Få et ayurvedisk eftersyn! – online one-to-one sessions med Dr. Unni

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ONE-TO-ONE ONLINE SESSIONER MED DR. UNNI

0
Ayurvedisk online samtaleforløb
Fra1.600 kr.
Ayurvedisk online samtaleforløb
Fra1.600 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

8098
Tilgængelighed – sommer 2020

Få et ayurvedisk eftersyn!

Der er dejlig roligt ved Kovalam, og vi har udnyttet at alle dér har god tide – inklusive Dr Unni 😊

Du får nu en helt unik mulighed for et længere og dybere ayurvedisk online samtaleforløb med Dr. Unni / Dr. Sulthana, fra Agastyaa Ayurveda Clinic i Sydindien. Normalt vil Dr. Unni være i Danmark i juni og berige os med ayurvedisk visdom, men da det ikke lader sig gøre, har vi grebet muligheden for at tilbyde dig, at få en second opinion på din sundhedstilstand med et ayurvedisk eftersyn online.

De vil se dig ud fra ayurvedas holistiske menneskesyn og give dig råd og vejledning inden for livsstil, rutiner og kost. Uanset om du har smerter i kroppen, problemer med fordøjelsen, dårligt knæ eller andet, kan et forløb give dig en bedre fornemmelse for din sundhed og dermed selvhealing og forebyggelse inden for rækkevidde.

Forløbet starter med en grundig samtale om dine udfordringer og hvilke forandringer, der skal til for at afhjælpe problemet ud fra et ayurvedisk perspektiv.
Efterfølgende har du 3 samtaler over de næste par måneder, så du har trygheden i at kunne stille opfølgende spørgsmål, og støtten til at holder fast i nye daglige rutiner.
Du kan også bruge forløbet som en opfølgning på et allerede veloverstået ophold på Agastyaa, som forberedelse til et ayurveda ophold i Sydindien senere på året eller slet og ret en unik mulighed for one-to-one sessions med nogle af de bedste ayurveda læger, uden at skulle flyve til Indien.

Sessionerne i ayurvedisk online samtaleforløb vil foregå over Zoom/Skype. Når du har booket og betalt vil du blive kontaktet af Agastyaa for at aftale første tid.

Første session: 1,5 time
Opfølgende sessions: 1 x 45 min + 2 x 30 min
I alt 3,25 timer til 1.600 kr.

Skynd dig at booke dit forløb, da der er begrænset antal sessioner. Skriv til mail@gracetours.com, med dit navn, telefonnummer og e-mail eller ring på 33 117 117 (alle hverdage ml. 10 – 17), eller brug modulet her på siden.

Psssst … Når du køber online-forløbet får du et værdibevis på 500 kr. til en ayurveda rejse til Dr. Unni, med afrejse i 2020/21.

Her kan du læse mere om Dr. Unni og ayurveda rejse til Kovalam

Book ayurvedisk online samtaleforløb

Skriv 'SAMTALE' i faktura feltet

Vi sender dig en bekræftelse på din booking på email, når vi har modtaget din betaling.

Betalingen gælder for samtaleforløb og kan således ikke refunderes eller byttes til fremtidige events eller andre produkter hos Grace Tours. 

Vi skal gøre opmærksom på at sessionerne IKKE står i stedet for besøg hos egen læge. Hvis du er syg, skal du altid henvende dig til din læge.

Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.

Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit individuelle niveau.
Fra20.600 kr.
0
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem kan gøre for dig.
Fra14.700 kr.
0
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke og frodige omgivelser, så du […]
Fra18.800 kr.
0
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange om året, og af de […]
Fra16.500 kr.
0
Se detaljer