logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

0
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien
Fra22.800 kr.
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien
Fra22.800 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

2705
Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Trivandrum, Indien
Rejseform – Individuel rejse
Rejsetype – Ayurveda
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, der omringer Sarovaram, er i sig selv en lise for sjælen.

Få ayurveda-læger håndhæver de ældgamle principper om at ayurveda bør udføres uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og seriøs ayurveda behandling, er stedet en juvel. De holder fast på, at man ikke udsætter sin krop for udmattede yoga øvelser, hektiske udflugter, badning i havet og elementernes påvirkning samtidig med at den er i gang hele sig selv.

På stedet holdes fokus på en holistisk forståelse af alle de påvirkninger vi udsættes for, og de påvirkninger vi selv udsætter andre for. 90% af den lækre vegetariske mad, de serverer, er økologisk og lokalt dyrket. Arkitekturen er den traditionelle Kerala stil – Vastu Vidya – baseret på de vediske principper. De renser deres spildevand, og sørger for at de nærliggende landsbyer drager fordel af at være nabo til Sarovaram, hvor medlemmer fra 50 familier arbejder eller afsætter deres afgrøder og medicinurter, og vejen til området er bygget af Sarovaram.

Her finder du med andre ord en dedikeret familie, som holder deres ayurveda viden og traditioner i hævd, og på et retreat hos dem vil du blive mødt, hørt og set.

Opholdet i Sarovaram var helt fantastisk. Behandlingerne var gode og udført af dygtige folk. Dr. Kiran er en historie for sig. Han interesserer og involverer sig. Han kontaktede os flere gange daglig, spurgte til os og justerede sommetider behandlingerne. Al personale var fantastisk søde og gjorde alt for os. Selve centeret er jo overordentligt smukt og en dejlig plet at være på. Vi kan meget anbefale Dr. Kirans Sarovaram.

Anne Marie og Hans Jørgen

ESSENSEN AF RETREATET

AUTENTISK AYURVEDISK JUVEL
PERSONLIGE AFSTEMTE AYURVEDA BEHANDLINGER
FOKUS PÅ OMSORG OG SELVHEALING
TID OG PLADS TIL RO OG FORDYBELSE
UNDERVISNING I AYURVEDISK MADLAVNING
UBERØRT, FRODIG OG SMUK NATUR
ALL INCLUSIVE – DET ENESTE DU SKAL TÆNKE PÅ ER AT MØDE OP

FOREBYGGELSE ELLER SYGDOMSBEHANDLING?

Du kan sagtens tage på et ayurvedisk retreat, selvom du ikke fejler noget. De ayurvediske behandlinger er fremragende forebyggelse og sund vedligeholdelse af din krop – og man siger endda at en ayurvedisk kur er foryngende!

Hos Sarovaram er de, udover at være specialister i generel forebyggelse, specialister i kroniske sygdomme, spondylose, gigt, knogleskørhed, nakke-, skulder- og rygproblemer, hudsygdomme af enhver art, bihulebetændelse, gigt, hovedpine, migræne, søvnforstyrrelser, forstyrrelser i fordøjelseskanalen, gastro-intestinale lidelser, over- og undervægtig, hjerte- og kredsløbsproblemer, afgiftning (efter kemoterapi), depression, psykosomatiske lidelser, luftvejssygdomme, allergi, tinnitus, stress og udbrændthed og mange andre “livsstilssygdomme”.

AYURVEDA HOS SAROVARAM

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Ankomst Trivandrum – Sarovaram: Indkvartering og grounding

Den første dag er der fokus på at lande på stedet, komme ned i gear oven på den lange rejse og de måske hektiske dage op til din afrejse. Du bliver mødt i lufthavnen og kørt op til Sarovaram (ca. 1 time), og får i løbet af dagen en massage der hjælper med at grounde dig og gøre dig klar til de næste dages behandlinger. Med andre ord bliver du sluset stille og roligt ind i ayurveda universet.

3. - 15. DAG Sarovaram: Ayurveda behandlinger, ro og fordybelse

DEN FØRSTE UGE:
På Sarovaram er der stort fokus på at din ayurveda behandling og at selvhealing foregår i hovedet som i kroppen, hvilket betyder, at når kroppen behandles kan der blive forløst følelser og tanker du skal forholde sig til. Så den første uge anbefales det, at du giver plads til bare at være, og afholde dig fra at fister og fare rundt. Du skal kun fordybe dig i dine daglige behandlinger, meditere, være i nuet, mærke kroppen, observere tankerne, og til nød gå en lille tur – men lad være med at forlade stedet.

Du skal til at begynde en ayurvedisk behandling. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler, men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

En af de første dage har du en samtale med stedets ayurvediske læge Dr. Kiran, hvor du fortæller om dine nuværende problemer (hvis nogen), og relevante medicinske histore, og han fortæller om behandlingsforløbet. Inden denne samtale er det er god ide, hvis du har gjort dig nogle tanker om, hvad det er du gerne vil have ud af forløbet hos Sarovaram. På den måde får I afstemt forventninger, og du vil automatisk engagere dig mere, og dermed få optimalt udbytte af rejsen.

Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand i samråd med din terapeut. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og Dr. Kiran vil korrigere og rette til undervejs.

Dagene går med behandlinger, hvile og ro, og Dr. Kiran går dagligt ’stuegang’ og følger omsorgsfuldt din tilstand. Han fokuserer, udover behandlingerne, på at videreformidle sin og hans families store viden om den ayurvediske tradition og videnskab, og han er ofte tilstede til middagen, hvor det er oplagt at nå omkring lidt mindre personlige emner, og suge til sig af hans kundskab om emner på et mere overordnet plan.

Imens du er i behandling, er det virkelig vigtigt, at du ind imellem husker dig selv på, at du er i en healingsproces og ikke skal lade aben på din skulder friste dig med overspringshandlinger.

Gå tidligt i seng
Stå tidligt op
Hør beroligende musik
Chant og mediter
Vær mild og giv slip
Tal ikke unødigt meget
Sig ’pyt’ når bekymrende eller negative tanker dukker op
Skriv en ’taknemmelighedsdagbog’ med de personer/ting/oplevelser i dit liv, du er taknemmelig for
Kultiver en god nutid med positive tanker
Kig indad og bliv i healingsprocessen!

DEN ANDEN UGE:
Efter den første uges tid med fokus og minimale distraktioner er det muligt at bevæge sig lidt mere på eventyr i det smukke backwaters, her er uberørt natur, her er frodigt, grønt og smukt. Tag en tur med bådsmændende i en udhulet trækano til de nærliggende landsbyer og øer eller en god vandretur – men igen, uden at du udmatter kroppen. Tag med på en oplysende udflugt til familiens fabrik, hvor de producerer den ayurvediske medicin og olier som bruges på stedet, og som også eksporteres til Europa. For de allermest eventyrhungerende kan der arrangeres en udflugt til stranden ved solnedgangstid, men husk hvad du er taget afsted for!

DAGLIG RUTINE:
6.30 – stå op
7.00 – urtete
7.15-8.15 – yoga
8.30 – morgenmad
Formiddag – dagens første behandling
RO & HVILE
12.45-13.15 – frokost
Eftermiddag – dagens anden behandling
15.30-16.30 – urtete og eftermiddagssnack
EVENTUELT EN LILLE UDFLUGT
19.30 – aftensmad

16. DAG Afrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med en blød og roligere krop, og bagagen fuld af indtryk.

AYURVEDA HOS SAROVARAM

PRIS

22.800 kr. for 16 dage

ALL INCLUSIVE med helpension og ayurveda. Uden tillæg på enkeltværelse!
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov

TILBUD: 21.000 kr. for 16 dage 

når du rejser d. 8. – 23. februar 2019
ALL INCLUSIVE med helpension og ayurveda. Uden tillæg på enkeltværelse!

Inkluderet:

  • Fly København-Trivandrum t/r & skatter og afgifter pt.
  • Ophold i dobbeltværelse (ingen enkeltværelsestillæg)
  • Vegetarisk helpension
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r med bil
  • Daglige ayurveda behandlinger
  • Alle urtepræperater som bruges under behandlingen
  • Daglig let og rolig yoga
  • Udflugt til familiens fabrik

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

OM SAROVARAM

Sarovaram er beliggende væk fra alfarvej ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation. Stedet råder over 4 rækkehuse med hver 2 separate værelser, der er komfortable og med egen veranda, eget badeværelse med brusebad og toilet og egen loftsvifte (aircondition anbefales ikke, mens man får ayurveda behandlinger).

De vegetariske måltider er meget velsmagende og lækre og serveres i den åbne overdækkede restaurant. Alkohol og nikotinforbrug er ikke i overensstemmelse med den ayurvediske filosofi og derfor ikke tilladt under dit ophold. Drikkevarer som urtete og vand er gratis og til rådighed døgnet rundt. Under dit ophold kan du få undervisning i ayurvedisk madlavning, så du kan tage læren om den sunde mad med hjem.

Den anvendte medicin er fra Sarovarams egen produktion, og der bruges planter og urter fra haven. Familien driver en farmaceutisk fabrik (Aykara Ayur pharma), hvor der produceres over 500 forskellige slags ayurvediske produkter, der har fået tildelt GMP æresprisen (Good Manufacturing Prize).

AYURVEDA andre rejser
PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA
Ayurveda Sri Lanka – med det hele!

PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Colombo, Sri Lanka
Tangalle er blevet kaldt for Sri Lankas svar på paradis. Lækre strande så langt øjet rækker og ikke nok med det, så finder du Asha Lagoon Ayurveda Resort her! Gemt i udkanten af Tangalle lige ved den betagende Madilla Lagoon findes dit ayurvediske get-away! De perfekte omgivelser til at berolige […]
Fra21.300 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra22.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra16.100 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI 2 uger

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR UNNI 27. dec. 2018 – 11. jan. 2019

16 dage
Tilgængelighed 27. dec. 2018 – 11. jan. 2019 * F U L D T * B O O K E T *
Trivandrum
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra17.500 kr.
Se detaljer
Ayurveda i Nepal

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har masser at byde på, både hvad angår kultur og natur. Denne tur tager jer fra byer til landsbyer og I oplever både det hinduistiske Nepal og ikke mindst det buddhistiske, når I overnatter i Neydo klostere og besøger Jampaling, en tibetanske flygtningelejr, hvor jeres vært […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ayurveda & yoga grupperejse med Rikke Hansen, Indien Kovalam

AYURVEDA & YOGA RETREAT med Rikke Hansen i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 23. feb. – 10. mar. 2019
Trivandrum, Indien
Ayurveda & yoga rejse til Kovalam strand i Kerala, Sydindien med Rikke Hansen, Sanum Yoga. Dejlig morgen yoga og meditation, revitaliserende ayurvediske behandlinger på Agastyaa ayurveda klinik. Hyggeligt samvær, strand og afslapning.
Fra19.400 kr.
Se detaljer
India Kovalam ayurveda Tzfanya yoga
ALL INCLUSIVE ayurveda & yoga grupperejse, Kovalam – Sydnindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 9. – 24. marts 2019
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.200 kr.
Se detaljer
India Kovalam ayurveda Tzfanya
Bliv afbalanceret og genopbygget i dejlige og varme Sydindien

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed 23. nov. – 8. dec. 2019
Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.900 kr.
Se detaljer
ganesh