Det store Himalaya eventyr – Himalaya rejse til Indien, Bhutan & Nepal

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

0
En bjergtagende rundrejse på verdens tag
Fra36.400 kr.
En bjergtagende rundrejse på verdens tag
Fra36.400 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6366
18 dage
Tilgængelighed – hele året
København
Bagdogra, Indien
Rejseform – Individuel rundrejse
Rejsetype – Kulturrejse
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer.

I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker placeret på enorme skråninger. Smukke vandfald og klare floder snor sig rundt i det frugtbare landskab med rhododendronskove og jacarandatræer i lilla og blå nuancer. Landet er fyldt med fæstningsværker, klostre og dzongs, bygget uden brug af søm og tegninger, men efter gamle traditioner. Blafrende farverige bedeflag, spindende bedemøller, smørlys og røgelse blander sig med munke og nonners bønner og fortæller om landets rige buddhistiske traditioner.

Alt sammen samlet på 18 intense dage, hvor sceneriet, naturen og kulturen skifter form og udtryk.

Turen er stort set all-inclusive på nær et par måltider i Kathmandu, hvor vi synes I skal have rum til at udforske det gode lokale køkken. I Indien bor I på landet eller i en lille jungle camp, så der har vi naturligvis sørget for at alle måltider er med. I Bhutan ønsker man ikke massiv turisme, men hellere et mindre antal besøgende om året. Derfor har de fastsat en turist skat, som alle besøgende betaler, og som dækker mad, hoteller, transport og entréer. Det er deres måde at regulere, hvor meget de tjener på de få turister de lukker ind.

Det her er turen for jer, der gerne vil opleve alt det bedste som regionen byder på og ikke blot de mest populære stops. Her er ikke gået på kompromis med indholdet for at spare på prisen.

ESSENSEN AF REJSEN

CREMEN AF HIMALAYAS MANGE FACETTER
FRODIGE TEPLANTAGER & PRÆGTIGE TINDER
NATIONALPARK, URSKOV & MANGFOLDIGT DYRELIV
BJERGTAGENDE DALE & PANORAMAUDSIGTER I HØJLANDET
BUDDHISME, BLAFRENDE BEDEFLAG & PILGRIMME
KLOSTRE, STUPAER & GYLDNE TEMPLER
VIDUNDERLIGT KUNSTHÅNDVÆRK, HELLIGDOMME & KULTUR

DET STORE HIMALAYA EVENTYR

PROGRAM

Printvenligt program HER

1. DAGAfrejse fra Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse København.

2. DAGAnkomst Bagdogra og kørsel til Darjeeling: Eftermiddagste med udsigt til grønne teplantager

I ankommer til Bagdogra, hvor jeres chauffør venter og kører jer op til Darjeeling. Her bliver I indkvarteret i en smuk bungalow på en arbejdende teplantage.

Darjeeling er ofte kaldt verdens te hovedstad, og plejede at være den vigtigste base for alle tidligere Everest ekspeditioner. Om sommeren tog vicekongen af Britisk Indien herop, for at lede landet fra en kølig bjergtop fremfor nede på heden. Darjeeling distriktet i delstaten Vestbengalen består af Darjeeling, Kurseong og Kalimpong. Darjeeling ligger på en stejl skråning og uanset hvor man befinder sig, er der en smuk udsigt til bjergene og de grønne teplantager. Mest interessant er måske The Himalayan Mountaineering Institute oprettet af Tenzing Norgay, der med Hillary var først på toppen af Mount Everest, samt den tibetanske flygtningelejr ‘The Mall’, og ikke mindst den farvestrålende basar. Naturligvis må I her nyde “five o’ clock tea” med ægte Darjeeling te.

3. DAGDarjeeling: Oplevelser rundt i byen og på tur med damptog

Jeres guide tager jer med på bytur i Darjeeling, hvor I blandt andet besøger Peace Pagoda, Himalaya Zoo, Himalaya Mountaineering Institute, Everest Museum, Mahakal tempel, et buddhistisk kloster og den tibetanske flygtningelejrs ’self help craft center’. I besøger også Samten Choling-klosteret, oppe i 2.400 meters højde. Klostret, der er fra 1875, kan huse omkring 60 munke, og har en fire en halv meter høj buddha-figur foruden nogle ret sjældne buddhistiske manuskripter. Som alle buddhistiske klostre er det en fryd for øjet, med slyngede dragerelieffer, takker, udskæringer og krummelurer i alverdens farver. Her ved klosteret står I på det såkaldte toy train, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og kører tilbage til Darjeeling. Det lille dampdrevne tog kører på den godt 80 kilometer lange strækning mellem Darjeeling og Siliguri, et togspor, der blev anlagt i 1879-81, og som kører fra 100 meter over havet i Siliguri til 2.200 meter over havet i Darjeeling.

4. DAGDarjeeling – Jaldapara National Park: Urskov og mangfoldigt dyreliv

I kører ned fra højderne til Jaladapara National Park, der er hjemsted for mange forskellige arter af pattedyr og krybdyr, blandt andet pythonslanger, varaner og padder. Senest har opdagelsen af en helt ny frøart, Chlapata frøen, vakt opmærksomhed blandt biologer. Desuden er området beboet af forskellige urskovsstammer som f.eks. rabha-, mech- og rajbansi stammen. Inde i urskoven finder I ruinerne fra et gammelt fort bygget i det 5. århundrede, der siges at være blevet bygget af sagnkongen Nala. Egnen er omgivet af Bania floden mod syd og gamle teplantager mod øst.

Ved ankomsten indkvarters I på West Bengal Tourism logde, og om eftermiddagen tages I med på Jeep safari ind i parken.

5. DAGJaldapara Nationalpark: Jeepsafari

I starter dagen med en jeepsafari i et andet område af parken. Om eftermiddagen kan I tage på en village walk – eller hvis I bor inde i parken kan I slå jer ned på verandaen og nyde synet, af de dyr der kommer til vandhullet i løbet af eftermiddagen.

6. DAGJaldapara – Phuentsholing – Thimphu: Turen går nu til Bhutan

Efter at have krydset grænsen til Bhutan, bliver I modtaget af jeres bhutanesiske værter, der kører jer den smukke tur fra lavlandet op i bjergene til Bhutans hovedstad Thimphu. Thimphu ligger i en skovklædt dal, spredt udover en bjergskråning på bredden af Thimphu-floden. Efter I er blevet indkvarteret, bør I vandre lidt rundt i byens gader og stræder – både for at nyde Bhutans hyggelige og charmerende hovedstad, men også for langsomt at blive tilpasset de nye højder.

7. DAGThimphu: På opdagelse i hovedstaden

I har hele dagen til jeres rådighed i Bhutans lille hovedstad, hvor trafikken finder vej uden brug af trafiklys, men i stedet dirigeres rundt af hvidhandskede politibetjente. Byen ligger omgivet af grønne nåletræsbjerge, og de hvidkalkede huse med grønne og røde tage står fint til bhutanernes farverige påklædning. De traditionelle klædedragter bliver båret af både mænd og kvinder og findes i alle farver og mønstre. Byen er centrum for landets regering, religion og handel, og er et unikt eksempel på, hvordan den moderne udvikling går hånd i hånd med århundred gamle traditioner. Byen er hjemsted for den kongelige familie, embedsmænd, udlændinge og munke, og blev først i 1961 landets officielle hovedstad.

I besøger Memorial Chorten, indviet af landets 3. konge, Jigme Dorji Wangchuck, som et symbol på verdensfred og velstand. Malerierne og statuerne indenfor giver et indblik i buddhistisk filosofi, og udenfor oplever I det religiøse liv udfolde sig, når unge som ældre går rundt om Chorten, alt imedens de fremsiger mantraer og bønner. Herfra tager I videre til et landbrug, der avler Bhutans nationaldyr, takinen, der lever frit i den østlige del af landet. Der findes flere myter om dette særprægede dyr. En af dem fortæller, at efter en hellig mand havde spist sin mad, lagde han et gedehoved mellem knoglerne fra en ko, inden han beordrede dyret til live igen. Det blev så dyrets skæbne at have et gedelignende hoved og en kos krop. I besøger tekstilmuseet, der har en samling af bhutanesiske dragter, en fabrik der fremstiller papir og et nonnekloster. Klostret ligger lidt uden for byen i smukke omgivelser, hvor I har et flot udsyn ud over dalen og Wangchu floden. Dagen slutter af med at I besøger det imponerende Tashi Choedzong, der ligger på breden af Wangchu-floden. Tashichho Dzong blev bygget i 1641 af Zhabdrung Ngawang Namgyal og rekonstrueret i 1962 af den afdøde konge Jigme Dorje Wangchuck. I dag huser bygningen den nuværende kongefamilie samt Bhutans regering og administration.

8. DAGThimphu – Punakha: Op i højlandet

Fra Thimpu-dalen fortsætter turen ad snoede veje op i højlandet, til landets gamle hovedstad og i dag vinterresidens for den bhutanesiske kongefamilie. Undervejs passerer I Dochula-passet i 3000 meters højde. I klart vejr har I panoramaudsigt udover det østlige Bhutan og Gangkar Punsum, der med sine 7550 meter er landets højeste bjerg. I kører igennem skove med rododendronbuske og nåletræer og ned til Punakha-dalen, hvor vegetationen skifter til regnskov. Undervejs stopper I ved Chimi Lhakhang klostret, bygget i det 15. århundrede af lama Drukpa Kuenley, bedre kendt som ”den vanvittige munk”. Templet er et frugtbarhedstempel, og hele bygningen er dekoreret med fallossymboler. Turen dertil foregår til fods gennem frodige grønne marker med ris og bambus – og I spiser frokost på vejen. Nede i dalen besøger I Pungtang Dechen Photrang Dzong, ”Lyksaglighedspaladset”, der er et unikt eksempel på bhutanesisk arkitektur. Paladset ligger på en lille ø omgivet af to floder, henholdsvis Mo Chhu og Pho Chhu. Det er både det næstældste og det næststørste i Bhutan med en stor samling af relikvier af buddhistiske helgener. Paladset er blevet ødelagt adskillige gange, men hver gang genopbygget. Kommer I dertil i foråret, kan I nyde det spektakulærer syn af jacarandatræernes trækroner med smukke lilla og blålige blomster omkranse bygningen.

9. DAGPunakha: På tur til fods

Efter morgenmaden kører I nord for Punakha-dalen, hvor I fortsætter til fods til Khamsum Yueley Namgyel Chorten. Chorten er bygget i 1999 af dronningenmoderen, Ashi Tshering Yangdon Wangchuck, for at beskytte landet og som et symbol på universel fred i verden. Oppe fra Chorten er der en fantastisk udsigt ud over Punakha-dalen. Turen ned går gennem frugtbart landsbrugsland, hvor bønderne dyrker appelsiner, bananer, ris og andre afgrøder.

10. DAGPunakha – Thimphu – Paro: Dochula passet og prægtigt landskab

Dagen begynder med en tur rundt i det smukke område, inden I kører tilbage til Paro – igen via Dochula passet. Ude i det fjerne ligger de prægtige tinder, og bedeflagene svajer i vinden og spreder de bønner, der står skrevet på dem. Smukt ser det ud, og ligeså smukt er det at køre nedad mod dalen, hvor vegetationen igen skifter. I spiser frokost i Thimphu, inden I kører videre mod Paro og overnatter.

11. DAGParo: Klostre og bjergvandring

Dagen i dag bruger I til at opleve det nok mest spektakulære bygningsværk i Bhutan, ‘Tigers nest’, der ligger i næsten 3000 meters højde. Det er et af de helligste steder i landet, fordi Guru Rinpoche mediterede der i en grotte i det 8. århundrede. Det fortælles, at Guruen fløj dertil på en huntiger, deraf navnet ‘Tigers nest’. Senere er der bygget et kloster på stedet. Det tager i alt et par timer at nå op til den lille café, hvor forfriskninger venter. Allerede her har I en imponerende udsigt op mod klostret og ud over området. Ønsker I at gå videre, tager turen op til klostret en times tid – belønningen er en storslået udsigt. På tilbagevejen besøger I endnu nogle af de ældste klostre, Kichu, bygget af den tibetanske konge, Songtsen Gampo i det 7. århundrede, samt Drugyel klostret. Efter en hel dag med bjergvandringer, er det blevet tid til afslapning med en hyggelig slentretur i Paro by.

12. DAGParo – Kathmandu – Dhulikhel: Med fly til Nepal

I bliver kørt til lufthavnen for afrejse, og tager afsked med det sagnomspundne og smukke land for at tage til endnu et, Nepal. Afrejse med Druk Air kl. 07.00, ankomst til Kathmandu kl. 08.05. I bliver modtaget ved ankomsten og kører herefter til Dhulikhel, ca. en times kørsel fra Kathmandu. Her indkvarteres I på et dejligt hotel med en skøn udsigt til Himalaya bjergene.

Resten af dagen er fri på egen hånd – nyd bjergene og den lille newari landsby.

Dhulikhel har i århundreder været et vigtigt handelscenter på den rute, der forbinder Nepal med Tibet. Hvor folk fra Nepal rejste til Tibet for at bringe salt og guld med hjem, tog tibetanerne hvert år med deres fåreflokke til Nepal under Dashain, den største hinduistiske festival. Dér købte de chili og andre daglige fornødenheder, inden de vendte tilbage til Tibet. Dengang var det en hel dagsrejse fra Kathmandu til Dhulikhel, hvor de kunne få mad, vand og overnatte, inden de skulle den strenge vej over Himalaya.

13. DAGDhulikhel: Solopgang over Himalaya

De snedækkede bjerge set fra Dhuklikhel er en af hovedattraktionerne her, så I starter dagen tidligt for at se den spektakulære solopgang over Himalaya, hvis vejret er klart. Senere op ad dagen kan I opleve at en blå ’tåge’ dækker den nedre del af bjergene, så de nærmest synes at flyde i luften.
Om eftermiddagen går I op til Namo Buddha Stupa, en af de vigtigste og helligste buddhistiske helligdomme i Nepal. Det er en let og smuk vandretur på en lille times tid hver vej.

14. DAGDhulikhel – Bhaktapur: Bytur med kultur, templer og kunsthåndværk

I kører fra Dhuikhel ned i Kathmandu dalen til Bhaktapur, der ligger 18 km mod øst. Bhaktapur er på UNESCO’s Verdensarvsliste grundet dens rige kultur med velbevarede templer og vidunderligt kunsthåndværk. Byens templer er unikke med mange udførlige udskæringer og finesser i træ, sten og metal. Bhaktapur byder også på noget af Nepals fineste arkitektur. Fra det 14. til det 16. århundrede, da Bhaktapur havde sin storhedstid, var den hovedstad for hele Malla-kongeriget, i dag rangerer den som tredje største by i Kathmandu dalen. Ved ankomsten bliver I indkvarteret på et hyggeligt lille hotel midt i byen.

Efter check-in tager I på bytur i Bhaktapur, som på trods af jordskælv og hyppige genopbygninger har beholdt sin middelalderlige charme. Her holdes traditionerne i hævd, og det daglige liv er stadig centreret omkring de gamle vandtanke, der er bygget for at opbevare rent vand til at drikke, vaske sig i og foretage religiøse ceremonier. Den dag i dag fungerer disse vandtanke som landsbyernes sociale samlingspunkt. Indbyggerne i Bhaktapur er hovedsaligt bønder eller kunsthåndværkere som pottemagere, smede eller træskærere. Deres produkter er handelsvarer, der har ernæret byens indbyggere helt tilbage fra det 12. århundrede, hvor varerne blev handlet på ruten mellem Tibet og Indien. I Bhaktapur er én af de store attraktioner Changu Narayan Temple med gudeørnen, Garuda, der er i færd med at konsumere en slange. Templet hævdes at være dalens ældste, og den inskription, der findes på en af stensøjlerne, er med sikkerhed den ældste steninskription, der er blevet fundet i Nepal. Her finder I også den berømte Garuda-statue fra det 5. århundrede, som knæler foran tempelindgangen, samt den vidunderlige 10-armede Vishnu fra samme periode.

15. DAGBhaktapur – Kathmandu: Templer, guddomme og asketer

Efter morgenmaden fortsætter I ind mod Kathmandu og besøger undervejs Boudhanath og Pashupatinath. Engang var Boudha et kongerige i kongeriget. Juvelen i dens krone var dengang – og er stadig – Boudhanath Stupa. I Boudha har Chini lamaerne gennem 3 inkarnationer siddet på guvernørposten og ageret som mellemmænd mellem den nepalesiske regering og tibetanere, der rejste frem og tilbage til Indien som pilgrimme. Fra midten af det 19. århundrede og frem til den tredje Chini Lamas bortgang i 1982, var disse lamaer substantielle i at forøge Boudhanaths religiøse og sociale betydning. I besøger også det vigtigste hindutempel i Nepal. Det hedder Pashupatinath (Herren over dyrene) og er landets beskytter. Det er et fascinerende tempelkompleks med mange arya ghats (kremationspladser) ved bredden af Bagmatifloden. Det mest imponerende er hovedtemplet med dets tag i Pagoda-stil og i forgrunden den 300 år gamle bronze Nandi, som er Shivas tyr. Templet huser også den 2 meter høje lingam (Shivas falliske symbol), som har et ansigt på hver af de fire sider. Denne lingam menes at være fra det 14. århundrede og er ét af de vigtigste pilgrimssteder for tilbedere af guden Shiva fra hele verden. Festivalerne Teej (kvindernes festival) og Maha Shivaratri (Shivas nat) samler i titusindvis af pilgrimme, men det er Naga Sadhuerne (de nøgne asketer) som får størst opmærksomhed med deres frygtindgydende udseende. De er splitternøgne, smurt ind i aske og med lange dreadlocks.
Efter en spændende dag i Kathmandu bliver I indkvarteret på jeres hotel.

16. DAGKathmandu: Besøg i Patan by

I dag besøger I Patan. Oprindeligt var Kathmandu 3 kongeriger/byer (Kathmandu, Patan (eller Lalitpur, som det hed engang) og Bhaktapur). Patan er den ældste af de tre byer i Kathmandu-dalen, og det er sandsynligvis en af de ældste buddhistiske byer i verden. Den ligger på et plateau over Bagmatifloden. Byens form blev oprindeligt designet som det buddhistiske Dharma-chakra (Wheel of Righteousness). De fire gravhøje er populært kendt som Ashoka stupaer. Ifølge legender siges det, at den indiske kejser Ashoka sammen med sin datter besøgte Patan i år 250 f.Kr. og opførte fem Ashoka stupaer. Fire stupaer ligger på omkredsen af Dharma-Chakra og en i midten af Patan. Der er mere end 1.200 buddhistiske monumenter i forskellige former og størrelser spredt i og omkring byen. Det tidligere kongelige paladskompleks er centrum for Patans religiøse og sociale liv og huser et museum, der indeholder en bred vifte af bronzestatuer og religiøse genstande. Eftermiddagen er fri til at udforske Kathmandu på egen hånd.

17. DAGKathmandu: Oplevelser i Nepals hovedstad

I dag er dagen hvor resten af hovedstadens største seværdigheder skal udforskes. I besøger Kathmandu Durbar Square, som summer af liv og er byens mest populære turistattraktion – og på Verdensarvslisten. Det er her, at kongerne blev kronet og tilbedt. Torvet har flere end 50 monumenter, hvoraf det mest berømte er Kumari Bahal, det overdådigt dekorerede hjem for den kongelige Kumari, samt den levende gudinde, som er en manifestation af gudinden Durga, i form af en lille menneskepige, som er særligt udvalgt til den prestigefyldte opgave. I kan også besøge Jagannath Mandir, et tempel fra det 14. århundrede og det ældste i området. I templets trappetrin er indgraveret inskriptioner på mange sprog. I kan vælge at se Telaju Mandir, ét af de største og fineste templer i hele dalen. Det er dedikeret til værtsguden for den kongelige familie, Taleju Bhawani, en arrig form af gudinden Durga, der engang krævede blodige menneskeofringer. For at få et pust af et mere moderne Nepal kan Freak Street besøges, det var det berømte hippie-hang-out i de sene tressere og tidligere halvfjerdsere. Her mødtes rejsende fra hele verden. I dag er hippierne for længst forsvundet, men gaden har bevaret sit navn, og der er enkelte steder, som stadig afspejler den svundne æra.

Swayambhunath er én af de ældste og mest respekterede helligdomme i landet. Den store hvide kuppel og det glimtende gyldne spir samt de altseende øjne er ikke kun dalens landemærke, men også Nepals vartegn. Denne stupa (buddhistisk helligdom) er et yndet pilgrimsmål. Buddhas fødselsdag, Det Tibetanske Nytår samt Gunla, som er en månedlang festival, fejres her med pomp og pragt. I kan komme op til helligdommen ved at klatre de 365 trin op ad bjergsiden, eller I kan vælge at køre ad den kringlede vej på den anden side af bjerget. Der findes også mange andre templer i komplekset, hold især øje med det mystiske Shantipur tempel, som siges at være beboet af tantra-dyrkeren Shantikar Acharya, hvis meditation har holdt ham i live siden det 8. århundrede. For nyligt er der også tilbygget en gigantisk næsten 30 meter høj Buddha-statue. Eftermiddagen er fri på egen hånd.

18. DAGAfrejse Kathmandu – København: Velkommen hjem

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

DET STORE HIMALAYA EVENTYR

PRIS

36.400 kr. for 18 dage

Prisen er per person i delt dobbeltværelse.

Valgfri afrejsedato året rundt, men bedst at rejse forår og efterår
Individuel tilrettelagt rejse, som kan ændres efter ønsker og behov

Inkluderet:

 • Flybillet København-Bagdogra//Kathmandu-København & lufthavnsskatter og afgifter pt
 • Flybillet Paro-Kathamandu & lufthavnsskatter og afgifter pt
 • Ophold på nævnte hoteller i delt dobbeltværelse på gode heritage hoteller, eco camps og luksus farm stays
 • Helpension i Indien og Bhutan
 • Morgenmad i Nepal
 • Turistskat fastsat af den bhutanesiske regering
 • Al transport som nævnt i egen bil med chauffør
 • Lokal engelsktalende guide på hele turen i Indien og Bhutan
 • Lokal engelsktalende guide på ture nævnt i Nepal
 • 2 halvdags jeepsafari i Jaladapara Nationalpark
 • Toy train billet
 • Entré til sights besøgt på guidede ture
 • Visum til Bhutan

Ikke inkl.: Forsikringer, visum til Indien og Nepal, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

TIBET & EVEREST BASE CAMP
INTERNATIONAL GRUPPE. Pris uden fly.

TIBET & EVEREST BASE CAMP

10 dage
Tilgængelighed – forår, sommer & efterår
Lhasa, Tibet
Tibet – det sidste Shangri-La, Verdens Tag, den afskyelige snemand og Tintin på Eventyr – få steder fremkalder så mange mytiske, magiske billeder, og så stor wanderlust som TIBET! Hvad enten man er til den eksklusive skræddersyet rundrejse eller til den mere enkle backpacker oplevelse, så er det et sted, […]
Fra12.500 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien Himalaya
Tag mig med til verdens tag i Indien!

HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – maj til oktober
Delhi, Indien
Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau. I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle […]
Fra18.700 kr.
Se detaljer
himalaya rejse bederuller bhutan
En bjergtagende rundrejse på verdens tag

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

18 dage
Tilgængelighed – hele året
Bagdogra, Indien
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker […]
Fra36.400 kr.
Se detaljer
Nepal ufiltreret grupperejse
GRUPPEREJSE. Nepal helt ufiltreret & all inclusive!

KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU-DALEN

15 dage.
Tilgængelighed – februar / marts 2021 * datoer kommer snart *
Kathmandu, Nepal
Oplev Kathmandu-dalen fra en ny vinkel med fokus på nærvær, fordybelse og indsigt. Med en unik base i gæstehuset indenfor Tek Chok Ling klosterets mure tages du med på anderledes Nepal grupperejse. Dette er rejsen for dig, der søger de autentiske og upolerede rejseoplevelser, og gerne sammen med andre. De […]
Fra18.500 kr.
Se detaljer
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA rejser til Indien
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
Fra23.000 kr.
Se detaljer
Indien Ladakh individuel rejser til Indien
Indien

LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - marts til oktober
Delhi
På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
Fra20.300 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

GANGES, HIMALAYA OG GOA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Her taler vi klassisk Nordindienrejse! I starter i den pulserende og moderne storby Delhi, hvorfra I med tog kører nordpå til Himalaya tæt ved Gangesflodens udspring. Pilgrimme valfarter til Haridwar for at bade i Ganges, og i Rishikesh kan I overvære de spektakulære articeremonier, mens solen går ned over de […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
ganesh