Kurumba og Kerala - Hill stations, damplokomotiv og te plantager

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KURUMBA & KERALA – bjerge. backwaters. badeferie.

0
PÅ LANGS AF ‘GOD'S OWN COUNTRY’
Fra22.900 kr.
PÅ LANGS AF ‘GOD'S OWN COUNTRY’
Fra22.900 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6044

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

15 dage
Året rundt
København
Bangalore, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Bjerge, elefanter, rismarker, frodige Backwaters og skønne dage på stranden. Vandreture, togture, byliv, templer & paladser, husbåd og landsbyliv. Denne rejse er kultur og natur i skøn forening – afvekslende og alsidig, når I i ro og mag bevæger jer ned gennem smukke Kerala. Turen er super god for hele familien, med uforglemmelige oplevelser for både store og små. Alt det bedste Sydindien har at byde på – sanseligt, sælsomt og dvælende.

LÆS MERE

Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, kører I med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af shola skov og teplantager. I besøger Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der bliver drukket “five-o-clock tea” – og I kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgenen, mens duggen er frisk og stadig ligger på tebladene.

Her stiger I ombord på det legendariske damplokomotiv, som snor sig gennem det betagende bjerglandskab ned til Mettupalyam på sletten. Fra bjergene forsætter I videre til det frodige og magiske Kerala, med et par dage i stemningsfulde Kochi, hvor I bor i den fredede bydel Fort Cochin omgivet af koloni-arkitektur, kunst og kultur. Fra byen skal I ’back to nature’, når I kører ned til Backwaters området med sine mange kanaler og vandveje. I får det bedste med både en nat ombord på jeres egen husbåd og et par dage på et homestay midt i backwaters. Mætte af indtryk og lækker Kerala cuisine slutter turen af ved Kovalam strand, hvor palmerne visker i vinden, og bølgerne brydes på den lille pynt med det ikoniske fyrtårn.

ESSENSEN AF REJSEN

FRODIGE BJERGE, SHOLA SKOVE & TEPLANTAGER.
HILLSTATIONS & “FIVE O’CLOCK TEA”.
TOGTUR MED LEGENDARISKE “TOY TRAIN”.
BACKWATERS & IMPONERENDE FUGLELIV.
FASCINERENDE FISKENET, TEMPELDANS & HUSBÅDSSEJLLADS.
KULTUR, NATUR, LANDSBYLIV & BADEFERIE.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Coimbatore – Kurumba: Ad snoede bjergveje til Kurumba

Ankomst til Coimbatore, I bliver hentet og kører den korte og meget betagende tur ad snoede bjergveje til Kurumba. I et af hårnålesvingene drejer I fra, kører ned i kløften, og dér ligger Kurumba med udsigt over Shola skovene – så absolut et af vores favoritsteder i Sydindien. Hele området har været i forvandling gennem det seneste års tid, og nu er stedet simpelthen intet mindre end pragtfuldt!

I overnatter i Kurumba.

DAG 3 – 4Kurumba: Bjergophold med ture til det legandariske toy train

Her skal I bo et par dage i de smukke omgivelser. Nyde den klare friske luft på en morgenvandretur i bjergenes tætte grønne skov med jeres guide, som med machete sørger for, at stien er fremkommelig. I skal også besøge den gamle hillstation Coonoor og tefabrikken, hvor I ser de sorterede, tørrede og findelte blade blive til god Nilgiri te af eksportkvalitet.

Når tørken og varmen på den flade slette blev for meget for de indiske fyrster og siden for englænderne, flyttede de til Nilgiri bjergenes køligere højder. I dag minder disse hillstations stadig om et sommerligt, engelsk landmiljø, hvor man naturligvis drikker “five o’clock tea” sidst på eftermiddagen. I klart vejr er der fra Dolphin’s Nose en fantastisk udsigt til Lamb’s Rock og Lady Canning’s Seat og nedover den underliggende slette til byen Mettupalayam. Englænderne efterlod et veludbygget tognet i Indien, og faktisk er det muligt at komme noget nær alle steder i Indien med tog. Fra Coonoor til Mettupalyam oplever I en helt særlig togrejse med det legendariske “toy train”, der trukket af et lokomotiv kører gennem 16 tunneller og hen over 250 broer til Mettupalyam – med den hårrejsende fart på lidt over 30 km/t. Efter en vidunderlig eftermiddagstogrejse kører I fra Mettupalyam tilbage til Kurumba i aftenskumringen, før tropemørket sænker sig over landskabet, og endnu en vidunderlig aften og nat venter jer.

I overnatter i Kurumba, helpension inkluderet.

DAG 5Kurumba – Kochi: I kører mod byen Kochi i den magiske delstat Kerala

Fra bjergene bliver I kørt ned til byen Kochi i den frodige stat Kerala, det magiske grønne land. Byen Kochi udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere. I bliver indkvarteret i et gæstehus beliggende i Fort Cochin, den smukke fredede bydel. Ved solnedgang bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler – med rig mulighed for at se delfiner.

I overnatter i Kochi, morgenmad inkluderet.

DAG 6Kochi: Fascinerende kinesiske fiskenet, tempeldans og Vasco da Gama

I besøger Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, som er den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesisynagogen (Pardesi betyder fremmed), og endelig kan I se de smukke fresker i maharajapaladset Dutch Palace. Ligeledes kan I se de fascinerende kinesiske fiskenet på helt nær hold – og eventuelt spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda.

I overnatter i Kochi, morgenmad inkluderet.

DAG 7Kochi – Alleppey – Husbåd: Sejlads i det skønne Backwaters i egen husbåd

En mindre køretur ned langs kysten bringer jer til Alleppey. Her går I ombord i den komfortable og hyggelige husbåd og bliver sejlet frem på kanalerne. Kokken ombord sørger for velsmagende frisklavede måltider. I overnatter i separate dobbeltværelser ombord på husbåden.

Overnatning på husbåd, helpension inkluderet.

DAG 8Husbåd – Backwaters

Husbåden lægger til land og I indkvarteres på et fint lille homestay midt i backwaters.

Det er ikke uden grund, at lokalbefolkningen kalder deres region for Guds eget land. Backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der mange landbrug. Markerne ligger under havets overflade, og det fænomen finder man kun i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk.
Her kan I opleve landsbylivet, som det udfolder sig i dette frodige netværk af kanaler, søer, landtanger og marker strækker sig rundt i flere tusinde kilometer, og hvert øjeblik byder på nye indtryk.

I overnatter på homestay, helpension inkluderet.

DAG 9Backwaters – Alleppey – Kovalam: På vej mod skøn badeferie ved Kovalam Strand

I forlader det stille backwaters og kører til Alleppey stationen. Herfra går turen med tog ned langs kysten til Keralas hovedstad, Trivandrum. Ved ankomsten bliver I hentet og kørt til Kovalam for at holde badeferie.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 10 – 14Kovalam: Sol, strand, god mad, shopping og afslapning

Nyd dagene i Kovalam eller benyt jer af de gode udflugtsmuligheder til Trivandrum (Thiruvananthapuram), den hellige slanges by, til Padmanabhapurams indtagende palads eller til pilgrimsmålet Kanyakumari – Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt mødes med Det indiske Ocean og Det arabiske Hav. Her ved Kovalam er der gode muligheder for at få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 15Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

22.900 kr. for 15 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Bangalore // Trivandrum – København på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • 14 nætter på turistklassehoteller, homestays med morgenmad
 • Helpension i Kurumba, husbåd og Our Land
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Togbillet Alleppey – Trivandrum på AC class
 • Toy-train billet
 • Cruise i Kochi & Kathakali dans
 • Bytur Kochi inkl. entréer og engelsktalende lokalguide
 • Alle aktiviteter Backwaters og i Western Ghats
 • Indisk turistskat
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

SE FORSLAG TIL ANDRE KERALA REJSER HER

Ganesh