Det bedste af Sri Lanka – Rejs hele året rundt med Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

DET BEDSTE AF SRI LANKA

0
Eventyrlig rejse for hele familien!
Fra26.500 kr.
Eventyrlig rejse for hele familien!
Fra26.500 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

5240

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

15 dage
Året rundt
København
Colombo, Sri Lanka
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Giv dig selv det bedste af Sri Lanka. Midt i det Indiske ocean ligger en perle af et rejsemål, som emmer af østens mystik. Få lande byder på så meget afveksling som Sri Lanka. Her er tropisk jungle, bjerge og højland med bølgende teplantager og kilometervis af hvide sandstande.

LÆS MERE

Dertil kommer en kultur og religioner der går mange tusind år tilbage i tiden. Buddhister, kristne og hinduer har alle stærke rødder på øen, og den er spækket med vidunderlige mindesmærker og fantastiske historier fra hine tider.

Endelig er Sri Lanka et let og billigt land at opholde sig i, og gennemsnitstemperaturen er 27 grader i hovedstaden Colombo og 24 grader i det rene vand.

På denne tur har vi sammensat et bredt udvalg af seværdigheder fra Sri Lanka og sørget for at der er noget for enhver smag og alder.

Har I mere tid til rådighed, kan I med fordel forlænge turen med et par dages badeferie.

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Colombo: Ankomst tidlig morgen og afslapning

Der er check-in på hotel og afslapning efter rejsen. Herefter besøger I den lokale landsby, hvor det traditionelle træskærerarbejde holdes i hævd. Børnene får et hurtigt kursus i den gamle kunst, og I får også mulighed for at prøve at skære en elefant eller en maske selv, hvis ankomsttiden tillader det. I runder dagen af med en dejlig middag.

3. DAG Sigriya Lion’s Rock: Jungle, rismarker og landsbyer

Efter en tidlig morgenmad starter I dagen med en gåtur på Talako Tewewa trail til den utrolige Sigiriya Lion’s Rock, der også kaldes Palace in the Sky. Denne gigantiske klippe er udnævnt til World Heritage Site og det mest besøgte historiske sted på Sri Lanka. Den er et vidunder på niveau med Gran Canyon og Pyramiderne. I dag er der kun de gigantiske poter tilbage af den store løveskulptur, der blev hugget ind i klippen, men i gamle dage, da dens skaber Kong Kasyapa levede, gik folk mod toppen gennem løvens åbne kæber og hals. Turen er på cirka 5 kilometer ad stier, der går gennem let jungle, rismarker og landsbyer. Terrænet er fladt og nemt fremkommeligt. Turen tager 2-3 timer, hvor landsbylivet vil udfolde sig omkring jer. Blandt andet ser I de mange tree houses, hvorfra bønderne våger om natten over deres afgrøder, der er mål for vilde elefanter og andre dyr. I besøger også bønderne i deres hjem og spiser et måltid sammen med dem.

4. DAGSigiriya – Kandy: Videre rejse mod den sidste buddhistiske bastion

I dag kører I til Kandy; Sri Lankas største by og den sidste buddhistiske bastion mod koloniernes magt. På vejen ser I også krydderiplantagen Matale. Kandy er hjemstavn for den singalesiske kulturtradition og stolthed. I skal se det berømte ”Buddha Tooth Relic Temple” og om aftenen et kulturelt danseshow. I tager rundt i byen i en tuk-tuk – det lille trehjuls transportmiddel, og I besøger lokale kunsthåndværkere, som vil lære jer om batik- og tekultur.

5. DAG Kandy – Nuwara Eliya: Spektakulær togtur

Spektakulær togtur til Nana Oya, det tætteste punkt til Nuwara Eliya, som englænderne kaldte ”Lille England”. Flere steder er der udsigt til det majestætiske bjerg Sri Padma (Adam’s peak), og efter Hatton passerer I igennem landets længste tunnel. På den anden side af tunnelen kører toget gennem området med landets – eller måske verdens – bedste te. Toget er som en tidsmaskine, der går tilbage i historien og fører jer til Nuwara Eliya; den højest beliggende by på Sri Lanka og derfor kendt for sit friske, kølige klima. Den har et vidunderligt blomsterflor med en myriade af sorter, gammel engelsk arkitektur og Victoria Park lige midt i centrum, som børnene kan lege i, mens de voksne går tur for at slappe af.

6. DAG Nuwara Eliya: På vej mod rigt dyreliv

I drager videre til Horton Plains National Park der ligger på det sydlige plateau i Sri Lankas central højland. Det store område har et rigt dyreliv med aber, elge, samba dådyr, kæmpe egern, vildsvin, harer og hulepindsvin. Og hvis I er ekstra heldige, kan I få et glimt af én af de 16 leoparder, som er registreret i nationalparken. ”World’s Ends” er navnet på det højst tilgængelige udsigtspunkt, men det meste af dagen er det indhyllet i skyer, så man skal have tålmodighed for at se det stejle fald (godt 1100 meter) ned i dalen og til den store tefarm langt nede. Dagens trek er på omkring 10 kilometer og går ad stier, der til tider er noget ujævne, når monsoonen har vasket sten og grus væk. Det er ikke overvældende stejle stier, men det kræver en sikker fod og en rimelig kondition, så man kan nyde de smukke udsigter og til tider nærmest forhistoriske landskaber. Vel hjemme på hotellet tilbringer I resten af dagen med afslapning.

7. DAG Nuwara Eliya – Yala: Mod elefanternes paradis

Fra regnskoven drager I videre ind i junglen til elefanternes paradis, Yala National Park, som ligger på Sri Lankas østlige kyst. Parken er berømt for sit ”wildlife” – den tæller i alt 44 arter af pattedyr alene – men især for sine mange leoparder og store elefanthorder. Parken er også Sri Lankas vigtigste fuglested. Den har en særlig smuk kystlinje med et koralrev. Desuden findes her mange vigtige kulturelle ruiner, som vidner om tidligere civilisationers storhed i området. I tager rundt i parken i safarijeeps og spotter så mange dyr, som det er muligt. Der er indlogering i Big Game Camp, i fuldt møblerede safaritelte. Her indtages middagen under stjernerne med de eksotiske dyrelyde i baggrunden.

8. DAG Yala – Mirissa Beach: Videre mod strandferie

Efter morgenmaden bliver I kørt mod stranden og jeres hotel beliggende på stranden i Marissa, hvor I nyder solen, stranden og havet.

9. - 12. DAG Mirissa Beach: Dagene til afslapning ved stranden

Hvis I ønsker det, kan I arrangere en tidlig sejltur for at tage på hvalsafari. Dette arrangeres lokalt. Sri Lanka befinder sig indenfor ”The International Whaling Commision’s Protected Zone” i det indiske Ocean. Det betyder, at der er rig mulighed for at se hvaler og delfiner.

13. DAG Mirissa – Weligama – Galle: Oplevelser med havskildpadder venter forude

Dagen i dag står i havdyrenes tegn. Efter morgenmaden tager I videre til Galle for at besøge havskildpadder i ”Marine Turtle and Conversation Project”. Af de hundredvis af arter af havskildpadder, der har svømmet i vores oceaner i millioner af år, er der i dag kun otte arter tilbage, og heraf findes de fem på Sri Lanka. Green turtle, Leatherback, Hawksbill, Loggerhead og Olive Ridley.
På vejen gør I stop i Weligama og ser et sælsomt syn; nemlig fiskere, der fanger fisk siddende på bambuspæle, midt ude i vandet. Overnatning på hotel i Galle.

14. DAG Galle: Bytur og afrejse

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet for en sightseeing rundt i byen. Byen Galle er én af Sri Lankas største byer og fuld af historiske mindesmærker, blandt andet det store fort, der er på verdensarvslisten, som det ældste fort i Asien, der er opført af en fremmed koloni (portugiserne). Omkring midnat bliver I hentet ved jeres hotel og kørt til lufthavnen i Colombo.

15. DAG Afrejse Colombo – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

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

PRIS

26.500 kr. for 15 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Colombo t/r inkl. lufthavnsskatter & afgifter pt
 • Al transport som nævnt i egen bil med chauffør
 • Ophold på gode turistklasse hoteller og i en luksus camp
 • Morgenmad alle steder - dog helpension i Yala
 • Lokal engelsktalende guide og entreer
 • Vandretur Thalakakotewewa og Horton Plains
 • Jeep safari
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh