Ayurveda i Kerala med Dr. Unni – Bliv genfødt på sydindisk manér

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – intensivt. effektivt. kalari.

0
AYURVEDA I MODERNE KONTEKST
Fra18.800 kr.
AYURVEDA I MODERNE KONTEKST
Fra18.800 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

22713

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

17 dage
Året rundt
København
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Ayurveda

For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark!

Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda, og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange om året, og af de helende og revitaliserende ayurveda behandlinger, han tilbyder på sin klinik, Agastyaa ved Kovalam strand, Sydindien.

OBS
Vælger du indkvartering på Prittwi, er det ALL INCLUSIVE.
Indkvartering på de andre hoteller er inkl. morgenmad og yoga kan der tilkøbes.

Dr. Unnis fantastiske, dedikerede og professionelle team står klar til at modtage dig. På Agastyaa praktiseres den medicinske tradition, ayurveda, i sin oprindelige form samt med forståelse for og kendskab til vores nordiske baggrund, og hvad det kan bringe af udfordringer.

Hér er de også specialister i den helt unikke kalari massage form, hvor terapeuterne primært bruger fødderne til at massere med.

Du kan vælge at være i en lille ayurveda bobbel, ved at bo på klinikkens hotel, Prittwi, i 5 række fra vandet midt i en smuk og frodig have.
Er du mere til stor havudsigt og stranden lige uden for døren, så byder Melanie & Kumar indenfor på deres to ’beach hotels’. Det ene er lidt mere enkelt, og du har næsten tæerne i sandet, når du sidder på din veranda. Det andet er Kovalams bedste boutique hotel lige ned til vandet og med den smukkeste pool & spa som prikken over i’et.
Uanset hvor du vælger at bo, så er du i de bedste hænder, og der drages naturligt omsorg for dig og om dine behov.

Vi lover ikke at to ugers ayurveda vil løse alle dine udfordringer, men vi er rimelig sikre på, at du får løst alle spændte muskler op, får skuldrene ned i åndehøjde igen og bliver mere udstrakt.

Vores seriøse og intense ayurveda ophold er stærkt afhængighedsskabende, og vi har mange gengangere. Nogle foretrækker at lægge deres ayurveda rejse til Kovalam udenfor sæsonen, hvor der er færre distraktioner og alt kører i slowmotion. Andre holder af at rejse i vintersæsonen og være et sted med et større udvalg af spisesteder, skræddere, sandalmagere og meget, meget andet og ved, at de også skal navigere i fristelserne.

ESSENSEN AF RETREATET

EFFEKTIV OG VIRKNINGSFULD AYURVEDA.
DYBDEGÅENDE KALARI FODMASSAGE.
PROFESSIONELLE OG DEDIKEREDE TERAPEUTER & LÆGER.
VIDEN OG KENDSKAB TIL VORES NORDISKE DAGLIGDAG.
AYURVEDA I MODERNE KONTEKST.
KRYDRET MED AFSLAPPET STRANDLIV.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2

Ankomst til Trivandrum sen eftermiddag. Ved ankomsten til Trivandrum lufthavn venter din chauffør, og du bliver kørt den korte tur ud til Kovalam stranden, hvor du bliver indkvarteret på valgte hotel. Vores hoteller ligger få minutters gang fra klinikken.

DAG 3Ankomst Trivandrum – Kovalam: Rejsestress masseres ud af kroppen

Den første dag er med fokus på, at du lander godt i Kerala og får krop og sjæl med.
Efter en god nat søvn og morgenmad får du din første behandling på Agastyaa Clinic som drives af Dr. Unni.

Ayurvediske behandlinger er særlig velegnede til at afhjælpe ryg- & ledsmerter og sportsskader – og har været brugt mod følgevirkninger fra arbejds- og trafikulykker som f.eks. piskesmældsskader. Derudover bruges ayurvedisk massage som et effektivt middel til reduktion af stress og som stadig mere populært rekreativt tilbud.

DAG 4 – 16Kovalam strand: Revitaliserende daglig ayurveda

HVAD SKER DER DERUDE?
Når du ankommer til klinikken for et ayurvedisk behandlingsforløb, vil programmet blive udformet i henhold til din tilstand og situation og under hensyntagen til, hvor meget tid du har til rådighed.

Du får en konsultation med en læge den første dag og møder din terapeut, som vil være din kontakt person. Din(e) terapeut vil være ansvarlig for den massage, du modtager i forløbet. Massagen adskiller sig markant fra øvrige massageformer ved anvendelsen af medicinske olier og ved, at terapeuten ofte anvender fødderne for at kunne udføre længere og mere kontrollerede strøg og tryk.
Terapeuten vil under hele forløbet rapportere til en ayurvedisk læge. Dit program kan når som helst og efterhånden som din krop reagerer ændres af terapeuten i samråd med en læge.

Du vil dagligt blive gennemmasseret og derefter få en ayurvedisk behandling (oliebad/dhara eller andet).

Efter et par dage vil du få en aftenkonsultation med Dr Unni – dette vil fremgå af dine rejsedokumenter, som du får tilsendt før afrejse. Er Dr Unni bortrejst i den periode, du er der (oftest medio april til primo juli & medio september til primo november), vil tilsynsførende læge være din kontakt.

Et væsentligt element i den ayurvediske behandling er klassifikationen af patienten i forhold til visse fysiologiske grundtyper, der i det ayurvediske system besidder særlige kropslige og mentale kendetegn.
Terapeuten vil ’læse’ dig, mens du bliver masseret, og du har mulighed for at få en almen konsultation med en ayurvedisk læge. Skulle du på noget tidspunkt ønske flere samtaler med en ayurvedisk læge, bedes du meddele dette til din terapeut eller receptionen.

I de gamle tekster varede hele programmet for en komplet Pancha Karma 42 dage, men selv kortere tids behandlinger vil have meget god effekt.
De fleste oplever positive resultater efter 5-6 behandlinger.
Vores anbefaling er min. 2 uger og gerne 3 uger, hvis du har særlige helbredsmæssige udfordringer.

MEDICINSKE OLIER
Olierne, som benyttes, er specifikke og er blandet af forskellige olier og urteekstrakter, som efter de gamle forskrifter koges sammen i nogle dage inden anvendelse. Da olierne er urtemedicineret og en vital del af behandlingen, bør du give din krop mulighed for at absorbere dem ved at lade dem blive på kroppen i op til 1 time efter behandlingen, inden du tager et bad.

MAD, DRIKKE & SOLEN
De gamle tekster påpeger, at én mands mad kan være en anden mands gift.
Da behandlingen har som formål at dræne giftstoffer ud af kroppen, er det vigtigt, at du ikke tilføjer andre giftstoffer som f.eks. alkohol, øl, tobak, kaffe osv. Reaktionen kan nemlig være temmelig dramatisk (f.eks. diarré og feber), hvis du ikke følger dette råd. Den samme reaktion kan også komme fra iskolde drikke. Drik derfor altid tempererede drikke.
Mens du er i behandling, bør dit mantra være ’let fordøjeligt – let fordøjeligt – let fordøjeligt!’.
Det vil sige at det er bedst at spise lette let fordøjelige måltider såsom kogte grøntsager og supper og undgå yoghurt, stegt og fed mad, krydrede og syrlige retter.
Spis gerne grød til morgenmad, grøntsagsret med ris til frokost og igen grøntsager med chapatis’s (brød uden gær) om aftenen. Frugt som snacks ind imellem, men undgå gerne de allermest syrlige og spis ikke frugt på hel tom mave.

Efterhånden som du får et større kendskab til ayurveda og din konstitution, kan du blive bedre til at lægge en ayurvedisk kostplan. Ønsker du lidt flere oplysninger om dette, er du velkommen til at kontakte os.

Det er bedst ikke at have indtaget mad mindre end en time før behandlingen.

Lægen kan evt. ordinere et supplement af urteekstrakter/medicin. Er du på noget som helst tidspunkt i tvivl om noget, så spørg, spørg, spørg! Du kan altid bede din terapeut eller receptionisten bestille tid til en snak med lægen.

Det er en rigtig dårlig kombi med ayurveda og direkte sol. Det kan man også få maveonde af, og så er det ikke spor rart at få massage på solskoldet hud!

ANDET MEDICIN
Ayurvedisk medicin er udvundet af planter. Hvis du har brug for egen medicin, bør du underrette lægen, så han/hun er orienteret. Som regel vil lægen anbefale, at du fortsætter med at tage den som foreskrevet. Tager du stærk smertestillende medicin, vil lægen evt. foreslå dig at trappe meget forsigtigt ned, da det kan være vigtigt, at du lærer at skelne mellem god og dårlig smerte.

HOLD FOKUS
Husk på, at du er på ayurvedakur, som heldigvis foregår i Indien og ikke blot på en Indiensrejse med lidt ayurveda for sjov! Flyt ikke dit fokus for langt væk fra formålet med din rejse.

YOGA
Ayurvediske behandlinger understøttes fint med yoga. Du kan hjemmefra tilmelde dig daglige yoga sessioner, eller tag det ad hoc derude og der kan mærke hvor meget eller hvor lidt, du vil have med i dit dagsprogram. Året rundt tilbydes morgenyoga og i sæsonen også formiddags- og eftermiddags yoga.

FØLELSER & REAKTIONER
Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.
Du har besluttet at deltage i et ayurvedisk behandlingsforløb, så du må stole på lægerne og terapeuterne i klinikken og følge deres anvisninger.
Du vil indimellem føle dig træt, udmattet og øm, og du vil måske være nødt til at beskæftige dig med uventede følelser, der opstår undervejs – dette er normalt og en del af healingprocessen. Prøv ikke at give skylden til andre eller omfordele ansvaret men hellere acceptere dette og arbejde dig igennem det.
Husk, at dine behandlinger og reaktioner er personlige, og at du ikke kan sammenligne dine reaktioner med andres.

Sidste dag runder du behandlinger og opholdet af. Du beholder værelset frem til afhentning for kørsel til lufthavnen i tide for check-ind til din afrejse fra Trivandrum lufthavn.

DAG 17Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med en blød og roligere krop, og bagagen fuld af indtryk.

AGASTYAA & DR. UNNI

Dr. Unni (Unnikrishnan Kavirajan) er født 17. juli 1971 i Trivandrum i en familie, hvor ayurveda har spillet en stor rolle. Eksempelvis var hans mor regeringens repræsentant for ayurvedisk medicin for distriktet Trivandrum – så han har det ikke fra fremmede. Hun har glemt at gå på pension, og driver en fabrik, som fremstiller ayurvediske olier og urteekstrakter og sørger for at Dr. Unni’s klinik, får den bedste og mest virksomme olie.

Med en 6-årig uddannelse i Ayurvedic Medicine and Surgery (BAMS) fra Government Ayurvedic College, Kerala University, samt 20 års praksis og årlige rejser til Danmark/Europa, har Dr. Unni opbygget en bred og dyb ekspertise inden for ayurveda, behandlingsforløb og forståelse for de udfordringer folk i den vestlige verden tumler med.

Ved Agastyaa Heritage Ayurvedic Clinic behandler Dr. Unni og hans stab af læger og terapeuter klienter der kommer fra hele verden, hvor hovedparten kommer for at gennemgå et af de effektive ayurvediske behandlingsforløb. De typiske problemer folk kommer med er ryg- eller ledsmerter, mave- og tarmproblemer, stress eller depressioner. Der kommer også klienter uden specifikke problemer men blot med ønsket om rekreation, udrensning og forebyggelse.

For at kunne håndtere det voksende behov for ayurvediske behandlinger, som er meget anderledes end traditionelle vesterlandske medicinske behandlinger, er klinikken i dag vokset til at have godt 90 medarbejdere i sæsonen.

Samtidig med at den ayurvediske videnskab og medicin blev udviklet, voksede der en kampsport og massageform ved navn Kalari frem. Denne var primært møntet på soldater og skulle give dem mest mulig fleksibilitet og sørge for, at eventuelle skader kunne læges hurtigst muligt.

I den form for behandling, som går under navnet Chavuttithirumal (Kalari), bliver der brugt specielle medicinske olier, og massøren bruger sine fødder for at kunne give længere og mere målrettede ”strokes”. Denne behandling er meget effektiv, når det drejer sig om at reducere blokeringer og øge blodomløbet og lymfesystemets aktivitet. Dr. Unni har nu genoplivet Chavuttithirumal, som han ganske enkelt kalder fodmassage, og det er sammen med klinikkens øvrige behandlinger en vigtig del af forløbet.

Grace Tours repræsenterer Dr. Unni og hans klinik, Agastyaa, i Danmark.

HVORFOR AYURVEDA - forebyggelse eller genopbyggelse?

Ayurveda er kendt for at være effektiv til at balancere kroniske skavanker, livsstilssygdomme, reducere stress og berolige nervesystemet. Men du kan sagtens tage på et ayurveda retreat, selvom du ikke har skavanker eller store ubalancer. De ayurvediske behandlinger er fremragende forebyggelse af sygdomme og sund vedligeholdelse af din krop.

Et ayurveda behandlingsforløb kan være foryngende, da behandlingerne er med til at revitalisere kroppens celler. Så uanset om du ønsker forebyggelse med en foryngelseskur (rejuvenation) eller få genopbygget kroppen til større balance kan et ayurvedisk behandlingsforløb hjælpe dig godt på vej.

Hos Agastyaa er de, udover at være specialister i generel forebyggelse, specialister i kroniske sygdomme og livsstilssygdomme.

PRIS

17 dage med ayurveda
– fra 18.800 kr. i dobbelt værelse
– fra 20.400 kr. i enkelt værelse

Se alle priser i prislisten HER


1/ VALGFRI AFREJSEDATO – ÅRET RUNDT
Du vælger rejseperiode og tidspunkt. 
Ring/ skriv til os, og vi undersøger straks mulighederne.

2/ REJS PÅ UDVALGTE AFGANG
 
Vi har reserveret pladser på de populære afgange:

25. dec. 2024 – 09. jan. 2025 * juletillæg +2300 kr
17. jan. 2025 – 02. feb. 2025
07. feb. 2025 – 23. feb. 2025
28. feb. 2025 – 16. mar. 2025
21. mar. 2025 – 13. apr. 2025
16. apr. 2025 – 04. maj 2025


Du er altid velkommen til at ringe 33 117 117, så vi sammen kan finde frem til den rejse, der passer til dig.
 

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet.

Alt dette er inkluderet i din ayurveda rejse til Sydindien:

 • Fly København – Trivandrum t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r med bil
 • Ophold valgte hotel i delt dobbeltværelse (obs Morgenmad inkl. the beach hotel/ the beach hotel II & Maharaju Helpension inkl. Prittwi)
 • 14 dages ayurveda behandlinger – 2-3 timer dagligt
 • Daglig interaktion med ayurvediske læger
 • Alle urtepræperater under opholdet
 • Privat aftenkonsultation med Dr. Unni (Dr. Sulthana i hans fravær)
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Sidste år rejse jeg med Grace Tours til Sydindien på et ayurveda-ophold. En time out for krop og sjæl, som jeg kan anbefale på det varmeste, og jeg skal helt klart afsted igen. En tur til paradis i Kerala kan være vanedannende.

Heidi Maak

Faglig kompetente, dygtige, kærlige, omsorgsfulde, smilende og lattermilde læger og behandlere. Doctor Unni’s viden, indsigt og menneskekundskab er fantastisk. Jeg følte mig mødt, set og forstået og mit helbred, mit humør og min åndelige balance er væsentlig forbedret efter 4 rejser til Kovalam. Som rygmarvsskadet kronisk smerte patient har rejserne til Indien styrket mig og forbundet mig med en dyb livsglæde.

Mette

Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

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

DR. UNNI FORTÆLLER

 • Ayurveda behandlinger i Indien
 • Hvordan du forbereder dig inden ayurveda rejsen 
 • Processen du går igennem når du modtager ayurveda behandlinger
 • Smerte set fra et ayurvedisk synspunkt