Fra Delhi til Kolkata – tværs over Nordindien med tog, båd og bil

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

0
En alsidig og fascinerende rejse – fyldt med historie, kultur og natur
Fra19.700 kr.
En alsidig og fascinerende rejse – fyldt med historie, kultur og natur
Fra19.700 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3558
Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt – bedst efterår, vinter og forår
København
Delhi, Indien
Rejseform – Individuel rundrejse
Rejsetype – Historie-, natur- & kultur
Turen for jer der gerne vil det hele, og mærke Indiens puls helt ind under huden. I får pulserende storbyer og anderledes byvanderinger, mægtig  mogul arkitektur i Jaipur og Agra hvor Taj Mahal betager. Oplever det religiøse Indien når pilgrimmene vasker synderne væk i Ganges. Går på jagt efter det perfekte tiger-billede i Sunderbans mangroveskoven, og slutter af i en af vore farvoritter – Kolkata!

I starter i englændernes ’nye’ hovedstad, New Delhi, bygget i 1911 da de flyttede hovedstaden fra Calcutta, til den lidt hensygnede gamle mogulby Delhi. Herfra rejser I videre ud i mogulernes rige til vindenes Palads i Jaipur, Rajasthans hovedstad, derefter til den store kærlighedserklæring, Taj Mahal, inden I tager nattoget gennem den mørke tropenat og vågner op i Varanasi. Her bades i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer. Videre til verdens største mangroveskov, Sundarbans, hvor de heldige spotter ’the Royal Bengal Tiger’, der lurer i den tætte skov langs flodernes bred. Med båd sejler I gennem den grønne jungle, hvor jeres guider er tidligere krybskytter. De kender om nogen området, men har nu med guidetjansen mulighed for et mere bæredygtigt forhold til skoven. I slutter i Østindiens kulturelle centrum Kolkata, hvor europæere, buthanesere, tibetanere og indere i århundreder har levet i fredelig sameksistens, og som hver især har sat deres præg på Bengalen. Her vandrer I til fods med vores nysgerrige urban-guides – eller ’explores’ som de kalder sig selv – og som altid har en god historie og smutvej klar.

FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGDelhi: Besøg i Indiens hovedstad

Ankomst til Delhi tidlig morgen. Ved ankomsten venter jeres chauffør og I bliver kørt til jeres hotel. Efter lidt hvile og afslapning bliver I ved middagstid hentet på hotellet og taget med på bytur i New Delhi. Delhi tæller over 18 millioner indbyggere og har flere gange været Indiens hovedstad. Byen består af Old Delhi, som blev grundlagt under mogulerne, og af briternes New Delhi fra 1911. New Delhi præges af brede grønne boulevarder med lav bebyggelse. I kører forbi Præsidentpaladset, India Gate og det moderne Birla hindutempel, besøger shik templet Gurudwara Bangla Shaib og slutter ved Connaught Circus, et indkøbsområde og shoppingparadis i særklasse.

3. DAGDelhi: Morgenvandretur og bytur i New Delhi

I starter dagen med et par timers morgenvandretur i selskab med græsrodsorganisationen Salaam Baalak Trust, der arbejder for forbedring af forholdene for nogle af Delhis mange gadebørn. Guiderne er selv tidligere gadebørn, og I kommer bl.a. til New Delhis togstation og til basarområdet. Det er en informativ og til tider gribende, men absolut opløftende og inspirerende personlig historie, de fortæller, og I får et unikt indblik i en slags indisk liv, som man ellers sjældent hører om. Herefter fortsætter I til Old Dehli hvor I smager jer gennem det indiske gadekøkken på en lækker og smagsrig ’food walk’. Old Delhi præges, udover bazaren, af Det Røde Fort, marmorpaladserne, Perlemoskeen og Jama Masjid – den store fredagsmoske og den muslimske herskergrav, erobrernes sejrstårn, Qutub Minar og deres moske Quwut-ul-Islam, med den 1600 år gamle rustfri jernsøjle.

4. DAGDelhi – Jaipur: Videre rejse til Rajasthans hovedstad Jaipur

I dag kører I til Jaipur, der er Rajasthans hovedstad, også kendt som ”Den Lyserøde By”. Byen er grundlagt i 1727 af Sawai Jaisingh II. Stemningen er ægte ”Tusind og Én Nat” med de storslåede paladser og livlige basarer, ligesom byen, i århundreder, har haft ry for sine fine arbejder i sølv og ædelsten. Ved ankomsten til Jaipur, bliver I indkvarteret på et dejligt hotel indrettet i en haveli, en tidligere bolig for en fyrstefamilie. I har eftermiddagen fri, og vi foreslår jer en tur i basaren eller nyde en afslappende kop te i hotellets have.

5. DAGJaipur – Amber – Jaipur: På besøg til Rajasthans gamle hovedstad

Om formiddagen besøger I Rajasthans gamle hovedstad Amber, fra det 15. århundrede. Byen ligger i en skålformet dal i bjergene, hvor en stille sø i dalens bund spejler de, før så, uindtagelige forsvarsværker, der tårner højt på klippekanten. I tager videre til fortet med audienshallerne, lystslottet, Lyksalighedens Plads, haremsgemakkerne, månepavillonen og templet for den blodtørstige Kali, hvor mennesker blev ofret.
Om eftermiddagen skal I rundt i den lyserøde by med besøg på paladset, observatoriet og Hawa Mahal, Vindenes Palads, der er et af verdens mest eventyrlige bygningsværker. Maharajaen bor stadig i en del af det fyrstelige kompleks, der også huser muséer for tekstiler, våben og malerier i miniaturestil. Observatoriet er i slægt med oldtidens astronomiske anlæg og rummer en park med gigantiske instrumenter i tegl og sten, et 30 meter højt solur og en skov af sekstanter og astrolaber for dyrekredsens tegn.

6. DAGJaipur – Fatehpur Sikri – Agra: I forlader Rajasthan og rejser mod Mogulernes hovedstad Agra og Taj Mahal

I kører fra Jaipur om morgenen mod Agra og gør undervejs holdt ved den røde sandstensby Fatehpur Sikri, der blev opført af mogulfyrsten Akbar, der derefter flyttede sin hovedstad fra Agra og hertil i perioden 1571 til 1585. Den forladte by er endnu en af Nordindiens arkitektoniske perler og giver et godt indblik i mogulernes livsstil i deres storhedstid. Det imponerende og velbevarede kompleks indeholder bl.a. sufihelgenen Salim Chishtis grav, hvor barnløse udfører frugtbarhedsritualer. Byen blev forladt efter kun 14 år, antageligt pga. manglende vandforsyning. I kører videre til Agra og bliver indkvarteret på et lille farverigt homestay med Taj Mahal i ’baghaven’.

7. DAGAgra – Varanasi: Udsigt over Yamunafloden og Taj Mahal, samt togrejse til Varanasi

I skal opleve Taj Mahal ved solopgang. Et akitektonisk mesterværk. Den indiske forfatter Rabindranath Tagore, som i 1913 fik Nobelprisen i litteratur, omtalte Taj Mahal som ”en tåre på tidens kind”. Taj Mahal er rosa om morgenen, mælkehvid om aftenen og gylden i måneskin. Efter besøget kommer I tilbage til hotellet, hvor I spiser en god morgenmad og tjekker ud. Herefter besøger I det store Agra Fort. Fortet er bygget i røde sandsten med et utal af paladser, moskeer og pavilloner. Fra balkonerne har I en fantastisk udsigt udover Yamunafloden og Taj Mahal. Tidligt om aftenen bliver I kørt til Agra station, hvor I stiger ombord på toget, der bringer jer til Varanasi. Der er afrejse med nattog sen aften, og I overnatter ombord.

8. DAGVaranasi – Sarnath – Varanasi: Ankomst til Hinduernes hellige by og udflugt til et pilgrimsmål for Asiens buddhister

Efter en god nats søvn ombord på toget, ankommer I tidlig morgen til Mughal Sari Junction. Her bliver der taget godt imod jer, og I bliver kørt til jeres hotel ved Gangesfloden. Efter en formiddags-chai, med udsigt over Ganges, står eftermiddagen på besøg til Sarnath, der ligger kun 10 km fra Varanasi. Da Buddha havde modtaget sin store oplysning under træet i Bodh Gaya, kom han i tvivl. Skulle han forholde sig tavs eller udbrede sin erkendelse? Han vendte tilbage til Sarnath og holdt her sin første prædiken. I dyreparken satte Buddha lærens hjul i gang, og sammen med den 34 meter høje stupa, er stedet i dag pilgrimsmål for Asiens buddhister, der rituelt vandrer rundt om kolossen, under fremsigelse af bønner på talrige sprog. Med sin intense stemning efterlader Sarnath et varigt indtryk.

9. DAGVaranasi: Sejlads på Ganges og tempelliv

I det fløjlsbløde mørke før daggry forlader I hotellet for at sejle ud på floden og opleve solens stråler løfte sløret for et enestående panorama af liv, mens pilgrimme bader ved de gyldne templer, og ligbålene tændes. For mange Asienfarere står erindringen om en sådan morgen på Ganges som deres livs største oplevelse – og den ligger allerede og venter på jer!
Om eftermiddagen skal I på bytur i Varanasi. Dette er hinduernes helligste by og foretrukne pilgrimsmål ved floden Ganges, og det religiøse liv udspiller sig ved de mange ghats, der strækker sig i hele byens længde og fører direkte ned til Ganges. Her samles mennesker for at tilbede den opgående sol, og her ved floden brænder hinduerne deres døde, mens yogier mediterer lige i nærheden. I går en tur gennem den gamle bydels snævre og krogede gader og må vige for de hellige køer. I skal også aflægge besøg hos et af de silkevæverier, som byen i årtusinder har været kendt for, samt se universitetet Benares Hindu, der er opført i en fem kilometer bred park. Ikke langt derfra ligger både Abetemplet med de hundredevis af aber og templet Tulsi Manas.

10. DAGVaranasi – Kolkata – Sundarbans: Til verden største mangrove skov

Efter morgenmaden bliver I kørt til Varanasi lufthavn og tager flyet til Kolkata. Ankomst midt på dagen, og igen venter jeres chauffør, for at køre jer mod syd, forbi frodige rismarker og landsbyer, til Sonakhali jetty. Her støder jeres lokale guide til, og mens I sejler, fortæller han om programmet for de næste dage og introducerer jer til området omkring Bali Island og det store arbejde, der gøres for at bevare parken. Sundarbans er stort og vildt, og I er midt i verdens største mangroveskov. Et landskab domineret af vandveje skabt af tidevandet og hjem for nogle af verdens mest sjældne fugle og dyr, heriblandt de berømte ”svømmende tigre”. Under den ca. to timer lange sejltur kommer I ned ad floderne Hogol, Gomor, Durgaduane og Gumdi. Undervejs kan I stoppe ved Gosaba, som er en af de tidligste bosættelser i Sundarbans. Her kan I besøge Sir Daniel Hamiltons hus, hvis historie også er kendt fra Amitav Gosh’s bestseller ”The Hungry Tide”. Han var en skotsk bankmand, der startede den co-operative bevægelse her. Ved ankomst til Bali Island bliver I indkvarteret i en jungle camp med 6 enkle værelser, der alle er opført i samme stil som landsbyhusene, med moderne badeværelser og elektricitet. Om aftenen kan I gå en lille tur op til udkigsbænkene opstillet langs diget, hvor I kan sidde og nyde stilheden og se tidevandet vende.

11. DAGSundarbans: På udkig efter den sky Royal Bengal Tiger

I dag skal I på et heldags “game cruise” til Sudhanyakhali udkigstårn. Bali Island er den sidste ubeboede ø før parkområdet, og det er ikke muligt at gå i land andre steder, end dér hvor der er opført udkigstårne. Her kan I være heldige at opleve den sky “Royal Bengal” tiger og måske spotte floddelfiner, krokodiller, oddere, aber og et utal af fugle. Sidst på dagen vender I tilbage, og kan med god appetit sætte jer til bords og nyde lækre lokale specialiteter, inden der venter jer en helt særlig forestilling – et skuespil til ære for skovens gudinde Boni Bibi. Landsbyen på Bali Island er berømt i hele regionen for sin meget fine version af skuespillet om Boni Bibi, og selv om forestillingen opføres ofte, sniger der sig næsten altid en stor tilskuerskare fra landsbyen forbi, for at nyde aftenens underholdning.

12. DAGSundarbans – Kolkata: I forlader Sundarbans og ankommer til Indiens kulturelle hovedstad

Efter morgenmaden er der tid til en landsbyvandring, inden I siger farvel til jeres værter i landsbyen og sejler tilbage til ’fastlandet’, hvorfra I kører til Kolkata og indkvarteres på jeres hotel, midt i centrum af den gamle indiske bydel ’black town’, i en smuk nyrestaureret traditionel Calcutta bungalow.
Resten af dagen har I fri og kan udforske denne tidligere britiske handelsstation i øst. Byen blev grundlagt af Job Carnock i 1690 og har siden udviklet sig til metropolen Calcutta, nu kaldet Kolkata og hovedstad for delstaten Vestbengalen. Under det britiske styre blomstrede økonomien. Senere ledtes frihedskampen herfra. Byens puls er kaotisk og til tider beskidt og forfalden, men også varm, vibrerende, dynamisk og venlig – herfra strømmer nye tendenser i kunst, filosofi, underholdning og videnskab ud til alle afkroge af Subkontinentet. Kolkata/Calcutta har med sine 16 millioner mennesker tidligere været kendt for voldsomme kontraster mellem rige og fattige. Mellem moderne livsførelse og årtusinders gammel kultur, som de hinduistiske bengalesere fastholder side om side med muslimer og flygninge fra Bangladesh. En økonomisk fattig by, men med rige kulturelle traditioner.

13. DAGKolkata: Spændende vandretur gennem muslimske, parsi, anglo-indiske og biharikvarterer

En af vores ”explorers” tager jer i dag med på morgenvandretur i Kolkata. Turen bringer jer fra Bow Barracks til Burra Bazar, gennem muslimske, parsi, anglo-indiske og biharikvarterer. Med andre ord, en tur gennem de mange forskellige kulturer, der præger livet i Kolkata. ”Explorerne” elsker Kolkata og mener, at byen skal opleves til fods.
Sidst på eftermiddagen bliver I hentet og taget med på sunset cruise på Hoogly folden, hvor der langs bredden ligger templer og landsbyer. I kan vælge at hoppe i land ved Belur Math templet, grundlagt af Swami Vivekananda. Templet er hjertet i Ramakrishna bevægelsen, og arkitektonisk blender de religigøse symboler fra hinduisme, islam, buddhisme og kristendommen sammen. Her er ingen ceremonier eller offeringer, men i stedet beder de i stilhed, og konstrasten til livlige Kolkata er slående.

14. DAGKolkata: Blandt pilgrimme, hellige mænd og køer

Dagen byder på endnu en spændende vandretur i Kolkata, og I har mulighed for, udover byens egen sjæl, at se bl.a. tempelområdet i Kalighat med gudindens helligdom, hvor der stadig ofres geder foran gudebilledet. Hele miljøet omkring Kalighat er kaotisk og eksotisk, særpræget med et mylder af pilgrimme, hellige mænd og ditto køer, prostituerede og tiggere. Også det store Jaintempel, the Maiden, Victoria Memorial, Chowringhee med Indian Museum og Park Street, med den gamle britiske kirkegård, er steder, I vil opleve på byvandringen. Men igen – Kolkata selv er hovedseværdigheden.
Eftermiddagen er jeres egen til selv at udforske Kolkatas mange sider.

15. DAGAfrejse Kolkata – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

FRA DELHI TIL KOLKATA - tværs over Nordindien

PRIS

19.700 kr.

for 15 dage i delt dobbeltværelse

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov

Inkluderet:

 • Fly København-Delhi & Kolkata-København & lufthavnsskatter og afgifter pt
 • Fly Varanasi-Kolkata
 • Togbillet Agra-Varanasi
 • Ophold på gode turistklasse hoteller
 • Daglig morgenmad alle steder
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Sightseeings inklusiv entréer og lokal engelsktalende lokalguide
 • Helpension i Sundarbans
 • Heldags safari-cruise i Sundarbans
 • Bono Bibi Teater
 • Sunset cruise i Kolkata 

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

NORD- OG ØSTINDIEN andre rejser
MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
Indien

MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Udaipur
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
Fra10.900 kr.
Se detaljer
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA rejser til Indien
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
Fra23.000 kr.
Se detaljer
FRA DELHI TIL KOLKATA rejser til Indien
En alsidig og fascinerende rejse – fyldt med historie, kultur og natur

FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt – bedst efterår, vinter og forår
Delhi, Indien
Denne tur bringer jer rundt om de traditionelle højdepunkter i Nordindien, Taj Mahal i Agra og Vindenes Palads i Jaipur. Videre fra mogulernes Rajasthan til de klassiske seværdigheder midt i Indien, hvor pilgrimme bader og beder i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer. I fortsætter […]
Fra19.700 kr.
Se detaljer
Indien Ladakh individuel rejser til Indien
Indien

LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - marts til oktober
Delhi
På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
Fra20.300 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien Himalaya
Tag mig med til verdens tag i Indien!

HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – maj til oktober
Delhi, Indien
Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau. I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle […]
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

GANGES, HIMALAYA OG GOA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Her taler vi klassisk Nordindienrejse! I starter i den pulserende og moderne storby Delhi, hvorfra I med tog kører nordpå til Himalaya tæt ved Gangesflodens udspring. Pilgrimme valfarter til Haridwar for at bade i Ganges, og i Rishikesh kan I overvære de spektakulære articeremonier, mens solen går ned over de […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
Indien Rishikesh individuel rejser til Indien
Alt det bedste af Nordindien

TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

Varighed – 13 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Delhi
Denne tur bringer jer både til de helt klassiske seværdigheder i Indiens gyldne trekant men også til nogle mindre besøgte byer som Haridwar og Rishikesh. I starter turen i Indiens hovedstad, en metropol som både rummer den gamle mogularkitektur, englænders kolonistil og super moderne højhuse side om side.
Fra15.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

RAJASTHANS FARVEPALET

Varighed - 18 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Indien er landet, hvor man den ene dag kan overvældes af storbyernes ubeskrivelige sammensurium af menneskemasser for den næste dag at befinde sig i den store ensomhed i Rajasthans mægtige ørken Thar. I Rajasthan bevæger man sig hurtigt fra snævre gyder i tætbefolkede kvarterer til overdådige luftige paladser og smukke […]
Fra18.600 kr.
Se detaljer
himalaya rejse bederuller bhutan
En bjergtagende rundrejse på verdens tag

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

18 dage
Tilgængelighed – hele året
Bagdogra, Indien
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker […]
Fra36.400 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
Indien

ORISSA – en rejse til Indiens oprindelige folk

Varighed - 18 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kolkata
Den tropiske delstat ved den Bengalsk Bugt er mest kendt for templerne i Bhubaneswar, Konark og Puri. Men Orissas bjergrige bagland er hjemsted for en stor del af Indiens oprindelige stammer, der udgør en fjerdedel af Orissas befolkning. Stammerne opdeles i over 60 etniske grupperinger, og i næsten lige så […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Indien Orissa individuel rejser til Indien
Indien

SOLTEMPEL, FUGLEKIGGERI OG DEJLIGE STRANDE – små oaser i Orissa

Varighed - 13 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bhubaneshwar
Nogle af Indiens smukkeste og mest særprægede templer ligger i Orissa. Gå på opdagelse i det imponerende soltempel i Konark, som blev bygget til ære for solguden Surya. Se også 1100-tals templet i kystbyen Puri, hvor hinduer kommer for at kombinere pilgrimsrejse med badeferie.
Fra16.200 kr.
Se detaljer
ganesh