OPLÆG med Dr. Unni 17 juni. kl. 17.30-19.30

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

OPLÆG om AYURVEDA v. Dr. Unni 17. juni 2024 kl. 17.30-19.30

0
Grace Tours > Ayurveda rejser > OPLÆG om AYURVEDA v. Dr. Unni 17. juni 2024 kl. 17.30-19.30

Ayurveda i den moderne verden

Gennem 25 års arbejde med ayurveda er Dr. Unni, som leder Agasyaa Heritage Ayurvedic Hospital, stødt på næsten alle tænkelige helbredsproblemer. Han ser et klart mønster i sit virke, nemlig at den gamle holistiske videnskab, ayurveda stadig rummer svar på selv de mest komplekse ubalancer.

Vi navigerer i en verden, som i stigende grad er tempofyldt og destabiliserende, og har du også undret dig over, at den gamle indiske videnskab, Ayurveda ser ud til at have svar på mange af den moderne verdens sundhedsproblemer?

Vi ved alle godt at det handler om årsag og virkning, og at vi ikke må placere vores velvære og helbred på bagsædet, hvis vi vil være i stand til at forstå og helbrede udbrændthed, stress og kronisk træthed.

Unni vil denne aften tale om hvordan den 5000 år gamle visdom kan bruges i en moderne kontekst, og hvorfor den viden er så relevant i dag og kan hjælpe os, når sindet er på speed og vores hjerne er ’foggy’.

Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål. Tilmelding er påkrævet, da der er et begrænset antal pladser.

 


STED: Grace Tours, Østerbrogade 52, 1 tv, 2100 Kbh Ø

TILMELDING påkrævet: brug betalings link nedenfor

PRIS: 108 kr.

AYURVEDA I DEN MODERNE VERDEN

108 kr - skriv OPLÆG i faktura felt og husk at oplyse telefon nummer

Dr. Unni (Unnikrishnan Kavirajan f. 1971) fra Trivandrum, Sydindien er født ind i en familie, hvor ayurveda har spillet en stor rolle. Hans mor var regeringens repræsentant for ayurvedisk medicin for distriktet Trivandrum, så han har det ikke fra fremmede. Hun driver idag en fabrik, som fremstiller ayurvediske olier og urteekstrakter og sørger for at Dr. Unni’s klinik, får den bedste og mest virksomme olie.
 
Efter studier på Kerala Universitet på Government Ayurvedic College, tog Dr. Unni i 1997 sin eksamen Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (BAMS).

 

Straks efter at have fået sit eksamensbevis åbnede Dr. Unni sin egen praksis ved Kovalam Beach i det sydlige Indien. For at kunne håndtere det voksende behov for ayurvediske behandlinger, som er meget anderledes end traditionelle vesterlandske medicinske behandlinger, er klinikken i dag vokset til at have godt 90 medarbejdere i sæsonen.

De klienter, som i dag besøger klinikken, kommer fra hele verden og af forskellige årsager, men de typiske problemer er ryg- eller ledsmerter, mave- og tarmproblemer, stress eller depressioner. Der kommer også klienter uden specifikke problemer men blot med ønsket om rekreation.

Målet med ayurvedisk behandling er, at krop og sjæl skal komme i balance. For at opnå denne balance bruges mange forskellige slags behandlinger og mediciner, og al viden er udviklet og nedskrevet gennem århundreder.

Samtidig med at den ayurvediske videnskab og medicin blev udviklet, voksede der en kampsport og massageform ved navn Kalari frem. Denne var primært møntet på soldater og skulle give dem mest mulig fleksibilitet og sørge for, at eventuelle skader kunne læges hurtigst muligt.

I den form for behandling, som går under navnet Chavuttithirumal, bliver der brugt specielle medicinske olier, og massøren bruger sine fødder for at kunne give længere og mere målrettede ”strokes”. Denne behandling er meget effektiv, når det drejer sig om at reducere blokeringer og øge blodomløbet og lymfesystemets aktivitet. Dr. Unni har nu genoplivet Chavuttithirumal, som han ganske enkelt kalder fodmassage, og det er sammen med klinikkens øvrige behandlinger en vigtig del af forløbet.

Mest betoner ayurvedisk medicin vigtigheden af at forebygge sygdomme gennem en sund livsstil og med en årlig hovedrengøring af kroppen via Pancha Karma, hvor man bruger minimum to uger – og gerne mere – på at få udrenset giftstoffer og få sit immunforsvar bygget op.

Grace Tours repræsenterer Dr. Unni og hans klinik, Agastyaa i Danmark. 

Ganesh