Ayurveda re-boot krydret med kultur og natur i Kerala – Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

0
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!
Fra16.900 kr.
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!
Fra16.900 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

4599
Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Rejseform – Individuel rejse
Rejsetype – Ayurveda / Kultur
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!

Du starter turen i Fort Cochin, en driftig havneby med mange gode gallerier og cafeer side om side med maharajapaladser, synagoen og traditionelle Kerala templer. En dosis moderne kultur og klassisk Kathakalidans sætter stemning for turen, inden du bliver kørt den korte strækning ned langs Malabar kysten til Keralas backwaters.

Hér bliver du sejlet over den hellige Pamba flod til Our Land Backwater Resort, som i den næste uges tid danner rammen om din afslappende ayurveda re-boot.

Sparring med den dygtige og kompetente læge Jayakrishnan, daglige massage- & behandlinger og lækker kost afstemt efter de ayurvediske principper. Her får din krop og sjæl en rigtig god time-out og re-boot. Her er også tid til at udforske backwaters til fods og til vands, opleve landsbylivet gå sin vante gang, når husbådede sejler forbi og skolebørnene kommer hjem ad stier mellem rismarkerne. Er du særlig interesseret i fugleliv, er du også kommet hen til det helt rigtige sted!

Efter en uges lise slutter du af med et par driver dage ved Marari stranden, hvor solen går ned i havet og spreder et orgie af gyldne farver.

Turen her er for dig, der gerne vil opleve Keralas natur og kultur og nyde et kortere og godt ayurveda re-boot i omgivelser, hvor alle kun vil dig det godt.

ESSENSEN AF REJSEN

2 UGERS KULTUR, NATUR & TIME-OUT
ALL INCLUSIVE AYURVEDA RE-BOOT
AFSTEMT & LÆKKER KOST
LANDSBYLIV & MODERNITET
ET KERALA KONCENTRAT AF DET BEDSTE

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København, et flyskifte undervejs.

2. DAG Kochi – Østens Venedig fyldt med kultur, kunst og traditioner

Ankomst til Kochi tidlig morgen, din chauffør venter og kører dig ind til Fort Cochin, den smukke fredede bydel. Byen Kochi udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere.

Efter en god nats hvile bliver du taget med på bytur i Kochi med bl.a. den første europæiske kirke i Indien, peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesisynagogen og pittoreske, kinesiske fiskenet, hvor du kan spise dig mæt i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder.

3. DAG Kochi – En dag på egen hånd og Kathakali dans

Dagen er din egen til at udforske byen. Vi anbefaler at du lejer en cykel.
Om aftenen venter en forestilling med Kathakali, et klassisk malabarisk dansedrama, som oprindelig var en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda.

4. DAG Kochi – Backwaters og Our Land

Du bliver mødt efter morgenmaden og kører ned ad den gamle kystvej til Alleppey og ’backwaters’ området med naturlig skønhed og de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er landbrug i højsædet, og markerne ligger under havets overflade – et fænomen man kun finder i backwaters, i Holland og på den jyske marsk.

Du bliver sejlet over til Our Land og indkvarteret på din egen private ø. Stedet har blot 6 værelser og er en sand grøn frodighed. Her bruges aldrig sprøjtegifte og du deler øen med mange, mange fugle.

Alle værelser har en dejlig privat terrasse og du kan vælge dit yndlings spot med hængekøje, hvor du kan slænge dig og falde i staver … sidde og kigge på livet, der glider forbi på floderne, nabokonen der ror ned ad floden med sin store andeflok, fiskerne der kommer forbi, børnene på vej til skole og vasketøjet der slåes på en sten i floden og klares inden aftenbesøget i templet.
Under hele opholdet vil din Sahai (hjælper) tage sig rigtig godt af dig og forkæle dig.

Efter du har fundet dig godt tilrette, vil du om eftermiddagen få din første ayurveda behandling.
I starten af opholdet vil du også blive introduceret til Dr. Jayakrishnan. Du kan fortælle ham om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie og han vil tilbyde dig et ayurvedisk perspektiv.
Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Den baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv. Dr. Jayakrishnan giver sig gerne tid til dig og til at forklare og rådgive. Dit ayurveda forløb her, vil sigte efter at give dig et rigtig godt re-boot.
Nyd stedet og lad dig forkæle, gå dejlige ture, se på fugle, slap af og gør ingenting, hvis det lige er det, som passer dig bedst ind imellem. Tag dagene som de kommer og ’go with your flow’!

5. – 11. DAGOur Land: Daglig ayurveda, ro, fordybelse og forkælelse

Dagene går helt af sig selv og uden besvær! Ayurveda behandlingerne fylder meget af dagen, fordi krop og hoved arbejder både før, under og efter den egentlige behandling.

Du får sund, let fordøjelig og velsmagende mad tilberedt med kærlighed. Du er omgivet af de sødeste mennesker, som kun vil dig det godt.

Lyt til din krop! Nogle dage vil du have masser af energi, andre dage vil du føle dig uendelig træt.
Når kroppen arbejder, er det helt normalt, at psyken rutcher lidt op og ned også. Vær god ved dig selv og husk at ’go with your flow’ i dit tempo!

Ratheesh inviterer til en morgen vandretur ad diger og stier mellem rismarkerne, og bådsmanden Banu kender de små kanaler som sin egne bukselomme og er altid klar til at tage dig med ud på en afslappende sejltur. Har du lyst til yoga, one-to-one sessions i yoga shala’en, kan det tilkøbes.

Når det passer ind i dit forløb, vil du blive inviteret til at tage med den lokale færge til Alleppey, besøge templet dér og markedspladsen, hvor du kan snuppe en kop chai og fylde kufferten med krydderier, før du tager retur til Our Land med auto-rickshaw.

12. DAGOur Land – Marari stranden, sol, sand og palmer

Nulstillet og genopladet tager du afsked med Our Land og bliver kørt ud til Marari kysten, der med sine brede sandstrande, svajende kokospalmer og det skønne hav udgør det helt ideelle sted for badeferie. Du indkvarteres på skønt hotel, helt ned til stranden i den sydlige ende af Marari stranden.

13. – 15. DAGMarari stranden: Hav, strand, palmer og sol

Dagene er til afslapning på stranden. Morgenvandring langs strandkanten eller begiv dig nordpå og hils på fiskerne, når de returnerer i deres farverige både fra deres natlige fisketur med alt godt fra havet.

16. DAGMarari – Kochi – København

Lige over midnat bliver du kørt til Kochi lufthavn. Afrejse i de meget tidlige morgentimer og ankomst til København om eftermiddagen.

FUGLE KIGGERI PÅ OUR LAND

Fuglelivet i området på og omkring Our Land er værd at gå på opdagelse i hele året rundt. Tag på lange vandreture langs bredden af søen, med din kikkert, kamera og fugle dagbog, og gerne i selskab med Ratheesh.

Se listen med spændende fugle som gæster har identificeret under besøg på Our Land HER.

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

PRIS

fra 16.900 kr. for 16 dage

Du rejser alene med dig selv og har et værelse for dig selv 22.900 kr
Du bestiller rejsen med en god partner og I deler værelse  16.900 kr

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel tilrettelagt rejse som kan ændres efter ønsker og behov

Inkluderet:

  • Fly København-Kochi t/rt
  • Skatter og afgifter pt
  • 3 nætter Kochi m morgenmad
  • 8 nætter Our Land med vegetarisk helpension tilrettet efter de ayurvediske principper og ayurveda re-boot pakke
  • 4 nætter Marari stranden med morgenmad
  • Transfers i egen bil med chauffør
  • Guidet bytur i Kochi og Kathakali
  • Udflugt til Alleppey med rickshaw og båd
  • ’Narrowcanal’ cruise ved Our Land og vandreture

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

PÅ OUR LAND KAN DU ...

Modtage ayurvedisk behandlingsforløb
Kerala er hjemsted for ayurveda videnskaben, og de gamle tekster anbefaler at du under et ayurveda retreat afholder dig fra både sol- og havbadning, og være væk fra distraktioner. For at begrænse input og uro, giver det mening at mange seriøse og autentiske ayurveda steder ligger væk fra verdens larm og trængsel. På Our Land hersker roen og stilheden  der naturligt understøtter et behandlingsforløb. Med blot 6 værelser er der masser af plads og rum, tid til personlig opmærksomhed og omsorg.

Den første ayurvediske konsultation vil danne baggrund for dit behandlingsforløb, og du vil desuden få sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af ayurvediske principper fremover kan gøre en indsats for at forebygge ubalance. Hver dag på Our Land vil du modtage ayurvedisk behandling af terapeuter under kyndig vejledning af den meget dygtige og empatiske ayurvedalæge Dr. Jayakrishnan. De vil samarbejde om den helt rigtige behandling til lige præcis dig.

Inden ankomst anbefaler vi at du skriver til Dr. Jayakrishnan, så han er opdateret på netop dig og dine ønsker for opholdet.

Hvile, være i stilhed og restituere
Aurveda tilråder, at du går i seng før kl. 22.00 og står op omkring kl. 06.00, så dette kan blive afsættet for dine dage på øen Our Land. Du kan slænge dig i en hængekøje med en god bog. Du kan drikke chai på din veranda, mens du ser solen gå ned og du kan tage dig et middagshvil, mens solen er på sit højeste.

Være tæt på naturen
Omgivelserne er grønne i alle nuancer, som er balsam for sjælen, og du er omgivet af vand. Når du opholder dig i smuk natur slapper du af, og du vil have mulighed for at gå meditative ture langs rismarkerne, eller finde kikkerten frem og studere på det rige fugleliv. Du kan også sejle på Backwaters og i det hele taget ånde og mærke de smukke omgivelser.

Tage familien med
Har du en en ayurveda skeptiker med på slæb eller synes du det er ærgerligt at efterlade mand og børn derhjemme, så er det på Our land også muligt at ’gradbøje’ intensiteten. Hvad enten du går all-in og vælger hardcore versionen eller du tager light versionen med wellness massage og udflugter, så passer det fint sammen. For basen er den samme, det er blot indholdet i dagen, der varierer og kan tilpasses jeres forskellige ønsker. I kan med andre ord godt holde en familieferie med ayurveda som omdrejningspunkt, og alle kan få det lige, som de ønsker det, fra det blide til det seriøse.

AYURVEDA andre rejser
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra18.900 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.600 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
ganesh