Fra Delhi til Kolkata – tværs over Nordindien med tog, båd og bil

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

TVÆRS OVER NORDINDEN – fra Delhi til Kolkata

0
ALT DET BEDSTE TIL EN SKØN FAMILIEFERIE
Fra24.700 kr.
ALT DET BEDSTE TIL EN SKØN FAMILIEFERIE
Fra24.700 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

7157

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

15 dage
Året rundt – bedst efterår, vinter & forår
København
Delhi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Turen for jer der gerne vil det hele, og mærke Indiens puls helt ind under huden. I får pulserende storbyer og anderledes byvandringer, mægtig mogul-arkitektur i Jaipur og Agra, hvor Taj Mahal betager. I oplever det religiøse Indien når pilgrimmene vasker synderne væk i Ganges. Går på jagt efter det perfekte tiger billede i Sunderbans’ mangroveskov, og slutter af i en af vore favoritter – Kolkata!

LÆS MERE

I starter i englændernes ’nye’ hovedstad, New Delhi, bygget i 1911 da de flyttede hovedstaden fra Calcutta til den lidt hensygnede gamle mogulby Delhi. Herfra rejser I videre ud i mogulernes rige til Vindenes Palads i Jaipur, Rajasthans hovedstad, derefter til den store kærlighedserklæring, Taj Mahal, inden I tager nattoget gennem den mørke tropenat og vågner op i Varanasi. Her bliver der badet i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer.

Videre til verdens største mangroveskov, Sundarbans, hvor de heldige spotter ’The Royal Bengal Tiger’, der lurer i den tætte skov langs flodernes bred. Med båd sejler I gennem den grønne jungle, hvor jeres guider er tidligere krybskytter. De kender om nogen området, men har nu med guidetjansen mulighed for et mere bæredygtigt forhold til skoven.

I slutter i Østindiens kulturelle centrum Kolkata, hvor europæere, bhutanesere, tibetanere og indere i århundreder har levet i fredelig sameksistens, og som hver især har sat deres præg på Bengalen. Her vandrer I til fods med vores nysgerrige urban-guides – eller ’explores’ som de kalder sig selv – og som altid har en god historie og smutvej klar.

ESSENSEN AF REJSEN

TEMPLER, PALADSER & TAJ MAHAL.
TOG, TAXA & BÅD.
PILGRIMME, GANGES & MORGENGRY OVER FLODEN.
TIGER SAFARI I MANGROVE SKOVEN.
KUNST, KULTUR & METROPOLER.
DET BEDSTE STREETFOOD & VANDRETURE.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Delhi: Besøg i Indiens hovedstad

Ankomst til Delhi tidlig morgen. Ved ankomsten venter jeres chauffør og I bliver kørt til jeres hotel. Efter lidt hvile og afslapning bliver I ved middagstid hentet på hotellet og taget med på bytur i New Delhi, millionbyen der flere gange været Indiens hovedstad. Byen består nu af Old Delhi, grundlagt under mogulerne, og af briternes New Delhi. New Delhi præges af brede grønne boulevarder med lav bebyggelse. I kører forbi Præsidentpaladset, India Gate og det moderne Birla hindutempel, besøger shik-templet Gurudwara Bangla Shaib og slutter ved Connaught Circus, et indkøbsområde og shopping-paradis.

I overnatter i Delhi.

DAG 3Delhi: Morgenvandretur og bytur i Old Delhi

I starter dagen med et par timers morgenvandring i selskab med græsrodsorganisationen Salaam Baalak Trust, der arbejder for forbedring af forholdene for nogle af Delhis mange gadebørn. Guiderne er selv tidligere gadebørn, og I kommer bl.a. til New Delhis togstation og til basarområdet. Det er en informativ, og til tider gribende, men absolut opløftende og inspirerende, personlig historie de fortæller, og I får et unikt indblik i et indisk liv man ellers sjældent hører om. Herefter fortsætter I til Old Dehli, hvor I smager jer gennem det indiske gadekøkken på en lækker og smagsrig ’food walk’. Old Delhi præges, udover bazaren, af Det Røde Fort, marmorpaladserne, Perlemoskeen, Jama Masjid (den store fredagsmoske), den muslimske herskergrav, Qutub Minar (erobrernes sejrstårn), og moskeen Quwut-ul-Islam med den 1.600 år gamle rustfri jernsøjle.

I overnatter i Delhi, morgenmad inkluderet.

DAG 4Delhi – Jaipur: Til Rajasthans hovdestad, den lyserøde by, Jaipur

I dag kører I til Jaipur, Rajasthans hovedstad, der også kendt som ”Den Lyserøde By”. Byen er grundlagt i 1727 af Sawai Jaisingh II. Stemningen er ægte ”Tusind og Én Nat” med de storslåede paladser og livlige basarer. Byen har i århundreder haft ry for deres fine kunsthåndværk i sølv og ædelsten. Ved ankomsten til Jaipur, bliver I indkvarteret på et dejligt hotel indrettet i en haveli, en tidligere bolig for en fyrstefamilie. I har eftermiddagen fri, og vi foreslår jer en tur i basaren, hvor nærmest alt er til salg.

I overnatter i Jaipur, morgenmad inkluderet.

DAG 5Jaipur – Amber – Jaipur: Besøg til det gamle Amber fort

Sammen med jeres lokale Jaipur-guide besøger I Rajasthans gamle hovedstad Amber fra det 15. århundrede, som ligger i en skålformet dal i bjergene. En stille sø i dalens bund spejler de før så uindtagelige forsvarsværker, der tårner højt på klippekanten. I mange år var der tradition for at ride på elefantryg op til fortet, men de seneste år er det lykkedes for dyrerettighedsorganisationer og stadsdyrlægen i Jaipur at få frem, hvor usselt elefanterne blev behandlet. De har længe forsøgt at stoppe dette på baggrund af de dårlige forhold for elefanterne, derfor skipper vi rideturen og kører i stedet op til fortet med audienshallerne, lystslottet, Lyksalighedens Plads, haremsgemakkerne, månepavillonen og templet for den blodtørstige Kali, hvor mennesker blev ofret. Om eftermiddagen bliver I taget med på bytur i den lyserøde by med besøg til paladset, observatoriet og Hawa Mahal, Vindenes Palads, der også er et af verdens eventyrlige bygningsværker. Maharajaen bor stadig i en del af det fyrstelige kompleks, der også huser museer for tekstiler, våben og malerier i miniaturestil. Observatoriet er i slægt med oldtidens astronomiske anlæg. En park af gigantiske instrumenter i tegl og sten rummer et 30 meter højt solur og en skov af sekstanter og astrolaber for dyrekredsens tegn. Afslut eventuelt dagen med basarvandring, hvis I lyster det.

I overnatter i Jaipur, morgenmad inkluderet.

DAG 6Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra: I forlader Rajasthan og rejser mod Mogulernes hovedstad Agra og Taj Mahal

I kører fra Jaipur om morgenen mod Agra, og gør undervejs holdt i Fatehpur Sikri, den røde sandstensby, som blev rejst i det 16. århundrede som områdets nye hovedstad. I dag er stedet en særdeles velbevaret, men forladt spøgelsesby, der antageligt blev lagt øde af manglende vandforsyning. Ifølge traditionen kan barnløse prøve lykken med frugtbarhedsritualer ved besøget til sufihelgenen Salim Chishtis grav. I kører videre til Agra og bliver indkvarteret på et lille farverigt homestay med Taj Mahal i ’baghaven’.

I overnatter i Agra, morgenmad inkluderet.

DAG 7Agra – Varanasi: Udsigt over Yamuna-floden og Taj Mahal, med nattog til Varanasi

Ikoniske Taj Mahal skal opleves ved solopgang, så før end en vis herre får sko på, går I med jeres guide op til Taj. Et arkitektonisk mesterværk den indiske forfatter Rabindranath Tagore (som i 1913 fik Nobelprisen i litteratur) omtalte som ”en tåre på tidens kind”. Taj Mahal er rosa om morgenen, mælkehvid om aftenen og gylden i måneskin og imponerer selv den mest blaserte… Efter besøget og en god morgenmad hjemme i jeres dejlige homestay, besøger I det store Agra fort. Fortet, som er bygget i røde sandsten, har et utal af paladser, moskeer og pavilloner, og fra balkonerne har I en fantastisk udsigt ud over Yamuna-floden og Taj Mahal. Legenderne om Agra og dens mest berømmede bygherre er mange, vidtløftige og drabelige. Efter en bitter borgerkrig, og utallige intriger, satte Shah Jahans søn ham i husarrest her, med udsigt til sin elskede Mumtazs mausoleum.

Tidligt om aftenen bliver I kørt til Agra station, hvor I stiger ombord på nattoget, som bringer jer til Varanasi. Afrejse sen aften.

I overnatter ombord i tog, morgenmad inkluderet.

DAG 8Varanasi – Sarnath – Varanasi: Ankomst til Hinduernes hellige by og udflugt til et pilgrimsmål for Asiens buddhister

Efter en nat ombord på toget, ankommer I tidlig morgen til Mughal Sari Junction. Her bliver der taget godt imod jer, og I bliver kørt til jeres hotel ved Ganges-floden. Efter en formiddags-chai med udsigt over Ganges, står eftermiddagen på besøg til Sarnath, der ligger kun 10 km fra Varanasi. Da Buddha havde modtaget sin store oplysning under træet i Bodh Gaya, kom han i tvivl. Skulle han forholde sig tavs eller udbrede sin erkendelse? Buddha vendte tilbage til Sarnath og holdt her sin første prædiken i dyreparken, hvor han ”satte lærens hjul i gang”. Sammen med den 34 meter høje stupa, er stedet i dag pilgrimsmål for Asiens buddhister, der rituelt vandrer rundt om kolossen, under fremsigelse af bønner på talrige sprog. Med sin intense stemning efterlader Sarnath et varigt indtryk.

I overnatter i Varanasi.

DAG 9Varanasi: Sejlads på Ganges og tempelliv

I det fløjlsbløde mørke før daggry forlader I hotellet for at sejle ud på floden og opleve solens stråler løfte sløret for et enestående panorama af liv, hvor pilgrimme bader ved de gyldne templer, og ligbålene tændes. For mange Asien-farere står erindringen om en sådan morgen på Ganges som deres livs største oplevelse – og den ligger allerede og venter på jer!

Om eftermiddagen skal I på bytur i Varanasi. Dette er hinduernes helligste by og foretrukne pilgrimsmål ved floden Ganges. Det religiøse liv udspiller sig ved de mange ghats, der strækker sig i hele byens længde og fører direkte ned til Ganges. Her samler mennesker sig for at tilbede den opgående sol, og her ved floden brænder hinduerne deres døde, mens yogier mediterer lige i nærheden. I går en tur gennem den gamle bydels snævre og krogede gader og må vige for de hellige køer. I skal også aflægge besøg hos et af de silkevæverier, som byen i årtusinder har været kendt for, samt se universitetet Benares Hindu, der er opført i en fem kilometer bred park. Ikke langt derfra ligger både Abetemplet, med de hundredvis af aber, og templet Tulsi Manas.

I overnatter i Varanasi, morgenmad inkluderet.

DAG 10Varanasi – Kolkata – Sundarbans: Til verdens største mangrove skov

Efter morgenmaden bliver I kørt til Varanasi lufthavn og tager flyet til Kolkata. I ankommer midt på dagen, og igen venter jeres chauffør for at køre jer mod syd, forbi frodige rismarker og landsbyer, til Sonakhali kaj, hvor I møder jeres lokale guide og sejler til Bali Island i Sundarbans. Undervejs fortæller guiden om programmet for de næste dage og introducerer jer til området omkring Bali Island og det store arbejde, der bliver gjort for at bevare parken. Sundarbans er stort og vildt, og I er midt i verdens største mangroveskov. Et landskab domineret af vandveje skabt af tidevandet og hjem for nogle af verdens mest sjældne fugle og dyr, heriblandt de berømte ”svømmende tigre”. Under den ca. to timer lange sejltur kommer I ned ad floderne Hogol, Gomor, Durgaduane og Gumdi. Undervejs kan I stoppe ved Gosaba, som er en af de tidligste bosættelser i Sundarbans. Her kan I besøge Sir Daniel Hamiltons hus, hvis historie også er kendt fra Amitav Goshs bestseller ”The Hungry Tide”. Han var en skotsk bankmand, der startede den co-operative bevægelse her. Ved ankomst til Bali Island bliver I indkvarteret i en jungle-camp med 6 enkle værelser, der alle er opført i samme stil som landsbyhusene, med moderne badeværelser og elektricitet. Om aftenen kan I gå en lille tur op til udkigsbænkene, der er opstillet langs diget, hvor I kan sidde og nyde stilheden og se tidevandet vende.

I overnatter på Bali Island i Sundarbans, helpension inkluderet.

DAG 11Sundarbans: På udkig efter den sky Royal Bengal Tiger

I dag skal I på et heldags “game cruise” til Sudhanyakhali udkigstårn. Bali Island er den sidste beboede ø før parkområdet, og det er ikke muligt at gå i land andre steder end dér, hvor der er opført udkigstårne. Her kan I være heldige at opleve den sky Royal Bengal tiger og måske spotte floddelfiner, krokodiller, oddere, aber og et utal af fugle. Sidst på dagen vender I tilbage til Bali Island, og kan med god appetit sætte jer til bords og nyde lækre lokale specialiteter, inden der venter jer en helt særlig forestilling – et skuespil til ære for skovens gudinde Boni Bibi. Landsbyen på Bali Island er berømt i hele regionen for sin meget fine version af skuespillet om Boni Bibi, og selv om forestillingen opføres ofte, sniger der sig næsten altid en stor tilskuerskare fra landsbyen forbi for at nyde aftenens underholdning.

I overnatter på Bali Island i Sundarbans, helpension inkluderet.

DAG 12Sundarbans – Kolkata: I forlader Sundarbans og ankommer til Indiens kulturelle hovedstad

Efter morgenmaden er der tid til en landsbyvandring, inden I siger farvel til jeres værter i landsbyen og sejler tilbage til ’fastlandet’, hvorfra I kører til Kolkata og bliver indkvarteret på jeres hotel, midt i centrum af den gamle indiske bydel ’black town’, i en smuk nyrestaureret traditionel Calcutta bungalow.

Resten af dagen har I fri og kan udforske denne tidligere britiske handelsstation i øst. Byen blev grundlagt af Job Carnock i 1690 og har siden udviklet sig til metropolen Calcutta, nu kaldet Kolkata og hovedstad for delstaten Vestbengalen. Under det britiske styre blomstrede økonomien. Senere blev frihedskampen ledt herfra. Byens puls er kaotisk og til tider beskidt og forfalden, men også varm, vibrerende, dynamisk og venlig – herfra strømmer nye tendenser i kunst, filosofi, underholdning og videnskab ud til alle afkroge af Subkontinentet. Millionbyen Kolkata har tidligere været kendt for voldsomme kontraster mellem rige og fattige, samt moderne livsførelse og årtusinders gammel kultur, som de hinduistiske bengalesere fastholder side om side med muslimer og flygtninge fra Bangladesh. En forunderlig by med rige kulturelle traditioner, og i folkemunde ofte nævnt som Indiens kulturelle hovedstad.

I overnatter i Kolkata, morgenmad inkluderet.

DAG 13Kolkata: Spændende vandretur gennem muslimske, parsi, anglo-indiske og bihari kvarterer

En af vores ”explorers” tager jer i dag med på morgenvandretur i Kolkata. Turen bringer jer fra Bow Barracks til Burra Bazar, gennem muslimske, parsi, anglo-indiske og bihari kvarterer. Med andre ord, en tur gennem de mange forskellige kulturer, der præger livet i Kolkata. ”Explorerne” elsker Kolkata og mener, at byen skal opleves til fods, og en tur med dem er i den grad både personlig, faktuel og underholdende.

Sidst på eftermiddagen bliver I hentet og taget med på sunset cruise på Hoogly-floden, hvor der langs bredden ligger templer og landsbyer. I kan vælge at hoppe i land ved Belur Math templet, grundlagt af Swami Vivekananda. Templet er hjertet i Ramakrishna bevægelsen, og arkitektonisk blender de religiøse symboler fra hinduisme, islam, buddhisme og kristendommen sammen. Her er ingen ceremonier eller offeringer, men i stedet beder de i stilhed, og kontrasten til livlige Kolkata er slående.

I overnatter i Kolkata, morgenmad inkluderet.

DAG 14Kolkata: Blandt pilgrimme, hellige mænd og køer

Dagen byder på endnu en spændende vandretur i Kolkata, denne gang i den tidligere ‘white town’ eller den tidligere europæiske bydel. I vandrer af brede boulevarder gennem en generøs og pompøs koloni-arkitektur, der vidner om dengang dette var Indiens rigeste by, både økonomisk og kulturelt, hvortil ikke blot europæiske nationer som Holland, England, Frankrig, Portugal, Spanien og Danmark anlagde handelsstationer. Det var også de buddhistiske kongedømmer, Bhutan, Sikkim samt Østtibets adgang til havet og handelen. Det var på alle planer en driftig by præget af en sekulariseret multikulturel ånd. The Maiden, Victoria Memorial, Chowringhee (med Indian Museum) og Park Street (med den gamle britiske kirkegård) er steder, I vil opleve på byvandringen. Men igen – Kolkata selv er hovedseværdigheden.

Eftermiddagen er jeres egen og udover at fornemme og udforske byens egen sjæl, så slå gerne vejen forbi tempelområdet i Kalighat med gudindens helligdom, hvor der stadig bliver ofret geder foran gudebilledet. Hele miljøet omkring Kalighat er kaotisk og eksotisk, særpræget med et mylder af pilgrimme, hellige mænd og køer, prostituerede og tiggere. Eller tag en tur langs Park Street med al dens underholdning og nyd en kop kaffe og rumball på Flury’s Bakery, den skønneste art deco cafe som første gang slog sine døre op i 1927.

I overnatter i Kolkata, morgenmad inkluderet.

DAG 15Hjemrejse fra Kolkata – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

eyJtYXBfb3B0aW9ucyI6eyJjZW50ZXJfbGF0IjoiMjguNjEzOTM5MSIsImNlbnRlcl9sbmciOiI3Ny4yMDkwMjEyMDAwMDAwNSIsInpvb20iOjQsIm1hcF90eXBlX2lkIjoiVEVSUkFJTiIsImZpdF9ib3VuZHMiOmZhbHNlLCJkcmFnZ2FibGUiOnRydWUsInNjcm9sbF93aGVlbCI6dHJ1ZSwiZGlzcGxheV80NV9pbWFnZXJ5IjoiIiwibWFya2VyX2RlZmF1bHRfaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImluZm93aW5kb3dfc2V0dGluZyI6IiIsImluZm93aW5kb3dfYm91bmNlX2FuaW1hdGlvbiI6IiIsImluZm93aW5kb3dfZHJvcF9hbmltYXRpb24iOmZhbHNlLCJjbG9zZV9pbmZvd2luZG93X29uX21hcF9jbGljayI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfc2tpbiI6IiIsImRlZmF1bHRfaW5mb3dpbmRvd19vcGVuIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19vcGVuX2V2ZW50IjoiY2xpY2siLCJmdWxsX3NjcmVlbl9jb250cm9sIjp0cnVlLCJzZWFyY2hfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwiem9vbV9jb250cm9sIjp0cnVlLCJtYXBfdHlwZV9jb250cm9sIjp0cnVlLCJzdHJlZXRfdmlld19jb250cm9sIjp0cnVlLCJmdWxsX3NjcmVlbl9jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX1JJR0hUIiwic2VhcmNoX2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfTEVGVCIsInpvb21fY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9MRUZUIiwibWFwX3R5cGVfY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9SSUdIVCIsIm1hcF90eXBlX2NvbnRyb2xfc3R5bGUiOiJIT1JJWk9OVEFMX0JBUiIsInN0cmVldF92aWV3X2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfTEVGVCIsIm1hcF9jb250cm9sIjp0cnVlLCJtYXBfY29udHJvbF9zZXR0aW5ncyI6ZmFsc2UsIm1hcF96b29tX2FmdGVyX3NlYXJjaCI6Niwid2lkdGgiOiIiLCJoZWlnaHQiOiI0MDAifSwicGxhY2VzIjpbeyJpZCI6IjYiLCJ0aXRsZSI6IkRlbGhpIiwiYWRkcmVzcyI6Ik5ldyBEZWxoaSwgRGVsaGksIEluZGlhIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IkRlbGhpIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjI4LjYxMzkzOTEiLCJsbmciOiI3Ny4yMDkwMjEyMDAwMDAwNSIsImNpdHkiOiJOZXcgRGVsaGkiLCJzdGF0ZSI6IkRlbGhpIiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiMjMiLCJ0aXRsZSI6IlN1bmRhcmJhbnMiLCJhZGRyZXNzIjoiU3VuZGFyYmFucyIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiJTdW5kYXJiYW5zIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjIxLjk0OTcyNzQiLCJsbmciOiI4OS4xODMzMzAzOTk5OTk5MyIsImNpdHkiOiIiLCJzdGF0ZSI6IiIsImNvdW50cnkiOiIiLCJvbmNsaWNrX2FjdGlvbiI6Im1hcmtlciIsInJlZGlyZWN0X2N1c3RvbV9saW5rIjoiIiwibWFya2VyX2ltYWdlIjoiIiwib3Blbl9uZXdfdGFiIjoieWVzIiwicG9zdGFsX2NvZGUiOiIiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOltdLCJjdXN0b21fZmlsdGVycyI6IiJ9LHsiaWQiOiI1OCIsInRpdGxlIjoiSmFpcHVyIiwiYWRkcmVzcyI6IkphaXB1ciwgUmFqYXN0aGFuLCBJbmRpYSIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiJKYWlwdXIiLCJsb2NhdGlvbiI6eyJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL2dyYWNldG91cnMuY29tXC93cC1jb250ZW50XC91cGxvYWRzXC8yMDE4XC8wM1wvZ2FuZXNoYS0xNjEwMDJfNjQwLTUucG5nIiwibGF0IjoiMjYuOTEyNDMzNiIsImxuZyI6Ijc1Ljc4NzI3MDkwMDAwMDA3IiwiY2l0eSI6IkphaXB1ciIsInN0YXRlIjoiUmFqYXN0aGFuIiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiNjAiLCJ0aXRsZSI6IkFncmEiLCJhZGRyZXNzIjoiQWdyYSwgVXR0YXIgUHJhZGVzaCwgSW5kaWEiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiQWdyYSIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJsYXQiOiIyNy4xNzY2NzAxIiwibG5nIjoiNzguMDA4MDc0NTAwMDAwMDIiLCJjaXR5IjoiQWdyYSIsInN0YXRlIjoiVXR0YXIgUHJhZGVzaCIsImNvdW50cnkiOiJJbmRpYSIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IiIsImRyYWdnYWJsZSI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfZGVmYXVsdF9vcGVuIjpmYWxzZSwiYW5pbWF0aW9uIjoiQk9VTkNFIiwiaW5mb3dpbmRvd19kaXNhYmxlIjp0cnVlLCJ6b29tIjo1LCJleHRyYV9maWVsZHMiOiIifSwiY2F0ZWdvcmllcyI6W10sImN1c3RvbV9maWx0ZXJzIjoiIn0seyJpZCI6IjYxIiwidGl0bGUiOiJWYXJhbmFzaSIsImFkZHJlc3MiOiJWYXJhbmFzaSwgVXR0YXIgUHJhZGVzaCwgSW5kaWEiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiVmFyYW5hc2kiLCJsb2NhdGlvbiI6eyJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL2dyYWNldG91cnMuY29tXC93cC1jb250ZW50XC91cGxvYWRzXC8yMDE4XC8wM1wvZ2FuZXNoYS0xNjEwMDJfNjQwLTUucG5nIiwibGF0IjoiMjUuMzE3NjQ1MiIsImxuZyI6IjgyLjk3MzkxNDQwMDAwMDAxIiwiY2l0eSI6IlZhcmFuYXNpIiwic3RhdGUiOiJVdHRhciBQcmFkZXNoIiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiOTAiLCJ0aXRsZSI6IktvbGthdGEiLCJhZGRyZXNzIjoiS29sa2F0YSwgV2VzdCBCZW5nYWwsIEluZGlhIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IktvbGthdGEiLCJsb2NhdGlvbiI6eyJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL2dyYWNldG91cnMuY29tXC93cC1jb250ZW50XC91cGxvYWRzXC8yMDE4XC8wM1wvZ2FuZXNoYS0xNjEwMDJfNjQwLTUucG5nIiwibGF0IjoiMjIuNTcyNjQ2IiwibG5nIjoiODguMzYzODk0OTk5OTk5OTYiLCJjaXR5IjoiS29sa2F0YSIsInN0YXRlIjoiV2VzdCBCZW5nYWwiLCJjb3VudHJ5IjoiSW5kaWEiLCJvbmNsaWNrX2FjdGlvbiI6Im1hcmtlciIsInJlZGlyZWN0X2N1c3RvbV9saW5rIjoiIiwibWFya2VyX2ltYWdlIjoiIiwib3Blbl9uZXdfdGFiIjoieWVzIiwicG9zdGFsX2NvZGUiOiIiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOltdLCJjdXN0b21fZmlsdGVycyI6IiJ9XSwic3R5bGVzIjoiIiwibGlzdGluZyI6IiIsIm1hcmtlcl9jbHVzdGVyIjoiIiwibWFwX3Byb3BlcnR5Ijp7Im1hcF9pZCI6IjUzIiwiZGVidWdfbW9kZSI6ZmFsc2V9fQ==

PRIS

24.700 kr. for 15 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Delhi // Kolkata – København på økonomiklasse inkl. lufthavnsskatter & afgifter pt
 • Fly Varanasi – Kolkata på økonomiklasse inkl. lufthavnsskatter & afgifter pt
 • Togbillet Agra – Varanasi
 • Ophold på gode turistklasse hoteller
 • Daglig morgenmad alle steder
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Sightseeings inklusiv entréer og lokal engelsktalende lokalguide
 • Helpension i Sundarbans
 • Heldags safari-cruise i Sundarbans
 • Bono Bibi Teater
 • Sunset cruise i Kolkata
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh