Oplev Sri Lanka uden rygsæk – Genopdag ungdommens eventyr

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

OPLEV SRI LANKA – NU UDEN RYGSÆK

0
Mærk frihedens sus på dette autentiske rejseeventyr
Fra24.000 kr.
Mærk frihedens sus på dette autentiske rejseeventyr
Fra24.000 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

5716

Hvorfor rejse med os?

  • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
  • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
  • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

16 dage
Året rundt
København
Colombo, Sri Lanka
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

I rejste engang med rygsæk i månedsvis og elskede at opleve verden. I dag har I måske huset fuld af børn og kun få ugers ferie, der skal passes ind i børnenes sommerferie. Oplev Sri Lanka uden rygsæk – på den fede måde, hvor I stadig kan mærke eventyret. Bo i homestays og rejs med samme transportmidler som de lokale… Alene eller sammen med ungerne.

LÆS MERE

Få lande, der er så små som Sri Lanka, kan tilbyde et så afvekslende miljø – det være sig landskabet med jungle, bjerge og strande, kulturen og religionerne, som er over 2500 år gamle. Det hele er krydret med en historie, der er ligeså fantastisk som østens egen mystik.

Dette er Sri Lanka rejsen til jer, der gerne vil have rammerne i orden, men også ønsker at være frie til at improvisere, vælge aktiviteter til og fra og rejse og bo som de lokale. Vi sørger for alle transportmidler, overnatninger og morgen- og aftensmad. I tilvælger de aktiviteter, der passer til jeres temperament og dagsform. Turen kan godt tages med større børn og byder på fantastiske og varierede naturoplevelser og en masse lokale oplevelser.

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Colombo: Farverig by & tuk-tuk

I Bandaranayake International lufthavn mødes I med den lokale guide, der hjælper jer til busstoppestedet og siden med tuk-tuk til jeres hotel.

Med sine lidt over 550.000 indbyggere, sin afslappede ø stemning, palmer, faldefærdige koloniale bygninger og moderne kontorblokke er denne farverige by ved det Indiske Ocean i dag det perfekte sted at få en fornemmelse af, hvor Sri Lanka er på vej hen efter mange tumultagtige år.

Colombos kosmopolitiske side byder på mange stilfulde spisesteder, gallerier og museer, og overraskelser i de gamle kvarterer, hvor I kan finde god, lokal mad og kan opdage en karakterfuld butik eller lille, hyggelig cafe. Hvis I har lyst, kan I nyde en byrundtur med tuk-tuk.

3. DAG Colombo – Polonnaruwa – Sigiriya: Eventyret starter

Efter morgenmaden transporteres I til den lokale busholdeplads, hvorfra I tager bussen til Polonnaruwa. Ved ankomsten samles I op af en tuk-tuk og køres til jeres homestay.

Om eftermiddagen kan I besøge Sigiriyaklippen, som er en monolit på cirka 200 meter høj. Landskabet omkring er meget fladt, men her er smukt og fredeligt. Når I er fremme ved klippen, kan I klatre op på den. Hvis I vælger at gå en lidt længere tur, vil vi anbefale ”Talakote Wewa ruten”. Det drejer sig om en rute på ca. 5 kilometer og det tager omkring 2 til 3 timer at gå den. Terrænet er fladt, så den er nem at gennemføre. Noget af ruten går gennem jungle, men I får også mulighed for at opleve masser af rismarker. I kan gøre stop, hver gang I kommer gennem en landsby, så I kan opleve lidt af hverdagslivet her. Inden I kommer frem, vil I møde ”Thalakote Wewa”, som er et gammelt ”badebassin” placeret tæt ved Sigriyaklippen og Pidurangala klosteret. Badebassinet er områdets livslinje som forsyner landsbyerne med vand, så de kan dyrke deres afgrøder.

Den antikke by Sigiriya blev i 1982 udpeget som det ottende vidunder i verden. Dette indikerer, at det er på samme niveau som andre internationale vidundere, f.eks. Grand Canyon og pyramiderne udenfor Cairo. Sigiriya oversættes til “Lions Rock” på engelsk. Navnet på klippen angiver den måde, hvorpå besøgende begyndte deres endelige opstigning til toppen – gennem de åbne kæber og halsen (“giriya«) på en løve (‘Sinha’). Desværre er det eneste, der er tilbage af denne løvefigur, de gigantiske poter som er hugget ind i siden af klippen.

4. DAG Polonnaruwa: Landsbytur til fods og på cykel

I dag kan I opleve lidt mere af området og tage på en cykletur blandt ruinerne af Polonnaruwa, der var den anden hovedstad i Sri Lanka efter Anuradhapuras ødelæggelse i 993.
Polonnaruwa var vidne til flere civilisationer men de største aftryk blev sat af de hinduistiske Cholaere, og af de singalesiske herskere i det 12. og 13. århundrede. Byen er også en helligdom for buddhismen. “The tooth of the Lord Buddha” var placeret her i Atadage under Vijabayahu og blev betragtet som en talisman af det singalesiske monarki. Senere fjernede Bhuvanaikabahu II den, hvilket bekræftede Polonnaruwas tilbagegang og betydning.

Efter ødelæggelsen af Anuradhapura i 993 af Rajaraja, blev Polonnaruwa, der indtil da blot var en midlertidig kongebolig, hovedstad. De sejrende Cholaere konstruerede monumenter som hyldede deres hinduistiske religion og især templer til Shiva hvor fine bronzestatuer siden er fundet, findes i dag på Museum of Colombo. Generobringen af Ceylon af Vijayabahu satte ikke en stopper for byens rolle som hovedstad, snare tværtimod. Den blev i stedet overstrøet med buddhistiske helligdomme, hvoraf Atadage (Temple of the Tooth Relic) er den mest berømte.

I dag består foruden de monumenter som Cholaerne byggede, også de monumentale ruiner af den fabelagtige haveby skabt af Parakramabahu I i det 12. århundrede. På cykel kan I køre rundt blandt de mest betydningsfulde og bedst bevarede ruiner, templer og en imponerende stupa på 55 meter høj og 175 meter i diameter.

5. DAG Sigiriya – Knuckles: Store naturoplevelser

Efter morgenmaden tager I den lokale bus til Matale, hvor I afhentes og fortsætter til Knuckles – et naturområde, der dækker et areal på omkring 160 km2. Dette er uden tvivl den mest naturskønne del af det srilankalske højland, som indeholder nogle af de mest robuste, spektakulære og betagende bjerglandskab på øen. Dette naturområde, som består af næsten alle skovtyper på Sri Lanka, vil uden tvivl vække natur-entusiaster og imponere enhver botaniker eller forsker.

Om aftenen kan I vælge at vandre på stierne i selskab med en lokal ekspert (ca. 3 timer), hvorefter i overnatter i en Bungalow.

6. DAG Kandy: Flere oplevelser for naturelskere og Sri Lankas største helligdom

Efter morgenmaden kan I nyde en tidlig morgenvandring i Knuckles, inden I med tuk-tuk køres til stationen, hvorfra I tager det lille tog mod Kandy. Byen Kandy er kendt som en af Sri Lankas bedste attraktioner både blandt lokale og internationale turister. Kandy er strategisk placeret midt mellem tre bjergkæder og kendt som porten til bjergene – oprindeligt bygget som en naturlig fæstning mod angreb. Kandy var den sidste højborg for den buddhistiske politiske magt mod kolonimagterne. Det er Sri Lankas næststørste by og hjemsted for den singalesiske kulturelle tradition, som Sri Lanka med rette er stolte af.

Eftermiddagen kan begyndes med en byrundtur, og I kan sidenhen besøge Sri Lankas helligste tempel, Sri Dalada Maligawa, kendt som ‘Tandens Tempel’. Det er det mest betydningsfulde tempel, fordi en af Buddhas tænder opbevares her. Om aftenen er der mulighed for at være tilskuere til opførelsen af traditionelle danse og musik. I spiser og sover hos lokale.

7. DAG Kandy – Hatton: Den koloniale togstrækning

I dag tager I med det lokale tog til Hatton. I løbet af denne togrejse langs den koloniale tids togstrækning, vil I passere Watawala – området der får mest nedbør på øen – og videre til mange smukke udsigter over den majestætiske Sri Padha (Adam’s Peak). Lige før Hatton kører I gennem den længste tunnel på toglinjen på 559 m. Når I kommer ud på den anden side, vil I bemærke en væsentlig ændring i landskabet. I indkvarteres to nætter i homestay og spiser med de lokale. Hvis I rejser mellem december – maj måned, så er det muligt at tage på nattevandring til Adam’s Peak (6 km, ca. 4 timer), hvis I rejser resten af året, så kan I tage på dagsvandring dagen efter.

8. DAG Adam's Peak: I Buddhas fodspor

Hvis I har været på nattevandring, kan I nå det 2240 meter høje peak – øens fjerde højeste – ved daggry og være vidne til en herlig solopgang og bjergets skygge afgivet af den opgående sol. Ellers kan I tage turen i dagslys.

Legenden siger, at de fodaftryk, som oprindeligt blev hugget i klippen og nu er dækket af en overdimensioneret gengivelse sat i cement, blev foretaget af Buddha på hans tredje besøg til øen. Nogle mener, det er stedet, hvor Adam, fra Kristendommens skabelsesmyte, først satte foden på jorden, efter at være blevet forvist fra Edens have. Andre kristne tror, ​​at det tilhører apostlen St. Thomas. Hinduerne mener fodaftrykkene er Lord Shivas. Adam’s Peak er også kendt som “sommerfugle bjerget”, fordi et stort antal sommerfugle besøger og omkommer der hvert år.

Det tager normalt tre til fire timer at nå toppen, men i løbet af pilgrimsæsonen, som begynder i december og varer indtil maj, er folkeskaren undertiden så stor, kan det tage over 30 minutter at flytte sig fra et trin til det andet. De fleste klatrere begynder deres opstigning om natten for at nå frem i toppen i tide til den magiske solopgang. Det er et af ​​de virkelig unikke øjeblikke, der vil leve videre i din hukommelse længe efter ømhed og smerter fra opstigningen er forsvundet!

Der vil være snacks undervejs og frokost på et guesthouse.

9. DAG Hatton – Belihuloya: Kinchigune natursti

Efter morgenmaden tager I den lokale bus til Belihuloya og ankommer til Kinchigune campingplads, hvor I har to overnatninger.

Kinchigune er en gammel landsby, som er næsten totalt nedsænket i vandet i Samanalawewa Reservoir, et vandkraftværk som blev til i 1980’erne. Befolkningen i denne landsby har været involveret i stålindustrien og landbruget i de tidlige dage. Den forskelligartede natursti, som I har mulighed for at vandre på i området, er på ca. 6 km og begynder ved River Garden Resort i Belihuloya. Under vandringen vil I gå gennem rismarker, over floder og forbi lokale landsbyhuse med deres omfattende køkkenhaver. Det er en ideel mulighed for at lære lidt om de lokales landbrugssystemer og levevis. Undervejs vil du også opleve flere typer af smukke fugle og sommerfugle og et par små, charmerende vandfald. Stien ender, hvor Belihuloya floden møder Samanalawewa reservoiret, og hele turen tager mellem 2 og 4 timer, afhængigt af hvor ofte du ønsker at stoppe for at tage fotos, hvile og nyde de vidunderlige omgivelser.

10. DAG Belihuloya – Kubalgama templet: Bodi Puja & kanosejlads

Efter morgenmaden starter turen til Kubalgama templet, hvor I kan møde de lokale og deltage i Bodi puja, som er en religiøs ceremoni, hvis I har lyst. Senere på dagen kan I begive jer ud på det rolige vand i Samanalawewa reservoiret, som er perfekt til kanosejlads. Uanset om I ønsker at tage jer god tid til at padle afslappet rundt, og måske vover jer ud til mundingen af ​​Belihuloya floden, eller vælger at tilbringe en hel dag med at udforske omkredsen af ​​reservoiret, er I sikre på at have en uforglemmelig oplevelse. De omkringliggende bjerge føjer til de idylliske omgivelser i reservoiret. I overnatter igen på campingpladsen.

11. DAG Kinchigune – Udawalawa: Dyreparadis

I har dagene fri til at nyde stranden, slappe af og måske tage en tur eller to til Kumana National Park eller Kudumbigala – et gammelt stenkloster ved siden af Okanda og indgangen til Kumana National Park.

12. DAG Udawalawa: Udforsk dyrelivet

I kan nyde en tidlig morgen jeepsafari i nationalparken. En åben firehjulstrækker er den bedste måde at være på safari og opleve alle de naturlige vidundere, dette beskyttede reservat har at tilbyde. Med en erfaren og vidende Eco Team naturforsker ved jeres side, vil I opleve og sanse seværdighederne endnu dybere. Fugleentusiaster vil være i deres eget bevingede paradis – både med hensyn til mængden og de mange særlige fuglearter i parken, som næsehornsfugle, ørne og den ejendommelige Redfaced Malkoha. Dette vil virkelig være en wildlife oplevelse, af hvilken drømme er lavet.

13. DAG Udawalawa – Galle: Oplev det historiske fort

I kører videre med lokal bus til den historiske by Galle, hvor I bl.a. kan besøge byens berømte fort. Galle Fort er et af de bedst bevarede eksempler på det syttende århundredes koloniale fæstningsanlæg. De maleriske smalle gader i dette fascinerende museum vidner om den storhedstid byen havde, som øens førende havn og handelsplads for blot to århundrede siden. Befæstningen Galle blev bygget af portugiserne i 1587, da de startede med at bygge en udkigspost, som senere blev betydeligt udvidet af hollænderne i 1640. I 1796 da briterne overtog kontrollen med byen, blev det samtidig også det sidste kapitel af næsten fire århundreders europæisk dominans. I Galle indkvarteres I på et lokalt homestay.

14. DAG Galle/Mirissa: Byliv eller oplev hvaler og delfiner

I sæsonen fra november – marts kan I tage på hval- og delfintur fra Mirissa havn kl. 06:15. Mirissa ligger på sydkysten af Sri Lanka og er et af de allerbedste steder at se blåhvaler i hele verden. Hvalerne er på deres årlige trækrute og rejser fra Afrikas Horn op til vandet i det Arabiske Hav, og kan ses i farvandet omkring Sri Lanka. Andre hvalarter, der kan ses er; brydeshval, kaskelothval, spinner delfin, stribet delfin og ‘Indo-Pacific bottlenose dolphin’ (øresvin). I kan også vælge at blive i Galle og opleve byliv og caféer.

15. DAG Galle – Maharagama: Tekstilparadis

Efter morgenmaden tager I motorvejsbussen til Maharagama og Pamunuwa, som er forstæder til Colombo, og er berømte for deres tekstilvarer. Folk fra alle dele af landet og udlændinge besøger disse områder for at købe tøj og konfektion. Her kan I købe tøj og tekstiler af høj kvalitet til meget lave priser.

I overnatter og spiser på lokalt homestay.

16. DAG Afrejse Colombo – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

24.000 kr. for 16 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

  • Fly København – Colombo t/r på økonomiklasse inkl. lufthavnskatter & afgifter pt
  • Ophold i delt dobbeltværelse pæne budgetklassehoteller/homestays/camp
  • Morgenmad og aftensmad 
  • Al transport i Sri Lanka med offentlig transport og tuk-tuk
  • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
  • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh