Ayurveda på Our Land – ALL INCLUSIVE Ayurveda i Keralas backwaters

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

0
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien
Fra18.900 kr.
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien
Fra18.900 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

4423
Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Rejseform – Individuel rejse
Rejsetype – Ayurveda
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme helt ned i gear og stresse af. Tag til Our Land – en smuk og frodig ø midt mellem kanaler og grønne rismarker – hvor du midt i den healende natur kan nyde revitaliserende ayurveda, finde kikkerten frem og kigge på sjældne fugle eller føle naturens omfavnelse på meditative gåture.

Stedet er all-inclusive, så der er skøn ayurvedisk forplejning morgen, middag og aften, og hver morgen inviterer Ratheesh til en morgen vandretur ad diger og stier mellem rismarkerne, og bådsmanden Banu kender de små kanaler som sin egne bukselomme og er altid klar til at tage dig med ud på en afslappende sejltur.

Opholdet på Our Land giver dig en timeout fra din travle hverdag, hvor mailboksen og Facebook får lov til at passe sig selv, og du får mulighed for at få bugt med de livsstils ubalancer, du måtte have akkumuleret gennem en stresset hverdag, som f.eks. muskelspændinger, søvnbesvær eller dårlig fordøjelse. Vi kan ikke love dig et nyt og sundt liv, men vi kan tilbyde dig, at du her får mulighed for at lægge hverdagens bekymringer fra dig, koncentrere dig om at pleje din krop og dit sind og tage en god vane eller to med hjem.

Og det hele bliver krydret med tid til at udforske lokalområdet på en tur til templet i Alappuzha og en sejltur i husbåd på Backwaters’ smukke grønne og frodige kanaler mens du nyder en velsmagende frokost.

Rejsen er for dig, der er klar til stilhed, ayurveda, landsbyliv og intensiv forkælelse – for krop og sjæl!

ESSENSEN AF RETREATET

EN SERIØS TIMEOUT PÅ NATURSKØN Ø
REVITALISERENDE AYURVEDA & INTENSIV FORKÆLELSE
STILHED, AFSLAPNING & MEDITATIVE GÅTURE
FRODIGE OMGIVELSER & RIGT FUGLELIV
HUSBÅDSSEJLLADS & LANDSBYLIV
ALL INCLUSIVE – DET ENESTE DU SKAL TÆNKE PÅ ER AT MØDE OP

AYURVEDA PÅ OUR LAND

PROGRAM

Printvenligt program HER

DAG 1 Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

DAG 2Ankomst Kochi – Our Land

Du bliver modtaget ved ankomsten til Kochi lufthavn og kører direkte ned langs kysten til Alleppey og ’Backwaters’ området, hvis mange kanaler i den naturlige skønhed bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er landbrug i højsædet, og markerne ligger under havets overflade – et fænomen man kun finder i Backwaters, i Holland og på den jyske marsk.

Du bliver sejlet over til Our Land og bliver indkvarteret. Under opholdet vil din Sahai (hjælper) tage sig rigtig godt af dig og forkæle dig. Efter du har fundet dig godt tilrette, vil du om eftermiddagen få din første ayurvediske behandling, hvor jetlaggen masseres ud af kroppen.

DAG 3 – 15 Our Land: Daglig ayurveda, ro, fordybelse og forkælelse

Dagene går først og fremmet med ayurveda behandlingerne, som rent faktisk fylder meget af dagen, fordi krop og hoved arbejder både før, under og efter den egentlige behandling.

Du skal til at begynde et ayurvedisk behandlingsforløb. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Det første trin i din behandling er mødet med din terapeut. Din terapeut vil dagligt give dig en massage forud for den ayurvediske behandling. Terapeuten aflægger dagligt rapport til lægen, og de to koordinerer dine ayurvediske behandlinger. Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand i samråd med din terapeut. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og lægen vil korrigere og rette ind undervejs.

Efter et par dage får du en snak med Dr. Jayakrishnan. Du kan fortælle lægen om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie. Husk at ayurveda har et andet perspektiv på, hvordan du bør opfattes, men Dr. Jayakrishnan forklarer gerne.

Du får sund, let fordøjelig og velsmagende mad tilberedt med kærlighed. Du er omgivet af de sødeste mennesker, som kun vil dig det godt.

Lyt til din krop! Nogle dage vil du have masser af energi, andre dage vil du føle dig uendelig træt.
Når kroppen arbejder, er det helt normalt, at psyken kan rutche lidt op og ned også. Vær god ved dig selv og undgå at indgå i negative diskussioner.

Hvert værelse har en dejlig privat terrasse og der hænger hængekøjer rundt om ved de gode udsigtssteder. Der er med andre ord masser af gode steder at slænge sig og falde i staver… Sidde og kigge lidt på livet, der glider forbi på floderne, nabokonen der ror ned af floden med sin store andeflok, fiskerne der kommer forbi, børnene på vej til skole og vasketøjet der klares inden aftenbesøget i templet.

Når det passer ind i dit forløb, vil du blive inviteret til at tage med den lokale færge til Alleppey, besøge templet dér og markedspladsen, hvor du kan snuppe en kop chai og fylde kufferten med krydderier, før du tager retur til Our Land med auto-rickshaw.

Der vil også blive tid til en halvdagstur med husbåd på Backwaters, hvor du får serveret en god frokost.

Ayurvediske behandlinger understøttes fint med yoga. One-to-one yoga sessions kan tilkøbes.

DAG 16 Hjemrejse Kochi – København

Så går turen hjemad igen med en blød og roligere krop, og bagagen fuld af indtryk.

FUGLE KIGGERI PÅ OUR LAND

Fuglelivet i området på og omkring Our Land er værd at gå på opdagelse i hele året rundt. Tag på lange vandreture langs bredden af søen, med din kikkert, kamera og fugle dagbog, og gerne i selskab med Ratheesh.

Se listen med spændende fugle som gæster har identificeret under besøg på Our Land HER.

AYURVEDA PÅ OUR LAND

PRIS

18.900 kr. for 16 dage all inclusive

Enkeltværelsestillæg +4.000 kr.

Tilkøb af yoga: 165 kr. for 1 privat one-to-one session med en kompetent og dygtig yoga underviser

Air Condition + 60 kr. pr. nat pr. værelse. Alle værelser har loftsvifter
Højsæsons tillæg 15 dec. – 15 jan. Ring til os for pris

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel tilrettelagt rejse som kan ændres efter ønsker og behov

Inkluderet:

  • Fly København – Kochi t/r & skatter og afgifter pt.
  • Transport i bil lufthavn-Our Land t/r (ca. 2 timer)
  • Ophold i delt dobbeltværelse/bungalow Our Land
  • Vegetarisk helpension tilrettet efter de ayurvediske principper
  • Daglig ayurveda (ca. 2 timer)
  • Konsultationer med Dr. Jayakrishnan
  • Tempeltur til Alappuzha
  • Husbådssejllads i Backwaters inklusiv frokost

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

OM DR. JAYAKRISHNAN

Den ayurvediske læge på Our Land Dr. Jayakrishnan er imødekommende, nærværende og lyttende, kan sit kram og er dygtig til at kommunikere. Han står for behandlingerne og vil sikre, at de understøtter dig på bedste vis. Han vil være tilstede flere gange i løbet af dit ophold på Our Land og du får 1-2 individuelle konsultationer, som støtter dit forløb på stedet og han giver forslag til, hvordan du kan fortsætte med gode vaner, når du skal hjem.

Dr. Jayakrishnan T J (BAMS, MD) er uddannet fra Pankajakasthuri Ayurveda Medical College i Trivandrum under University of Kerala. Herefter har han videreuddannet sig (post graduation, MD) indenfor den ayurvediske disciplin Rasashastra (hvordan blandinger af metaller og urter kan bruges medicinsk) på Alvas Ayurveda Medical College, Karnataka under Rajiv Gandhi Medical University. Her lavede Dr. Jayakrishnan forskning og skrev speciale omkring, hvordan nano sølvpartikler kan bruges i en effektiv kur mod kræft.

PÅ OUR LAND KAN DU ...

Modtage ayurvedisk behandlingsforløb
Kerala er hjemsted for ayurveda videnskaben, og de gamle tekster anbefaler at du under et ayurveda retreat afholder dig fra både sol- og havbadning, og være væk fra distraktioner. For at begrænse input og uro, giver det mening at mange seriøse og autentiske ayurveda steder ligger væk fra verdens larm og trængsel. På Our Land hersker roen og stilheden  der naturligt understøtter et behandlingsforløb. Med blot 6 værelser er der masser af plads og rum, tid til personlig opmærksomhed og omsorg.

Den første ayurvediske konsultation vil danne baggrund for dit behandlingsforløb, og du vil desuden få sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af ayurvediske principper fremover kan gøre en indsats for at forebygge ubalance. Hver dag på Our Land vil du modtage ayurvedisk behandling af terapeuter under kyndig vejledning af den meget dygtige og empatiske ayurvedalæge Dr. Jayakrishnan. De vil samarbejde om den helt rigtige behandling til lige præcis dig.

Inden ankomst anbefaler vi at du skriver til Dr. Jayakrishnan, så han er opdateret på netop dig og dine ønsker for opholdet.

Hvile, være i stilhed og restituere
Aurveda tilråder, at du går i seng før kl. 22.00 og står op omkring kl. 06.00, så dette kan blive afsættet for dine dage på øen Our Land. Du kan slænge dig i en hængekøje med en god bog. Du kan drikke chai på din veranda, mens du ser solen gå ned og du kan tage dig et middagshvil, mens solen er på sit højeste.

Være tæt på naturen
Omgivelserne er grønne i alle nuancer, som er balsam for sjælen, og du er omgivet af vand. Når du opholder dig i smuk natur slapper du af, og du vil have mulighed for at gå meditative ture langs rismarkerne, eller finde kikkerten frem og studere på det rige fugleliv. Du kan også sejle på Backwaters og i det hele taget ånde og mærke de smukke omgivelser.

Tage familien med
Har du en en ayurveda skeptiker med på slæb eller synes du det er ærgerligt at efterlade mand og børn derhjemme, så er det på Our land også muligt at ’gradbøje’ intensiteten. Hvad enten du går all-in og vælger hardcore versionen eller du tager light versionen med wellness massage og udflugter, så passer det fint sammen. For basen er den samme, det er blot indholdet i dagen, der varierer og kan tilpasses jeres forskellige ønsker. I kan med andre ord godt holde en familieferie med ayurveda som omdrejningspunkt, og alle kan få det lige, som de ønsker det, fra det blide til det seriøse.

AYURVEDA andre rejser
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra18.900 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.600 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
ganesh