Kerala Magi – fin kombination af natur, kultur og badeferie

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KERALA MAGI – kultur. natur. badeferie.

0
FAVORIT FOR HELE FAMILIEN!
Fra21.900 kr.
FAVORIT FOR HELE FAMILIEN!
Fra21.900 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

9178

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

14 dage
Året rundt
København
Kochi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Kerala, Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Rejsen er en favorit for hele familien!

LÆS MERE

Kerala er en lang smal delstat, der strækker sig langs Indiens sydvestlige kyst. Hele staten er en attraktion, og overalt kan I opleve noget nyt. I dette paradis finder I lange smukke strande omkranset af palmer men også frodige bakker og bjerglandskaber.

Kerala byder på et væld af plantager i højlandet, hvor der dyrkes alt fra peber og kardemomme til vanilje og kaffe, og naturligvis også på de berømte Backwaters, et vidt forgrenet net af floder, kanaler og laguner, der ligger mellem fastlandet og havet. Her oplever I et rigt fugle- og dyreliv, mens I i afslappende tempo sejler på kanalerne og oplever landsbylivet på nært hold.

Kerala har et farverigt folkeliv, der vidner om, at landet gennem århundreder har optaget mange kulturelle og religiøse indflydelser. En enestående mulighed for at opleve den smukke stat på en ferie med ro og afslapning iblandet smukke naturoplevelser og med ophold i homestays og på charmerende hoteller og gæstehuse.

Den magiske rejse afsluttes med et dejligt strandophold og mulighed for en skøn ayurvedisk massage.

ESSENSEN AF REJSEN

KRYDDERIER, FISKENET & DANSEDRAMA. 
BACKWATERS JUVELEN OUR LAND.
FUGLEKIGGERI, FRODIGHED & HUSBÅDSSEJLADS.
SMUK & UBERØRT NATUR.
SOL, STRAND, PALMER & HAV.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst Kochi: Østens Venedig – sejllads ved solnedgang

Byen Kochi udgøres af 15 landsbyer, som ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom hertil og blev begravet i Kochi, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere.

I bliver indkvarteret i et rart gæstehus beliggende i Fort Cochin, den smukke, stemningsfulde og fredede bydel, som er på Unescos verdensarvsliste.

Senere på dagen bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler, hvor der er mulighed for at se delfiner. Om aftenen kan I overvære en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda. I er velkomne til at komme før forestillingen og opleve danserne lægge deres tunge make-up.

I overnatter i Kochi.

DAG 3 Kochi: Oplevelser i stemningsfulde Kochi

Om formiddagen møder jeres guide jer og sammen oplever I Kochi. I kan blandt andet besøge Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Derefter kan turen gå til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi Synagogen. I kan se de smukke fresker i maharajapaladset Dutch Palace og ved de fascinerende kinesiske fiskenet kan I spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. I lægger det endelige program sammen med jeres guide og der er plads til at improvisere undervejs.

Eftermiddagen er fri til jeres disposition. Der er smukt og stemningsfuldt og altid en hyggelig café der frister med lækkerier, kunstgallerier, smukke paladser og spændende butikker.

I overnatter i Kochi, morgenmad inkluderet.

DAG 4Kochi – Backwaters

I bliver hentet og kører ned langs kysten til Alleppey og ”backwaters” området.
Det er ikke uden grund, at lokalbefolkningen kalder deres region for Guds eget land. Backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der mange landbrug. Markerne ligger under havets overflade, og det fænomen finder man kun i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk.
Her kan I opleve landsbylivet, som det udfolder sig i dette frodige netværk af kanaler, søer, landtanger og marker strækker sig rundt i flere tusinde kilometer, og hvert øjeblik byder på nye indtryk.

I overnatter i Backwaters, morgenmad og aftensmad inkluderet.

DAG 5Backwaters: En dag mere ved Backwaters – nu ombord på egen husbåd

I dag går I ombord i en komfortabel husbåd og bliver sejlet gennem kanalerne i et af verdens smukkeste backwaterlandskaber, der emmer af ophøjet ro og er omkranset af tæt vegetation. Kokken ombord vil stå for velsmagende, frisklavede måltider, mens båden gynger blidt på det stille vand. Det rige fugleliv vågner op til dåd, når teen indtages på dækket i de sene eftermiddagstimer, og når mørket falder på kan nattens trope-lyde nydes over en gin & tonic (den skal I dog selv medbringe).
I overnatter på husbåd, helpension inkluderet.

DAG 6Backwaters – Western Ghats bjerge: I går fra borde og kører op, op, op i bjergene

Fra turen i husbåden fortsætter rejsen i bil til Vagamon, som ligger i Western Ghats, den bjergryg, der danner en naturlig grænse mellem staterne Tamil Nadu og Kerala.

Ved ankomsten bliver I indkvarteret i intet mindre end Keralas bedste homestay. Her dyrkes alt fra kaffe, gummi og kardemomme til den ædle vanilje – og alt sammen økologisk.

I overnatter i Vagamon, helpension inkluderet.

DAG 7 – 8Western Ghats bjerge: Vandretue, krydderiplantager og vandfald

I de følgende dage kan I bruge tiden på at udforske området. Omkring Vagamon ligger skove med både elefanter og den indiske bison.

Jeres vært vil gerne tage jer med på en lille vandretur gennem plantagen, som ligger smukt på bjergskråningerne. Hvis elefanterne arbejder i nærheden, kan I opleve dem, og I kan besøge det 700 år gamle, tilgroede palads. Benediktinermunkene tager meget gerne imod jer i deres lille kloster, hvor den katolske religion udfolder sig efter hinduismens ashram traditioner. Det kuperede område er smukt og uberørt. Dér, hvor vandfaldene danner søer, kan I svømme i jeres ”egen” lille pool, omgivet af skråninger med kaffebuske og teaktræer.

I overnatter i Vagamon, helpension inkluderet.

DAG 9Western Ghats bjerge – Kovalam strand: Med tog ned til kysten og ud til stranden

Efter en rolig formiddag i Vagamon bliver I kørt til Kottayam. Herfra fortsætter I med tog ned ad bjergene til Thiruvananthapuram. Ved ankomst til “den hellige slanges by” bliver I afhentet og kørt til Kovalam og bliver indkvarteret på valgte strandhotel.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 10 – 13Kovalam: Sol, strand, god mad, shopping og afslapning

Sol og strand, god mad, shopping og afslapning – nyd dagene i Kovalam eller benyt jer af de gode udflugtsmuligheder til Trivandrum, til Padmanabhapurams indtagende palads eller til pilgrimsmålet Kanyakumari – Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt møder Det indiske Ocean og Det arabiske Hav.

Her ved Kovalam er der gode muligheder for at få en revitaliserende ayurvedisk massage på traditionel vis med olie og urter.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 14Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

21.900 kr. for 14 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Kochi // Trivandrum – København på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • 13 nætter på turistklassehoteller og homestays med morgenmad
 • Helpension Backwaters og Western Ghats
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Togbillet Kottayam – Trivandrum på AC class
 • Bytur Kochi inkl. entréer og engelsktalende lokalguide
 • Cruise i Kochi & Kathakali dans
 • Alle aktiviteter Backwaters og i Western Ghats
 • Indisk turistskat
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

SE FORSLAG TIL ANDRE KERALA REJSER HER

Ganesh