logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

0
Ayurveda Sri Lanka – med det hele!
Fra21.300 kr.
Ayurveda Sri Lanka – med det hele!
Fra21.300 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

4370
Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Colombo, Sri Lanka
Rejseform – Wellness/Retreat
Rejsetype - Individuel rejse
Paradisisk ayurveda i Sri Lanka venter dig i Tangalle!

Lækker strand så langt øjet rækker og ikke nok med det, så finder du Asha Lagoon Ayurveda Resort her! Gemt i udkanten af Tangalle, lige ved den betagende Madilla Lagoon, findes dit ayurvediske get-away!

De perfekte omgivelser til at berolige dine sanser, mens du nyder den storslåede udsigt over lagoonen, og forkæler dig selv med skønne ayurvediske behandlinger.

Kodeordene for denne rejse er: Tid til dig!

Vi kan ikke love dig et nyt og sundt liv, men vi kan tilbyde dig, at du her får mulighed for at lægge hverdagens bekymringer fra dig og kun koncentrere dig om at pleje din krop og sit sind. Måske du kommer sundheden nærmere? Det håber vi.

Opholdet på Asha Lagoon Ayurvedic Resort giver dig en timeout fra din travle hverdag, hvor du får mulighed for at få bugt med de livsstils-ubalancer, du måtte have akkumuleret gennem en stresset hverdag, som for eksempel muskelspændinger, søvnbesvær eller dårlig fordøjelse. Det er også muligt at få rehabilitering gennem ayurveda efter sygdom.

’…stedet var et lille paradis. Utrolig fin beliggenhed, masser af dyr og planter at blive kloge på og underholdt af, samt et personale, der var fantstisk. Intet mindre.
Maden var i top. Både velsmagende og personligt tillavet. Men allermest så oplevede vi en personlig opmærksomhed fra vidende mennesker som virkelig søgte at forstå os og vores situationer. Meget personligt. Og uhyre lækkert.’
– Merethe

På rejsen kan du:

  • Modtage ayurvedisk konsultation og behandling. Den ayurvediske konsultation vil danne baggrund for dit behandlingsforløb, og du vil desuden få sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af ayurvediske principper fremover kan gøre en indsats for at forebygge ubalance. Hver dag vil du modtage ayurvedisk behandling af terapeuter under kyndig vejledning af stedets ayurvedalæge. De vil samarbejde om den helt rigtige behandling til lige præcis dig. Nogle dage varer behandlingerne 1 1/2 time, andre dage helt op til 3 timer.
  • Hvile og restituere. Ayurveda tilråder, at du går i seng før kl. 22.00 og står op omkring kl. 06.00, så dette kan blive afsættet for dine dage på resortet. Når du ikke får behandling kan du slænge dig i en liggestol med en god bog ved poolen eller på den meget lidt turistede strand. Du kan tage dig et middagshvil, mens solen er på sit højeste og drikke en kokosnød på din altan, mens du ser solen gå ned.
  • Være tæt på naturen. Omgivelserne er paradisisk smukke. Når du opholder dig i smuk natur slapper du af, og du vil have mulighed for at gå meditative ture langs stranden. Du kan også sejle i kano på lagoonen, se de eksotiske fugle og i det hele taget ånde og mærke de smukke omgivelser.
  • Dyrke yoga. Det er yoga og meditation hver morgen. Yoga og ayurveda går hånd i hånd.
  • Tage familien med. Har du en en ayurveda skeptiker med på slæb eller synes du bare, det er ærgerligt at efterlade mand og børn derhjemme, så er der mulighed for at medbringe familien – spørg os!
PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Colombo: Ankomst til Sri Lanka og køretur til Tangalle

Du ankommer til Colombo lufthavn om morgenen og modtages af vores chauffør, der kører dig de 4-5 timer til Tangalle, hvor du finder Asha Lagoon Ayurveda Resort. På vejen kan du bede chaufføren om at stoppe, så du kan få noget god morgenmad.
Hen på eftermiddagen starter du dit ayurvediske forløb.

3.-15. DAG Daglig ayurveda, ro, fordybelse og forkælelse

Asha Lagoon Ayurveda Resort.
Daglig ayurveda, ro, fordybelse og forkælelse.
Dagene går først og fremmet med ayurveda behandlingerne, som rent faktisk fylder meget af dagen, fordi krop og sind arbejder både før, under og efter den egentlige behandling. På dag 15 har du den sidste ayurvediske behandling om formiddagen, og tidlig aften bliver du hentet på hotellet og kørt de 4-5 timer til Colombo lufthavn.

16. DAG Afrejse Colombo – København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk, kroppen fuld af afslappende velvære og hovedet fuld af ro.

PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

PRIS

2 uger alt inkl. fra 21.300 kr. for 16 dage

Enkeltværelse tillæg +2600 kr

All inclusive med helpension, yoga og ayurveda
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov

Inkluderet:

  • Fly København-Colombo t/r & lufthavnsskatter og afgifter pt.
  • Transport i bil lufthavn-Asha Lagoon/retur (ca. 4-5 timer)
  • Overnatninger med helpension ved Asha Lagoon Ayurveda Resort. Maden er vegetarisk (med fisk indimellem, hvis lægen skønner ok) og tilpasset de ayurvediske principper
  • Daglige ayurvediske behandlinger ml. 1 1/2 – 3 timer dagligt
  • Daglig yoga og meditations klasse

– Og du er så velkommen til at deltage i cooking classes og dase ved den uforstyrrede strand ved søsterhotellet.

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Asha Lagoon Ayurveda Resort

Det lille resort består af 12 værelser, har pool, skøn have, udsigt over Madilla Lagoon og få minutters gang til standen.
Det er et resort, for dig, som ønsker at kombinere enkle og æstetisk smukke omgivelser med de traditionelle ayurvediske behandlinger. Værelserne er stilrene og luftige, holdt i lyse farver og med møbler i naturlige materialer. Der er en stor altan/terrasse til hvert værelse. Myggenet og ventilatorer i loftet i alle værelser.
Maden er velsmagende og menuen er sammensat så dine smagsløg pirres mest muligt.

AYURVEDA andre rejser
Ananda yoga
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydnindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. marts 2020
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.700 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 23. nov. – 8. dec. 2019 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed 23. nov. – 8. dec. 2019
Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI 2 uger

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.200 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA
Ayurveda Sri Lanka – med det hele!

PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Colombo, Sri Lanka
Tangalle er blevet kaldt for Sri Lankas svar på paradis. Lækre strande så langt øjet rækker og ikke nok med det, så finder du Asha Lagoon Ayurveda Resort her! Gemt i udkanten af Tangalle lige ved den betagende Madilla Lagoon findes dit ayurvediske get-away! De perfekte omgivelser til at berolige […]
Fra21.300 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020
Trivandrum
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
ganesh