Creme de la Bangladesh - Bangladesh turen for de vidensbegærlige

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

CREME DE LA BANGLADESH

0
Bangladesh ALL INCLUSIVE
Fra23.600 kr.
Bangladesh ALL INCLUSIVE
Fra23.600 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6413

Hvorfor rejse med os?

  • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
  • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
  • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

16 dage
Året rundt
København
Dhaka, Bangladesh
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Her er Bangladeshturen for de vidensbegærlige der vil kombinere storbyoplevelser, møde med stammefolk, bjerge og jungle. Trekking, bådture og strand. I starter i Dhakas gamle velhaverkvarter, hvor de intellektuelle hænger ud, med gode restauranter, moderne cafeer og eksotiske basarer. Det er det bedste af Bangladesh. Det er creme de la Bangladesh.

LÆS MERE

Det er længe siden at Bangladesh kun var et fortabt og sultende land. I dag kan landets udviklingskurve sammenlignes med Indien, og hovedstaden byder på utallige udflugtsmuligheder; fra gallerier, museer og monumentale muslimske bygningsværker. Efter Dhaka besøges Srimongal, også kaldet ”tehovedstaden” og dens smukke landskaber med endeløse tebuske og ananasmarker.

Flere naturoplevelser venter i Lawachara National Park, der har et spændende dyreliv og mange orkidéarter.

Så tager I videre til den næststørste by, Chittagong, som skal ses, før I drager til det område der kaldes ”The Hill Tracts” med dens storslåede flora og fauna.

Her møder I det lokale stammefolk, der holder deres landbrugs-traditioner og kultur i hævd. Næste stop er Bandarban, hvor I ser de højeste bjergtoppe i Bangladesh og skal på flodtur på Sangufloden.

I besøger også de buddhistiske landsbyer, inden I skal videre til Cox’s Bazaar, strandbyen med verdens længste naturlige strand, og hvor I skal udforske de store, gamle bemærkelsesværdige templer, inden turen går tilbage til storbyerne, og hjemrejsen venter forude.

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Dhaka: ankomst bytur og sunset-cruise

I ankommer til Dhaka om morgenen og bliver allerede i lufthavnen budt velkommen på traditionel bangladeshisk vis. Derefter bringes I til jeres hotel i bydelen Dhanmondi – det gamle velhaverkvarter, der nu bebos af intellektuelle og kunstnere, politikere og meningsdannere. Især er området rigt på gallerier, ligesom der ligger mange virkelig gode restauranter.

Eftermiddagen er til jeres egen disposition, og vi kan f.eks. anbefale jer at tage på en lille tur med rickshaw til den gamle bydel og betragte livet langs floden Buriganga. Det anslås, at der i Dhaka er omkring en halv million rickshaws, og mange af dem er som kørende kunstværker med de mest utrolige udsmykninger. Stands op ved en af byens mange teboder og nyd en dampende varm kop friskbrygget te, mens I indsnuser stemningen i storbyen Dhaka og glæder jer til de oplevelser, der venter jer i de løbet af de næste uger.

Om aftenen tages I med på en lille sunset cruise på Sitalakkafloden og ser byen fra vandsiden. Meget hyggeligt og tilpas mageligt. Hvis I er heldige, får I mulighed for at opleve flodsigøjnere, hvis farverige liv har præget områderne omkring floden. De fleste af dem lever stadig hele deres liv på de små både overalt. Nyd de mange sansepirrende oplevelser både fra bredderne langs floden og på vandet. Overnatning på jeres hotel.

3. DAG Dhaka: rundtur i Dhaka

I bliver hentet på hotellet og tages med på rundtur i Dhaka. Først skal I besøge det spændende basarområde Sakhari, som myldrer med handlende såvel som med lokale håndværkere. Derefter fortsætter I til det aldrig færdigbyggede Lal Bagh Fort i mogulernes gamle bydel. Byggeriet blev påbegyndt i 1678 af Prins Azam, søn af en af Indiens store herskere, mogulen Aurangzeb, og fortsatte under Azams søn Shaista Khans styre. Ifølge legenden døde Shaista Khans yndlingsdatter Bibi Pari meget ung, hvorefter byggeriet gik i stå. Shaista Khan er for Dhaka, hvad Shah Jahan var for Indien: En stor bygherre, der i sin regeringstid formåede at skabe mange imponerende arkitektoniske værker. Bag murene findes en moské og Bibi Paris kostbare mausoleum. Der er blevet brugt formuer på at hente de bedste materialer fra Nordindien til byggeriet, og i dag fremstår mausoleet som et fint eksempel på arkitekturen i Dhaka.

Syd for Chawk Bazar ligger en af Dhakas ældste bygninger, paladset Bara Katra, desværre nu i ruiner. Det blev bygget 1644-1646 som officiel bolig for Shah Shuja, en af Shah Jahans sønner. Ved siden af findes resterne af Choto Katra, der blev bygget i 1663 som herberg for tilrejsende købmænd. Jeres bytur slutter ved det renoverede Ahsan Manzil, der tidligere var den officielle residens for den kongelige familie i det mogulske rige. Overnatning på jeres hotel.

4. DAG Dhaka – Dhanmondi - Dhaka: udflugter til museer, gallerier og bygninger

Dhanmondi er en rigtig spændende, interessant, levende og meget behagelig bydel. I dag tages I med på en gåtur langs Dhanmondi sø for at besøge Bangabandhu Sheikh Mujib Muséet, der er dedikeret til den første premierminister i Bangladesh, som sammen med store dele af sin familie i 1975 ved et attentat blev myrdet her i huset. Den ældste datter, Sheikh Hassina, læste på det tidspunkt i udlandet og overlevede derfor attentatet. Hun er nuværende premierminister i Bangladesh. Stedet har stor betydning for den nationale selvforståelse og identitet.

Efter besøget fortsætter I til et par af Dhanmondis mange fine gallerier. Jeres guide vil bl.a. vise jer DRIK Gallery, som har skiftende udstillinger af fotokunst og er del af en af de mest progressive NGO’er i landet. I skal også opleve Benghal Gallery for Fine Arts, som huser skiftende udstillinger af nogle af de bedste moderne kunstnere i Bangladesh og også har en dejlig café med god kaffe på terrassen. Kunstscenen i Bangladesh er utrolig progressiv – nytænkende og levende med mange store internationale navne.

Om eftermiddagen fortsætter I til Liberation Museum, som ligger i en lille villa og viser frihedskampen og løsrivelsen fra Pakistan, både fra personlig og politisk vinkel. Da Bangladesh i 1971 opnåede selvstændighed fra Pakistan, skete det efter en blodig og ulige kamp, som primært blev udkæmpet af bønder og guerillasoldater med base i flygtningelejre på den indiske side af grænsen. Parlamentsbygningen Jatiyo Sangshad Bhaban ligger i sin helt egen bydel, Sheer-E-Bangla. Området er designet af den verdensberømte amerikanske arkitekt Louis Kahn, der er en af det 20. århundredes største og mest indflydelsesrige arkitekter inden for modernistisk arkitektur. Hans værker er monumentale med en dyb respekt for omgivelserne, og parlamentsbygningen Jatiyo Sangshad betragtes som hans opus magnum. Oprindeligt blev byggeriet startet i 1961 og var tænkt som parlament for både Øst- og Vestpakistan. Efter borgerkrigen blev byggeriet af Jatiyo Sangshad Bhaban og Sheer-e-Bangla færdiggjort som symbol på den helt nye stat.

Det kræver en speciel invitation fra et parlamentsmedlem at besøge det indvendige af bygningen, men er dette et stort ønske hos jer, eller har I speciel interesse i arkitektur, så lad os det vide, så vi kan prøve at hjælpe jer med en tilladelse. Inden I vender tilbage og overnatter på jeres hotel, skal I opleve områderne Gulshan og Banani, de moderne og relativt rige bydele med ambassadekvartér, de gode caféer og dyre butikker.

5. DAG Dhaka – Srimongal: te-marker og ananasplantager

Efter morgenmaden hentes I på jeres hotel og køres til stationen, hvorfra I skal videre med tog til Srimongal, også kaldet ”tehovedstaden”. Byen ligger kun ganske få kilometer fra den indiske grænse og er omgivet af temarker”The Tea Gardens” er områdets kælenavn, og tilnavnet beskriver på bedste vis det smukke grønne landskab, der overalt prydes af tebuskenes grønne farve og af ananasplantager – begge så langt øjet rækker. Faktisk udgør de blide bakker et nærmest rekreativt område med en fred og ro, som står i skærende kontrast til byernes hektiske tempo. Ved ankomsten til Srimongal indkvarteres I hos Shamsul, som driver et fint lille eco gæstehus i en citronlund, hvor flere af hytterne ligger lige ned til den lille bæk, der løber gennem baghaven.

6. DAG Srimongal - Lawachara National Park: besøg i naturreservat

Dagen i dag står i trekkingens tegn. Om morgenen hentes I på jeres eco homestay og skal besøge et af landets mest velbevarede naturreservater, Lawachara National Park, der ligger ca. 8 kilometer uden for byen. Nationalparken er især kendt for de meget kontaktsøgende og talende Gibbonaber, ligesom der er et stort udvalg af fuglearter og også et meget spændende og varieret udpluk af verdens mange forskellige orkidéarter. Mange af naturens flotte fotominder kan snappes her, men vær opmærksom på, når I befinder jer i små landsbyer, ikke at fotografere løs uden tilladelse.

Under jeres vandring ad stierne langs de frodige terrasser fyldt med tebuske vil I også se de lokale plukke bladene, ligesom I møder dem med deres lærredssække over skuldrene på vej til og fra arbejde. Dagen dag i naturen er en lise for sjælen. Overnatning hos Shamsul.

7. DAG Srimongal – Chittagong: vidererejse langs med malerisk landskab

I dag forlader I Srimongal og fortsætter med tog jeres færd gennem det maleriske landskab frem til Chittagong, der er den næststørste by i Bangladesh og har rundt regnet ca. 4 millioner indbyggere. Under kolonitiden havde byen en meget stor koncentration af briter, kun overgået af antallet i Kolkata. Chittagong ligger ved Karnaphulifloden og byder på mange interessante steder som f.eks. det etnologiske museum og mindesmærket for anden verdenskrig, hvor over 700 soldater fra Commonwealth-landene og Japan ligger begravet. I indkvarteres og overnatter i et dejligt homestay.

8. DAG Chittagong: bytur

I dag er der bytur. I hentes på jeres hotel efter morgenmaden og tages med rundt i Chittagong. Byen er i fortsat eksplosiv vækst, og det meget interessante havneområde kaldet Sadarghat viser virkelig flodens vigtighed i forbindelse med den handel, som overalt har bidraget til udviklingen. Havneområdet er byens ældste, og i nærheden finder I den gamle portugisiske enklave Paterghata, som rummer en del kristne kirker og på mange punkter viser den store indflydelse fra Portugal. Jeres guide tager jer med på en lille havnecruise, så I på bedste vis får lejlighed til at opleve mylderet og livet, der knytter sig til havnens aktiviteter.

Shahi Jama-e-Masjid og Qadam Mubarak Moskéen er to af de mest bemærkelsesværdige bygninger i byen, og det gælder også for Bayazid Bostami helligdommen.

Ligeså er en visit til Det Etnologiske Museum i Agrabadområdet et spændende punkt på dagsordenen, og især udstillingerne om stammefolk i Bangladesh er interessante og meget populære blandt besøgende. Nord for byen besøger I et skibsværft, hvor store skibe fra hele kloden bliver skrottet til omsmeltning. Hundredvis af mænd arbejder dagligt i de usunde omgivelser fyldt med asbest- og jernstøv. Når I når Fairy Hill i The British City i den nordvestlige del af byen, møder I fantastiske udsigter – og kølende briser – mens markederne Reazuddin Bazar og ”guldsmedegaden” Hazari Guli summer af folkeliv og sjæl, som sammen med det spraglede liv overalt bidrager til jeres indtryk af Chittagong og fuldender dagens spændende bytur.

9. DAG Chittagong – Rangamati: til bjergområdets hovedstad

I dag kører I de 77 kilometer videre gennem grønne marker til byen Rangamati, der kan betegnes som ”hovedstaden i the hill tracts” og ligger ved Kaptaisøen i et særpræget landskab med tropiske bevoksninger, der ikke ligner noget andet i Bangladesh. Det smukke område omkring Rangamati har en storslået flora og fauna, hvor der også lever mange farverige stammefolk i små landsbyer. I bliver kørt til jeres hotel, hvor I efter indkvartering har resten af dagen fri og eventuelt kan besøge et lokalt marked eller en butik med kunsthåndværk.

10. DAG Rangamati – Bandarban: sejlads på Kaptaisøen

I dag begynder jeres dag med lidt søgang, idet I ombord på en træbåd på Kaptaisøen skal opleve Rangamati fra søsiden.Kaptaisøen er menneskeskabt ved at opdæmme Karnaphulifloden, og den er blevet en vigtig transportåre for de lokale. Undervejs vil I opleve, hvordan man her sejler med bl.a. tømmer, bananer og fisk. Jeres båd bringer jer gennem en grotte til Subalong, hvor I besøger et stammefolk og ser dem lave hjemmespundet tøj. Frokosten indtager I på ”Peda Ting Ting”, en ørestaurant, der er ejet af Chakmafolket, der bor i bjergene omkring Chittagong, hvor jungleområderne er tætte, kløfterne vilde og landskaberne utroligt smukke. Etnisk set tilhører Chakmastammen den Tibetansk-Burmesiske sprogstamme. De kom som flygtninge fra Burma (Myanmar) og bosatte sig omkring strandene ved Cox’s Bazar eller vandrede videre til andre områder ved Chittagong.

Senere tager jeres guide jer med på besøg ved flere forskellige buddhistiske helligdomme og klostre inden jeres videre færd til Bandarban, hvor I ved ankomsten køres til og indkvarteres på Hillside Resort, der har en flot udsigt ud over Sangufloden.

11. DAG Bandarban: besøg på den højeste bjergtop i Bangladesh

Dette er dagen, hvor I skal stifte bekendtskab med det mest bjergrige område i Bangladesh – Bandarban – der har de højeste bjergtoppe i Bangladesh. I bliver hentet på Hillside Resort, og guiden tager jer med ned til Sangufloden, hvor I starter jeres udforskning i en lille træbåd. Undervejs på sejlturen besøger I en eller flere landsbyer tilhørende Marmastammen, som er buddhistisk og i århundreder har boet i dette område. Efter frokost tager jeres guide jer med til det lokale kulturinstitut, ligesom I skal se en imponerende stupa.

Inkluderet i dagens spændende program er også oplevelserne på det brogede og farverige marked, hvor forskellige stammefolk kommer for at handle. Desuden en vandring langs floden og besøg i en tebutik. Hele tiden kan I betragte de lokale i deres dagligdag – og hvem ved, måske I inviteres til at prøvesmage den lokale risvin eller får mulighed for et kig indenfor i Bohmong-kongens residens. Overnatning på Hillside Resort.

12. DAG Bandarban – Cox’s Bazar: I fortsætter til strandbyen Cox' s bazar

Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres hotel og fortsætter til strandbyen Cox’s Bazar, som kan bryste sig af at have verdens længste naturskabte strand. Ved ankomsten tages I med på en hurtig bådtur til Maheskhaliøen, hvor I skal besøge det kendte og historiske Kali-tempel, der ligger på en bjergtop og er et af de vigtigste hinduistiske pilgrimssteder i området. Bagefter skal I indenfor i et farvestrålende buddhistisk tempel – U Chitsan Rakhine – der tilhører lokalsamfundet. Foran templet hænger håndvævet tøj lavet af kvinderne, og ved siden af arbejder mændene og sønnerne med guld- og sølvarbejder. I får gode muligheder for at betragte deres fine håndværk og kunnen, inden I atter kører tilbage til Cox’s Bazar, hvor I indkvarteres på et ægte eco resort i typisk bangladeshisk stil og med udpræget og gennemført tradition for integration af natur og miljø i den autentiske stil.

13. - 14. DAG Cox’s Bazar: afslapning og badeferie

Dagene er til egen disposition, og I kan bruge tiden helt, som I selv lyster. Vi foreslår, at I f.eks. besøger Maas Bazar – et af de største fiskemarkeder i Bangladesh – hvor de mest utrolige arter fisk kan studeres og beundres. Ellers venter et par dages afslapning med sand, sol og vand, mens rejsens indtryk bundfælder sig, og I får samlet op på minderne.

15. DAG Cox’s Bazar – Chittagong – Dhaka: tilbage til Dhaka

Efter morgenmaden hentes I på jeres eco resort og køres til Chittagong, hvorfra I med tog skal tilbage til Dhaka. Ved ankomst til Dhaka indkvarteres I på et hotel nær lufthavnen.

16. DAG Afrejse Dhaka - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

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

PRIS

23.600 kr. for 16 dage
All inclusive

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

  • Fly København – Dhaka t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
  • Ophold i delt dobbeltværelse med helpension
  • Al transport i Bangladesh med bil, tog, færge
  • Sejlads i Rangamati
  • Alle udflugter og sightseeingture med assistance fra engelsktalende guide & inkl. entreer
  • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
  • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh