Makanne - Kunstnerresidens i Ørkenstaten Rajasthan

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

0
Indien
Fra10.900 kr.
Indien
Fra10.900 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3272
Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Udaipur
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser.
Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.

I 2001 købte Anne Vilsbøll Mughal Palace Hotel i Udaipur, Rajasthan, med det formål at etablere en residens, med atelier og studie for både sig selv og andre kunstnere fra hele verden.

Efter en total renovering af det gamle hus åbnede Makanne (navnet er en sammentrækning af Makan, der betyder hus på hindi, og Anne), som kunstner-residens i 2005.

Nu kan Grace Tours kunder også nyde godt af de vidunderlige omgivelser, og det hvad enten man er kunstner eller blot er interesseret i at bo eventyrligt i egen residens og med egen kok. Opholdet er på 14 dage, og der er plads til otte personer i huset.
Uanset antal personer råder man over hele huset i rejseperioden og I skal være minimum 4 personer som rejser sammen.

 

MAKANNE - eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København om aftenen.

2. DAG Ankomst Udaipur

Ved ankomsten om eftermiddagen, bliver du mødt og kørt til Makanne.

Udaipur – paladsernes by – Makanne er beliggende i et roligt område i Udaipurs gamle by ved enden af Lal Ghat.
Byen er én af Indiens smukkeste byer, beliggende i det sydvestlige hjørne i landets største stat, Rajasthan, hvor maharajaerne har sat deres historiske mindesmærker gennem århundreder. Udaipur blev grundlagt i 1567 af Maharana Udai Singh II og betragtes med sine ”kun” 500.000 indbyggere som en mindre indisk by.
Udaipur er bedst kendt for ”Lake Palace” som bogstaveligt talt flyder på Pichola Lake, og som er blevet filmet mange gange, blandt andet til James Bond-filmen Octopussy. Ved siden af ”Lake Palace” ligger det ikke mindre opsigtsvækkende Jagmandir Palace.
Rundt om hjørnet fra Makanne ligger det største palads-kompleks i Rajasthan, City Palace som er en flamboyant fusion af rajasthansk og mogulsk arkitektur. Paladset er bygget på toppen af en bakke og har et panoramisk syn over byen og dets mange historiske monumenter.

Udaipur er stolt af sin herkomst i kunst; musik, billedkunst og lokalt kunsthåndværk. Der findes et stort antal kunstskoler med miniature-malere, træskærere, møbelsnedkere m.v.

I det livlige Lal Ghat. hvor Makanne ligger, findes et udvalg af restauranter, internetcafeer og små butikker med alt hvad du behøver og mere til. Byen er nem at færdes i .

3-13. DAGUdaipur - du bestemmer selv!

Du bestemmer selv dit program på den eventyrlige kunsterresidens Makanne, men her er lidt praktisk info om huset, dets personale og dets muligheder:

Din caretaker, Manish sørger for at du bliver hentet i lufthavnen, og hvad du end vil spørge om, så er Manish din mand. Ved 9-10 tiden om morgenen ankommer Prem. Hvis du har lyst til at indtage frokosten hjemme, så laver Prem hvad du har lyst til at spise. Du kan også selv tage en rickshaw til supermarkedet og købe ind, og der findes også et nyt shoppingcenter, Celebration Mall.

Kl. 17 kommer Vijay, han er din anden kok og vil tilberede din middag, hvis du ikke vil dinere på en restaurant ude i byen.

Hvis du skal ud og køre, bed Manish om at ringe til Chotu; en troværdig ung mand som taler engelsk og som ikke går ad vejen for at prutte med prisen med de handlende for dig. Der findes internet i huset (i form af en dongle-mobil-stick), og huset bliver gjort rent hver dag.

Hvis du vil ud og gå en tidlig morgentur tag til Fateh Sagar Lake, hvor al trafik er bandlyst indtil kl. 8. Der findes yderligere information i huset for malere, skulptører og musikere omkring materialer og lignende.

14. DAGAfrejse Udaipur - Delhi

Om eftermiddagen med fly til Delhi, hvor du bliver mødt ved ankomst og indkvarteret på transit hotel.

15. DAGAfrejse Delhi-København

Efter morgenmaden bliver du kørt til Delhi lufthavn for afrejse.
Ankomst København lokaltid eftermiddag.
Velkommen hjem!

MAKANNE - eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

PRIS

Hele huset er jeres i 2 uger for:

10.900 kr. pr. pers. v 6 eller 7 personer.
11.900 kr. pr. pers. v 5 personer.
12.900 kr. pr. pers. v 4 personer.

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Fly København-Udaipur t/r & lufthavnsskatter og afgifter
  • Ophold Makanne hele perioden – dog 1 nat i Delhi lufthavnshotel v hjemrejse
  • Transfers Delhi lufthavn-hotel t/r m bil **
  • Kokkehjælp og rengøring Makanne

* * Transfer Udaipur lufthavn-Makanne/ retur bestilles men afregnes ved ankomst Makanne

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Anne Vilsbøll

Kunstner og forfatter, er en kapacitet inden for håndlavet papir som kunstnerisk udtryksmiddel. Hun har studeret fransk og kunsthistorie og i de sidste 30 år har hun generøst videregivet sin viden i bøger, i artikler, ved forelæsninger og som underviser på kunstakademier og kunstskoler i Skandinavien.
Anne udstiller løbende over det meste af verden, og i 1996, da København var Kulturby, stod hun for opførelsen af den store event ”Paper Road”.
Anne Vilsbøll opholder sig henholdsvis i Danmark, Frankrig og Udaipur, Indien. Hvor hun end befinder sig fungerer hendes hjem som base for hendes kreativitet og hendes store passion; håndlavet papir.

MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
NORDINDIEN andre rejser
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA rejser til Indien
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
Fra23.000 kr.
Se detaljer
FRA DELHI TIL KOLKATA rejser til Indien
En alsidig og fascinerende rejse – fyldt med historie, kultur og natur

FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt – bedst efterår, vinter og forår
Delhi, Indien
Denne tur bringer jer rundt om de traditionelle højdepunkter i Nordindien, Taj Mahal i Agra og Vindenes Palads i Jaipur. Videre fra mogulernes Rajasthan til de klassiske seværdigheder midt i Indien, hvor pilgrimme bader og beder i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer. I fortsætter […]
Fra19.700 kr.
Se detaljer
Indien Ladakh individuel rejser til Indien
Indien

LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - marts til oktober
Delhi
På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
Fra20.300 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien Himalaya
Tag mig med til verdens tag i Indien!

HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – maj til oktober
Delhi, Indien
Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau. I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle […]
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

GANGES, HIMALAYA OG GOA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Her taler vi klassisk Nordindienrejse! I starter i den pulserende og moderne storby Delhi, hvorfra I med tog kører nordpå til Himalaya tæt ved Gangesflodens udspring. Pilgrimme valfarter til Haridwar for at bade i Ganges, og i Rishikesh kan I overvære de spektakulære articeremonier, mens solen går ned over de […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
Indien Rishikesh individuel rejser til Indien
Alt det bedste af Nordindien

TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

Varighed – 13 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Delhi
Denne tur bringer jer både til de helt klassiske seværdigheder i Indiens gyldne trekant men også til nogle mindre besøgte byer som Haridwar og Rishikesh. I starter turen i Indiens hovedstad, en metropol som både rummer den gamle mogularkitektur, englænders kolonistil og super moderne højhuse side om side.
Fra15.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

RAJASTHANS FARVEPALET

Varighed - 18 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Indien er landet, hvor man den ene dag kan overvældes af storbyernes ubeskrivelige sammensurium af menneskemasser for den næste dag at befinde sig i den store ensomhed i Rajasthans mægtige ørken Thar. I Rajasthan bevæger man sig hurtigt fra snævre gyder i tætbefolkede kvarterer til overdådige luftige paladser og smukke […]
Fra18.600 kr.
Se detaljer
himalaya rejse bederuller bhutan
En bjergtagende rundrejse på verdens tag

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

18 dage
Tilgængelighed – hele året
Bagdogra, Indien
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker […]
Fra36.400 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
Indien

MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Udaipur
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
Fra10.900 kr.
Se detaljer
ganesh