Ayurveda hos Sarovaram – Ayurveda i Keralas backwaters

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

0
EN AF VORES FAVORITTER!
Fra22.800 kr.
EN AF VORES FAVORITTER!
Fra22.800 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

9332

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 17 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

16 dage
Året rundt
København
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Ayurveda

Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge.

De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro og selvhealing sammen med meget kompetent ayurveda behandling er kodeord for din ayurveda rejse.

Og den uberørte frodige grønne natur, der omringer Sarovaram, er i sig selv en lise for sjælen.

Få ayurveda-læger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og seriøs ayurveda behandling, er stedet en juvel. De holder fast på, at man ikke udsætter sin krop for udmattende yoga øvelser, hektiske udflugter, badning i havet og elementernes påvirkning samtidig med at kroppen er i gang med at hele sig selv.

På stedet holdes fokus på en holistisk forståelse af alle de påvirkninger, vi udsættes for, og de påvirkninger vi selv udsætter andre for. 90% af den lækre vegetariske mad, de serverer, er økologisk og lokalt dyrket. Arkitekturen er den traditionelle Kerala stil – Vastu Vidya – baseret på de vediske principper. De renser deres spildevand, og sørger for at de nærliggende landsbyer drager fordel af at være nabo til Sarovaram, hvor medlemmer fra 50 familier arbejder eller afsætter deres afgrøder og medicinurter, og vejen til området er bygget af Sarovaram.

Her finder du et dedikeret team, som holder ayurveda viden og traditioner i hævd, og på et retreat hos dem, vil du blive mødt, hørt og set.

ESSENSEN AF RETREATET

AUTENTISK AYURVEDA JUVEL.
PERSONLIGE AFSTEMTE AYURVEDA BEHANDLINGER.
FOKUS PÅ OMSORG OG SELVHEALING.
TID OG PLADS TIL RO OG FORDYBELSE.
UNDERVISNING I AYURVEDISK MADLAVNING.
UBERØRT, FRODIG OG SMUK NATUR.
ALL INCLUSIVE – DET ENESTE DU SKAL TÆNKE PÅ ER AT MØDE OP.

PROGRAM

PRINTVENLIG REJSEBESKRIVELSE HER

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst Trivandrum – Sarovaram: Indkvartering og grounding

Den første dag er der fokus på at lande på stedet, komme ned i gear oven på den lange rejse og de måske hektiske dage op til din afrejse. Du bliver mødt i lufthavnen og kørt op til Sarovaram (ca. 1 time), og får i løbet af dagen en massage der hjælper med at grounde dig og gøre dig klar til de næste dages behandlinger. Med andre ord bliver du sluset stille og roligt ind i ayurveda universet.

DAG 3 – 15Sarovaram: Ayurveda behandlinger, ro og fordybelse

DEN FØRSTE UGE:
På Sarovaram er der stort fokus på at din ayurveda behandling og at selvhealing foregår i hovedet som i kroppen, hvilket betyder, at når kroppen behandles kan der blive forløst følelser og tanker du skal forholde sig til. Så den første uge anbefales det, at du giver plads til bare at være, og afholde dig fra at fister og fare rundt. Du skal kun fordybe dig i dine daglige behandlinger, måske meditere, mærke kroppen, observere tankerne og vandre i den smukke have.

Du skal til at begynde en ayurvedisk behandling. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler, men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Den første dag får du en samtale med stedets ayurvediske læge Dr. Kiran, hvor du fortæller om dine nuværende problemer (hvis nogen), og relevante medicinske historie, og han fortæller om behandlingsforløbet. Inden denne samtale er det er god ide, hvis du har gjort dig nogle tanker om, hvad det er du gerne vil have ud af forløbet hos Sarovaram. På den måde får I afstemt forventninger, og du vil automatisk engagere dig mere, og dermed få optimalt udbytte af rejsen.

Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand i samråd med din terapeut. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og Dr. Kiran vil korrigere og rette til undervejs.

Dagene går med behandlinger, hvile og ro, og Dr. Kiran går dagligt ’stuegang’ og følger omsorgsfuldt din tilstand. Han fokuserer, udover behandlingerne, på at videreformidle sin og hans families store viden om den ayurvediske tradition og videnskab, og han er ofte tilstede til middagen, hvor det er oplagt at nå omkring lidt mindre personlige emner, og suge til sig af hans kundskab om emner på et mere overordnet plan.

Imens du er i behandling, er det virkelig vigtigt, at du ind imellem husker dig selv på, at du er i en healingsproces og ikke skal lade aben på din skulder friste dig med overspringshandlinger.

Gå tidligt i seng
Stå tidligt op
Hør beroligende musik
Chant og mediter
Vær mild og giv slip
Tal ikke unødigt meget
Sig ’pyt’ når bekymrende eller negative tanker dukker op
Skriv en ’gratitude diary’ med de personer/ting/oplevelser i dit liv, du er taknemmelig for
Kultiver en god nutid med positive tanker
Kig indad og bliv i healingsprocessen!

DEN ANDEN UGE:
Efter den første uges tid med fokus og minimale distraktioner – og en god udrensning – er det muligt at bevæge sig lidt mere på eventyr i det smukke backwaters. Her er uberørt natur, her er frodigt, grønt og smukt.
Sejl på Ashtamudi søen i en fiskerbåd, besøg Kollam, oplev tempellivet med en puja og tag med på en oplysende udflugt til familiens fabrik, hvor de producerer ayurvediske plantepræperater og den gode olie, som bruges på stedet, og som også eksporteres til Europa.
Du må bare ikke blive udmattet. Dr. Kiran og hans stab hjælper meget gerne med alle udflugter, og de har faktisk også lovet os, at hvis du hører til en af dem, som virkelig, virkelig gerne vil svømme en tur, så vil de arrangere en eftermiddag ved den smukkeste pool i Sydindien!

DAGLIG RUTINE ca. :
6.30 – stå op
7.00 – urtete
7.15-8.15 – yoga
8.30 – morgenmad
Formiddag – dagens første behandling
RO & HVILE
12.45-13.15 – frokost
Eftermiddag – dagens anden behandling
15.30-16.30 – urtete og eftermiddagssnack
EVENTUELT EN UDFLUGT (efter den første uge)
19.30 – aftensmad

DAG 16Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med en blød og roligere krop, og bagagen fuld af indtryk.

MERE OM SAROVARAM - en ayurvedisk juvel

Sarovaram er beliggende væk fra alfarvej ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation. Stedet råder over 4 rækkehuse med hver 2 separate værelser, der er komfortable og med egen veranda, eget badeværelse med brusebad og toilet og egen lofts vifte (aircondition anbefales ikke, mens man får ayurveda behandlinger. Er der meget brug for det, tilbydes ac i 2 værelser).

De vegetariske måltider er meget velsmagende og lækre og serveres i den åbne overdækkede restaurant. Alkohol og nikotinforbrug er ikke i overensstemmelse med den ayurvediske filosofi og derfor ikke tilladt under dit ophold. Drikkevarer som urtete og vand er gratis og til rådighed døgnet rundt. Under dit ophold kan du få undervisning i ayurvedisk madlavning, så du kan tage læren om den sunde mad med hjem.

Den anvendte medicin er fra Sarovarams egen produktion, og der bruges planter og urter fra haven. Familien driver en farmaceutisk fabrik (Aykara Ayur pharma), hvor der produceres over 500 forskellige slags ayurvediske produkter, der har fået tildelt GMP æresprisen (Good Manufacturing Prize).

HVORFOR AYURVEDA - forebyggelse eller genopbyggelse?

Ayurveda er kendt for at være effektiv til at balancere kroniske skavanker, livsstilssygdomme, reducere stress og berolige nervesystemet. Men du kan sagtens tage på et ayurveda retreat, selvom du ikke har skavanker eller store ubalancer. De ayurvediske behandlinger er fremragende forebyggelse af sygdomme og sund vedligeholdelse af din krop.

Et ayurveda behandlingsforløb kan være foryngende, da behandlingerne er med til at revitalisere kroppens celler. Så uanset om du ønsker forebyggelse med en foryngelseskur (rejuvenation) eller få genopbygget kroppen til større balance kan et ayurvedisk behandlingsforløb hjælpe dig godt på vej.

Hos Sarovaram er de, udover at være specialister i generel forebyggelse, specialister i kroniske sygdomme, spondylose, gigt, knogleskørhed, nakke-, skulder- og rygproblemer, hudsygdomme af enhver art, bihulebetændelse, gigt, hovedpine, migræne, søvnforstyrrelser, forstyrrelser i fordøjelseskanalen, gastro-intestinale lidelser, over- og undervægtig, hjerte- og kredsløbsproblemer, afgiftning (efter kemoterapi), depression, psykosomatiske lidelser, luftvejssygdomme, allergi, tinnitus, stress og udbrændthed og mange andre livsstilssygdomme.

PRIS

ALL INCLUSIVE
– 16 dage med helpension, ayurveda & yoga
– ingen enkeltværelsestillæg
– 22.800 kr. valgfri afrejse året rundt
– 21.800 kr. ✨ RABAT ✨ pris for udvalgte afgange


Valgfri afrejsedato –
året rundt 22.800 kr.
Du vælger rejseperiode. Der er flere ugentlige afgange.

Udvalgte afgange med ✨ RABAT ✨ – og en enkelt afgang med tillæg
Du rejser på udvalgte afgange. Vi har sørget for, at der er plads.

✨ RABAT ✨ pris 21.800 kr.                                   14. januar– 29. januar 2022        
✨ RABAT ✨ pris 21.800 kr.                                   28. januar – 12. februar 2022    
✨ RABAT ✨ pris 21.800 kr.                                   11. februar – 26. februar 2022  
 *  TILLÆG    pris 24.700 kr.                                   27. december 2021 – 11. januar 2022 (X-MAS 1)

Alt dette er inkluderet i din ayurveda rejse:

 • Fly København – Trivandrum t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r med bil
 • Ophold i dobbeltværelse (ingen enkeltværelsestillæg)
 • Vegetarisk helpension – individuelt tilrettet efter ayurvediske principper
 • 14 dages ayurveda behandlinger
 • Alle urtepræperater under opholdet
 • Daglig let og rolig yoga – 13 sessioner
 • Udflugt til familiens ayurvedaolie fabrik
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Opholdet i Sarovaram var helt fantastisk. Behandlingerne var gode og udført af dygtige folk. Dr. Kiran er en historie for sig. Han interesserer og involverer sig. Han kontaktede os flere gange daglig, spurgte til os og justerede sommetider behandlingerne. Al personale var fantastisk søde og gjorde alt for os. Selve centeret er jo overordentligt smukt og en dejlig plet at være på. Vi kan meget anbefale Dr. Kirans Sarovaram.

Anne Marie og Hans Jørgen

Andres rejseoplevelser fra Sarovaram HER

Ganesh
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR