Blå laguner og leoparder – Afslapning, kultur og natur i det indiske ocean

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

BLÅ LAGUNER OG LEOPARDER

0
Få Sri Lanka helt ind under huden
Fra27.900 kr.
Få Sri Lanka helt ind under huden
Fra27.900 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6168

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

19 dage
Året rundt
København
Colombo, Sri Lanka
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Sri Lankas grottetempler, maleriske natur, nationalparker og meget mere. Alt det bedste Sri Lanka har at byde på og så lidt mere. Blå laguner og leoparder er en rejse, hvor I kommer rundt til både de store kulturelle steder som Kandy’s ’Temple of the Tooth’, Sirigiryaklippen hvor løven skuer ud over landet og den tidligere hovdestad Polonnaruwa.

LÆS MERE

Store naturoplevelser venter i Yala og Udawala national park og et par aktive dage er der også blevet plads til, hvor I vandrer på Horton Plains og cykler rundt.

Slutteligt venter der et par afslappende dage på Mirissastranden, hvorfra der kan arrangeres hvalsafari, hvis I kan fristes af det.

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Colombo: Gamle bygninger og bazarer

Ankomst til Colombo hen over midnat. I bliver modtaget i lufthavnen og kørt til et heritage colonial hotel ned til vandet. Sidst på dagen tager I på byvandring i Colombo.
Sri Lankas tidligere hovedstad er en blanding af de skiftende koloniherrer, der igennem historien har haft Sri Lanka under sig. I oplever de gamle bygninger skabt af portugisere, hollændere og britere, der står side om side med moderne lejlighedskomplekser, cafeer og butikker. I besøger bazarområdet, hvor man kan købe alt fra grøntsager til paraplyer.

3. DAG Colombo – Dambulla – Sigiriya: Besøg ved grottetempler og Sigiriyaklippen

Fra Colombo går turen nordpå til grottetemplerne i Dambulla og Sigiriyaklippen, som er en monolit cirka 200 meter høj. Dambulla er berømt for sine storslåede buddhistiske grottetempler, og hører til blandt de bedst bevarede grotter på Sri Lanka. Statuer og vægmalerier kan dateres helt tilbage til det 1. årh. fvt. og skildrer Buddhas liv. Ialt er der omkring 150 Buddhastatuer og derudover statuer af srilankanske konger og hinduguder. Området kom på Verdensarvslisten i 1991, og tæller omkring 80 huler, der har været benyttet af munke til meditation og fordybelse. Området huser også Golden Temple, der er 3 etager højt og med en 15 meter høj buddha-statue på toppen.
Efter besøget kører I til Sigiriya hvor I indkvarteres på et skønt resort med en dejlig have og udsigt til junglen.
Om eftermiddagen besøger I Sigiriyaklippen, hvor landskabet omkring er meget fladt, men her er smukt og fredeligt. Når I er fremme ved klippen, kan I klatre op på den. Hvis I vælger at gå en lidt længere tur, vil vi anbefale ”Talakote Wewa ruten”. Det drejer sig om en rute på ca. 5 kilometer, og det tager omkring 2 til 3 timer at gå den. Terrænet er fladt, så den er nem at gennemføre. Noget af ruten går gennem jungle, men I får også mulighed for at opleve masser af rismarker. I kan gøre stop hver gang I kommer gennem en landsby, så I kan opleve lidt af hverdagslivet her. Inden I kommer frem vil I møde ”Thalakote Wewa”, som er et gammelt ”badebassin” placeret tæt ved Sigriyaklippen og Pidurangala klosteret. Badebassinet er områdets livlinje, som forsyner landsbyerne med vand, så de kan dyrke deres afgrøder.
Den antikke by Sigiriya blev i 1982 udpeget som det ottende vidunder i verden. Dette indikerer, at det er på samme niveau som andre internationale vidundere, f.eks. Grand Canyon og pyramiderne udenfor Cairo. Sigiriya oversættes til “Lions Rock” på engelsk. Navnet på klippen angiver den måde, hvorpå besøgende begyndte deres endelige opstigning til toppen – gennem de åbne kæber og halsen (“giriya«) på en løve (‘Sinha’). Desværre er det eneste der er tilbage af denne løvefigur de gigantiske poter, som er hugget ind i siden af klippen.

4. DAG Sigiriya – Habarana – Sigiriya: Gåtur i junglen

I dag skal I opleve lidt mere af området og naturen og drager til Habarana, hvor I besøger området omkring Hiriwadunna landsbyen. Her skal I på en gåtur ind i den frodige jungle. Undervejs vil I se mange ”Tree Houses”. Her tilbringer landmændene natten for at holde øje med deres afgrøder, da mange vilde elefanter og andre dyr ofte trænger ind på markerne og spiser løs. En anden vigtig opgave er at holde gang i “lejrbålet”. Søen i området giver vand til mange af de lokales marker, hvor de dyrker ris og forskellige grøntsager, og I tages med på en lille sejltur i den lokale bådtype, nemlig en udhulet trækano. I skal også opleve forskellige dyrkningsmetoder og hvis I lyster kan dele af turen tages i bøffelkærre, inden I spiser frokost i landsbyen.
Sidst på eftemiddagen tages I med på en cykletur blandt ruinerne af Polonnaruwa, der var den anden hovedstad i Sri Lanka efter Anuradhapuras ødelæggelse i 993.
Polonnaruwa var vidne til flere civilisationer men de største aftryk blev sat af de hinduistiske Cholaere, og af de singalesiske herskere i det 12. og 13. århundrede. Byen er også en helligdom for buddhismen. “The tooth of the Lord Buddha” var placeret her i Atadage under Vijabayahu og blev betragtet som en talisman af det singalesiske monarki. Senere fjernede Bhuvanaikabahu II den, hvilket bekræftede Polonnaruwas tilbagegang og betydning.

Efter ødelæggelsen af Anuradhapura i 993 af Rajaraja, blev Polonnaruwa der indtil da blot var en midlertidig kongebolig, hovedstad. De sejrende Cholaere konstruerede monumenter som hyldede deres hinduistiske religion og især templer til Shiva hvor fine bronzestatuer siden er fundet, findes i dag på Museum of Colombo. Generobringen af Ceylon af Vijayabahu satte ikke en stopper for byens rolle som hovedstad, snare tværtimod. Den blev i stedet overstrøet med buddhistiske helligdomme, hvoraf Atadage (Temple of the Tooth Relic) er den mest berømte.
I dag består foruden de monumenter som Cholaerne byggede, også de monumentale ruiner af den fabelagtige haveby skabt af Parakramabahu I i det 12. århundrede. På cykel kører I rundt blandt de meste betydningsfulde og bedst bevarede ruiner, templer og en imponerende stupa på 55 meter og 175 meter i diameter.

5. DAG Habarna – Kandy: Besøg i Sri Lankas gamle hovedstad

Efter morgenmaden fortsætter turen nu mod Kandy. Undervejs kan I gøre stop ved en kæmpe have, hvor der dyrkes alle mulige krydderurter. Efter nogle timer hvor I får mulighed for at dufte jer igennem krydderurternes stimulerende dufte, fortsætter I til jeres homestay. Egentlig en farm og et community project som senere er vokset til en lille lokal lodge hvor værtsparret tager sig af jer, servere god lokal mad, og gerne fortæller deres historie fra en opvækst på teplantager, over et langt arbejdsliv i England, til et ønske om at vende tilbage til fødeøen.
Om eftermiddagen tager de jer med rundt på farmen og den omkringliggende landsby.

6. DAG Kandy: Oplevelser for naturelskere og Sri Lankas største helligdom

Kandy var den sidste højborg for den buddhistiske politiske magt mod kolonimagterne. Det er Sri Lankas næststørste by og hjemsted for den singalesiske kulturelle tradition, som Sri Lanka med rette er stolte af. I tages med på byrundtur i en tuk-tuk (3-hjulede knallerter). Besøg gerne den botaniske have, som stammer fra det 14. århundrede under Kong Vikrama Bahu 3. Det er et besøg værd for enhver naturelsker af haver, tropiske træer, slyngplanter og bambus. Her er også mulighed for at få mere indsigt i Sri Lankas duftende verden af krydderier.
Om aftenen besøger I Sri Lankas helligste tempel, Sri Dalada Maligawa eller Tandens Tempel. Det er det mest betydningsfulde fordi en af Buddhas tænder opbevares her. Om aftenen er der mulighed for at være tilskuere til opførelsen af traditionelle danse og traditionel musik.

7. DAG Kandy – Nuwera Eliya: Frodige bjergkæder og blomsterflor

Efter morgenmaden skal I på en spændende togtur til Nuwera Eliya. Nuwara Eliya bliver også kaldt for ”Lille England” på grund af sine mange spor fra den britiske kolonitid. Byen er omgivet af frodige bjergkæder og det er i disse områder at briterne grundlagde teproduktionen på Sri Lanka.
Nuwara Eliya er den højest beliggende by på øen og derfor kendt for sit friske, kølige klima. Den har et vidunderligt blomsterflor med en myriade af sorter, gammel engelsk arkitektur og Victoria Park lige midt i centrum, som børnene kan lege i, mens de voksne går tur og slapper af. Overnatning på et heritage inspireret hotel med en storslået udsigt.

8. DAG Nuwera Eliya – Horton Plain – Nuwera Eilya: Vandfald og floder

I dag besøger I Horton Plains National Park der ligger på det sydlige plateau i Sri Lanka’s centrale højland. Området er et af de mest naturskønne på Sri Lanka, med vandfald og små floder der skærer sig igennem landskabet. Det store område har et rigt dyreliv med aber, elge, samba dådyr, kæmpe egern, vildsvin, harer og hulepindsvin. Og hvis I er ekstra heldige, kan I få et glimt af én af de 16 leoparder som er registreret i nationalparken. ”World’s Ends” er navnet på det højst tilgængelige udsigtspunkt, men det meste af dagen er det indhyllet i skyer, så man skal have tålmodighed for at se det stejle fald (godt 1100 meter) ned i dalen og til den store tefarm langt nede. Dagens trek er nemt og tilgængeligt og på omkring 6 kilometer. Vel hjemme på hotellet er resten af dagen fri til afslapning.

9. DAG Horton Plain – Udawalawe Nationalpark: Elefanter, elefanter og elefanter

I dag fortsætter turen til Udawalawe nationalpark, der ligger ca. 160 km sydøst for hovedstaden Colombo. Parken, der blev etableret i 1972, dækker et område på over 30.000 hektar. Stedet er berømt for sine mange elefanter og der er rig mulighed for at se de store dyr udfolde sig, når de spiser, bader eller vandrer omkring. Udover disse er det også muligt at se vandbøfler, varaner, hjorte og et stort udvalg af fugle. I bor lige udenfor parken og efter frokost tager I på en spændende jeepsafari ind i parken.

10. DAG Udawalawe Nationalpark: Jungle til højre, jungle til venstre, hele dagen til safari

I har fra morgenstunden og resten af dagen til at være på en spændende jeepsafari i den store nationalpark.

11. DAG Udawalawe Nationalpark – Yala: Videre til endnu en nationalpark

Turen går nu syd på mod nationalparken Yala. Undervejs kan I stoppe ved Kataragama Devalaya, som er et meget helligt sted for både hinduer, muslimer og buddhister. Hvert år kommer tusindvis af pilgrimme til det hellige ”tempel” og i juli og august afholdes en festival. I kan også vælge at køre direkte til Yala for at have mere tid i parken.

12. DAG Yala: Elefanter, leoparder, flamingoer og meget mere

I har fra morgenstunden og resten af dagen til at være på jeepsafari i den store nationalpark. I parken findes et stort antal af elefanter, som I kan komme rimelig tæt på flere steder, bl.a. ved de store vandhuller. I parken er det desuden muligt at se og spotte leoparder, vildsvin, hjorte, bjørne, påfugle og flamingoer.

13. DAG Yala – Mirissa: Mod kridhvide strande og svajende kokospalmer

I forlader Yala og kører mod syd. Forude venter den lille hyggelige by Mirissa, der med sine hvide sandstrande og svajende kokospalmer er det ideelle sted for nogle dages bade- og afslapningsferie. Her indkvarteres I på Paradise Beach Club, et mindre resort lige ned til stranden.

14. - 16. DAG Mirissa: Sol, strand og vand

Dagene fri. Mirissa er en lille fiskerby med en smuk strand og fremragende surf point. Derudover byder byen på en masse små charmerende restauranter, de fleste af dem direkte på stranden. Frisk fisk og skaldyr, traditionelle srilankanske retter og internationale specialiteter er tilgængelige til rimelige priser. Udover at være et super godt surf sted, er Mirissa populær for sine hval- og delfinersafarier, det er især blåhvaler og langnæbbede delfiner der spottes i området og ønsker I det, kan vi arrangere en hvalsafari en morgen.

17. DAG Mirissa – Galle: Videre mod historiske Galle

I kører videre til den historiske by Galle, hvor I bl.a. skal besøge byens berømte fort. Galle Fort er en af de bedst bevarede eksempler på det syttende århundredes koloniale fæstningsanlæg. De maleriske smalle gader i dette fascinerende museum vidner om den storhedstid byen havde, som øens førende havn og handelsplads, for blot to århundrede siden. Befæstningen Galle blev bygget af portugiserne i 1587, da de startede med at bygge en udkigspost, som senere blev betydeligt udvidet af hollænderne i 1640. I 1796 da briterne overtog kontrollen med byen, blev det samtidig også det sidste kapitel med næsten fire århundreders europæisk dominans. Her indkvarteres I på et fint lille boutique hotel indrettet i en tidligere kolonivilla.

18. DAG Galle: På cykel rundt i byen

Efter morgenmaden tager I på en cykeltur rundt I Galle, hvor I både kommer forbi historiske bygninger, fiskemarkedet, farverige grøntsagsboder og meget mere. Eftermiddagen er fri og I beholder værelset frem til afrejse. Om aftenen bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen.

19. DAG Afrejse Colombo – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

27.900 kr. for 19 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Colombo t/r på økonomiklasse inkl. lufthavnskatter & afgifter pt
 • 18 nætter på turistklassehoteller inkl. daglig morgenmad
 • Frokost Habarana, aftensmad  Kandy & Nuewra Eilya samt helpension Udawalawa & Yala
 • Al transport i egen bil med airkondition og privatchauffør til rådighed
 • Togbillet Kandy-Nuewra Eilya
 • Engelsktalende lokalguide
 • Tuk-tuk bytur i Kandy og cultural show & cykeltur i Polonnaruwa og Galle
 • Jeep safaris i Udawalawa og Yala
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh