Magi, kultur og strandferie – Rejs til Sydindien med Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

SYDINDISK LOTUS – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

0
Indien
Fra22.800 kr.
Indien
Fra22.800 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6147

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

20 dage
Året rundt
København
Bangalore, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte tilflugt fra varmen. Næste stop er den frodige stat, Kerala, og byen, Kochi, som har været center for handel med krydderier siden 1500-tallet, og hvor historiens vingesus føles overalt.

LÆS MERE

I kører videre ned langs kysten og bliver indlogeret på en komfortabel og hyggelig husbåd for at sejle rundt i det tropiske backwaters med dets rige dyreliv. Jeres husbåd lægger til på øen Our Land, hvor skønhed og selvforkælelse er på programmet.

Næste eventyr er et nattog til staten Tamil Nadus ældste by, Madurai. Byens enorme tempelkompleks, Menakshee templet, er et arkitektonisk mesterværk, hvor I kan købe hvide lotusblomster og ofre til guderne, og hvor de ældgamle hinduistiske ritualer holdes i hævd.

I slutter i den gamle stenhuggerby, Mahabalipuram, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Her kan I både dase på stranden og slappe af eller tage på udflugter; til Kancheepuram, en af hinduernes syv helligste byer, eller Pondicherry, tidligere fransk koloni, eller I kan vælge at udforske Chennai.

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Bangalore - Mysore: vidererejse mod paladsernes by, Mysore

Ankomst til Bangalore. I bliver mødt i lufthavnen og køres til jeres hotel, der ligger 10 minutters gang fra Bangalores bedste indkøbsgader MG Road and Brigade Road. Efter en rolig formiddag med tid til at hvile hentes I på hotellet og køres til Mysore, paladsernes by. Byen er hovedsæde for maharajaen af Mysore, som regerede i området frem til den indiske uafhængighed i 1947. I bliver indkvarteret i hjertet af byen tæt på alle seværdigheder. På vejen til Mysore besøger I Tipu Sultans sommerpalads, der tidligere husede de berygtede magthavere Hyder Ali og hans søn Tipu Sultan, der fik øgenavnet Mysores tigre. Fantasifulde freskomalerier om kampene mod de britiske tropper og stedets fredfyldte atmosfære giver en følelse af historiens vingesus.

3.DAGMysore: besøg på sandeltræsduftende Mysore Palads

I tager på bytur i Mysore, der var regionens tidligere hovedstad. Det er en drømmeby fyldt med eksotiske paladser, mennesker og dufte. Og selv om Mysore har vokset sig stor og fulgt med udviklingen, er dens rene miljø og afslappede indbyggere et plus for byens gæster. I besøger det sandeltræsduftende Mysore Palads, også kendt som Amba Vilasa Palace, der er Indiens største turistattraktion efter Taj Mahal, og som blandt andet beundres for dets indvendige mahognilofter og massive sølvdøre. Maharajaen og hans familie bor stadig den dag i dag bagest i paladset, men råder dog ikke længere over godser og jorde. Hvert år til den store Dussehra Festival i oktober indtager de fyrstelige familiemedlemmer deres pladser i den imponerende elefantprocession på bærestole af guld og elfenben.
Mysore er også berømt for sine jasminblomster, lokal kendt som Mysore Mallige, som der er skrevet talrige digte og sange om. Vores tur går til byens farverige marked, hvor duften af jasmin og sandeltræ blander sig med alverdens krydderier. Sankt Philomenas katedralen, med sine smukke glasmosaikker er også et besøg værd, og lidt udenfor Mysore ligger Lalitha Mahal, endnu et fantastisk palads, som Maharajaen byggede til at huse sine kødspisende gæster. Her kan frokosten nydes i den blå sal akkompagneret af sitarmusik. Hvis man stadig sidst på dagen er eventyrlysten, kan man tage til de arbejdende værksteder, hvor der produceres de smukkeste sandeltræsfigurer og silkesarier. Desuden kan I opleve en tur med autorickshaw til Devaraja, før I returnerer til hotellet mættet af en hel dag med vidunderlige indtryk.

4. DAGMysore - Kurumba: afsted ad snoede bjergveje til udsigt over Shola-skovene

I forlader Mysore og kører lidt udenfor byen til den charmerende Chamundi Hill. Her ligger en imponerende stenstøtte af tyren Nandi (som holder vagt over guden Shiva) for foden af et Shiva tempel øverst på Chamundi højen, hvorfra der er en flot udsigt over byen. Herfra forsætter I ad snoede pittoreske bjergveje mod Kurumba. I et af hårnålesvingene drejer I fra, kører ned i kløften, og dér ligger det betagende Kurumba med udsigt over Shola skovene – et af vores mange yndlingssteder i Sydindien. I indkvarteres på et lækkert resort med betagende udsigt.

5. - 6. DAGKurumba: besøg på bjergstationer, tesmagning og det legendariske Toy train

I skal bo et par dage i disse bjergtagende omgivelser, nyde den klare friske luft og leve som de gamle indiske fyrster og englændere, der flyttede til Nilgiri bjergenes kølige højder, når tørken og varmen på den flade slette blev for meget. I dag minder disse ”hill-stations” stadig om et sommerligt, engelsk landmiljø, hvor man opretholder traditionen med at drikke ”five o’clock tea”. I klart vejr er der fra Dolphin’s Nose en fantastisk udsigt til Lamb’s Rock og Lady Canning’s Seat og nedover den underliggende slette til byen Mettupalayam. I tager med på en morgenvandring i Shola skoven omkring Kurumba, hvor I ledes af de lokale Kurumba stammefolk, der kender skovene ind og ud, og som med machete sørger for at stien er fremkommelig.

I skal også besøge den gamle ”hillstation” Coonoor, og en tefabrik, hvor I ser, hvordan sorterede, tørrede og findelte blade bliver til Nilgiri te af god eksportkvalitet. Her spises der en fem retters frokost på Tea Bungalow, alle retter er baseret på te i en eller anden afskygning, såsom kylling røget i teblade og tesobert. Efter forkosten er der en tesmagning med udsigt over bjergene og teplantagerne, for her er te selve livsnerven. Englænderne efterlod et veludbygget tognet i Indien. Det er muligt at komme noget nær alle steder i Indien med tog. Fra Coonoor til Mettupalyam oplever I en helt særlig togrejse med det legendariske ”toy train” trukket af et lokomotiv gennem 16 tunneller og hen over 250 broer til Mettupalyam med en hårrejsende fart på lidt over 30 km/t. Efter en vidunderlig eftermiddags togrejse bliver I fra Mettupalyam kørt tilbage til Kurumba i aftenskumringen, før tropemørket sænker sig over landskabet.

7. DAGKurumba - Kochi: vidererejse mod det magiske grønne land, Kerala

Fra bjergene bliver I kørt til den frodige stat Kerala, det magiske grønne land, nærmere bestemt byen Kochi, der tilsammen består af 15 landsbyer. Landsbyerne ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Denne historiske by har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber, kanel, vanille og gurkemeje på Malabar kysten. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, portugiseren Vasco da Gama kom, døde og blev begravet i Kochi. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. I bliver indkvarteret på et rigtig godt lille hotel, beliggende i Fort Cochin, den smukke, fredede bydel.

8. DAGKochi: bytur i Kochi

Formiddagsbytur i Kochi hvor I besøger Vasco da Gamas grav i St. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi synagogen (Pardesi betyder ”fremmed”), og endelig kan I se de smukke fresker i maharajapaladset Dutch Palace. I får også chancen for at studere de fascinerende kinesiske fiskenet på nært hold – og eventuelt spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. Eftermiddagen er fri.

9. DAGKochi: sejltur på Kochis kanaler og malabarisk dansedrama med farverige kostumer

Dagen er fri til nyde byen på egen hånd. Ved solnedgang bliver I taget med på en sejltur på Kochis kanaler, og her er der rig mulighed for at se delfiner. Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Stykket er et klassisk malabarisk dansedrama med farverige kostumer. Oprindeligt blev dansen opført i templerne for guderne, og denne kunstart indeholder elementer fra både yoga og ayurveda.

10. DAG Kochi – Alleppey – Husbåd: sejlads i et af verdens smukkeste Backwater-landskaber

En mindre køretur ned langs kysten bringer jer til Alleppey. Her går I ombord i en komfortabel husbåd og bliver sejlet gennem kanalerne i et af verdens smukkeste backwaterlandskaber, der emmer af ophøjet ro og er omkranset af tæt vegetation. Kokken ombord vil stå for velsmagende, frisklavede måltider, mens båden gynger blidt på det stille vand. Det rige fugleliv vågner op til dåd, når teen indtages på dækket i de sene eftermiddagstimer, og når mørket falder på kan nattens trope-lyde nydes over en gin & tonic (den skal I dog selv medbringe). I overnatter i separate dobbeltværelser ombord på husbåden.

11. DAGHusbåd – Our Land: ophold i gæstehus midt i frodige omgivelser

Husbåden lægger til ved Our Land i Kerala backwaters. Det er ikke uden grund, at lokalbefolkningen kalder denne region for Guds eget land. Kerala backwaters byder på en lang række attraktioner. Historiske monumenter, kultur, dyreliv og den overdådige naturens skønhed i form af det omfattende kanal-system, der bliver brugt som vandveje. På halvøerne og øerne bliver der dyrket landbrug. Markerne ligger under havets overflade; et fænomen man kun finder i backwaters, Holland og den jyske marsk. I bliver indkvarteret i et lille gæstehus i dejlige frodige omgivelser. Gæstehuset ligger på en lille ø i backwaters, og under opholdet vil jeres vært Madhu forkæle jer med en vifte af velsmagende lokale retter. Det er oplagt at tage små vandreture i området, hvor I kan besøge mindre landsbyer og måske få en ”arak” (hjemmebrændt spiritus) i en af de små beværtninger sammen med bønderne, der er på vej hjem fra arbejdet i rismarkerne. Our Land råder også over et par mindre både, der giver gæsterne mulighed for at sejle ud på et såkaldt ”Narrow Cruise” gennem de små kanaler, som husbådene ikke kan sejle ad. Bådsmændene sejler jer gerne ud, når som helst det passer jer.

12. - 13. DAGOur Land: Landsbyvandring, sejltur eller nyd livet i en hængekøje

Dagene er fri. I kan arrangere dagens udflugter direkte med personalet på Our Land. Tag med Ratheesh på landsbyvandring, en sejltur gennem de små kanaler eller slap af og nyd livet i en hængekøje. Sidst på aftenen på dag 13 køres I til Alleppey station.

14. DAGOur Land – afrejse med nattog – Madurai: videre mod Tamil Nadus ældste tempelby

Afrejse med nattoget. Ankomst til Madurai om formiddagen, overnatning om bord på toget. I modtages ved ankomsten til Madurai og bliver indkvarteret på et enkelt og rent budget-/turistklassehotel. Madurai er Tamil Nadus ældste by. Ifølge legenden berettes det, at Indra, gudernes konge, opførte et tempel til Shivas ære og omkring dette tempel en lotusformet by. På selve indvielsesdagen velsignede guden Shiva alle med Mathuram – guddommelig nektar. Herefter blev byen kendt som Madurai, ”The City of Nectar”. Om eftermiddagen tages I med på en ganske særlig bytur – en tre timers cykelrickshawtur gennem byens smalle gader og stræder. Farverne og duftene efterlader varige indtryk, ligesom stemningen i og omkring det gamle tempel, der er et af Sydindens mest storslåede, er præget af autentiske hinduistiske traditioner, der har rødder langt tilbage til historien.

15. DAGMadurai: pilgrimme, tempelbasar, markedspladser venter jer i den store tempelby

I tager på bytur i Madurai og besøger det kolossale tempelkompleks med de meget høje og rigt udsmykkede porttårne, der er malet i stærke farver. Templet hedder Menakshee templet, fordi det er indviet til gudinden Menakshee og hendes gemal Shiva. Skarer af pilgrimme og den travle tempelbasar gør templet til et sydende mylder, og ved den nordlige port kan man få lagt horoskop, få læst fremtiden i sine hænder eller lade sig kronrage for siden hen at skænke lokkerne til gudinden Parvati. Andre seværdigheder i Maduari er fyrstepaladset Nayak Tirumalai og den kunstige tempelsø. Det var i denne by, hvor en af Indiens største åndelige mestre, Ramana Maharshi, blev oplyst. Madurai rummer også spændende og farverige markedspladser med grøntsager, krydderier, ris, frugt, blomster og tørrede fisk og om morgenen også kød. Her er det spændende at gå rundt og kigge og følge med i al den handel, der finder sted, mens man dufter til krydderierne. Det er en god idé at besøge tempelkomplekset igen om aftenen for at overvære de ceremonier, der finder sted, når solen er gået ned. Tempelmusikere sidder på gulvet i en af de store haller, og tilhørere sidder på en forhøjning ved søjlerne. Ved særlige lejligheder ledes processionen af en tempelelefant, efterfulgt af en mennesketrukket vogn med et stort fabeldyr overtrukket med sølv og dekoreret med blomsterkranse. Brahminerne modtager offergaver, og processionen bevæger sig med musikken gennem templet.

16. DAGMadurai – Chennai/Mahabalipuram: gennem smukke landskaber til badeferie ved Den Bengalske Bugt

I hentes på hotellet og køres til Madurai station, afrejse med tog om morgenen, ankomst til Chennai om eftermiddagen. I modtages ved ankomsten og køres syd for Chennnai til Mahabalipuram, som ligger ved en af Indiens bedste badesteder med milelange, brede strande. Byen er ved at blive ”opdaget” og udvikler sig gradvist, men området ejer endnu sin autentiske afslappede atmosfære med fiskerlandsbyer og små granitværksteder, hvor der produceres store og små statuer til hele Indien. Her kan I sagtens finde smukke souvenirs. Indkvartering på et fint budgetklassehotel beliggende i byen eller (mod tillæg) på områdets bedste hotel, som er lidt udenfor byen og ned til et privat stykke strand.

17. - 19. DAGMahabalipuram: dagene fri i Mahabalipuram og forskellige udflugtsmuligheder

Vi foreslår, at I nyder en afslappende strandferie eller besøger Chennai, Kancheepuram eller Pondicherry.

Mahabalipuram – I kan gå langs kysten til Shore Temple, det charmerende lille tempel fra 800-tallet, som er et af de ældst bevarede templer i Indien. Templet er prototypen på den typiske sydindiske tempelarkitektur, som I har lært at kende på turen. Templet ligger helt nede ved vandet og er i dag beskyttet af klippestykker og træer for ikke at blive et offer for havets angreb. Gå gennem landsbyen med dens mange granithuggerværksteder, hvor skulpturer fremstilles til brug i templerne. Den fine kunstart kan I få uddybet hos vor ven Elumalai. I kan besøge De syv Pagoder, huletempler smykket med udhuggede relieffer, som blev til under det tidlige Pallavadynasti i 700-tallet. Mest imponerende er gigantrelieffet ”Ganges fødsel”, der dækker en hel klippeside med et mylder af figurer. En anden god lille formiddagsudflugt kunne være et besøg til Dakshina Chitra, et mindre frilandsmuseum, hvor I på hjemturen kan besøge en krokodillefarm. Her forskes i truede krokodillerarter fra hele verden, og her udvinder stammefolk desuden slangegift til brug i medicinalindustrien. Endelig må I ikke gå glip af en ayurvedisk kropsmassage. Ansigtet og hele kroppen bliver grundigt masseret igennem med masser af olie og urter. En dejlig måde at slutte en spændende tur af på.

Udflugter fra Mahabalipuram:

Kancheepuram – Den sydligst beliggende af Indiens syv hellige byer og et levende museum for ortodoks brahminsk livsstil, ligger kun knap 70 kilometer fra Chennai. I det 6. og 7. århundrede var Kancheepuram sæde for Pallavafyrsterne, der brugte Mahabalipuram som havneby. De vældige labyrintagtige templer er hele byer i sig selv. I kan besøge nogle af de mest berømte. Det gælder først og fremmest Ekambareswarar med den 59 meter høje gopuram (porttårn), hvorfra man har en storslået udsigt over tempelkomplekset og Kancheepuram by. I kan også opleve templerne Vaikuntha Perumal og Kailashanath fra det 8. århundrede, der er bygget i tidlig dravidisk stil. Siden oldtiden har området også været center for silkehåndværk.

Pondicherry – Den gamle franske koloni Pondicherry ligger ud til Det indiske Ocean og er et besøg værd. Byen emmer stadig af fransk kolonistemning, og man kan endog finde franske retter på byens restauranter og måske en croissant. Stranden er et tilløbsstykke med dens flotte strandpromenade, og hvis man er til at besøge et indisk kloster, er Sri Aurobindo Ashram et interessant pilgrimsmål.

Chennai – Centret for den særlige sydindiske kultur er Chennai (det tidligere Madras), hovedstad i delstaten Tamil Nadu og tamilernes oprindelige land. Chennai er vokset frem omkring Fort St. George, der er en gammel britisk fæstning grundlagt af East Asia Company i 1639. Inden for voldene ligger St. Mary’s Church – den ældste anglikanske kirke i Asien. Byen har imidlertid langt ældre forløbere som f.eks. den portugisiske San Thome, hvor apostlen St.Thomas efter sigende ligger begravet, og tempelbyen Mylapore med rødder tilbage til oldtiden. Chennai er kendt for The Marina, byens lange sandstrand.

20. DAGAfrejse Chennai - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

22.800 kr. for 20 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Bangalore // Chennai – København på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Ophold på gode turistklasse hoteller
 • Daglig morgenmad alle steder
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Togbillet Alappey – Madurai // Madurai – Chennai
 • Alle aktiviteter nævnt i programmet
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh