er det virkelig vigtigt, at du ind imellem husker dig selv på, at du er i en healingsproces og ikke skal lade aben på din skulder friste dig med overspringshandlinger.

Gå tidligt i seng
Stå tidligt op
Hør beroligende musik
Chant og mediter
Dyrk yoga
Vær mild og giv slip
Tal ikke unødigt meget
Sig ’pyt’ når bekymrende eller negative tanker dukker op.
Det er en god idé at skrive en ’gratitude diary’ og minde dig selv om alle de gode minder, du også har. Kultiver en god nutid med positive tanker fra tidligere oplevelser.
Kig indad og bliv i healingsprocessen!

Start lige nu og syng med på The Beatles LET IT BE.
Langt de fleste forlader Sarovaram i langt bedre form, fysisk såvel som mentalt og følelsesmæssigt, men det kræver også en indsats fra dig!

3. - 15. DAG Sarovaram

Ophold Sarovaram og daglig ayurveda.

Specialiserede behandlinger og urte præperater.

Selve behandlingscentret på Sarovaram hedder ”Ayurmana” (på engelsk kan navnet frit oversættes til ”Sacred Life”). Her er uddannede terapeuter under supervision af dygtige læger og den daglige leder af behandlingscentret, Suresh Kumar, som også har en bred viden om medicinske planter. Resortet er certificeret “Green Leaf” ayurveda-center.

Centret er ikke kun specialister i generel forebyggelse, men også i kroniske sygdomme, spondylosis, gigt, knogleskørhed, nakke-, skulder- og rygproblemer og hudsygdomme af enhver art, bihulebetændelse, gigt, hovedpine, migræne, søvnforstyrrelser, forstyrrelser i fordøjelseskanalen, gastrointestinale lidelser, over- og undervægtig, hjerte- og kredsløbsproblemer, afgiftning (efter kemoterapi), depression, psykosomatiske lidelser, luftvejssygdomme, allergi, tinnitus, stress og udbrændthed og mange andre “livsstilssygdomme”.

Du kan forvente og glæde dig til en førsteklasses behandling og pleje.

Den anvendte medicin er fra deres egen produktion, og der bruges planter og urter fra haven. Familien driver også en farmaceutisk fabrik, hvor der produceres over 500 forskellige slags ayurvediske produkter, der har fået tildelt GMP æresprisen (Good Manufacturing Prize).

Yoga og meditation er ikke en del af kuren men tilbydes mod tillæg

Daglig ayurvedisk behandling er inkl. og varer ca. 1½ time. Alle urtepræperater som brues under behandlingen er inkluderet.

Har du helt særlige behov og skønnes det at du har behov for ekstra behandlinger, vil lægen ordinere og tilbyde dette mod tillæg (20 Euro pr. tillægs session)
Bemærk at Panchakarma er en gruppe af 5 behandlingsformer og ikke alle skal igennem alle behandlinger.

Under dit ophold på Sarovaram skal du dybest set kun koncentrere dig om at modtage behandlinger og slappe helt af. Vil du alligevel gerne for adspredelsens skyld opleve lidt, tilbyder stedet udflugter til Kovalam, Trivandum og Varkala strand samt sejlads på kanalerne i backwaters. Du kan også besøge de lokale landsbyer, tage på fisketur, fugletur eller besøge de lokale kunsthåndværkere, der væver måtter og kurve af kokosfibre.

16. DAG Afrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

AYURVEDA HOS SAROVARAM

PRIS

20.900 kr. for 16 dage
OBS!  enkeltværelse uden tillæg

All inclusive med helpension og ayurveda
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel tilrettelagt rejse som kan ændres efter ønsker og behov

Inkluderet:

  • Fly København-Trivandrum t/rt & skatter og afgifter pt.
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • Vegetarisk helpension
  • Transport fra lufthavn til hotel t/rt med bil
  • Daglig ayurveda 

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

OM SAROVARAM

Komfortabelt, enkelt og vegetarisk

Sarovaram råder over 4 rækkehuse med hver 2 separate værelser, designet i den enkle men smukke Kerala-stil. Værelserne er komfortable og med egen veranda, eget badeværelse med brusebad og toilet og egen loftsvifte (aircondition anbefales ikke, mens man får ayurveda behandlinger).

De vegetariske måltider er meget velsmagende og lækre og serveres i den åbne overdækkede restaurant. Alkohol og nikotinforbrug er ikke i overensstemmelse med den ayurvediske filosofi og derfor ikke tilladt under dit ophold. Drikkevarer som urtete og vand er gratis og til rådighed døgnet rundt. Centret underviser også deres gæster i ayurvedisk madlavning, så du kan tage læren om den sunde mad med hjem, deltagelse er gratis.

AYURVEDA andre rejser
PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA
Ayurveda Sri Lanka – med det hele!

PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Colombo, Sri Lanka
Tangalle er blevet kaldt for Sri Lankas svar på paradis. Lækre strande så langt øjet rækker og ikke nok med det, så finder du Asha Lagoon Ayurveda Resort her! Gemt i udkanten af Tangalle lige ved den betagende Madilla Lagoon findes dit ayurvediske get-away! De perfekte omgivelser til at berolige […]
Fra20.800 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.900 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra16.100 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI 2 uger

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
India Kovalam ayurveda Tzfanya yoga a
Ayurveda & yoga grupperejse med yogalærer Annette Tzfanya – Indien

YOGA OG AYURVEDA RETREAT med Annette Tzfanya i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 27. nov. – 12. dec. 2018
Trivandrum, Indien
Giv dig selv en yoga & ayurveda rejse med Annette Tzfanya i Kovalam og få en skøn og berigende ferie ved stranden i Kerala i Sydindien med yoga, meditation og ayurvediske behandlinger. I alt 15 dages rejse med yoga og meditation hver morgen, 14 ayurvediske behandlinger på ayurvedisk klinik ledet […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR UNNI 27. dec. 2018 – 11. jan. 2019

16 dage
Tilgængelighed 27. dec. 2018 – 11. jan. 2019
Trivandrum
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra17.500 kr.
Se detaljer
Ayurveda i Nepal

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har masser at byde på, både hvad angår kultur og natur. Denne tur tager jer fra byer til landsbyer og I oplever både det hinduistiske Nepal og ikke mindst det buddhistiske, når I overnatter i Neydo klostere og besøger Jampaling, en tibetanske flygtningelejr, hvor jeres vært […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ayurveda & yoga grupperejse med Rikke Hansen, Indien Kovalam

AYURVEDA & YOGA RETREAT med Rikke Hansen i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 23. feb. – 10. mar. 2019
Trivandrum, Indien
Ayurveda & yoga rejse til Kovalam strand i Kerala, Sydindien med Rikke Hansen, Sanum Yoga. Dejlig morgen yoga og meditation, revitaliserende ayurvediske behandlinger på Agastyaa ayurveda klinik. Hyggeligt samvær, strand og afslapning.
Fra19.400 kr.
Se detaljer
India Kovalam ayurveda Tzfanya yoga
ALL INCLUSIVE ayurveda & yoga grupperejse, Kovalam – Sydnindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 9. – 24. marts 2019
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.200 kr.
Se detaljer
ganesh