Landsbyvandring, cykelsafari og sydindisk mad i grønne Kerala

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD

0
Et klassisk Kerala koncentrat
Fra18.700 kr.
Et klassisk Kerala koncentrat
Fra18.700 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

2976
Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Kochi
Rejseform – Individuel rejse
Rejsetype – Kulturrejse
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, har tiltrukket alverdens folkeslag, og de har alle efterladt sig spor. Alle har på hver deres måde sat deres præg, og kulturen er i dag helt sin egen med spor fra næsten alle verdenshjørner. Turen er et klassisk kerala koncentrat med kogekunst, vandreture og cykelsafari – aktiv og afslappet.

I Fort Cochin er bygninger i britisk kolonistil, boder med friskfangede kæmperejer ved de kinesiske fiskenet, duftende krydderimarkeder og sejllads ved solnedgang, bare nogle af rejsens højdepunkter.

Nationalparken Eravikulam ved Munnar er berømt for sine specielle bjerggeder og omkranses af smukke smukke, grønne bjerge hvor der håndplukkes god te. I Munnar skal du bo på et ”hill resort” med en fantastisk udsigt ud over området.

Omkranset af kokospalmer og rismarker ligger Our Land, en lille ø i Keralas backwatersystem. Bag kysten løber et sindrigt system af kanaler, bedre kendt som ‘the backwaters’.  Her foregår livet i et roligere tempo end i byerne og du får smagen af landsbylivet, først på Our Land og derefter ombord en husbåd, hvor din kok sørger for de mest velsmagende måltider.

Rejsen slutter af med et dejligt strandophold, hvor rejseindtrykkene kan falde på plads, mens du slapper af under skyggen af de svajende kokospalmer og bader i det lune hav ved Malabarkysten.

ESSENSEN AF REJSEN

NATUR, KULTUR & STRANDLIV
VANDRETURE & CYKELSAFARI
SYDINDISK KOKKEKUNST
KRYDDERI- & TEPLANTAGER
LANDSBYLIV & KOLONIHISTORIE

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD - et klassisk Kerala koncentrat

PRIS

1. DAGAfrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGAnkomst Kochi: Østens Vendig og sejlads ved solnedgang

Ankomst til Kochi om morgenen. I lufthavnen bliver I mødt af jeres chauffør og kører til jeres hotel, et gæstehus der ligger i den tidligere europæsiske, og nu fredede, bydel Fort Cochin. Byen udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet der, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og siden kom briterne også til byen. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere.

Om eftermiddagen er der bytur, hvor I blandt andet ser Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi Synagogen (Pardesi betyder fremmed), og endelig kan I se de smukke fresker i Maharaja paladset Dutch Palace. Se de fascinerende kinesiske fiskenet på helt nær hold – og spis jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. Ved solnedgang bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler – med rig mulighed for at se delfiner.

3. DAG Kochi: På cykel rundt i Kochi

Efter morgenmaden i det tidlige morgenlys, skal I opleve byen på cykel med vind i håret, når I sammen med jeres guide cykler ad de brostensbelagte smågader forbi små cafeer og charmerende butikker, der lige er vågnet af nattens søvn, klar til at møde dagen. Undervejs fortæller jeres guide, og lokale I møder undervejs, om byens interessante og farverige fortid. Eftermiddagen er jeres til at udforske byen på egen hånd. Hen under aftenen venter jer en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda.

4. DAGKochi – Munnar: Fra Kochi til de grønne teplantager i Munnar

Fra byen kører I op i bjergene til Munnar, der har nogle af verdens højest beliggende teplantager. Området er spækket med frodige dale og søer, og rummer et mangfoldigt dyreliv og fauna. I skal bor på et fint lille hotel med skøn udsigt ud over de frodige omgivelser og de mange grønne nuancer. Udover teplantagerne bliver der i området dyrket pepper, kardemomme, kaffe, kakao og mange andre afgrøder.

5. DAGMunnar: Vandring og krydderiudflugt i Munnar

Om formiddagen tager I på vandretur sammen med jeres lokale guide – et par timer der bringer jer rundt i krydderiplantager og bjergene. Om eftermiddagen kan I vælge blot at nyde bjergene eller bede chaufføren om at køre jer ind til Munnar by, besøge te museet og nyde en kop 5 o’clock tea.
Selve Munnardalen er omgivet af teplantager og floder, og Munnar betyder da også ”3 floder”. På bjergskråningerne står kvinderne og plukker de friske skud af teplanten. Under kolonitiden var stedet rekreativt område for briterne, når varmen satte ind i lavlandet. Briterne søgte op i bjergene for at nyde godt af de frodige omgivelser og den behagelige temperatur. I Munnar ligger også tefabrikker, hvor de sorterede, tørrede og findelte blade blive til god te.

6. DAG Munnar – Our Land: Fra bjergene ned til det frodige backwaters

Fra Munnars højder tager I nu ned til Our Land, der ligger i Keralas backwater område. Det er ikke uden grund, at lokalbefolkningen kalder deres region for Guds eget land. Backwaters byder både på historiske monumenter, kultur, dyreliv og naturlig skønhed i form af de mange kanaler, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne er der mange landbrug. Markerne ligger under havets overflade, og det fænomen finder man kun i backwaters, i Holland og ved den jyske marsk. I bliver sejlet over til Our Land og indkvarteret på jeres egen private ø. Stedet har blot 6 værelser og er en sand grøn frodighed. Her bruges aldrig sprøjtegifte så I deler øen med mange, mange fugle.

7. - 9. DAGOur Land: Sejlads, morgenvandering og hængekøjer

De næste tre dage er Our Land basen, hvor I både kan tage med på morgenvandringer med vores gode ven Rateesh og en tur til den lille by Alleppey med den lokale færge. Hele området byder på gode muligheder for små vandreture, hvor I kan besøge mindre landsbyer og måske få en “arak” (hjemmebrændt spiritus) i en af de små beværtninger sammen med bønderne, som kommer hjem fra arbejdet i rismarkerne. Her er der også en helt speciel mulighed for at tage med på et “narrow canal” cruise gennem de små kanaler, som husbådene ikke kan sejle ad. Our Land har et par både, og bådsmændene sejler jer gerne ud, når som helst det passer jer.

En af dagene kan I efter frokost tage den lokale færge til Alleppey, hvor en autorickshaw står klar til at tage jer med ud på en tur rundt i den lille by. Besøg byens 500 år gamle tempel, bygget i den specielle Kerala tempelarkitektur, hvor der er lagt mere vægt på at bygge i træ fremfor i sten. Markedspladserne med frugter og grøntsager bliver det næste stop, og I kan se, hvordan man forarbejder kokosnødder til måtter, tov og meget mere. Turen tilbage til Our Land kan foregå enten med autorickshaw eller lokalbussen. Uanset hvad I vælger, er turen en farverig oplevelse.

10. - 11. DAGOur Land – Husbåd: Kulinarisk krydderisejlads og meget mere

Jeres husbåd ligger til ved Our Land, hvor I stiger ombord, og de næste to dage udgør den rammen om jeres rejse. Det frodige netværk af kanaler, søer, landtanger og marker strækker sig rundt i flere tusinde kilometer, og hvert øjeblik byder på nye indtryk. På landtangerne kan I opleve forskelligartet landbrug, kvinder der i farvestrålende sarier vasker tøj, og mens I langsomt sejler afsted, kan I følge med i, hvordan de lokale fanger fisk fra små både. Med ombord vil jeres kok sørge for maden og ikke bare det, han vil også vise jer, hvordan man tilbereder den duftende og farverige sydindiske mad fyldt med talrige krydderier og ingredienser, så I får indblik i hvilke krydderier og råvarer, der indgår i det velsmagende sydindiske køkken. Mens solen går ned, er det tid til at nyde den tilberedte mad.

12. DAGHusbåd – Marari: Ud til kysten

Husbåden lægger til i Alleppey og I bliver kørt ud til Mararikysten, der med sine brede sandstrande, svajende kokospalmer og det skønne hav udgør det helt ideelle sted for badeferie. I indkvarteres på skønt hotel, helt ned til stranden i den sydlige ende af Marari stranden.

13. - 14. DAGMarari stranden: Hav, strand, palmer og sol

Dagene er til afslapning på stranden. Morgenvandring langs strandkanten eller begiv jer nordpå og hils på fiskerne, når de returnerer i deres farverige både fra deres natlige fisketur med alt godt fra havet. Der ligger også et rigtig godt fuglereservat nær ved (ca. 1 lille times kørsel), så har I mod på flere fugle og vandreture så kan det arrangeres.

15. DAGHjemrejse Kochi – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD - et klassisk Kerala koncentrat

PRIS

18.700 kr. for 15 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet

  • Fly København – Kochi t/r & lufthavnsskatter og afgifter
  • 14 nætter på turistklassehoteller, homestay, Our Land og husbåd
  • Morgenmad alle steder
  • Helpension på Our Land og i backwaters
  • Al transport egen bil med chauffør
  • Byture inklusiv entréer og engelsktalende lokalguide
  • Cruise i Kochi & Kathakali
  • Alle aktiviteter Backwaters, Our Land og i bjergene
  • Indisk turistskat

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

KERALA andre rejser
Rejser til Indien
Kulturrejse og badeferie i ét

SYDINDISKE SANSEINDTRYK

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Magisk rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra18.900 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.900 kr.
Se detaljer
kerala magi rejser til Indien
En eventyrlig rejse – for hele familien!

KERALA MAGI

Varighed – 14 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
Prittwi Agastyaa Kovalam Indien udsigt
GRUPPEREJSE. Lærerigt ayurveda & yoga retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDISK YOGA RETREAT MED STINE BRINK

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – den 6. – 21. marts 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Er du klar til en rejse, der kommer til at vare langt mere end 2 uger i Indien? Stine Brinks mangeårige erfaring og videns tunge baggrund, giver denne rejse en ekstra dimension, og der bliver taget hånd om dig, før, under og efter rejsen. Før dine 2 ugers yoga og […]
Fra22.900 kr.
Se detaljer
Indien Munnar individuel rejser til Indien
Indien

KARISMATISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
Fra16.400 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
poetiske kerala
Oplev Sydindien – væk fra alfarvej!

POETISKE KERALA

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kozhikode
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Dér, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. I starter med at mærke historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”, hvor kinesiske, arabiske og europæiske […]
Fra17.000 kr.
Se detaljer
Nyd varmen og solen i Kerala, Sydindien

SYDINDISK VINTERFLUGT – sol, palmer & strand

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Vi giver jer mulighed for at undslippe mørke og snedriver og tilbyder jer “at overvintre” og samle ny energi i det skønne tropiske Kerala. Tilbuddet er jeres og lige til at plukke. Prisen er inklusiv fly t/r til Trivandrum og en måneds ophold på dejligt strandhotel. Som navnet så fint […]
Fra9.999 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

Sydindisk lotus – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

Varighed - 20 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
Fra21.500 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Uforglemmelige oplevelser i Indien – for hele familien!

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Bangalore
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg til Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgenen, mens […]
Fra16.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Et klassisk Kerala koncentrat

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
ganesh