BRILLANTE BHUTAN – Luksusrejse til Bhutan med Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

BRILLIANTE BHUTAN – aktivt. eksklusivt. dragende.

0
ALL INCLUSIVE LUKSUS FERIE
ALL INCLUSIVE LUKSUS FERIE
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

8782

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

13 dage
Året rundt
København
Paro, Bhutan
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Få steder byder på så unikke og særprægede oplevelser som Bhutan, fra de uindtagelige dzonger, til klosterskoler med leende munke, vindeheste der blafrer i vinden og snurrende bedehjul. Brede dale, grønne terrassemarker og høje tinder, hvor klostrer klamrer sig til bjergsiden. Yak okser på nomaderuter, traner der overvintrer fra Tibet og primær farver så langt øjet ser. I bliver taget med på en eksklusiv rejse, hvor I bor godt og luksuriøst og nyder de skønne omgivelser oven på aktive dage i Tordendragens land.

LÆS MERE

Det lille charmerende land, Druk Yul (Tordendragens Land), er et buddhistisk kongedømme, der ligger uberørt fra resten af verden med en enestående kulturarv og en gæstfri, fredselskende befolkning. Landets unikke geografiske placering byder på en enorm naturrigdom og et enestående plante- og dyreliv. På denne rejse fordyber I jer lidt mere i landet, bor rigtig dejligt og oplever nogle af Bhutans højdepunkter på tæt hold. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker placeret på enorme skråninger. Smukke vandfald og klare floder, snor sig rundt i det frugtbare landskab med rhododendronskove og jacarandatræer i lilla og blå nuancer. Landet er fyldt med dzonger, såkaldte fæstningsværker, og klostre, bygget uden brug af søm og tegninger men efter gamle traditioner. Blafrende farverige bedeflag, spindende bedemøller, smørlys og røgelse blander sig med munke og nonners bønner og fortæller om landets mange facetter.

ESSENSEN AF REJSEN

BEDEFLAG, PILGRIMME & DZONGER.
VANDRETURE & STORSLÅEDE NATUROPLEVELSER.
ALL INCLUSIVE, SKØNNE LODGES & LUKSUS HOTELLER.
KLOSTERLIV, MUNKE & SNURRENDE BEDEMØLLER.
KULTUR & HISTORIE I METERMÅL.
ISOLEREDE DALE & HØJE TINDER.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Delhi – Paro – Thimphu: Den smukkeste indflyvning i Asien

Tidlig morgen ankommer I til Delhi og skifter her til Druk Air, Bhutans nationale og eneste flyselskab. Den smukke flyvetur langs Himalaya giver fin forsmag på, hvad der venter jer, når I ankommer til Bhutan. I flyver til Paro, der ligger i 2.300 meters højde, og før flyet lander kan I se byens smukke kloster og Paro-floden sno sig nede i den frodige dal, omgivet af fyrreskove og tempereret regnskov. Når I stiger ud af flyet, mærker I straks den friske og kølige bjergluft. I bliver modtaget i lufthavnen og kører til hovedstaden Thimpu, der ligger i en skovklædt dal, spredt udover en bjergskråning på den vestlige bred af Thimphu-floden. I bliver indkvarteret på jeres hotel, og efter frokost kan I slappe på hotellet eller vandre en lille tur gennem byens stræder for langsomt at blive akklimatiseret.

Om aftenen besøger I det majestætiske kloster, Tashi Choedzong, der ligger på bredden af Wangchu-floden. Tashi Choedzong blev bygget i 1641 af Zhabdrung Ngawang Namgyal og rekonstrueret i 1962 af den afdøde konge Jigme Dorje Wangchuck. I dag huser bygningen kontorer for den nuværende kongefamilie samt Bhutans regering og administration. Om sommeren er det også residens for Bhutans religiøse overhoveder fra Thimpu og Punakha.

I overnatter i Thimpu, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 3Thimphu: Bytur i Bhutans hovedstad

I dag skal I opleve Bhutans lille charmerende hovedstad på tæt hold. Byen er centrum for landets regering, religion og handel og er et unikt eksempel på, hvordan moderne udvikling er gået hånd i hånd med århundredgamle traditioner. Byen er hjemsted for den kongelige familie, embedsmænd, de få udlændinge der bor her og munke. Først i 1961 blev byen landets officielle hovedstad og er formentlig verdens eneste hovedstad uden trafiklys. Turen rundt i byen begynder ved en stupa, opført i 1974 til ære for landets afdøde kong Jigme Dorji Wangchuk. Her får I et førstehåndsindtryk af landets religion, når folk tager en tur rundt om stupaen, mens bønner og religiøse mantraer bliver fremsagt. Herefter kan I også se en fabrik, der fremstiller papir og få et glimt af Bhutans nationaldyr, takinen, et særpræget dyr der findes flere myter om. En af dem fortæller, at efter en hellig mand havde spist sin mad, lagde han et gedehoved mellem knoglerne fra en ko, inden han beordrede dyret til live igen. Det blev så dyrets skæbne, at have et gedelignende hoved og en kos krop.

Efter en god frokost på en lokal restaurant, tager I den korte gåtur op til Wangditse-klostret, hvorfra der er en smuk udsigt ud over Thimphu-dalen. Der bliver også tid til at kigge på kunst og kunsthåndværk i de mange fristende butikker, før I igen kan nyde lækkerier til aftensmad på hotellet eller en lokal restaurant.

I overnatter i Thimpu, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 4Thimphu – Punakha: Gennem dalen til Punakha frugtbarhedstempel

Efter morgenmaden kører I via Dochula-passet i 3.000 meters højde til Punakha. Er vejret klart kan I nyde den smukke og betagende udsigt ud over Himalayabjergene. I fortsætter ad snoede veje til Chimi Lhakhang klostret, bygget i det 15. århundrede af lama Drukpa Kuenley og mere kendt som et frugtbarhedstempel, da hele bygningen er dekoreret med fallossymboler. Turen dertil foregår til fods gennem frodige grønne rismarker og med en let stigning uden, at det er strabadserende vandring. Tæt ved templet spiser I frokost, og kører videre til Punakha dzong, også kendt som Pungtang Dechen Photrang Dzong, ”Lyksaglighedspaladset”, der er et unikt eksempel på Bhutanesisk arkitektur. Paladset ligger på en lille ø omgivet af to floder, henholdsvis Mo Chhu og Pho Chhu, der betyder ”mor- og far floden”, og frodige grønne bakker og dale. Paladset er det næstældste og det næststørste i Bhutan og huser et stort antal relikvier af buddhistiske helgener. Adskillige gange er paladset blevet ødelagt men hver gang genopbygget. Før Thimphu blev hovedstad fungerede Punakha som Bhutans hovedstad, i dag er det kongens vinterresidens. Kommer I dertil i foråret, kan I nyde det spektakulære syn af jacarandatræernes trækroner, med de smukke lilla og blålige blomster, omkranse bygningen.

I overnatter i Punkha, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 5Punakha – Phobjikha – Gangtey – Phobjikha: Vandreture og tranedans

Fra Punakha går turen videre til Phobjikha-dalen, som er formet af fortidens gletsjere og nu et fredet naturområde. Derfra videre højere op mod Gangtey. Hvis I rejser i efteråret og frem til marts kan I i Gangtey-dalen opleve det fantastiske syn af hundredvis af de sjældne sorthalsede traner, der hvert år flyver fra Sibirien til dalen i Bhutan for at overvintre. Oplev det særprægede syn, når tranerne laver den specielle tranedans, hvor tranerne gør kur ved at stå og steppe foran hinanden. I bjergene lever mange sjældne dyrearter f.eks. leoparder, ræve og bjørne, men tranen har en helt speciel betydning for landet. På mange husmure og i templer er tranerne afbilledet, ligesom der findes sange og historier om dem.

I tager på tur rundt i den frodige dal, hvor vegetationen spænder fra den græslignende dværgbambus over de farvestrålende rododendronbuske i røde, lilla, hvide og orange farver til bøndernes chili- og kartoffelplanter. I vandrer ad stier til det farverige Gangtey-kloster, der går tilbage til 1700-tallet. Her holder de gule- og kamoisinrød-klædte munke til, og I kan kigge indenfor på klostrets område, hvor I igen får indblik i landets religion. Overnatning i Phobijka er et kapitel for sig, da der først sent er kommet elektricitet til dalen, så I skal bo godt, med en rustik sjæl og ild i kakkelovnen natten over.

I overnatter i Phobijka, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 6Phobjika – Trongsa – Bumthang: Ad gamle karavaneruter

I rejser videre til Bumthang i det østlige Bhutan via Trongsa. Bhumtang anses af mange for at være et af de smukkeste områder i landet. Her finder I dale med sneklædte bjerge, terrassemarker og forskellige former for landbrug, hvor der bliver dyrket alt fra kartofler til boghvede.

I kører over Pelela passet (3.300 meter), og efter ca. seks timer kommer I til Bumthang. Fra Pelela går vejen nedad, og I kører langs bjergskråninger dækket af den mærkværdige dværgbambus, som er yndlingsspisen for både heste og yakokser. Længere nede i dalen skifter vegetationen, og vejen passerer Rukubji landsbyen.
Efter et par kilometers kørsel kommer I til Chendipji Chorten, bygget i det 19. århundrede af Lama Shida og efter samme mønster som Swayambhunath stupaen i Kathmandu.

I forsætter til Trongsa, en gammel by, der forbinder Bhutan på tværs og mod syd. Byen er kendt for sit gamle fæstningsværk fra det 1500 århundrede, Trongsa Dzog, der imponerende hænger på en bjergside med udsigt over Mangde Chu flodens slugt, måske den mest spektakulære placerede dzong i Bhutan.

Indenfor ligger templer og tempelgårde, og hvert år i december fejrer stedet en stor buddhistisk festival, hvor munkene i farverige dragter og iført masker danser deres hellige danse. Engang husede stedet kongefamilien og anses for at være et af de mest imponerende klostre i Bhutan. Ovenfor fæstningsværket finder I vagttårnet, der i dag fungerer som kunst- og nationalmuseum. Læg vejen forbi museet og nyd den storslåede udsigt ud over bjergene og Trongsa. Videre derfra krydser I Yotongla-passet i 3.400 meters højde, og har I lyst, kan I stoppe ved et vævecenter, der er kendt for at lave traditionelle klædedragter med mange mønstre og farver.

I overnatter i Bumthang, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 7Bumthang: Bhutans åndelige centrum

Bumthang-dalen bliver ofte beskrevet som Bhutans Schweiz og anses for at være det åndelige centrum for Bhutan. Byen er hjemsted for nogle af landets ældste templer og klostre, og det var i dette område at Guru Rinpoche helbredte en af datidens konger, som efterfølgende gjorde buddhismen til landets religion. Stedet er omgivet af frodig og skøn natur, og det første I skal besøge er Jambay Lhakhang, der består af 3 store templer og flere stupaer. Hvert år i november fejres den store Jambay Lhakhang Drup-festival, hvor Guru Rinpoche og opførslen af templet bliver hyldet. I farverige dragter, og med masker formet som dyrehoveder, danser munkene løs til lyden af trommer, bjælder og horn.

I besøger også Jakar dzong, hvor I har en storslået udsigt ud over Chokhor-dalen. Klostret, der også bliver kaldt ”den hvide fugls slot”, blev bygget i 1667 og er Bhutans største. En lokal familie byder jer i dag indenfor til frokost, og I får på denne måde mulighed for at opleve, hvordan mange bhutanesere lever med deres traditioner og religion. I næsten alle hjem findes bederum fyldt med dekorationer, billeder af Buddha og kongefamilien. Røgelse og smørlamper bliver tændt hver dag, mens familien fremsiger deres bønner.

I overnatter i Bumthang, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 8Bumthang: Den brændende sø, Mebar Tsho

I kører i dag til Tang-dalen og stopper undervejs ved Mebar Tsho (som direkte oversat betyder ’brændende sø’). Ifølge myter havde den bhutanesiske helgen, siddha Pema Lingpa, to af sine store opdagelser her. I en drøm så han Mebar Thso, og at der i søen lå et stort undersøisk tempel. Han dykkede ned i søen og kom til templet med dets mange rigdomme og Buddha statuer, hvor han fik overdraget en skattekiste af templets vogtere. De lokale anklagede ham for tyveri, men da han endnu engang dykkede ned i søen, denne gang med en tændt smørlampe, og kom op igen med den stadig tændte lampe og flere skatte, blev de lokale overbeviste om hans renhed og søens helligdom.

I dag besøger mange bhutanesere søen og sætter tændte smørlamper og offerbønner. Mebar Tsho er ikke blot et stop værd for den smukke naturoplevelse, men også fordi I her tydeligt fornemmer, hvordan religion, myter og natur flyder sammen i ét. Der er ikke langt fra den animistiske Bho tradition til det moderne Bhutans daglige buddhistisk praksisser.

Fra Merbar Tsho forsætter I langs floden til Ugyen Coling palads, der i dag huser et museum, der fremviser den adelige familie, der ejer Ugyen Cholings historie og kulturarv. Udover museet er paladset også et retrætested for munke og studerende, der fordyber sig i religiøse studier.

I overnatter i Bumthang, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 9Bumthang – Punakha

I kører nu tilbage mod Punakha over Yotong la passet til Chendipji Chorten, hvor I spiser frokost på en lokal restaurant. Herefter besøger I Wangdue Dzong, grundlagt i 1600-tallet på en højderyg mellem Punak Tsang Chu og Dang Chu og med en forrygende udsigt over dalene nedenfor. I juni 2012 blev klostret næsten
totalt ødelagt efter en stor brand men er efterfølgende blevet genopbygget.

I overnatter i Punakha, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 10Punakha – Paro: Mod vest til måske nok Bhutans mest ikoniske kloster

Via Dochula passet kører I til Paro og stopper undervejs for frokost i Thimphu. Paro ligger i en dal, der er en af Bhutans skønneste og mest frodige, omgivet af terrassemarker og elegante gårde. På terrassemarkerne dyrker bønderne de sunde røde ris, og langs vejene står piletræer og vejer i vinden. Paro bliver stadig kaldt Tshongdu af de lokale, ligger i 2.280 meters højde, huser landets eneste lufthavn, og der er en hovedgade og mindre end hundrede huse. I kan slentre en tur gennem det lokale marked, og besøge det nationale museum samt klostret, der er hovedsæde for den lokale administration.

I overnatter i Paro, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 11Paro: Vandretur op til Tigers Nest

Efter morgenmaden kører I nord for Paro for at opleve det mest berømte og fascinerende kloster, Taktsang, der ligger på en bjergskråning som en ørnerede i næsten 3.000 meters højde. Klostret kaldes også for ”Tigers Nest”, og er et af de helligste steder i landet, fordi Guru Rinpoche mediterede her i en grotte i det 8. århundrede. Det fortælles at Guruen fløj dertil på en huntiger, deraf navnet ”Tigers Nest”. Senere er der blevet bygget et kloster på stedet. Det tager cirka halvanden time at vandre op til en lille café, hvor jeres frokost står klar. Her har I en imponerende udsigt op mod klostret og ud over området.

Herfra fortsætter I til Drukgyel Dzong. Der er ikke meget tilbage af klostret, der blev bygget i 1647, men som brændte ned i 1951. Klostret fungerede som militær kontrolpost. Videre derfra besøger I Kyichu Lhakang klostret fra det 7. århundrede. Tilbage i Paro er der tid til en afslappende eftermiddag og måske en plads i solen ved den lokale bueskydningsbane.

I overnatter i Paro, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 12Paro – Haa – Paro: Vandretur i den isolerede Haa-dal

I tager på heldagsudflugt til den isolerede Haa-dal syd for Paro, der først i 2001 åbnede for turister. Efter morgenmaden kører I de små to timer til Haa-dalen. I kører over Chele la passet, som er ca. 3.900 meter over havets overflade. Fra passet er der, når vejret er klart, et smukt kig til Jomolhari og Jichu Drakey bjergene. Haa-dalen der ligger i en højde af 3.050 meter er egentlig lille men meget smuk og oplagt til dagsvandreture. I vandrer til Lhakhang Kyarpo templet, og udforsker den lille Haa by. Har I lyst til en længere tur, kan I vandre opstrøms langs floden, hvor I kommer forbi flere små landsbyer undervejs.

I overnatter i Paro, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 13Hjemrejse Paro – Delhi – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen for afgang og tager afsked med det sagnomspundne og smukke land. Et flyskifte i Delhi med ankomst til København sen aften.

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

PRIS

49.000 kr. for 13 dage
med afrejse vinter & sommer – lavsæson

59.400 kr. for 13 dage
med afrejse forår & efterår – højsæson

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme
Spørg for priser ved enten flere eller færre rejsende, begge dele er muligt

Up-Grace:

+ business class på fly: ca. 13.000 kr.

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Delhi t/r på økonomiklasse
 • Fly Delhi – Paro t/r på økonomiklasse
 • Skatter og afgifter pt
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • Helpension
 • Turistskat fastsat af den bhutanesiske regering
 • Al transport som nævnt i egen bil med chauffør
 • Engelsktalende guide på hele turen
 • Entré til steder besøgt på rejsen, som nævnt i program
 • Visum til Bhutan
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum til Indien, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh