Himalaya ekspeditionen - Tag på en eventyrlig rejse mod himlen

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

0
Tag mig med til verdens tag i Indien!
Fra24.700 kr.
Tag mig med til verdens tag i Indien!
Fra24.700 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

7997

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

17 dage
Maj – oktober
København
Delhi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau.

LÆS MERE

I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle af verdens højest beliggende farbare pas til Leh.

Undervejs besøger I Amritsar og Det Gyldne Tempel samt Dalai Lamas regeringsby Dharamsala. I Ladakh skal I udforske den buddhistiske kultur i Indusdalen, før I flyver tilbage til Delhi. En tur i Shangri-La under de hvide tinder i Sneens Rige – Himalaya.

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGDelhi - Amritsar: videre mod shikernes hellige by

Med morgengry bliver I hentet på jeres hotel og kørt til banegården, hvorfra I tager toget til Amritsar. Togrejser i Indien er en af de bedste, hvis ikke den bedste, måde at møde de lokale på og der kommer sjældent til at gå lang tid, før I befinder jer i dybt i samtale med sidemanden og under venligt nysgerrige blikke fra andre rejsende. Amritsar er shikernes hellige by og mest kendt for det Gyldne Tempel, hvis marmor skinner om kap med dets guld. Hertil valfarter hvert år tusindvis af sikher for at tilbede sikh-religionens grundlægger Guru Nanak. Byen er også kendt for det hinduistiske tempel Durgiana Mandir bygget til ære for gudinden Durga samt for Jalianwala Bagh, der er mindested for Indiens frihedskamp mod briterne – et turistmål for alle indere uanset trosretning, som kommer og ærer de faldne i Jallianwala Bagh massakren, som fandt sted netop her i 1919. På stationen bliver I modtaget og kørt til jeres hotel. Efter indkvartering er der bytur i Amritsar, hvor I blandt andet oplever Jalianwala og det Gyldne Tempel helt tæt på.

3. DAGAmritsar - Dharamsala: rejsen fortsætter mod Dalai Lamas residensby

Jeres opstigning mod bjergtinderne begynder og starter med turen op til Dharamsala, smukt beliggende med Dhauladhars bjerge mod nord. Dharamsala er mest er kendt som Dalai Lamas residensby og derfor altid fyldt med pilgrimme. I koncentrerer jer om McLeod Ganj, den øvre tibetanske del, hvor Dalai Lamas eksilregering har til huse, og hvor det nye tibetanske liv – i frihed – udspiller sig. Ved ankomsten indkvarteres I på jeres hotel.

4. DAGDharamsala: bytur i Dharamsala

Dagen i dag byder på bytur i Dharamsala. I besøger bl.a. det store hovedtempel, Dalai Lamas residens, museet og Thekchen Cheoling-klostret. Hvis det er muligt, forsøger vi at få jer i audiens hos Dalai Lama. Byen var under kolonitiden et feriested for de britiske embedsmænd, og bydelen McLeod Ganj stammer fra den tid.

5. DAGDharamsala - Manali: gennem Himalayas foothills til bjergbyen Manali

Videre gennem Himalayas foothills (bjergenes udløbere) til Kulu dalens hovedstad, Manali, hvor I indkvarteres på jeres hotel ved ankomsten.

6. DAGManali: oplevelser i det skønne Manali

Formiddagen er fri. Efter frokost tager I en tur i området, hvor I blandt andet besøger Hadimba-templet, som er helliget Hidimbi Devi, som var kone til Bhima fra det hinduistiske sagn, Mahābhārata. Det 24 meter høje tempel er placeret i en tæt skov af cedertræ og er byggget ovenpå et enormt stykke klippe, som repræsenterer Hidimba. Hvis tiden tillader det, besøger I også det tibetanske kloster eller Old Manali, hvor besøgende blandes med lokale og alle nyder de små gader og de betagende bjerge.
Om aftenen kan I tage turen gennem det farverige marked og den tibetanske basar. Manali er en vigtig bjergstation i det nordlige Indien, og den bliver besøgt af tusindvis af turister hvert år. Det kølige klima gør stedet til et dejligt tilflugtssted i de måneder, hvor varmen på Gangessletten bliver for voldsom.

7. DAGManali - Keylong: I rejser videre til 3349 meters højde

I kommer nu for alvor op i bjergene og den tibetanske højslette til Keylong i 3349 meters højde og passerer undervejs det storslåede og maleriske Rohtang-pas i 3980 meters højde, kun åbent fra maj til september. Ved ankomsten til Keylong bliver I indkvarteret på jeres hotel.
Ankommer I tidligt om eftermiddagen – afhængigt af vejens tilstand – kan I eventuelt tage turen over floden og besøge klostret på den modsatte side af dalen. Det er et meget hyggeligt lille kloster med en nybygget bedehal. Keylong er hovedkvarter for Lahaul Spiti distriktet, og denne region er både speciel, spændende, primitiv og vidunderlig. Forfatteren Rudyard Kipling sagde engang om området: ”Gud har helt sikkert boet her, men det er ikke et sted for mennesker”. Livet i bjergene kræver så sandeligt noget særligt af de menesker, der bor der.

8. DAGKeylong - Sarchu: smuk og storslået udsigt venter jer i Sarchu

Over Baralacha-la passet i 4892 meters højde. I passerer den smukke højlandssø Suraj Tal på hvis overflade I kan nyde og imponeres af himlens og bjergenes smukke genspejling. Når I ankommer til Sarchu indkvarteres I i Sarchu Tent Camp, som er en lejr med faste telte med feltsenge, stole og borde og et fælles varmt bad. Lejren etableres hvert forår, og vi ved fra tidligere, at standarden kan variere en del. Udsigten er dog helt utrolig og opvejer eventuelle små mangler og gør turen det hele værd. Sarchu i 4.250 meters højde er grænsebyen mellem Himachal Pradesh og Ladakh. Som sådan er det ikke en egentlig by, men hver sommer bliver der stillet telte op, så de mange tilrejsende, der lægger vejen forbi, kan huses.

9. DAGSarchu - Leh: mod smukke og majestætiske bjerge

Turen går videre opad mod Leh og krydser undervejs Lachulung-la i 5065 meters højde og Taglang-la, det højeste punkt på Manali-Leh vejen, i 5360 meters højde. Ved ankomsten til Leh bliver I indkvarteret på hotel tæt ved markedspladsen, så både indkøb og indtryk af alskens slags er lige om hjørnet. Resten af dagen er fri – det er vigtigt at tage den med ro og bruge tiden på at akklimatisere sig, da Leh ligger i 3500 meters højde mellem de smukke og majestætiske bjerge og oaserne af grønne marker. Her ved foden af Indus har byen en vigtig placering, fordi Leh og lufthavnen her syv måneder om året er Ladakhs eneste forbindelse til omverdenen. Derfor er Leh også Ladakhs administrative og kulturelle hovedstad.

10. DAGLeh: på bytur i Leh

Byen Leh har i århundrede været knudepunkt for for handelskaravaner og pilgrimsrejsende på vej til det hellige og sagnsomspundne Kailash bjerg i Tibet. I lærer om Leh ved om formiddagen at tage på bytur, hvor I bl.a. andet besøger Sankar Gompa, der er hovedsæde for Kushok Bakula – munken som anses for at være den spirituelle leder af Ladakh. I skal også opleve Shanti Stupa/Fredens Stupa, der også kaldes den japanske pagode. Denne var en gave fra Japan til det buddhistiske Ladakh.
Om eftermiddagen kan I slentre gennem det ofte underholdende og farverige marked nær jeres hotel eller blot tage den med ro og vænne jer til højderne i hotellets dejlige have med udsigt til bjergene.

11. DAGLeh - Indusdalen - Leh: heldagsudflugt med palads- og tempelbesøg

I tager på heldagsudflugt til den imponerende Indusdal, hvor I besøger de tre vigtigste gompaer (buddhistiske læreanstalter) i Ladakh – Shey, Thikse og Hemis. Turen begynder med et besøg i Sheypaladset og templet, der op til det 16. århundrede var hjemsted for kongefamilien. Paladset har Ladakhs største statue af Maitreya Buddha. Den blev konstrueret i det 17. århundrede, er af guld og ikke mindre end 17,5 meter høj.
Derefter går turen til Thikseklostret fra det 14. århundrede, hvor en 15 meter høj Buddhastatue holder øje med det hele. Thikse ligger tæt på Shey, og i stedet for at blive kørt mellem de to klostre kan I vælge at gå. Det tager en lille times tid og er en dejlig gåtur i den friske luft i de smukke omgivelser. Dagens udflugt slutter af med et besøg ved Hemisklostret, der er vidt berømt for sin årlige festival, der finder sted i starten af juni og med musik og maskedans hylder Lord Padmasambhava, hvis livsmål er at forbedre de spirituelle forhold for alle levende skabninger.

12. DAGLeh - Lamayuru - Alchi: besøg på det berømte kloster i Lamayuru

I dag køres I fra Leh til Lamayuru, hvor I besøger det berømte kloster. Klostret er blandt de største og ældste i Ladakh og huser omkring 150 fastboende munke. Ifølge overleveringerne lå der for flere århundreder siden en krystalklar sø dér, hvor Lamayuruklostret nu ligger, men med velsignelse fra Lamaen måtte vandet vige for klosteret. Bygningen blev grundlagt i det 11. århundrede og rummer blandt andet et bibliotek, som menes at være det ældste i regionen. Det nuværende kloster daterer sig tilbage til det 16. århundrede, og blandt attraktionerne finder I et 11-hovedet billede af Avalokiteshwara Buddha. Sidst på dagen fortsætter I de ca. 60 kilometer til Alchi. Turen tager et par timer, og ved ankomsten bliver I indkvarteret på et hyggeligt lille gæstehus.

13. DAGAlchi - Leh: besøg i klosterkompleks

70 kilometer fra Leh ved bredden til Indusfloden finder I Alchi Choskor. Denne samling af religiøse bygninger har lige siden det 11. århundrede modstået tidens tand. Klosterkomplekset her er blandt det mest berømte hellige buddhistiske steder i Ladakh og I kan blandt andet nyde nogle helt fantastiske vægmalerier. På en enkelt væg er der eksempelvis tusindvis af miniaturebilleder af Buddha. På vej tilbage til Leh stopper I ved Rizongklostret, der også er kendt under navnet Yuma Changchubling og blev bygget i 1831. Det er fra dette kloster, at der bliver delt tøj og mad ud til ”fællesskabet”. Det er i øvrigt nonnerne, der sørger for, at der bliver spundet uld, malket og udvundet olie til templets lamper. I hulerne omkring Rizongklostret isolerede de buddhistiske munke sig tidligere i flere år ad gangen for at have ro til at meditere. Sidst på eftermiddagen vender I tilbage til Leh, hvor I ved ankomsten indkvarteres på hotel.

14. DAGLeh: dagen til afslapning. I kan tage på vandretur eller raftingtur på Indusfloden

I holder en fridag i Leh, hvor I kan slappe af, udforske de af byens gader, stræder, bygninger, butikker og restauranter, som I endnu ikke har haft tid til eller der kan arrangeres en individuel raftingtur på Indusfloden.

15. DAGLeh - Delhi: vidererejse mod Indiens hovedstad Delhi og oplevelser i Old Delhi

I bliver hentet på hotellet ved morgengry og kørt til Leh lufthavn. Herfra flyver I en nærmest brutalt bjergtagende tur gennem Himalaya til Delhi, hvor I ved ankomsten bliver modtaget og kørt til jeres hotel. Forbered jer på et sceneskift fra bjergenes og dalenes dybe stille ro til tempoet fra Delhis myldrende masser. Efter indkvartering og måske morgenmad/brunch eller hvile er der eftermiddagsbytur i Old Delhi. Delhi er Indiens tredjestørste by og har flere gange har været Indiens hovedstad. Byen består nu af Old Delhi, som blev grundlagt under mogulerne, og af briternes New Delhi fra 1911. I dag går tur i Old Delhi med Det Røde Fort, marmorpaladserne og Perlemoskeen og Jama Masjid, den store fredagsmoske. I skal også se den vigtigste muslimske herskergrav, erobrernes sejrstårn, Qutub Minar, og deres moske Quwut-ul-Islam med den 1600 år gamle rustfri jernsøjle.

16. DAGDelhi: Besøg i New Delhi og et spændende shoppingparadis

I dag gælder det så New Delhi, der er præget af brede grønne boulevarder med lav bebyggelse. I tager på formiddagsbytur og kører forbi Præsidentpaladset, India Gate og det moderne Birla hindutempel. I slutter ved Connaught Circus, der er et indkøbsområde og shoppingparadis. Hele det indiske subkontinents rige tradition for kunsthåndværk strømmer hertil, og der er en overdådighed af tekstiler, keramik, metal- og træarbejde, tæpper og malerier, tørrede frugter, nødder, the og krydderier. Eftermiddagen er fri.

17. DAGAfrejse Delhi - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

24.700 kr. for 17 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Delhi t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Fly Leh – Delhi på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Indkvartering på turistklassehoteller, 1 nat i teltlejr, 1 nat på guest house
 • Morgenmad i Delhi, Amritsar, Dharamsala og Manali
 • Helpension alle andre steder
 • Sightseeings inklusiv entréer
 • Lokal engelsktalende guide
 • Togbillet Delhi – Amritsar
 • Al transport i bil Delhi og i jeep/4W drive alle andre steder
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh