Karismatiske Kerala - Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KARISMATISKE KERALA

0
Indien
Fra17.400 kr.
Indien
Fra17.400 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6710

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

15 dage
Året rundt
København
Kochi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.

LÆS MERE

Gamle bygninger i britisk kolonistil, boder med friskfangede kæmperejer, duftende krydderimarkeder og sejllads ved solnedgang er blot nogle af stedets mange højdepunkter.

Fra bjergstationen i Munnar er der udsigt ud over frodige og grønne bjergskråninger, hvor kvinderne håndplukker de friske skud af teplanterne, så de senere kan forarbejdes til te.
Nationalparken Eravikulam berømt for sine bjerggeder omkranset af smukke grønne bjerge og søer er et sandt naturparadis.
I Munnar skal I bo på et ”hill resort” med en fantastisk udsigt ud over området.

Omkranset af kokospalmer og rismarker ligger Our Land, en lille ø i Keralas berømte backwatersystem. Bag kysten løber et sindrigt system af kanaler, bedre kendt som ‘the backwaters’. Næsten al trafik foregår her til vands, og mange både stages endnu frem ad kanalerne. Langs bredden ligger små landsbyer, hvor I kan se, hvordan aftensmaden tilbredes over et åbent ildsted.

Rejsen slutter ved Kovalam med lange sandstrande og blåt hav. Her kan rejseindtrykkene falde på plads, mens I slapper af i skyggen under de svajende kokospalmer og bader i det lune hav ved Malarbarkysten.

Skulle I drømme om en romantisk tur i en husbåd på backwaters, kan dette sagtens lade sig gøre. I så fald ligger husbåden til ved Our Land, hvor I går ombord og bliver sejlet frem på kanalerne. Kokken ombord sørger for velsmagende frisklavede måltider. I overnatter ombord og næste dag sættes I af i Alleppeey og forsætter turen ned til stranden.

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGKochi: ankomst til Østens Venedig

Ankomst til Kochi om morgenen. I lufthavnen bliver I hentet og kørt til jeres hyggelige hotel, der er beliggende i den tidligere europæsiske og nu fredede bydel Fort Cochin. Byen ligger i den frodige stat Kerala, det magiske grønne land og udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet der, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere. Ved solnedgang bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler – med rig mulighed for at se delfiner.

3.DAGKochi: på bytur blandt krydderier, søfartshistorie og bazarer

Efter morgenmaden er det tid til at kigge nærmere på byen. I besøger Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, som er den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesisynagogen (Pardesi betyder fremmed), og endelig kan I se de smukke fresker i maharajapaladset Dutch Palace. Ligeledes kan I se de fascinerende kinesiske fiskenet på helt nær hold – og eventuelt spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. Eftermiddagen er fri til at udforske denne spændende by på egen hånd.

Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda.

4. DAGKochi - Munnar: op, op, op til nogle af verdens højest beliggende teplantager

Fra Kochi kører I videre til Munnar, der har nogle af verdens højest beliggende teplantager. Området er et sandt overflødighedshorn, når det gælder frodige dale og søer, og rummer et mangfoldigt udvalg af blomster og dyreliv. I bliver indkvarteret på et fint lille hotel med skøn udsigt ud over de frodige omgivelser. Udover teplantagerne bliver der i området dyrket pepper, kardemomme, kaffe, kakao og mange andre afgrøder. Om eftermiddagen går turen til Raja Mala, det højeste sted i Munnar, og den store nationalpark Eravikulam, der er hjemsted og berømt for sine mange bjerggeder. Parken ligger med en smuk udsigt ud over områdets teplantager.

5. DAGMunnar: teplantager, krydderier & vandring blandt grønne vider og floder

Om formiddagen tager I på en tur til Munnardalen. Dalen ligger omgivet af teplantager og floder, og Munnar betyder da også ”3 floder”. På bjergskråningerne står kvinderne og plukker de friske skud af teplanten. Under kolonitiden var stedet rekreativt område for briterne, når varmen satte ind i lavlandet. Briterne søgte op i bjergene for at nyde godt af de frodige omgivelser og den behagelige temperatur. I Munnar ligger også tefabrikker, hvor I ser de sorterede, tørrede og findelte blade blive til god te. Hen på eftermiddagen er det tid til på egen hånd at gå på opdagelse i byen.

6. DAGMunnar - Our Land: ned til en ’øde’ ø i midt i floden

Fra Munnars højder tager I videre til Our Land, der ligger i Keralas backwaterområde. Det er ikke uden grund, at lokalbefolkningen kalder deres region for Guds eget land. Kerala backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der mange landbrug. Markerne ligger under havets overflade, og det fænomen finder man kun i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk. I Our Land bliver I indkvarteret i et lille gæstehus i dejlige frodige omgivelser. Gæstehuset ligger på en lille ø i backwaters, og under opholdet vil jeres vært Madhu forkæle jer med frisklavede lokale retter.

7. DAGOur Land: oplevelser ved Our Land

Området byder på gode muligheder for små vandreture, hvor I kan besøge mindre landsbyer og måske få en “arak” (hjemmebrændt spiritus) i en af de små beværtninger sammen med bønderne, som kommer hjem fra arbejdet i rismarkerne. Her er der også en helt speciel mulighed for at tage med på et “narrow canal” cruise gennem de små kanaler, som husbådene ikke kan sejle ad. Our Land har et par både, og bådsmændene sejler jer gerne ud, når som helst det passer jer. Overnatning på Our Land.

8. DAGOur Land - Kovalam: skønne rolige dage ved stranden

I forlader Our Land for at tage videre til Kovalam. Høje klipper strækker sig ud i havet, hvorved der er skabt en smuk bugt med klart og rent vand. Kokoslundene går ned til de blændende strande, hvor klipperne skærmer af for bølgerne. Et ideelt sted for badeferie.
Mellem palmelundene, ned langs kysten, ligger små landsbyer med smukke huse af palmetræ og tækket med palmeblade. Befolkningen lever hovedsageligt af fiskeri og af kokospalmen, hvis træ udnyttes til byggemateriale og nødden til føde og bearbejdes til kokosfibre til kokosmåtter m.m. I indkvarteres på et skønt strandhotel i Kovalam, hvor der er flere suveræne spisesteder som The German Bakery (ejet af det indisk/tysk par og det eneste sted med lækkert brød og salat, man tør spise), Oacia Restaurant samt Restaurant Fusion.

9. - 14. DAGKovalam: badeferie

Sol og strand, god mad, shopping og afslapning – nyd dagene i Kovalam eller benyt dig af de gode udflugtsmuligheder til Trivandrum (lokalt hedder den Thiruvananthapuram, hvilket betyder Lord Anantha’s – den hellige slanges by). Gå ikke glip af Padmanabhapurams indtagende palads i teaktræ fra en tid, da kongerne regerede staten, eller tag til pilgrimsmålet Kanyakumari – Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt mødes med Det indiske Ocean og Det arabiske Hav. Kovalam giver gode muligheder for at få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

15. DAGAfrejse Kochi - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

PRIS

17.400 kr. for 15 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Kochi // Trivandrum – København inkl. skatter & afgifter pt
 • Ophold i delt dobbeltværelse inkl. daglig morgenmad
 • Aftensmad i Munnar
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Lokal engelsktalende guide i Kochi
 • Entréer til sights og monumenter i Kochi
 • Sejlads i Kochi og ved Our Land
 • Kathakali danseshow i Kochi
 • Indisk turistskat
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

SE FORSLAG TIL ANDRE KERALA REJSER HER

Ganesh
We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR