Karnataka og Kerala - Gamle paladser, forter og natur oplevelser

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

0
Indien
Fra21.500 kr.
Indien
Fra21.500 kr.
Ja tak, jeg vil gerne med
Hør mere
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
The tour is not available yet.

Fortsæt Booking

Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

2960
Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Bangalore
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger.

Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet.
Videre til Coorg, kendt som Indiens Skotland med indhyllede regnskovsbeklædte bjerge og grønne dale, kaffeplantager og et væld af krydderier.

Rejsen fortsætter ud mod Keralas kyst, hvor kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer, fiskerbåde og gamle forter ligger som perler på en snor.

I sejler med husbåd ad snoede vandveje ind i Keralas backwaters, hvor de farverige landskaber ligger side om side med et rigt og varieret dyreliv.

KARNATAKA OG KERALA - paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGBangalore: ankomst Bangalore og eftermiddagsbytur

I bliver modtaget og kørt til jeres centraltbeliggende hotel. Bangalore kaldes for Indiens ”Silicon Valley” og er hovedstad i delstaten Karnataka. Byen blev grundlagt i 1537 af Kempe Gowda og er et sted, hvor forskelligheder i skikke og kulturer eksisterer side om side. Det siges, at Bangalore har mere til fælles med Mumbai og Manhattan end med resten af Karnataka. Bangalore er en moderne og kosmopolitisk by med en afslappet atmosfære, lange boulevarder og store grønne parker – byen kaldes derfor også ”Garden City of India”. Den botaniske have fra 1800-tallet har mange, fine og sjældne tropiske planter, mens sultanens sommerpalads byder på et af Indiens ældste templer. Desuden er der masser af markedspladser, hvor der sælges alt fra sko til kamelkød.

3. DAGBangalore - Mysore: med bil fra Bangalore - Mysore. Undervejs besøger I Tipu Sultans palads

Fra Bangalore tager I til Mysore, som er berømt for sine duftende jasminblomster, farverige basarer med silke, sandeltræ og krydderier. Byen har en lang og gloværdig historie med tydelige spor tilbage til den berømte Tigerkonge – som Tipu Sultan blev kaldt – der herskede over det meste af Sydindien i det 18. århundrede. I byen finder I Maharajens berømte palads, hvor fyrsten af Mysore stadigvæk bor. Paladset er et af de mest besøgte monumenter i Indien med en gloværdig historie bag sig, der vidner om, at Mysore engang var Sydindiens kulturelle hovedstad. På turen møder jeres næsebor dufte af sandeltræ. Millioner af røgelsespinde bliver hver dag fremstillet i byen og brugt i templer, til fester og festivaler. Indkvartering på hotel.

4. DAG Mysore: bytur i Mysore med blomstermarked, paladser og sandaltræ

I Mysore besøger I Devaraja, det store frugt- og grøntsagsmarked. Markedet har ry for at være et af de mest farvestrålende i hele Indien. Boder med farvepulveret ”kum kum” ligger side om side med fint opsatte appelsiner, meloner og bananer. Blomsterranker med jasmin, roser og tagetes står stablet i store bunker klar til brug ved religiøse cermonier og bryllupper. Tæt på markedet finder I St. Philomena’s Church, bygget i 1956 til ære for St. Philomena. Kirken er i sin byggestil inspireret af Köln Domkirke. Herfra tager I til det storslåede Maharajapalads, der indvendigt er udsmykket med mahognilofter, vægge af rosentræ, massive sølvdøre, malerier og marmorsøjler. Til daglig bor familien bagest i paladset og råder ikke mere over godser og jord. Efter en rundtur i det overdådige palads spiser I frokost i Lalitha Mahal, endnu et fantastisk palads, som Maharajaen byggede for at huse sine kødspisende gæster. Her nyder I frokosten i den blå sal akkompagneret af sitarmusik, inden dagen sluttes af med et besøg ved den imponerende stenstøtte af tyren Nandi ved Shivatemplet øverst på Chamundihøjen. Herfra er der en fin udsigt over byen. Overnatning på hotel.

5. DAGMysore - Coorg: med bil til Coorg, også kendt som Indiens Skotland

Efter morgenmaden kører I mod Kodagu, også kaldet Coorg og kendt som Indiens Skotland. Byen ligger malerisk i Western Ghats bjergenes østlige skråning med tågeindhyllede, regnskovsbeklædte bjerge og grønne dale. Området er præget af små landsbyer, kaffeplantager og i overflod appelsiner, kardemomme, peber og tæt skov gennemskåret af floden Kaveri, som har sit udspring i Brahmagiribjerget i Kodagu. Ikke kun landskabet er overvældende smukt, det er dets folk Kodavas også. Ingen ved, hvor de kom fra. De er lyse i huden og de er især kendt for deres gæstfrihed og tapperhed. I Kodagu tales en helt speciel dialekt og blanding af sprogene kannada, tamilsk og malayalam. Kodavas tilbeder deres forfædre og knæler altid for en ældre person. Nyd den friske og sprøde bjergluft og dets folk, som spår, at du vil forlade Coorg, men Coorg ikke vil forlade dig!

På vejen besøger i elefantlejren Dubare, der ligger ved den sagnomspundne flod Kaveri. Elefanterne kommer ned til floden for at blive vasket og skrubbet, og I kan opleve dem blive fodret. Udover elefanter byder stedet på mange andre dyrearter og fugle. Inden I når frem til Coorg, ser I Bylakuppe, den største tibetanske enklave i Sydindien, grundlagt af munke, der flygtede fra Tibet under den kinesiske invasion. Munke i røde og orange dragter, røgelse og Buddhastatuer i guld blandet med sang og bedeflag vidner om tibetanernes rige kulturelle arv. I bliver indkvarteret på et lille homestay, der ligger inde i et af områdets mange kaffeplantager.

6. DAGCoorg: kaffe og krydderier i Coorg

I begynder dagen med en vandretur i det frodige og smukke område, hvor I ser, hvordan lokalbefolkningen dyrker kaffe, kardemomme, vanilje og pebber. Kaffebuskene står i skyggen af peber- og vaniljeplanter, der slynger sig op ad de høje træer og skaber skygge til kaffebuskene. Kaffebærene bliver håndplukket for derefter at ligge og tørre inden de sendes til videreforarbejdning. Om eftermiddagen er der tid til på egen hånd at udforske området. Overnatning på homestay.

7. DAG Coorg - Kasaragod: med bil ud til Kasaragod ved det arabiske hav

Omgivet af de smukke og frodige bjerglandskaber kører I mod byen Kasaragod, der ligger i Kerala. Byen ligger lige ud til Det arabiske Hav og I bor tæt ved vandkanten på Oyster Opera Island Resort. Resortet blev bygget i 2007 af G.S Gul, der ønskede at komme den store arbejdsløshed i området til livs ved at dyrke muslinger på rester af kokosnødden. Kerala og kokosnødder hænger uundværgeligt sammen, og overalt i de smukke landskaber står de majestætiske palmer, hvis frugter bruges lige fra madlavning til måtter og tov og nu også til dyrkning af muslinger. Over 6000 mennesker er i dette område beskæftiget med muslingeavl, størstedelen af dem er kvinder. I bor i små hytter omgivet af vand og svajende kokokspalmer.

8. DAGKasaragod: bytur i Kasaragod, Bekalfortet og Ranipuram Wildlife Sanctuary

Dagen byder på besøg på Bekalfortet, et af de største og bedst bevarende fortbygninger i Kerala. Fra fortets observationstårn er der en storslået udsigt ud over Det arabiske Hav og de nærliggende bugter med deres kridhvide sandstrande og svajende kokospalmer. Fortet siges at være omkring 300 år gammelt og var et vigtigt militært knudepunkt for Tipu Sultan, indtil det ved hans død blev overtaget af Det britiske Ostindiske kompagni. Tunnelgange, voldgrave og ammunitionskamre, samt op til 12 meter høje mure skaber en stemning af en fjern fortid med slag og historie.

Fra fortet kører I videre til Ranipuram Wildlife Sanctuary, der ligger i 700 meters højde. Rigt dyreliv præger dette naturreservat, der også har en stor mangfoldighed af plantearter. Overnatning på Oyster Opera Island Resort.

9. DAGKasaragod - Husbåd: I stiger ombord på jeres husbåd og overnatter ombord

For virkelig at få en fornemmelse af Keralas backwaters stiger I ombord på en husbåd. Kerala backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der forskelligartet landbrug, og markerne ligger under havets overflade, et fænomen man kun finder i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk. Ombord på båden sørger jeres kok for maden, mens båden stille og roligt glider ind ad små kanaler og forbi landtanger, hvor kvinder i farvestrålende sarier tilbereder mad. Overnatning på husbåd.

10. DAGKasaragod - Kannur: båden lægger til ved Kasaragod, og I fortsætter til Kannur

Båden lægger til ved Kasaragod, og herfra kører I syd på til Kannur, hvor I bliver indkvarteret på et beach resort. Senere på dagen besøger I Muzhappilangad, en af de få strande hvor man kan køre i bil helt ned til vandkanten. Delstaten Kerala er præget af sin lange historie, hvor alverdens folkeslag og kulturer igennem tiderne er blevet tiltrukket af landets skønhed og rigdomme. I 1505 byggede portugiseren Dom Francisco de Almeida Kannurfortet, der ligger lidt udenfor Kannur. Igennem sin historie har fortet skiftet hænder flere gange for til sidst i kolonihistorien at udgøre et vigtigt militært område for briterne.

11. - 12. DAGKannur: dagene fri ved Kannur – sol, strand, gamle forter og templer

Jeres hotel ligger med udsigt til Det arabiske Hav, og de næste par dage er der mulighed for at slappe af og nyde områdets skønhed. I kan tage på småudflugter og opleve lokalt fiskeri og tage på vandringer langs stranden. Overnatning på resort.

13. DAGKannur - Mahe - Kozhikode: med bil til handelsbyen, city of spices, Kozhikode

Efter morgenmaden kører I til Kozhikode, tidligere kaldet Calicut, på Keralas Malabarkyst. Byen er en handels- og universitetsby i stærk vækst og nu delstatens trediestørste by. Ikke meget står tilbage for at vidne om byens storhedstid, da den var hovedstad for de magtfulde Zamoriner og blev kaldt ”City of Spices”, fordi det meste af krydderihandlen foregik herfra. Men byen har sin egen charme og skønhed og en rar og afslappet atmosfære. Indkvartering på hotel.

14. DAGKozhikode: kirker, grøntsagsmarkeder, fugle og strand

I Kozhikode kan I opleve den ældste moské i byen, der er bygget som et Maharajapalads, eller den store katolske katedral. I kan også tage til Kappad stranden, hvor Vasco da Gama kom i land den 20. maj 1448 og ændrede verdenshistorien. Og er I fugleinteresseret, kan I tage på udflugt til Koilandy flodbredden. En tur til det store grøntsagsmarked er også en livlig og farverig oplevelse. Overnatning på hotel.

15. DAGHjemrejse

I hentes på hotellet og køres til Kozhikode lufthavn. Afrejse tidlig morgen, en mellemlanding og ankomst til København midt på dagen.

KARNATAKA OG KERALA - paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

PRIS

21.500 kr. for 19 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Flybillet Kbh.- Bangalore//Calicut – Kbh. & lufthavnsskatter og afgifter
  • Ophold i delt dobbeltværelse inkl daglig morgenmad
  • Helpension Kasaragod og ombord på husbåden
  • Al transport i egen bil med chauffør
  • Plantage besøg i Coorg
  • Lokal engelsk talende guide i Mysore og Kannur
  • Enteer til sights og moumenter besøgt på ture nævnt

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

 

SYDINDIEN og KERALA andre rejser
Rejser til Indien
Uforglemmelige oplevelser i Indien – for hele familien!

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Bangalore
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg til Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgenen, mens […]
Fra16.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Et klassisk Kerala koncentrat

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Kulturrejse og badeferie i ét

SYDINDISKE SANSEINDTRYK

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Magisk rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra18.900 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.900 kr.
Se detaljer
kerala magi rejser til Indien
En eventyrlig rejse – for hele familien!

KERALA MAGI

Varighed – 14 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
Prittwi Agastyaa Kovalam Indien udsigt
GRUPPEREJSE. Lærerigt ayurveda & yoga retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDISK YOGA RETREAT MED STINE BRINK

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – den 6. – 21. marts 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Er du klar til en rejse, der kommer til at vare langt mere end 2 uger i Indien? Stine Brinks mangeårige erfaring og videns tunge baggrund, giver denne rejse en ekstra dimension, og der bliver taget hånd om dig, før, under og efter rejsen. Før dine 2 ugers yoga og […]
Fra22.900 kr.
Se detaljer
Indien Munnar individuel rejser til Indien
Indien

KARISMATISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
Fra16.400 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
poetiske kerala
Oplev Sydindien – væk fra alfarvej!

POETISKE KERALA

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kozhikode
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Dér, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. I starter med at mærke historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”, hvor kinesiske, arabiske og europæiske […]
Fra17.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

Varighed - 17 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
Rejsen går længere end til dér, hvor peberet gror – den fører jer så langt ind i mystikkens og religionens verden, at I ikke vil tro jeres egne øjne! Skønhed, afslapning og frisk luft i de frodige bjerge. En enestående tur med damplokomotiv og vandreture på elefantstierne. Templer med farverige […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
Nyd varmen og solen i Kerala, Sydindien

SYDINDISK VINTERFLUGT – sol, palmer & strand

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Vi giver jer mulighed for at undslippe mørke og snedriver og tilbyder jer “at overvintre” og samle ny energi i det skønne tropiske Kerala. Tilbuddet er jeres og lige til at plukke. Prisen er inklusiv fly t/r til Trivandrum og en måneds ophold på dejligt strandhotel. Som navnet så fint […]
Fra9.999 kr.
Se detaljer
Indien

TAMIL NADU OG TRANKEBAR – med tog gennem kolonitiden

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
En togtur gennem Tamil Nadus støvede røde sletter er en tidslomme, og her kan du genopleve den del af historien, der udspillede sig langs Coromandelkysten og som Danmark også tog del i. I vil også se et par af Sydindiens mest grandiose templer og besøge en berømt stenhuggerby, hvor det […]
Fra19.600 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

Sydindisk lotus – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

Varighed - 20 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
Fra21.500 kr.
Se detaljer
ganesh