logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA PÅ OUR LAND

0
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien
Fra20.200 kr.
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien
Fra20.200 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

4086
Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Rejseform – Ayurveda
Rejsetype – Individuel rejse
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.

Stedet er all-inclusive, så der er skøn ayurvedisk forplejning morgen, middag og aften, og skulle man få lidt ø-kuller, så tager bådsmanden dig med på sejltur ad de små kanaler. Hver morgen står Ratheesh klar til en vandretur ad stier og diger, eller du låner cykel eller kano og udforsker lidt på egen hånd.

Turen er for dig, der er klar til stilhed, ayurveda, landsbyliv og intensiv forkælelse – for krop og sjæl!

Kodeordene for denne rejse er: Tid til dig!

Vi kan ikke love dig et nyt og sundt liv, men vi kan tilbyde dig, at du her får mulighed for at lægge hverdagens bekymringer fra dig og kun koncentrere dig om at pleje din krop og sit sind. Måske du kommer sundheden nærmere? Det håber vi.

Opholdet på Our Land giver dig en timeout fra din travle hverdag, hvor mailboksen og Facebook får lov til at passe sig selv og du får mulighed for at få bugt med de livsstils ubalancer, du måtte have akkumuleret gennem en stresset hverdag, som for eksempel muskelspændinger, søvnbesvær eller dårlig fordøjelse. Det er også muligt at få rehabilitering gennem ayurveda efter sygdom.

AYURVEDA PÅ OUR LAND

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Ankomst Kochi – Our Land

Du modtages ved ankomsten til Kochi lufthavn og køres direkte ned langs kysten til Alleppey og ’backwaters’ området med naturlig skønhed og de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er landbrug i højsædet, og markerne ligger under havets overflade – et fænomen man kun finder i backwaters, i Holland og på den jyske marsk.

Du bliver sejlet over til Our Land og bliver indkvarteret. Under opholdet vil din Sahai (hjælper) tage sig rigtig godt af dig og forkæle dig. Efter du har fundet dig godt tilrette, vil du om eftermiddagen få din første ayurvediske behandling, hvor jetlaggen masseres ud af kroppen.

Det ayurvediske behandlingsforløb vil forberede, udrense og genopbygge kroppen. Når du vælger dette forløb og ønsker ’reset’, så anbefaler vi, at dit fokus er på ayurvedaen. Du vil opleve, at du nogle dage har masser af energi, og at andre dage går med ingenting, for det er det som passer dig bedst. Tag det som det kommer og ’go with your flow’!

3. - 15. DAG Our Land: Daglig ayurveda, ro, fordybelse og forkælelse

Dagene går først og fremmet med ayurveda behandlingerne, som rent faktisk fylder meget af dagen, fordi krop og hoved arbejder både før, under og efter den egentlige behandling.

Du skal til at begynde en ayurvedisk behandling. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Det første trin i din behandling er mødet med din terapeut. Din terapeut vil dagligt give dig en massage forud for den ayurvediske behandling. Terapeuten aflægger dagligt rapport til en læge, og de to koordinerer dine ayurvediske behandlinger. Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand i samråd med din terapeut. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og lægen vil korrigere og retter ind undervejs.

Efter et par dage får du en snak med Dr. Jayakrishnan. Du kan fortælle lægen om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie. Husk at ayurveda har et andet perspektiv på, hvordan du bør opfattes, men Dr. Jayakrishnan forklarer gerne.

Du får sund, let fordøjelig og velsmagende mad tilberedt med kærlighed. Du er omgivet af de sødeste mennesker, som kun vil dig det godt.

Lyt til din krop! Nogle dage vil du have masser af energi, andre dage vil du føle dig uendelig træt. Husk på, at du ikke er på en aktiv rejse med mange udflugter men har valgt en ayurvedarejse, som heldigvis foregår i Indien. Når kroppen arbejder, er det helt normalt, at psyken rutcher lidt op og ned også. Vær god ved dig selv og undgå at indgå i negative diskussioner.

Hvert værelse har en dejlig privat terrasse og der hænger hængekøjer rundt om ved de gode udsigtssteder. Der er med andre ord masser af gode steder at slænge sig og falde i staver… Sidde og kigge lidt på livet, der glider forbi på floderne, nabokonen der ror ned af floden med sin store andeflok, fiskerne der kommer forbi, børnene på vej til skole og vasketøjet der klares inden aftenbesøget i templet.

16. DAG Afrejse Kochi – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

AYURVEDA PÅ OUR LAND

PRIS

20.200 kr. for 16 dage

All inclusive med helpension og ayurveda
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel tilrettelagt rejse som kan ændres efter ønsker og behov

Inkluderet:

  • Fly København-Kochi t/r & skatter og afgifter pt.
  • Ophold i delt dobbeltværelse
  • Vegetarisk helpension
  • Transport fra lufthavn til hotel t/rt med bil
  • Daglig ayurveda 

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

 

PÅ OUR LAND KAN DU:

Modtage ayurvedisk konsultation og behandling
Den ayurvediske konsultation vil danne baggrund for dit behandlingsforløb, og du vil desuden få sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af ayurvediske principper fremover kan gøre en indsats for at forebygge ubalance. Hver dag på Our Land vil du modtage ayurvedisk behandling af terapeuter under kyndig vejledning af den meget dygtige og empatiske ayurvedalæge Dr. Jayakrishnan. De vil samarbejde om den helt rigtige behandling til lige præcis dig.

Hvile, være i stilhed og restituere
Aurveda tilråder, at du går i seng før kl. 22.00 og står op omkring kl. 06.00, så dette kan blive afsættet for dine dage på øen Our Land. Du kan slænge dig i en hængekøje med en god bog. Du kan drikke chai på din veranda, mens du ser solen gå ned og du kan tage dig et middagshvil, mens solen er på sit højeste. Du kan også lade solens varme stråler omfavne din krop.

Være tæt på naturen
Omgivelserne er grønne i alle nuancer, som er balsam for sjælen, og du er omgivet af vand. Når du opholder dig i smuk natur slapper du af, og du vil have mulighed for at gå meditative ture langs rismarkerne. Du kan også sejle på Backwaters og i det hele taget ånde og mærke de smukke omgivelser.

Dyrke yoga
Det er muligt at tilkøbe yogaundervisning. Yoga og ayurveda går hånd i hånd.

Tage familien med
Har du en en ayurveda skeptiker med på slæb eller synes du det er ærgerligt at efterlade mand og børn derhjemme, så er det på Our land også muligt at ’gradbøje’ intensiteten. Hvad enten man går all-in og vælger hardcore versionen eller man tager light versionen med wellness massage og udflugter, så passer det fint sammen. For basen er den samme, det er blot indholdet i dagen, der varierer og tilpasses jeres forskellige ønsker. Man kan med andre ord godt holde en familieferie med ayurveda som omdrejningspunkt, og alle kan få det lige, som de ønsker det, fra det blide til det seriøse.

AYURVEDA andre rejser
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ananda yoga
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. marts 2020 * 3 pladser tilbage *
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.700 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
ayurveda yoga sarovaram
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga. ALL INCLUSIVE!

YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen 7. – 22. nov. 2020

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. nov. 2020
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Til dig der gerne vil fordybe dig i yoga, mantras og chants sammen med Mette Ørum-Nielsen, erfaren vejleder, som også har studeret ayurveda hos Dr. Vasant Lad i 12 år og leder og indehaver af Copenhagen Yoga.
Fra25.900 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.900 kr.
Se detaljer
Prittwi Agastyaa Kovalam Indien udsigt
GRUPPEREJSE. All inclusive retreat i Sydindien

AYURVEDISK YOGA RETREAT MED STINE BRINK * UDSOLGT *

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – den 8. – 23. februar 2020 * UDSOLGT *
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Er du klar til en rejse, der kommer til at vare langt mere end 2 uger i Indien? Stine Brinks mangeårige erfaring og videns tunge baggrund, giver denne rejse en ekstra dimension, og der bliver taget hånd om dig, før, under og efter rejsen. Før dine 2 ugers yoga og […]
Fra21.900 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
ganesh