Ganges, Himalaya og Goa - Strand, bjerge og hellige floder

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

GANGES, HIMALAYA OG GOA

0
Indien
Fra16.800 kr.
Indien
Fra16.800 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

4239
Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Delhi
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Her taler vi klassisk Nordindienrejse! I starter i den pulserende og moderne storby Delhi, hvorfra I med tog kører nordpå til Himalaya tæt ved Gangesflodens udspring. Pilgrimme valfarter til Haridwar for at bade i Ganges, og i Rishikesh kan I overvære de spektakulære articeremonier, mens solen går ned over de hvide tinder.

Turen forsætter til Indiens hjerte, Taj Mahal, der som kamæleonen i ganske få timer skifter kulør i takt med månens passage.

I skumringen mælkehvid og hen over midnatstimen ravgul til morgengryets rosa. Et stop ved den forladte by lægges også ind, før I kommer til den lyserøde og eventyrlige by, Jaipur, med vindenes palads, Hawa Mahal. Dette er en god og alsidig tur, der byder på nogle af Nordindiens allerstørste seværdigheder.

Det hele afsluttes med en afslappende og opkvikkende badeferie ved Goas strande.

GANGES, HIMALAYA OG GOA

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGDelhi: på tur gennem Indiens hovedstad

Efter en god nats hvile skal I på bytur både i New Delhi og Old Delhi. Millionbyen har flere gange været Indiens hovedstad og består nu af Old Delhi, som er grundlagt under mogulerne, og af briternes New Delhi.
Først går I tur i Old Delhi med Det Røde Fort, marmorpaladserne, Perlemoskéen og Jama Masjid, den store fredagsmoske. Nær Chandni Chowk finder I vej ind i den gamle bydels snævre, travle basar – sikke et mylder! I skal også se erobrernes sejrstårn, Qutub Minar, og moskéen Quwut-ul-Islam med den 1600 år gamle rustfri jernsøjle. New Delhi præges af brede grønne boulevarder med lav bebyggelse, og I passerer bl.a. Præsidentpaladset og India Gate, det moderne Birla hindutempel, før I slutter byturen ved Connaught Circus, et indkøbsområde og absolut et shoppingparadis. I overnatter på jeres hotel.

3. DAGDelhi - Haridwar med tog: den hellige Gangesflod

Tidligt om morgenen bliver I hentet på jeres hotel og kørt til stationen, så I kan starte jeres fem timer lange køretur op til Haridwar ved foden af Shivalikbjergene i delstaten Uttarkhand.

Her bliver der taget godt imod jer, og I bliver på behørig vis med rickshaw kørt til jeres hotel, en smuk fyrstebolig på bredden af den hellige Gangesflod. Haridwar er et vigtigt pilgrimsmål for tilhængere af guderne Vishnu og Shiva og er en af Indiens syv hellige hindubyer. Efter en god frokost oplever I byen i øjenhøjde, når I vandrer gennem den spændende gade, der leder jer ud til “Hari ki Pauri”, hvortil stimer af hinduer valfarter for at bade i den hellige flod. Bliver der tid, kan I nyde en god revitaliserende, ayurvedisk massage. Overnatning på jeres hotel.

4. DAGHaridwar - Rishikesh - Haridwar: blandt pilgrimme

Længere oppe ad floden, hvor Chandrabhaga møder Ganges, ligger Rishikesh, der er udgangspunktet for pilgrimsruten gennem Garhwal Himalaya til Ganges’ udspring.
Rishikesh er et religiøst centrum med mange spirituelle refugier, de såkaldte ashrams. Vand fra Ganges strømmer direkte og rent fra Himalaya gennem denne lille by, som tiltrak sig verdens øjne i 1960’erne, da Beatles opsøgte deres guru her. I skal ud og opleve den lille by til fods, og før I kører tilbage til Haridwar, er det sælsomt at overvære en autentisk aarticeremoni, mens solen går ned.

5. DAGHaridwar - Agra: mogulernes hovedstad

Tidligt op og med tog tilbage til sletten – ankomst til Agra om eftermiddagen. Agra var mogulernes hovedstad i de 16. og 17. århundreder. Især har Shah Jahan og Shah Akbar sat deres præg på byen med det imponerende Agra Fort og mausoleet, det berømte Taj Mahal. Faktisk holdt Shah Jahans søn ham i årevis i husarrest på Agra Fort, og hans jordiske rester er nu stedt til hvile i mausoleet.

6. DAGAgra: Taj Mahal

I dag skal I atter tidligt op – denne gang for at opleve selveste Taj Mahal ved solopgang, hvor dette arkitektoniske mesterværk nærmest er synonymt med farven lyserød. Den indiske forfatter Rabindranath Tagore, som i 1913 fik Nobelprisen i litteratur, omtalte Taj Mahal som ”en tåre på tidens kind”, og farvepaletten varierer over døgnets timer – Taj Mahal er rosa om morgenen, mælkehvid om aftenen og gylden i måneskin. Efter besøget ved Taj Mahal og en god gang morgenmad bliver I taget med til Agra Fort, som er bygget i røde sandsten og rummer et utal af paladser, moskéer og pavilloner. Fra balkonerne har I en fantastisk udsigt ud over Yamunafloden og Taj Mahal.
Overnatning på jeres hotel.

7. DAGAgra - Jaipur: vidererejse mod Rajasthans hovedstad

I kører mod vest til Jaipur, Rajasthans hovedstad, der også er kendt som “Den lyserøde By”. Byen blev grundlagt i 1727 af Sawai Jaisingh II. Stemningen er ren “tusind og én nat” med de storslåede paladser og livlige basarer. Desuden har byen i århundreder haft ry for de fine arbejder i sølv og ædelsten.
Undervejs stopper I i Fatehpur Sikri, den forladte by, som blev rejst i det 16. århundrede som områdets nye hovedstad. I dag er stedet en særdeles velbevaret men forladt spøgelsesby, der sandsynligvis blev lagt øde af manglende vandforsyning. Ifølge traditionen kan barnløse par prøve lykken med frugtbarhedsbringende ritualer før besøget ved Salim Chisthis grav.
Ved ankomsten til Jaipur bliver I indkvarteret på et rigtigt dejligt hotel indrettet i en haveli, en fyrstefamilies tidligere bolig.

8. DAGJaipur - Amber: på besøg til det gamle fort Amber

I dag skal I opleve Rajasthans gamle hovedstad Amber, som dateres tilbage til det 15. århundrede. Byen ligger placeret i en skålformet dal i bjergene, hvor en stille sø i dalens bund spejler de før så uindtagelige forsvarsværker, der tårner højt på klippekanten.

I tager videre op til fortet med audienshallerne, lystslottet, Lyksalighedens Plads, haremsgemakkerne, månepavillonen og templet for den blodtørstige Kali, hvor mennesker blev ofret. Om eftermiddagen skal I rundt i den lyserøde by med besøg på paladset, observatoriet og Hawa Mahal, Vindenes Palads, der er et af verdens mest eventyrlige bygningsværker. Maharajaen bor stadig i en del af det fyrstelige kompleks, der også huser muséer for tekstiler, våben og malerier i miniaturestil. Observatoriet er i slægt med oldtidens astronomiske anlæg og rummer en park med gigantiske instrumenter i tegl og sten, et 30 meter højt solur og en skov af sekstanter og astrolaber for dyrekredsens tegn. Dagen kan afsluttes med basarvandring.

9. DAGJaipur - Goa: videre til badeferie i Goa

Det er tid til afsked med Nordindien, for i dag flyver I fra Jaipur og videre til delstaten Goa, hvor I kan vælge mellem forskellige hoteller. Enten et mindre familiedrevet hotel i den nordlige del af Goa, hvor livet leves langsomt og stille. Eller måske hellere ved en af de mere besøgte strande med byliv lige om hjørnet.

10. - 14. DAGGoa: afslapningsdage med fantastiske strande og kokospalmer

Dagene i Goa er jeres helt egne, og den tidligere portugisiske koloni er en fascinerende blanding af indisk og latinsk kultur. Frem for alt er Goa kendt for sine fantastiske badestrande med tusindvis af kokospalmer, ligesom Goas bagland byder på mange spændende udflugter til byerne Panaji, Mapusa og Margao med lokale markeder og prægtige bygninger.

15. DAGAfrejse Goa - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

GANGES, HIMALAYA OG GOA

PRIS

16.800 kr. for 15 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Fly København-Delhi, Jaipur-Goa, Goa-København & lufthavnsskatter og afgifter
  • Ophold på gode turistklasse hoteller 
  • Daglig morgenmad alle steder 
  • Al transport i egen bil med chauffør 
  • Sightseeings inklusiv entréer og lokal engelsktalende lokalguide

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

NORDINDIEN andre rejser
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
Indien

MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Udaipur
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
Fra10.900 kr.
Se detaljer
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA rejser til Indien
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
Fra23.000 kr.
Se detaljer
FRA DELHI TIL KOLKATA rejser til Indien
En alsidig og fascinerende rejse – fyldt med historie, kultur og natur

FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt – bedst efterår, vinter og forår
Delhi, Indien
Denne tur bringer jer rundt om de traditionelle højdepunkter i Nordindien, Taj Mahal i Agra og Vindenes Palads i Jaipur. Videre fra mogulernes Rajasthan til de klassiske seværdigheder midt i Indien, hvor pilgrimme bader og beder i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer. I fortsætter […]
Fra19.700 kr.
Se detaljer
Indien Ladakh individuel rejser til Indien
Indien

LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - marts til oktober
Delhi
På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
Fra20.300 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien Himalaya
Tag mig med til verdens tag i Indien!

HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – maj til oktober
Delhi, Indien
Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau. I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle […]
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

GANGES, HIMALAYA OG GOA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Her taler vi klassisk Nordindienrejse! I starter i den pulserende og moderne storby Delhi, hvorfra I med tog kører nordpå til Himalaya tæt ved Gangesflodens udspring. Pilgrimme valfarter til Haridwar for at bade i Ganges, og i Rishikesh kan I overvære de spektakulære articeremonier, mens solen går ned over de […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
Indien Rishikesh individuel rejser til Indien
Alt det bedste af Nordindien

TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

Varighed – 13 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Delhi
Denne tur bringer jer både til de helt klassiske seværdigheder i Indiens gyldne trekant men også til nogle mindre besøgte byer som Haridwar og Rishikesh. I starter turen i Indiens hovedstad, en metropol som både rummer den gamle mogularkitektur, englænders kolonistil og super moderne højhuse side om side.
Fra15.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

RAJASTHANS FARVEPALET

Varighed - 18 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Indien er landet, hvor man den ene dag kan overvældes af storbyernes ubeskrivelige sammensurium af menneskemasser for den næste dag at befinde sig i den store ensomhed i Rajasthans mægtige ørken Thar. I Rajasthan bevæger man sig hurtigt fra snævre gyder i tætbefolkede kvarterer til overdådige luftige paladser og smukke […]
Fra18.600 kr.
Se detaljer
himalaya rejse bederuller bhutan
En bjergtagende rundrejse på verdens tag

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

18 dage
Tilgængelighed – hele året
Bagdogra, Indien
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker […]
Fra36.400 kr.
Se detaljer
ganesh