Landsbyvandring, cykelsafari og sydindisk mad i grønne Kerala

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KLASSISK KERALA KONCENTRAT – landsbyvandring. cykelsafari. sydindisk mad.

0
AKTIV & AFSLAPPET
Fra19.700 kr.
AKTIV & AFSLAPPET
Fra19.700 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6110

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

15 dage
Året rundt
København
Kochi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, har tiltrukket alverdens folkeslag, og de har alle efterladt sig spor. Alle har på hver deres måde sat deres præg, og kulturen er i dag helt sin egen med spor fra næsten alle verdenshjørner. Turen er et klassisk Kerala koncentrat med kogekunst, vandreture og cykelsafari – aktiv og afslappet.

LÆS MERE

I Fort Cochin er bygninger i britisk kolonistil, boder med friskfangede kæmperejer ved de kinesiske fiskenet, duftende krydderimarkeder og sejllads ved solnedgang, bare nogle af rejsens højdepunkter.

Nationalparken Eravikulam ved Munnar er berømt for sine specielle bjerggeder og omkranses af smukke smukke, grønne bjerge hvor der håndplukkes god te. I Munnar skal du bo på et ”hill resort” med en fantastisk udsigt ud over området.

Omkranset af kokospalmer og rismarker ligger Keralas backwatersystem. Bag kysten løber et sindrigt system af kanaler, bedre kendt som ‘the backwaters’.  Her foregår livet i et roligere tempo end i byerne og du får smagen af landsbylivet, først på dit homestay og derefter ombord en husbåd som langsomt vugger afsted gennem kanaler og søer.

Rejsen slutter af med et dejligt strandophold, hvor rejseindtrykkene kan falde på plads, mens du slapper af under skyggen af de svajende kokospalmer og bader i det lune hav ved Malabarkysten.

ESSENSEN AF REJSEN

NATUR, KULTUR & STRANDLIV.
VANDRETURE & CYKELSAFARI.
SYDINDISK KOKKEKUNST.
KRYDDERI- & TEPLANTAGER.
LANDSBYLIV & KOLONIHISTORIE.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst Kochi: Østens Vendig og sejlads ved solnedgang

Ankomst til Kochi om morgenen. I lufthavnen bliver I mødt af jeres chauffør og kører til jeres hotel, et gæstehus der ligger i den tidligere europæsiske, og nu fredede, bydel Fort Cochin. Byen udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet der, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og siden kom briterne også til byen. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere.

Om eftermiddagen er der bytur, hvor I blandt andet ser Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi Synagogen (Pardesi betyder fremmed), og endelig kan I se de smukke fresker i Maharaja paladset Dutch Palace. Se de fascinerende kinesiske fiskenet på helt nær hold – og spis jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. Ved solnedgang bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler – med rig mulighed for at se delfiner.

I overnatter i Kochi.

DAG 3 Kochi: På cykel rundt i Kochi

Efter morgenmaden i det tidlige morgenlys, skal I opleve byen på cykel med vind i håret, når I sammen med jeres guide cykler ad de brostensbelagte smågader forbi små cafeer og charmerende butikker, der lige er vågnet af nattens søvn, klar til at møde dagen. Undervejs fortæller jeres guide, og lokale I møder undervejs, om byens interessante og farverige fortid. Eftermiddagen er jeres til at udforske byen på egen hånd. Hen under aftenen venter jer en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda.

I overnatter i Kochi, morgenmad inkluderet.

DAG 4Kochi – Munnar: Fra Kochi til de grønne teplantager i Munnar

Fra byen kører I op i bjergene til Munnar, der har nogle af verdens højest beliggende teplantager. Området er spækket med frodige dale og søer, og rummer et mangfoldigt dyreliv og fauna. I skal bor på et fint lille hotel med skøn udsigt ud over de frodige omgivelser og de mange grønne nuancer. Udover teplantagerne bliver der i området dyrket pepper, kardemomme, kaffe, kakao og mange andre afgrøder.

I overnatter i Munnar, morgenmad inkluderet.

DAG 5Munnar: Vandring og krydderiudflugt i Munnar

Om formiddagen tager I på vandretur sammen med jeres lokale guide – et par timer der bringer jer rundt i krydderiplantager og bjergene. Om eftermiddagen kan I vælge blot at nyde bjergene eller bede chaufføren om at køre jer ind til Munnar by, besøge te museet og nyde en kop 5 o’clock tea.

Selve Munnardalen er omgivet af teplantager og floder, og Munnar betyder da også ”3 floder”. På bjergskråningerne står kvinderne og plukker de friske skud af teplanten. Under kolonitiden var stedet rekreativt område for briterne, når varmen satte ind i lavlandet. Briterne søgte op i bjergene for at nyde godt af de frodige omgivelser og den behagelige temperatur. I Munnar ligger også tefabrikker, hvor de sorterede, tørrede og findelte blade blive til god te.

I overnatter i Munnar, morgenmad inkluderet.

DAG 6 Munnar – Backwaters: Fra bjergene ned til det frodige backwaters

Fra Munnars højder tager I nu ned til Our Land, der ligger i Keralas backwater område. Backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der mange landbrug. Markerne ligger under havets overflade, og det fænomen finder man kun i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk.

Her kan I opleve landsbylivet, som det udfolder sig i dette frodige netværk af kanaler, søer, landtanger og marker strækker sig rundt i flere tusinde kilometer, og hvert øjeblik byder på nye indtryk.

DAG 7 – 9Backwaters: Sejlads, morgenvandering og afslapning

De næste tre dage er backwaters basen, hvor I både kan tage med på landsby vandring, Tage på Sunset Cruise med kano på den vidtstrakte og rolige Vembanad-sø om aftenen, besøge det lokale tempel med jeres vært eller en tur med en Shikara båd ind ad de smalle kanaler i og omkring Alleppey. Besøg også Alleppey by hvor byens 500 år gamle tempel, bygget i den specielle Kerala tempelarkitektur, hvor der er lagt mere vægt på at bygge i træ fremfor i sten.

DAG 10 Backwaters – Husbåd

Efter morgenmaden går I ombord i en komfortabel husbåd og bliver sejlet gennem kanalerne i et af verdens smukkeste backwaterlandskaber, der emmer af ophøjet ro og er omkranset af tæt vegetation. Kokken ombord vil stå for velsmagende, frisklavede måltider, mens båden gynger blidt på det stille vand. Det rige fugleliv vågner op til dåd, når teen indtages på dækket i de sene eftermiddagstimer, og når mørket falder på kan nattens trope-lyde nydes over en gin & tonic (den skal I dog selv medbringe).

DAG 11Husbåd – Marari: Ud til kysten

Husbåden lægger til i Alleppey og I bliver kørt ud til Mararikysten, der med sine brede sandstrande, svajende kokospalmer og det skønne hav udgør det helt ideelle sted for badeferie. I bliver indkvarteret på skønt hotel, helt ned til stranden i den sydlige ende af Marari stranden.

I overnatter i Marari, morgenmad inkluderet.

DAG 12 – 14Marari stranden: Hav, strand, palmer og sol

Dagene er til afslapning på stranden. Morgenvandring langs strandkanten eller begiv jer nordpå og hils på fiskerne, når de returnerer i deres farverige både fra deres natlige fisketur med alt godt fra havet. Der ligger også et rigtig godt fuglereservat nær ved (ca. 1 lille times kørsel), så har I mod på flere fugle og vandreture så kan det arrangeres.

I overnatter i Marari, morgenmad inkluderet.

DAG 15Hjemrejse Kochi – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

19.700 kr. for 15 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Kochi t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • 14 nætter på turistklassehoteller, homestay, Our Land og husbåd
 • Morgenmad alle steder
 • Helpension på Our Land og husbåd
 • Al transport egen bil med chauffør
 • Byture inklusiv entréer og engelsktalende lokalguide
 • Cruise i Kochi & Kathakali
 • Alle aktiviteter Backwaters, Our Land og i bjergene
 • Indisk turistskat
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh