DEN STORE ORISSA REJSE – En rejse til Indiens oprindelige folk

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

DEN STORE ORISSA REJSE – oprindelige folkeslag. natur. kultur

0
UNIKKE & ANDERLEDES OPLEVELSER
Fra26.500 kr.
UNIKKE & ANDERLEDES OPLEVELSER
Fra26.500 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6756

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

18 dage
Året rundt
København
Bhubaneswar // Kolkata, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Den tropiske delstat ved Den Bengalske Bugt er mest kendt for de store templer i Bhubaneswar, Konark og Puri. Men Orissas bjergrige bagland er hjemsted for en stor del af Indiens adivasi (oprindelige folk) og de udgør en fjerdedel af statens befolkning. En rejse hertil er både kulturelt og økologisk sensitivt, og vi lægger stor vægt på, at det skal ske med respekt for lokale ønsker, at det er bæredygtigt og ansvarligt. Men for jer, der har mod på en rejse ud over det sædvanlige er dette en unik rejse.

LÆS MERE

Gennem tiden har Orissa været præget af unik og stor kulturel rigdom, når det ene store kongedømme har afløst det næste, fra Ashokas buddhistiske rige, til Chedi’ernes Jain til Ganga-kongernes hinduistiske storhedstid, hvor deres handelsnetværk strakte sig til Indonesien.

Adivasi-stammerne opdeles i over 60 etniske grupperinger, og i næsten lige så mange sproglige, ofte praktiseres en animistisk tro, med rige traditioner og riter. Rejsen er besøg ind i ’en anden verden’ der efterlader et uudsletteligt indtryk, og som på den mest forunderlige måde sætter ens eget liv i relief. Selvom Orissas adivasi-befolkning naturligt og uundgåeligt integreres gradvist i det omkringliggende samfund, lever flere af disse individuelle samfund stadig relativt afsondret og autonomt. De kæmper for at bevare deres traditionelle, unikke kultur i et politisk klima, der somme tider ’glemmer’ sin multikulturelle og menneskeretslige profil til fordel for økonomiske interesser.

Der er mange adivasi-landsbyer, hvor de ikke ønsker besøg, men gerne vil møde andre ved de ugentlige markeder, som også er der I kan opleve deres unikke håndværk. Når I besøger adivasi-områderne, skal I ofte vandre for at komme frem, da infrastrukturen er ikke særlig veludviklet. Det er ikke hård fysisk vandring som på en trekkingtur, men I skal være indstillet på, at det kræver lidt at komme frem. Nogle steder vandrer I stejlt opad gennem frodige grønne bjerge og den tætte skov, andre gange må I krydse floder og bække.

Ofte er overnatningsstederne i baglandet heller ikke ’Hilton standard’ men enkelt, rent og simpelt, nogle gange i ’government resthouses’ andre steder på byens bedste lokale hotel. I er langt fra den slagne turistrute, men I belønnes med unikke og anderledes oplevelser.

På alle vores ture henstiller vi til, at der udvises respekt for de mennesker og lokalsamfund der bliver besøgt. Det gælder i særlig grad besøg i denne region. De små lokalsamfund er socialt sårbare. I visse områder er det f.eks. kun tilladt at fotografere til privat brug, mens det ikke er tilladt at fotografere til kommerciel anvendelse. Vi opfordrer til, at I altid spørger inden, at I ’skyder’ løs.

ESSENSEN AF REJSEN

LANGT FRA ALFARVEJ.
STORBYENS PULS & LANGSOMT LANDSBYLIV.
OPRINDELIGE FOLK, TRADITIONER & RITER.
RELIGION & KULTUR.
VANDRETURE I SKOVRIGE BJERGE & STORE NATUR OPLEVELSER.
UNIKKE & ANDERLEDES OPLEVELSER.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Bhubaneswar: Ankomst

I skifter fly i Delhi og ankommer tidlig eftermiddag til Bhubaneswar. Ved ankomsten venter jeres chauffør og guide, som rejser med jer i de næste par uger ind Orissas ’heartland’. I kører til jeres hotel og bliver indkvarteret. Vi vil foreslå, at I tidlig aften tager en slentretur ned omkring templet for at få rystet flyveturen af jer.

I overnatter i Bhubaneswar.

DAG 3 Bhubaneswar: Bytur og besøg i templernes by

Bhubaneswar er berømt for sine mange smukke templer, hvor visse kan dateres helt tilbage til det 7. århundrede. Gemt bag en høj mur ligger det store Lingaraj tempel, der sammen med Jagannath templet repræsenterer et arkitektonisk højdepunkt i 1000-tallets Orissa. Der er adgang forbudt for ikke-hinduer, men for et par rupees er det muligt at bestige en særlig platform udenfor og herfra se ned over tempelområdet. Templet domineres af det 54 meter høje tempeltårn, som er dækket af skulpturer, der i sin symbolik viser hinduismens sejr over buddhismen. Bindu Sagan Tank, eller ’Ocean Drop Tank’, nord for templet siges at indeholde vand fra alle hellige vandløb, søer, vandbassiner og tanke i Indien! Drejer det sig om at vaske synder bort er det simpelthen her det foregår – ingen andre bassiner eller vandløb vasker så rent. I tvillingebjergene Khandagiri og Udaygiri ser I de huler, som Jain-munkene i det 2. århundrede f.v.t. udhuggede og boede i. I besøger også ’The Tribal museum’, som giver en bred og god introduktion til de mange forskellige stammekulturer I skal opleve i løbet af de næste par dage.

I overnatter i Bhubaneswar, morgenmad inkluderet.

DAG 4Bhubaneswar – Baliguda: Vidererejse gennem frodige landskaber

I kører til Baliguda gennem frodigt grønt landbrugsland, hvor I undervejs besøger Itamati-stammens landsbyer. Deres fine vævekunst producerer de smukkeste stoffer, på væve skabt af pinde og snor. I løbet af dagen stiger I gradvist og kører gennem Taptapani-bjergene med frodig skov. I er nu på vej ind i Orissas højland. Om aftenen ankommer I til Baliguda.

Adivasi-stammerne opdeles i over 60 etniske grupperinger, og selvom Orissas adivasi-befolkning naturligt og uundgåeligt integreres gradvist i det omkringliggende samfund, lever flere af disse individuelle samfund stadig relativt afsondret og autonomt. De kæmper for at bevare deres traditionelle, unikke kultur i et politisk klima, der somme tider ’glemmer’ sin multikulturelle og menneskeretslige profil til fordel for økonomiske interesser.
De små lokalsamfund er socialt sårbare, og vi henviser på denne rejse i særlig grad til at udvise respekt for mennesker og lokalsamfund, der bliver besøgt.

I overnatter Baliguda, morgenmad inkluderet.

DAG 5Baliguda: Besøg hos Desia Kondh-stammen

I dag vandrer I ind i Barakhamba-området, hvor I skal besøge nogle af Desia Kondh-stammens afsidesliggende landsbyer. Desia Kondh-stammens vigtigste kendetegn er ansigtstatoveringer og en forkærlighed for mange næse- og øreringe. De dyrker slash-and-burn landbrug og dem fra Kondh-stammen, der lever i skoven og bjergene, er stadig dygtige jæger. Omverdenen kender ikke meget til denne stamme, der sjældent er besøgt. I vælger selv, hvor langt I vil vandre ind i området.

I overnatter i Baliguda, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 6Baliguda – Kothagargh – Rayagada: Blandt stammefolk og farverige markeder

I dag kører I til Belghar-området og besøger Kuttiya-stammens ugentlige marked. En gang om ugen kommer stammemedlemmerne fra deres landsbyer til markedet for at sælge deres varer, og i lige så høj grad også for at udveksle informationer og få de seneste nyheder med tilbage til landsbyen. Efter markedet forsætter I for at besøge Kutia Kondhs landsbyer. Kutia Kondh-stammens kvinder er tatoveret i hovedet og på hænderne. Tatoveringernes geometriske mønstre skal sikre, at kvinderne kan genkende hinanden i åndeverdenen efter deres død. Stammen er desuden berømt/berygtet for – i et andet århundrede – at have ofret mennesker.

I overnatter i Rayagada, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 7Rayagada – Chatikiona – Jeypore: Besøg hos flere forskellige stammefolk

I vandrer til en af Orissas mest traditionelle stammer, Dongria kondh. Stammen omfatter ca. 450 familier, i alt ca. 1.600 mennesker. De taler ’Kuvi’, et dravidisk sprog, og lever af ager- og skovbrug. Flerkoneri er udbredt her. Det at have flere koner er et tegn på velstand, og de kan hjælpe til med landbruget og sikre en større høst. I besøger deres landsbyer i Noyamgiri-bjergene, og på vej ned kan I slå følge med Dongira-stammens mænd og kvinder, når de går ned til det ugentlige marked for at sælge deres grøntsager og frugt. På det ugentlige marked i Chatikona kommer både Dongira, Dom og Desias-stammerne for at sælge deres varer og udveksle nyheder. Selvom vi ikke forstår deres sprog, er det altid spændende at opleve et sådant marked. Sidst på dagen kører I til Jeypore.

I overnatter i Jeypore, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 8Jeypore – Ankadeli – Lamptaput – Jeypore: I fortsætter til afsidesliggende landsbyer

I dag besøger I det ugentlige marked for Bonda, Godabas, Parajas og Mali-stammerne. Bonda-stammen (det nøgne folk) holder til i afsidesliggende landsbyer i bjergene, i selvvalgt isolation. Bonda-stammen er meget reserveret. De lever af at dyrke ris ved vekselbrug – det vil sige landbrug, hvor de opdyrker et lille stykke jord i én sæson og et nyt i den næste. De holder geder og køer, og det er kun muligt at møde dem på det ugentlige torsdagsmarked. De opsigtsvækkende Bonda-kvinder er klædt i et stykke klæde svøbt om livet, mens overkroppen er dækket af perlesmykker, halskæder og halsringe af kobber og sølv. De barberer deres hoveder og udsmykker dem med palmeblade og farvestålene fletninger af stof og perler. Deres klæder er af groftvævede stoffer af ’kerang’ fiber, indsamlet i skoven og vævet på en primitiv væv af bambus. Bondaerne er blandt de ældste etniske stammer i Indien og deres afsondrethed betyder, at skikke og traditioner er relativt uændrede over århundreder. Det anslås, at der i dag er 6.000 medlemmer af Bonda-stammen tilbage. På vejen tilbage til Jeypore besøger I landsbyen Litiput, kendt for sin keramik.

I overnatter i Jeypore, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 9Jeypore – Gupteswar – Jeypore: I dag kører I videre til Dhuruba-stammen

I dag kører I til Gupteswar, hvor I besøger Dhuruba-stammen, der lever i skoven på grænsen ind til Madhya Pradesh. Mændene i stammen kan lide at smykke sig med rige ornamenter. I besøger også et huletempel dedikeret til Lord Shiva. Templet ligger i ’hidden mountain’ og er vidt berømt hos stammefolkene – et interessant eksempel på, hvordan lokal religion og folklore med tiden smelter sammen med mainstream-hinduisme.

I overnatter i Jeypore, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 10Jeypore – Lamtaput – Jeypore: Traditionelle danse

I dag vandrer I til Bodo Gadaba-stammens landsby, hvor I skal overvære deres traditionelle dans, kaldet Dhemsa. Dansen bliver fremført af kvinderne i stammen, mens mændene spiller på fløjte og trommer. Nogle gange synger kvinderne, andre gange er det blot instrumentalt. Kvinderne har specielle sarier på til dansen, kaldet Kerang. Disse må kun bruges, når de danser de rituelle danse. De ældre kvinder i stammen går med enorme øreringe, mens mange af de yngre kvinder ikke viderefører denne skik. Under det meste af dansen er kvinderne bøjet forover, mens de danser på hælene eller på ydersiden af deres fødder. Det hele foregår i faste kombinationer af skridt. Efter at have gentaget tre skridt, så fire, for til sidst at nå otte kommer klimakset, hvor kvinderne i indviklede mønster passerer gennem hinandens arme. Det er en hel speciel oplevelse at se denne særprægede kunstart, hvor de overleverede danse bliver danset som tak til Gudinden for en god høst. På vej tilbage til Jeypore stopper I på Lamtaput marked.

I overnatter i Jeypore, morgenmad, frokost og aftensmad.

DAG 11Jeypore – Laxmipur – Rayagada: Tempelceremonier

I kører mod Rayagada. Undervejs besøger I Desia Kondh og Paraja-stammens landsbyer. I Koraput besøger I Jagannath Templet, bygget i 1972. Her er det tilladt for ikke-hinduer at komme ind. I får mulighed for at overvære tempelceremonierne, som ligner de der foregår i det store Jagannath tempel i Puri. I besøger også ’The Tribal museum’ i Koraput, før I når Rayagada.

I overnatter i Rayagada, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 12Rayagada – Taptapani – Chilka: Markedsbesøg og tur til den frodige skov

I besøger Soura-folkets ugentlige marked. Stammen består af godt 300.000 mennesker, delt op i ni undergrupper. Soura-kvinderne putter store træstifter i deres øreflipper, til disse over årene bliver så elastiske og udvidede, at de når skulderen – et tegn på stor skønhed. Soura-stammen praktiserer svedjebrug og vekselbrug, hvor de dyrker ris, gurkemeje og majs. Religionen er shamanistisk, hvor de tilbeder skovånder og praktiserer polygami. Efter besøget her begiver i jer ind i den frodige skov til den varme kilde i Taptapani – Tapta betyder varm og Pani betyder vand. Det varme vand siges at have helbredende virkninger. Via en kanal bliver det næsten kogende vand ledt ind i en dam, hvor folk kan dyppe sig i det helbredende vand. En stor kampesten ved kildens udspring bliver af de lokale stammer tilbedt som gudinden Kandhuni.

I overnatter i Chilka, morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet.

DAG 13Chilka – Narasinghpur – Puri: Sejltur på Chilka-søen og besøg i fuglereservat

Tidlig morgen sejler I på Chilka-søen, den største brakvandssø i Asien. Søens vand er en blanding af saltvand fra Den Bengalske Bugt og ferskvand fra Mahandi-floden. Dette skaber en lavvandet sø på over 900 km2, et rent paradis for utrolig mange forskellige fuglearter. Om vinteren strømmer tusindvis af trækfugle hertil – nogle så langt væk fra som Sibirien. I besøger Nalabana fuglereservatet, hvor der, udover de mange fugle, er mange varianter af reptiler såsom skildpadder, firben og slanger. Langs kysten ligger små fiskerlandsbyer, og har I lyst, kan I besøge en af dem og se den daglige fangst af rejer, krabber og makreller. I forsætter mod Puri ved Den Bengalske Bugt via Narasinghpur.

I overnatter i Puri, morgenmad og frokost inkluderet.

DAG 14Puri – Konark: På opdagelse blandt storslåede templer

I Puri ser I hinduernes pilgrimssteder. Det kendte Jagannath Tempel fra 1400-tallet, kronet af Vishnu-symboler, dominerer totalt landskabet. Templet er, med sine udskæringer og relieffer, et fint eksempel på arkitekturen i Orissa. Som ikke-hindu er man desværre afskåret fra at komme ind i templet. Om eftermiddagen besøger I det smukke Soltempel, fra 1200-tallet, i Konark med sine formidable udskæringer af krigsscener, løver i naturlig størrelse og enorme elefanter. Alt udført i den høje standard, som kendetegner den traditionelle indiske billedhuggerkunst. På vej tilbage til Puri stopper I i Ragurajpur, en landsby fuld af fabelagtigt dygtige billedkunstnere. Kunsthåndværket er gennem generationer gået i arv fra far til søn, og mange af byens huse er dekoreret til gudinden Lakshmis ære.

I overnatter i Puri, morgenmad inkluderet.

DAG 15Puri – Ratnagiri – Lalitgiri – Udaygiri – Bhubaneswar: Besøg ved buddhistiske ruiner

På vejen til Bhubaneswar besøger I tre buddhistiske ruiner. De storstilede udgravninger i Ratnagiri har indtil nu afsløret resterne af to store klostre, en stor stupa, et buddhistisk universitet, et utal af skulpturer og løftestupaer, det vil sige stupaer, der blev bygget i håbet om, at det man bad om ville blive indfriet. Området var et af buddhismens stærkeste holdepunkter i Indien. Fra det 6. til 12. århundrede var her et rigt og stærkt buddhistisk liv. I Lalitgiri har arkæologerne fundet en guldkiste, som man mener indeholder de jordiske rester af Buddha, samt en række guld- og sølvstatuer og kulturgenstande. Disse kan I se på det lille museum. I udgravningerne i Lalitgiri har man fundet resterne af et 20 meter højt tempel, hvor man ud fra inskriptionerne kan datere det tilbage til det 2. århundrede. Hulerne i Udaygiri stammer fra det 1. århundrede, de er skabt af jainistiske munke under den først kendte hersker af Orissa, kong Kharavela. Hulerne, som er i flere etager og følger klippens naturlige udformning, var både et tidligt ’lejlighedskompleks’ for munkene, samt et sted, hvor de kunne udøve deres håndværk. Mest berømt er Hathi Gumpha (elefantens hule), hvor vægdekorationerne beretter om Kharavela-kongernes triumfer. Senere blev området indlemmet i et af de største buddhistiske komplekser i Orissa. Udgravninger har afsløret et stort antal rige og smukt udhuggede Bodhisattva-skulpturer og resterne af det forhistoriske kloster Madhavapura Mahavihara. På trods af de allerede talrige og uvurderlige fund, tror arkæologerne ikke, at de har afdækket blot en brøkdel af det jorden gemmer. Klosterruinerne i Udaygiri er af nyere dato end dem, der er fundet i Ratnagiri og Lalitgiri, og stammer fra det 7. til 12. århundrede. Lige før I når Bhubaneswar, kommer I til Dhauli ved floden Daya. Stupaen og klostret blev skabt i år 272 f.v.t. af Kalinga-Nippon-Buddah Sangh. Efter at have ført blodig krig mod Kalinga og buddhismen, var det på dette sted at kong Ashoka den Store lod sig omvende til buddhismen, og de store klipperelieffer stammer fra denne tid. Efter sin omvendelse tilskyndede den tidligere så blodtørstige og grusomme kejser sine administratorer til at regere landet med retfærdighed og medfølelse.

I overnatter i Bhubaneswar, morgenmad inkluderet.

DAG 16Bhubaneswar – Kolkatar: På spændende togtur til Kolkata

I tager toget til Kolkata, en tur på 8 timer. Det er altid en oplevelse at køre med tog i Indien. Her kommer sælgerne ned gennem gangene og falbyder de mest utrolige ting. Lækre snacks, frugt og chai; blomsterkranse, aviser til de der kan læse, kamme, tyggegummi, sikkerhedsnåle, kuglepenne og alskens anden tingel-tangel. Ved ankomsten til Kolkatas Howrah station midt på dagen, venter jeres chauffør og I kører til et charmerende lille heritage hotel i den tidligere ’black town’.

Byen blev grundlagt af Job Carnock i 1690 og har siden udviklet sig til metropolen Calcutta, nu kaldet Kolkata og hovedstad for delstaten Vestbengalen. Under det britiske styre blomstrede økonomien. Senere blev frihedskampen ledt herfra. Byens puls er kaotisk og til tider beskidt og forfalden, men også varm, vibrerende, dynamisk og venlig – herfra strømmer nye tendenser i kunst, filosofi, underholdning og videnskab ud til alle afkroge af Subkontinentet. Millionbyen Kolkata har tidligere været kendt for voldsomme kontraster mellem rige og fattige, samt moderne livsførelse og årtusinders gammel kultur, som de hinduistiske bengalesere fastholder side om side med muslimer og flygtninge fra Bangladesh. En forunderlig by med rige kulturelle traditioner, og i folkemunde ofte nævnt som Indiens kulturelle hovedstad.

Om eftermiddagen tager en af vores ”explorers” jer med på en spændende vandretur i Kolkata, i den tidligere ’white town’ eller den tidligere europæiske bydel. ”Explorerne” elsker Kolkata og mener, at byen skal opleves til fods, og en tur med dem er i den grad både personlig, faktuel og underholdende. I vandrer af brede boulevarder gennem en generøs og pompøs koloni-arkitektur, der vidner om dengang dette var Indiens rigeste by, både økonomisk og kulturelt, hvortil ikke blot europæiske nationer som Holland, England, Frankrig, Portugal, Spanien og Danmark anlagde handelsstationer. Det var også de buddhistiske kongedømmer, Bhutan, Sikkim samt Østtibets adgang til havet og handelen. Det var på alle planer en driftig by præget af en sekulariseret multikulturel ånd. The Maiden, Victoria Memorial, Chowringhee (med Indian Museum) og Park Street (med den gamle britiske kirkegård) er steder, I vil opleve på byvandringen. Men igen – Kolkata selv er hovedseværdigheden.

I overnatter i Kolkata, morgenmad inkluderet.

DAG 17Kolkata: Oplev byen til fods og nyd et sunset cruise på Hooghly floden

Dagen byder på endnu en spændende vandretur i Kolkata, denne gang bringer turen bringer jer fra Bow Barracks til Burra Bazar, gennem muslimske, parsi, anglo-indiske og bihari kvarterer. Med andre ord, en tur gennem de mange forskellige kulturer, der præger livet i Kolkata.

Sidst på eftermiddagen bliver I hentet og taget med på sunset cruise på Hoogly-floden, hvor der langs bredden ligger templer og landsbyer. I kan vælge at hoppe i land ved Belur Math templet, grundlagt af Swami Vivekananda. Templet er hjertet i Ramakrishna bevægelsen, og arkitektonisk blender de religiøse symboler fra hinduisme, islam, buddhisme og kristendommen sammen. Her er ingen ceremonier eller offeringer, men i stedet beder de i stilhed, og kontrasten til livlige Kolkata er slående.

I overnatter i Kolkata, morgenmad inkluderet.

DAG 18Hjemrejse Kolkata – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

26.500 kr. for 18 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet. Booking af jeres rejse skal ske i god tid, da vi skal indhente specialtilladelse for rejser i dette område.

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Bhubaneswar // Kolkata – København på økonomiklasse inkl. lufthavnsskatter & afgifter pt
 • Ophold på gode turistklasse hoteller
 • Daglig morgenmad alle steder
 • Helpension i 8 dage (dag 5 – 12)
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Sightseeings inklusiv entréer og lokal engelsktalende lokalguide
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh