Unik Nepal grupperejse: KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU-DALEN

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU-DALEN – helt ufiltreret & all inclusive!

0
GRUPPEREJSE MED BJØRN – Nepal 1.-17. Nov 2024
Fra28.500 kr.
GRUPPEREJSE MED BJØRN – Nepal 1.-17. Nov 2024
Fra28.500 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

7493

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

17 dage
1-17 Nov 2024
København
Kathmandu, Nepal
Grupperejse med Bjørn & Arun
Rundrejse

Oplev Kathmandu-dalen fra en ny vinkel med fokus på nærvær, fordybelse og indsigt. Med en unik base i gæstehuset indenfor Tek Chok Ling klosterets mure i Kathmandu, bliver du taget med på anderledes Nepal grupperejse. Oplev de store religioner, den smukke Newa arkitektur i dalens oldgamle kongedømmer og rund rejsen af med en uges revitaliserede ayurveda i bjergene.

Den erfarne østenfarer og Nepal-entusiast, Bjørn, guider dig sammen med hans nære ven og højre hånd, Arun, til autentiske og upolerede rejseoplevelser, så du med gruppen kan opleve et Nepal helt ufiltreret.

Basen for den første, kulturelle del af turen er Tek Chok Ling nonneklosteret i Kathmandus primært Mahayama-buddhistiske Boudha kvarter, hvor vi bor på klosterets gæstehus, der drives af nonnerne selv. Helt exceptionelt bliver vi således inviteret ind i en ellers lukket verden og oplever dagligdagen i klosteret, hvorfra vi også udforsker Kathmandus mange kulturelle rigdomme.

Ikke mindst kommer vi til at opleve alt det, som dalen byder på med et væld af fantastisk smukke templer, overvældende, majestætiske paladser, travle, farverige bazarer og en overflod af smil og latter i denne venlige og smukke dal.

Kernen i Nepals kulturliv er dets religiøse festivaler og vi er i år så heldige, at under turen bliver en af de smukkeste, hinduistiske festivaler, Chhath Parva, fejret for solguden Surya og hans hustru Chhathi Maya, der sammen opretholder livets cyklus hér på jorden. Du er med på første parket og oplever det hele som set gennem fotografen Bjørns linse.

I løbet af turen tager vi os også udenfor storbyen og dybt ind i hjertet af nogle af de mange Newa middelalderbyer og landsbyer, hvor livet leves uforstyrret og næsten uændret, som det har gjort i utallige generationer. Da Bjørn selv har boet i årevis blandt Newa-folket, kommer vi med ham og Arun lidt tættere på – og lidt mere ind under overfladen – end det ellers er muligt. Vi kan slå os ned på én af tempelpladserne og lade det hele passere revy – hvilket er en helt uforglemmelig og fantastisk dejlig måde at begynde dagen på.

En tur til Nepal bør næsten altid inkludere Himalaya bjergene i en eller anden form – og på denne tur tager vi ud til Kavre Palanchowk distriktet for bl.a. at få en mulighed for at se solen stå op over bjergene, som er en helt uforglemmelig oplevelse. Vi vandrer vi gennem landsbyer, 1000 trin op til Kali templet og slentrer mellem terrassemarkerne, inden vi nyder et velfortjent hvil på vores dejlige resort.

Efter den kulturelle del af turen, tager vi nu på en uges ayurvedisk retreat nord for den smukke Nagajune naturpark nordvest for Kathmandu-dalen. I smukke omgivelser vil vi hér blive behandlet af kyndige ayurveda læger og teraputer i et Nepals absolut bedste ayurveda resort. Opholdet centreres omkring syv dages yderst professionel, revitaliserende og balancerende Panchakarma behandling – den unikke, ayurvedisk form for udrensning, der fokuserer på kroppen, bevidstheden, sanserne og sjælen.
Rejsen er spækket med historie, kultur, natur, healing og meditativ ro – og så er den ”all inclusive”, hvilket betyder, at du ikke skal tænke på andet end at suge eventyret til dig.

P.S.: Hvis man ikke er er interesseret i ayurveda opholdet, kan vi tilbyde en helt unik vandretur med erfaren, lokal guide og bærere. Vandreturen starter fra Shivapuri naturparken på nordsiden af Kathmandu-dalen for at udforske den vidunderlige ”Skjulte Lotus Dal”, Helambhu – et rent overflødighedshorn af eksotisk flora og fauna, der er spækket med buddhistiske helligdomme. Det vrimler med dyreliv i de ældgamle skove og glinsende fisk i de fossende floder. Det er i denne dal bl.a. de legendariske buddhistiske lærere, Guru Padmasambhava og Milarepa, har slået deres folder. Vi vil dykke ned i den rige historie og filosofi inden for den tantriske Vajrayama buddhisme, have gode chancer for at spotte et vildt fascinerende dyreliv og være garanteret de mest vidunderlige udsigter til de (endnu) evigt snedækkede spir på Verdens Tag – samt ikke mindst opleve den hjertevarme gæstfrihed hos den lokale Hyoulo-befolkning.

P.P.S: Har du god tid kan du også vælge at forlænge ayurveda opholdet med en ekstra uge.

 

ESSENSEN AF REJSEN

UNIKT INDBLIK I NONNELIVET PÅ TEK CHOK LING KLOSTERET.
BUDDHISTISK VISDOM & FORDYBELSE.
PUJA, MEDITATION & YOGA.
HINDU FESTIVAL & TEMPLER.
TID TIL REFLEKSION & RO.
KATHMANDU – NEPALS KULTURELLE VUGGE.
HIMALAYA BJERGENE & LET VANDRING.
AYURVEDA REJUVENATION.

PROGRAM

1 NovAfrejse fra Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København sen eftermiddag, en mellemlanding undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

2 NovKathmandu: Boudha, Tek Chok Ling klosteret og buddhismen

Ankomst til Katmandu om formiddagen. At flyve ind til Kathmandu med Himalayas tinder spredt ud over hele horisonten er en uforglemmelig oplevelse. I vil blive modtaget af vores rejseførere Bjørn og Arun i Kathmandus Tribhuvan lufthavn og kørt direkte til Tek Chok Ling nonneklosteret i Boudha, hvor I bliver indkvarteret indenfor klosterets mure.

Den første dag tager vi det med ro og akklimatiserer os til Kathmandus rytme og klosterets fred. Bjørn introducerer Jer til turen, klosteret og Jeres nye ”hjemby”. Efter aftensmaden tager vi en spadseretur til den kæmpestore Boudhanath Stupa for at ofre smørlamper til helligdommen og få et første stemningsindtryk af lokalområdet.

Hver morgen er der mulighed for at overvære Tara Puja (rituel ceremoni) eller tage en kora (traditionel rundgang omkring stupaen) inden morgenmaden. De første formiddage vil primært være koncentrerede i og omkring Tek Chok Ling Gompaen, hvor Jacek og Bjørn vil introducere til livet omkring Boudhanath, fortælle om Nepals historie og mytologi, give indblik i, hvordan nonnernes dagligdag forløber – og til at overvære den ceremonielle ”puja” i templet, hvor nonnerne beder og reciterer de hellige, buddhistiske skrifter.
Udenfor gompaens (klosterets) port, vil vi opleve livet i Boudhas lokalsamfund, centreret omkring ét af buddhismens mest storslåede, spirituelle kraftcentre: Boudhanath Stupa, som pilgrimme fra hele den buddhistiske verden har tilbedt i mange århundreder. Der er livligt omkring stupaen og masser af muligheder for at få pirret nysgerrigheden, f.eks. ved at gå på opdagelse i det væld af små, lokale butikker, der – foruden souvenirs til turisterne – primært sælger Thangka malerier, bedekranse (malas) og bronzestatuer til de mange pilgrimme.

3 NovI og omkring Boudha

Boudhanath Stupaen er én af de største stupaer i verden og har gennem utallige generationer været ét af de mest kraftfulde valfartssteder for hele den buddhistiske verden. Efter Kinas overtagelse af Tibet, har eksiltibetanere bosat sig hér i massevis og mangfoldige Mahayana-buddhistiske klostre er skudt op omkring helligdommen, samtidig med at den oprindelige, lille Tamang-landsby på godt et halvt århundrede er vokset til en af de større bydele af Kathmandu. Stupaen er både et historisk levn fra fortiden og et pulserende, levende objekt for pilgrimmene, som ikke kan undgå at give et uforglemmeligt indtryk.
Vi holder et intromøde til den lokale kulturhistorie i Bjørns ydmyge taglejlighed i første parket til Boudha Stupa, i hvis skygge Bjørn har levet gennem et halvt århundrede – samt besøger udvalgte Gompa’er (tempelklostre) i området.

Efter frokosten er der mulighed for frit at udforske forretningerne omkring stupaen på egen hånd og senere på eftermiddagen tager vi til det nærliggende Pashupatinath tempelkompleks, hvor Bjørn som ny indviet Vaishvana Saddhu (Vishnu-dyrkende hindu-asket) i begyndelsen af 70erne tilbragte meget af sin tid blandt de visdomsøgende, hellige mænd – og han vil virkelig nyde at vise Jer rundt i det stemningsmættede område, hvor pilgrimmene strømmer til fra hele det gamle Hindustan for at ære og tilbede guddommen Shivas avatar Pashupati, Dyrenes Herre. Det er bl.a. hér de troende hinduer forbereder sig til døden og hvor deres sjæle endeligt forlader den sidste inkarnations kroppe under de konstante ligbrændingsceremonier.

4 NovKathmandu - Stupaer, Kantipur & bazaarliv

Der er utallige stupaer i Nepal, men specielt Boudhanath, Swayambhunath og Namo Buddha stupaerne med deres omkringliggende gompaer udgør den traditionelle, buddhistiske pilgrimsrute. Den anden af disse tre stupaer, Swayambhunath (også kaldet Abetemplet), knejser på toppen af en høj i den vestlige del af Kathmandu med en helt fantastisk udsigt over samme. Den skal vi op og nyde, fejre og høre fortællinger om stedet, så det kommer helt ind under huden.

Efter Swayambhu tager vi dybt ind i hjertet af det gamle Kantipur (senere Kathmandu) og fortaber os i dets mylder af bazarer, stræder, templer, gårde, torve, historiske monumenter og bygninger – inden vi mætte af indtryk ender tilbage i Tek Chock Ling klosterets langt roligere omgivelser.

5-6 NovLalitpur distriktet i Kathmandudalen: Rundtur i udvalgte Newar-landsbyer og helligdomme

Turen går nu til Lalitpur distriktet syd for Kathmandu. Vi tager først til det ældgamle Daksin Kali tempel, hvor vi, hvis vi er ”heldige”, kan opleve Brahmin-præsterne udføre deres traditionelle dyreofringer. Dernæst besøger vi Parpin med dets hellige huler og templer: Hvis der er tid smutter vi lige forbi det stemningsfulde Adinath tempel, inden vi kommer til middelalderbyen Kirtipur med dets gamle templer og stupaer – og bjergtages af en helt eventyrlig udsigt over Kathmandu-dalen. Kirtipur var den sidste Newar-by, der i det 18. århundrede, efter 23 angreb, endeligt med svig blev besejret af den invaderende Gurkha-konge, Pritvi Narayan Shah, og var også den by, der indledte oprøret mod Shah-dynastiets kongedømme i 2006 – så byen har en helt speciel status i Nepals historie. Vi slutter af i Lalitpur distriktets hovedstad, Patan hvor vi nu skal bo og næste formiddag udforske de mangfoldige torve og pladser, enestående monumenter, fascinerende templer og smukke stupaer. Vi blender ind i den summende stemning af livet i hjertet af byen – i og omkring Durbar Square. Middelalderbyen i Patan har noget af den fineste Newa-arkitektur i Nepal, samt et væld af hinduistiske og buddhistiske helligdomme – og er samtidig kendt som kunsthåndværkernes højborg, hvor mange gader og stræder er spækkede med traditionelle værksteder og forretninger. Om eftermiddagen tager vi gennem det smukke terrasselandskab til landsbyerne Khokana og Bungamati. Khokana er et interessant, konservativt Newar bondesamfund, og er ét af de få steder, hvor man stadig kan være heldig at møde traditionelt klædte Newa-bønder. Bungamati er en klassisk Newa landsby med brostensbelagte veje og flere traditionelle, smukke murstenshuse; – samtidig med man kan opleve 2015 jordskælvets kæmpe indflydelse på landsbysamfundets forandring.

7-8 NovKathmandu-dalen og Kavre Palanchowk: Let vandering, betagende solopgange og snedækkede tinder

Nu tager vi ud på landet øst for Kathmandu-dalen til Kavre Palanchowk distriktet på den gamle handelsrute til Tibet, hvor bl.a. den sidste stupa på pilgrimsruten, Namo Buddha Stupa, ligger. Vi vil bruge flere dage i dette historiske område med dets gamle Newa byer, templer og helligdomme – og ikke mindst meget spektakulære udsigter til Himalayas snedækkede tinder og rige muligheder for vandreture i det smukke landskab udenfor den tætbefolkede Kathmandu-dal. Vi har lægger vejen forbi Newa byen Purano Thimi med dens traditionelle pottemagere, inden vi tager til den tidligere Newa kongsby Bhaktapur, som trods ødelæggelserne under jordskælvet i 2015, har beholdt en stor del af sin middelalderlige charme, hvis palads, torve, gader, stræder og specielt templer stadig reflekterer den unikke kultur, der hér har hersket i mange århundreder – og som det næsten er umuligt ikke fuldstændigt at fortabe sig i. Indbyggerne i Bhaktapur er ligesom i Patan hovedsaligt bønder eller kunsthåndværkere, hvis produkter har ernæret byens indbyggere helt tilbage fra det 12. århundrede, hvor varerne blev handlet på ruten mellem Tibet og Indien. Efter Bhaktapur prøver vi at nå forbi Chandeshwori templet i Banepa og verdens største Shiva statue i Sanga på vejen til Dhulikhel, hvor vi overnatter og håber på klart vejr, så vi kan nyde den helt fantastiske udsigt til Himalayas fjerne pavilloner. De morgenfriske – og dem med stærke ben – kan stå tidligt op for at gå de 1000 trin op til Kali templet og nyde dagens første solstråler oplyse det fantastisk smukke landskab, inden vi udforsker middelalderbyen Dhulikhel på vej til Namo Buddha, som er det sted, hvor Prins Sattwa af ren medfølelse gav sit liv til en udhungret huntiger, så hun kunne amme sine sultne unger – og denne ekstremt selvopofrende handling resulterede i, at han ifølge overleveringerne blev genfødt som Prins Siddhartha Gautama (der voksede op i Kapilavastu og blev til Shakyamuni Buddha). Hér står tiden stille og vi nyder primært det dejlige sted. Derefter tager vi til nabobyen Panauti, hvor prins Sattwa kom fra – og som er endnu en lille Newa middelalderby, hvor tiden nærmest har stået stille. Panauti blev praktisk taget ikke ramt af jordskælvet i 2015 og er med sine velbevarede templer og statuer absolut et besøg værd. Vi slutter dagen af i Dhulikhel for at få en chance for endnu en spektakulær solopgang næste morgen.

9 NovKathmandu: Chhath Parva festivallen & klassisk koncet

Vi vender nu tilbage til Boudha på den sidste dag af kulturdelen. I dag (og nat) fejres den smukke Chhath Parva hindu-festival for Surya og Ursa i det nærliggende Gaure Ghat på bredden af Baghmati floden, så det er en helt oplagt chance for at få nogle fantastiske fotos. Vi afslutter til sidst kulturdelen med en intim klassisk koncert med lokale mestre fra Kirateswor templet i Bjørns taglejlighed.

10-16 NovKathmandu-Dalen: Revitaliserende ayurveda i smukke omgivelser

Nu tager vi derefter hul på ayurveda-delen af turen. Efter en sidste morgenmad i klosteret tager vi til ayurveda-centeret i Nagajune, hvor I efter indlogering vil blive møder læge teamet og vores teraputer. Efter en indledende samtale med lægen begynder ayurveda forløbet. Ayurveda arbejder holistisk med at rense ud og gen-skabe balance gennem en kombination af daglig massage, forskellige behandler som s pænder fra udrensende urte dampbade, synkron massage, lavement, varme omslag og oliebade der afstresser centralnerve systemet og meget andet. Det varierer over de 7 dage da processen går over blødgøring, udrensning og genopbygning af kroppen.

Daglig yoga, åndedrætsøvelser (Pranayama) og meditation, der ud over at sætte kroppen i gang, også er en bevidst øvelse i at mærke kroppen og styre dit mentale fokus.

Ayurveda centeret ligger i bjergene smukt og fredeligt. Er lyst til det kan man altid tage en lille vandretur, men stedet tilskynder at vi huske på gå ned i gear og give os hen til behandlingerne. Nyd freden og slå dig ned med en god bog, mediter eller bare kigge ud over de smukke Himalaya bjerge mens skulderned skæner sig og roen falder på.

17 NovHjemrejse Kathmandu – København

Efter en sidste ayurvedisk morgenmad går turen hjemad med bagagen fuld af oplevelser og indtryk. Afrejse om formiddagen, en enkelt mellemlanding og ankomst til Kastrup Lufthavn om aftenen.

NB: Grace Tours forbeholder sig retten til ændringer i programmet.

PRIS

28.500 kr.* for 17 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg på 2.000 kr.*

På denne type rejse kan du bo på enkeltværelse, hvis du rejser alene, og dobbeltværelse hvis I rejser to sammen

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Kathmandu t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Lokaltransport til/fra lufthavn, samt på alle ture
 • Overnatning på guest houses og hoteller på rejsen
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på hele turen
 • Yoga, puja eller kora om morgenen
 • Sightseeings inklusiv entréer
 • 7 dages pancha karma ayurveda kur
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

* Forbehold for ændringer – vi har endnu ikke samtlige vinterpriser f 2024.
Rejsen gennemføres ved minimum 10 og maksimum 18 deltagere.
Det forventes at du har fysik til daglige gåture i byen og lettere vandreture i bjergene.

Fantastisk rejsetilrettelæggelse. Bjørn havde en enorm viden som inspirerede os alle tror jeg. Det var spændende at opleve denne ældgamle kultur. Træskærearbejde, kobbersmede mv. Deres religiøsitet en slags blanding mellem buddhisme og hinduisme. Jeg er taknemmelig for, at have deltaget i denne rejse. Ligeledes var vi en velfungerende gruppe.”

BABETH – KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU DALEN, februar 2019

Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

Ganesh

MØD BJØRN

rejser til Nepal karma klosterliv kathmandudalen

BJØRN kom første gang som helt ung, arkitektstuderende københavnerdreng til Nepal for omkring et halvt århundrede siden og blev helt bogstaveligt taget ”bjergtaget” ved sit første glimt af Himalaya, hvilket resulterede i utallige, senere besøg og mange længere ophold gennem 70’erne og 80’erne, indtil han efter et eventyrligt liv i det meste af Sydasien endelig tog fast bopæl i Nepal i midten af 90’erne. Han har gennem alle disse år fået et indgående kendskab til landet og dets kulturer og har oplevet den meget stormomsuste udvikling fra et feudalt middelaldersamfund til et ”moderne” demokrati på godt og ondt. Han har gennem tiden fortrinsvist levet i gamle Tamang- og Newar-landsbyer i Kathmandudalen – men er gennem sine utallige rejser og trek rundt i landet blevet særdeles velbevandret i adskillige af Nepals andre, fascinerende folkeslag og lokaliteter.

Ud over at være en lidenskabelig fotograf (Nepals motivrigdom er helt uovertruffen) har hans store interesser altid været kultur og filosofi og han har således akkumuleret en massiv førstehåndsviden om Nepals historie, templer, festivaler, folkeslag og religioner – foruden en masse sagn og anekdoter. Du kan høre mere om hans lange liv som østenfarer og frit øse af hans store lokalerfaring, når du lærer ham nærmere at kende under dit besøg i Nepal.

eyJtYXBfb3B0aW9ucyI6eyJjZW50ZXJfbGF0IjoiMjcuNzE3MjQ1MyIsImNlbnRlcl9sbmciOiI4NS4zMjM5NjA1Iiwiem9vbSI6NSwibWFwX3R5cGVfaWQiOiJURVJSQUlOIiwiZml0X2JvdW5kcyI6ZmFsc2UsImRyYWdnYWJsZSI6dHJ1ZSwic2Nyb2xsX3doZWVsIjp0cnVlLCJkaXNwbGF5XzQ1X2ltYWdlcnkiOiIiLCJtYXJrZXJfZGVmYXVsdF9pY29uIjoiaHR0cDpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJpbmZvd2luZG93X3NldHRpbmciOiIiLCJpbmZvd2luZG93X2JvdW5jZV9hbmltYXRpb24iOiIiLCJpbmZvd2luZG93X2Ryb3BfYW5pbWF0aW9uIjpmYWxzZSwiY2xvc2VfaW5mb3dpbmRvd19vbl9tYXBfY2xpY2siOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X3NraW4iOiIiLCJkZWZhdWx0X2luZm93aW5kb3dfb3BlbiI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfb3Blbl9ldmVudCI6ImNsaWNrIiwiZnVsbF9zY3JlZW5fY29udHJvbCI6dHJ1ZSwic2VhcmNoX2NvbnRyb2wiOnRydWUsInpvb21fY29udHJvbCI6dHJ1ZSwibWFwX3R5cGVfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwic3RyZWV0X3ZpZXdfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwiZnVsbF9zY3JlZW5fY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9SSUdIVCIsInNlYXJjaF9jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX0xFRlQiLCJ6b29tX2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfTEVGVCIsIm1hcF90eXBlX2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfUklHSFQiLCJtYXBfdHlwZV9jb250cm9sX3N0eWxlIjoiSE9SSVpPTlRBTF9CQVIiLCJzdHJlZXRfdmlld19jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX0xFRlQiLCJtYXBfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwibWFwX2NvbnRyb2xfc2V0dGluZ3MiOmZhbHNlLCJtYXBfem9vbV9hZnRlcl9zZWFyY2giOjYsIndpZHRoIjoiIiwiaGVpZ2h0IjoiNDAwIn0sInBsYWNlcyI6W3siaWQiOiI0OCIsInRpdGxlIjoiS2F0aG1hbmR1IiwiYWRkcmVzcyI6IkthdGhtYW5kdSwgTmVwYWwiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiS2F0aG1hbmR1IiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHA6XC9cL2dyYWNldG91cnMuY29tXC93cC1jb250ZW50XC91cGxvYWRzXC8yMDE4XC8wM1wvZ2FuZXNoYS0xNjEwMDJfNjQwLTUucG5nIiwibGF0IjoiMjcuNzE3MjQ1MyIsImxuZyI6Ijg1LjMyMzk2MDUiLCJjaXR5IjoiS2F0aG1hbmR1Iiwic3RhdGUiOiJDZW50cmFsIERldmVsb3BtZW50IFJlZ2lvbiIsImNvdW50cnkiOiJOZXBhbCIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IjQ0NjAwIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifV0sInN0eWxlcyI6IiIsImxpc3RpbmciOiIiLCJtYXJrZXJfY2x1c3RlciI6IiIsIm1hcF9wcm9wZXJ0eSI6eyJtYXBfaWQiOiI4MSIsImRlYnVnX21vZGUiOmZhbHNlfX0=