Ayurveda i Himalaya bjergene – Rejs til Nepal med Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ALL INCLUSIVE AYURVEDA I HIMALAYA – fredfyldt. revitalisering. harmoni.

0
EN LISE FOR KROP & SJÆL
Fra23.900 kr.
EN LISE FOR KROP & SJÆL
Fra23.900 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

9659

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

18 dage
Hele året – højsæson forår og efterår
København
Kathmandu, Nepal
Individuelt tilpasset rejse
Ayurveda / Yoga

En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der er en perfekt fredfyldt oase, til at give næring til din krop med revitaliserende og balancerende ayurveda behandlinger.

LÆS MERE

Vil du gerne kombinere dit ayurveda ophold med naturens harmoni og healende kraft så er denne rejse for dig. Uanset om du er rask og ønsker en foryngelseskur, har ubalancer eller smerter, ønsker udrensning eller vægttab, så er behandlingerne målrettet til din krop og skavanker.

Resortet er kendt for deres gode køkken, de dyrker deres egne økologiske grøntsager og krydderier og sørger for kun at bruge de bedste råvarer. Under opholdet får du ayurvedisk afstemt vegetarisk kost. Der findes også en kemikaliefri swimmingpool.

Selv om det er meningen, at du skal slappe af i de dage, hvor du modtager behandlinger, er det næsten umuligt ikke at bevæge sig ud på en lille vandretur i naturen, village walk eller tage på en lille udflugt.

ESSENSEN AF RETREATET

AYURVEDA & YOGA MED HIMALAYAS TINDER SOM BAGTÆPPE.
14 DAGE MED PERSONLIGT AFSTEMTE AYURVEDA BEHANDLINGER.
UDRENSNING & BALANCERING AF KROPPEN.
SUNDHED & VELVÆRE.
TID TIL AT STILNE SINDET I DEN HARMONISKE OG FREDFYLDTE NATUR.
NÆRENDE OG VELSMAGENDE VEGETARISK MAD.

PROGRAM

DAG 1 Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst Kathmandu: Indkvartering på hyggeligt hotel

Du ankommer til Nepals hovedstad hvor din chauffør venter. Fra lufthavnen bliver du kørt til et dejligt lille hotel, som ligger skønt på på den solbadede skråning tæt på den tibetanske flygtningelejr i Jawalakhel. Stedet ligger i et roligt beboelsesområde med udsigt over de sydlige bakker i Kathmandu-dalen og de gamle Newari-landsbyer Kirtipur og Chobar.

Eftermiddagen er din egen til at lande og måske en lille gåtur i området.

DAG 3Kathmandu – Begnas: Tværs gennem Nepals skønne natur

Efter en god nats søvn og en omgang morgenmad bliver du hentet af din chauffør og kører nu vestpå til Begnas Lake – en køretur på 5-6 timer.

Begnas søen, som ligger 12 km øst for den travle Pokhara by, er næsten et lille stykke paradis på jord, hvor søens vand kommer fra kilder i bjergene, og som er kendt for sine frodige omgivelser.

I modsætning til Phewa-søen i Pokhara, der er præget af en masse turist butikker, restauranter og barer, er Begnas derimod stille med næsten ingen beboelse overhovedet. Den sydlige bred er tæt bevokset af skov der tiltrækker en bred vifte af mindre dyr og fugle. Om aftenen er det ikke ualmindeligt at høre leopardernes brøl og Begnas er kendt for et rigt fiskeliv. Måske ser du en cormorant fulg der dykker hurtigt ned i søen for fiske eller de klare farver på en forbipasserende Kingfisher, eller måske hører du lyden af fasaner der galer eller abernes ’small talk’. Søens nordlige bred er en skråning dækket af terrassemarker og små lerklinede huse. Over den nordlige bakkehøj troner det sneklædte Annapurna.

Ayurveda resortet – Begnas Lake Resort – ligger på søens sydlige bred og alle værelser har spektakulær udsigt over bjergene. Værelserne er alle bygget på gamle ris terrasse marker og er nordvendte så man får mest muligt af det smukke landskab serveret lige uden for døren. Værelser er rummelige og bygget i Gurung-stil, det vil sige stenhuse der kan holde på varmen om vinteren og køle om sommeren.

Hotellets have er grøn og frodig med frugttræer og blomster buske. Du kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, hvor vandet kommer fra en nærliggende bjerg kilde. Det betyder at vandet kontinuerligt udskiftes og al det det overskydende vand ryger i søen, derfor bruges der heller kemikalier i poolen.

Om eftermiddagen efter check-in får du den første ayurveda behandling.

DAG 4 – 16Begnas Lake Resort: Daglig ayurveda, yoga, ro, fordybelse og forkælelse

Du får 14 dage med komplet afslapning, forkælelse, yoga og ayurveda.
Dagene går først og fremmet med ayurveda behandlingerne, som rent faktisk fylder meget af dagen, fordi krop og hoved arbejder både før, under og efter den egentlige behandling.

Hver morgen starter med yoga inden morgenmaden – vil man have sin egen personlige yogainstruktør kan det bookes mod betaling. Yoga undervisningen foregår i en overdækket pavillon i et stille hjørne af haven, på nær i de kolde måneder hvor det foregår indendørs.

Hver dag modtager du ayurveda behandlinger, der er målrettet din krop og dine eventuelle ubalancer, baseret på samtale med lægen, hvor du også fortæller om eventuelle specifikke ubalancer eller sygdomme. Behandlingerne virker udrensende og foryngende, og giver din krop mulighed for at få et ’re-set’ og komme tilbage til større naturlig balance og sundhed.

Når der arbejdes med kroppen arbejdes der også samtidig med psyken, da det hele hænger sammen. Det betyder at der kan komme følelser op til overfladen, som du skal forholde dig til undervejs i processen. Gå ind i det og giv dig selv den ro og fordybelse der skal til, så du fordøjer følelserne og dermed giver slip på dem. Prøv på ikke at lade dig distrahere og flygte væk fra de ting der dukker op.

UDFLUGTS MULIGHEDER:
Selvom at ayurveda foreskriver ro og afslapning mellem behandlingerne er det næsten umuligt ikke at udforske det smukke landskab en smule, og der er flere interessante landsby-stier der byder på muligheder for dagsture, der spænder fra 2 til 6 timer afhængigt af lyst og energi.

Du kan også tage en rolig sejltur rundt på søen, fiske eller kigge på det rige fugleliv.

Skulle du have lyst til en lille udflugt en af dagene så er Pokhara by også lige rundt om hjørnet og bare du aftaler med læge og terapeuter hvornår en udflugt kan passe ind i programmet. Hotellet hjælper gerne med en god chauffør.

Pokhara er en populær turistdestination, kendt for sin åndeløse skønhed og spektakulære scenerier, med et utal af smukke søer og en utrolig udsigt over bjergene, med tre af de største tinder over 8000 meter, tilhørende Annapurna, Dhaulagiri og Manaslu bjergkæderne. Du kan blandt andet besøge Bindhyabasini templet, der blev opført i det 17. århundrede og er helligt for den store gudinde Durga, som tilbedes her i form af en saligram (som er en art fossilsten, der kun findes i den hellige flod Kali Gandaki, dybt inde i Nepals bjerge). Og Bhimsen templet, der er tilegnet en gammel Newari handelsgud og dekoreret med erotiske udskæringer. Her kan du også købe kurve og keramik, der fremstilles i store mængder på det omkringliggende torv. Herudover er det værd at besøge Devi Falls, som er beliggende tæt på Tashling Tibetan Refugee center samt Gupteswar Mahadevhulen og Setiflodens slugt.

MEN HUSK du er først og fremmest på ayurveda rejse så prøv at holde fokus, og lyt til kroppen undervejs.

DAG 17Begnas – Kathmandu: Nyd udsigten på køreturen tilbage til Kathmandu

Du bliver hentet på hotellet og kører tilbage til Kathmandu – kører du tidligt på dagen, kan du nå at se en smule af Kathmandu om eftermiddagen. Det er også muligt at ligge en ekstra dag eller to ind i programmet, så du får mere af karismatiske Kathmandu med.

DAG 21Hjemrejse Kathmandu – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.
Du bliver hentet tidligt om morgenen på hotellet og kørt til Kathmandu lufthavn. Ankomst til København samme dag.

HVORFOR AYURVEDA I HIMALAYA BJERGENE?

Livet på verdens tag i Himalaya bjergene, har været præget af yogisk visdom og dyb spiritualitet.

Naturen har en healende effekt på krop og sind, så et ayurveda ophold i de fredfyldte og harmoniske omgivelser kan give dit sind den perfekte ro, der kan være med til at booste din selvhealingsproces.

LIDT OM AYURVEDA PÅ BEGNAS LAKE RESORT

“The old Sanskrit word, Ayurveda is a conjunction of two words; ‘Ayur’ means life and ‘Veda’ means science or knowledge. Hence, simply put, Ayurveda is the Science of Life.

According to ancient Hindu beliefs, Ayurveda was gifted to mankind by Lord Brahma (Creator of the Universe) to help us lead a healthy and fruitful life free from mortal ailments. Believed to be the oldest and most complete medical science known to mankind this is one primordial therapeutic discipline that is so amazingly in-depth and yet so wonderfully simple to learn, practice and advocate that even 5000 years after it evolved, it is still one of the most sought after holistic health sciences worldwide.

The primary reason for this is perhaps, Ayurveda is homogenous with Mother Nature and advocates a way of life in tandem with her. It focuses on holistic well-being and postulates that a healthy Mind can only be found in a healthy Body and that it is absolutely essential to lead and live Life to its fullest as Mother Nature intended. Today we are awakened to the importance of safeguarding Nature and living in harmony with her and hence perhaps, this renewed interest in Ayurveda.

Because of the immense bio-diversity of the sub-Himalayan region, it is in these hills and mountains that rare medicinal herbs were found by our ancient sages and seers, grown and experimented with over the centuries to arrive at medicinal formulations for the restoration and preservation of good health. Ancient manuscripts bear testimony to this. In that sense, it can safely be assumed that Ayurveda as a science had its origin in the Himalayas. This ancient science does not emphasize on fighting specific diseases as such but focuses on the wellbeing of the whole system, thereby helping us to develop total good health. No wonder then, that Ayurveda in its various forms still continues to be a popular mode of treatment in the Himalayan region as also in the Indian subcontinent.

Most of our herbal concoctions and therapeutic oils are sourced directly from well-established and reputed, old Ayurvedic medicinal manufacturers in Kerala. Since many rare medicinal herbs are found only in the Himalayan foothills, we are in the process of setting up our own in-house production under the guidance of experienced professional Ayurveda physicians and practitioners. In the meantime, we continue to source and use local herbs and plant products in many of our treatments, thus helping integrate indigenous Ayurvedic knowledge with that of South India.

Our Ayurveda team consists of a well qualified and competent resident Ayurveda Doctor together with professional male and female Therapists from Kerala. The team is supported by local trainee therapists keen on learning the ancient art of healing. As Ayurveda propagates a holistic approach to good health, importance is always given to the co-ordination between the Doctor, the food Chef and our Yogacharya to address every individual treatment guest’s specific needs.”

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

PRIS

23.900 kr. for 18 dage (lavsæson)

Per person i delt dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg 2.500 kr.
Gælder den 1. maj til 30. september 2019 samt den 1. december 2019 til 28. februar 2020.

27.500 kr. for 18 dage (højsæson)

Per person i delt dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg 3.350 kr.
Gælder den 1. oktober til 30. november 2019, samt den 1. marts til 30. april 2020.

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan forlænges efter dine ønsker og behov

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i din ayurveda rejse:

 • Fly København – Kathmandu t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Hotel med morgenmad i Kathmandu
 • Ophold med ayurvedisk vegetarisk helpension i Begnas
 • 14 ayurveda behandlingsdage
 • Konsultation med stedet ayurveda læge og regelmæssige opfølgninger
 • Alle urtepræperater under opholdet
 • 13 dages yoga undervisning – med det forbehold at den ayurvediske læge vurderer at det ikke er godt for dig at dyrke yoga i behandlingsforløbet
 • Al transport som nævnt i program
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Download printvenlig rejsebeskrivelse HER

Ganesh