logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

POETISKE KERALA

0
Indien
Fra17.000 kr.
Indien
Fra17.000 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3048
Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Kozhikode
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Der, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene.

I starter med at føle historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”.
Herefter går turen ind i Keralas frodige bjerglandskab og nationalparker, hvor I kan vandre i maleriske bjerge, dækket med subtropisk skov og se det rige dyreliv.

I vil blive indlogeret komfortabelt i junglen på et af vores yndlingshomestays, hvor livet leves i pagt med naturen og dyrene, og I kan vælge at deltage og opleve Kerala med de lokales øjne.

Der er spændende udflugter og spektakulære naturoplevelser. Jeres rejse afsluttes med sol, strand og god mad, shopping og afslapning i Kovalam, hvor I naturligvis også kan få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

Stedet (Kalam Guesthouse) er en perle – og vi syntes, der er meget at se i den lille landsby og omegn; inklusive Trissur. Susanna var bare så fantastisk. Hun hjalp os med alt muligt og var en fantastisk værtinde. Maden var SUPER. Her lærte vi at spise med fingre, leve med frøer og salamandere på værelset og to gange bøn fra templerne dagligt – og samtidig havde vi oplevelsen af at være det mest stille og luksuriøse sted på jorden. Den første tur til stranden (i Kovalam) og ned i bølgerne fik os ”solgt”.
Hold da helt op hvor er der bare skønt.
Jeg plejer altid at længes hjem efter 14 dages ferie i det fremmede. Det gjorde jeg ikke denne gang!

Kirsten og Arne
POETISKE KERALA

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGKozhikode: ankomst til Kozhikode (Calicut)

I modtages ved ankomsten og køres til jeres hotel, indrettet i en rigtig fin gammel Kerala bungalow midt i en skøn have. Kozhikode, tidligere kaldet Calicut, ligger på Keralas Malabarkyst og er en handels- og universitetsby i stærk vækst og nu delstatens tredjestørste by. Tidligere var Kozhikode hovedstad for de magtfulde Zamoriner og blev kaldt ”City of Spices”, fordi det meste af krydderihandlen foregik herfra. Byen er med sin egen charme og skønhed og rare og afslappede atmosfære en god måde at starte en rejse til Indien på.

3.DAGKozhikode: bytur i Kozhikode

I dag har I fri til at udforske Kozhikode, eventuelt sammen med en chauffør. Det er værd at besøge den ældste moské i byen, der er bygget som et maharaja palads, eller den store katolske katedral. I kan også tage til Kappad strand, hvor Vasco de Gama kom i land den 20. maj 1498 og ændrede verdenshistorien. Og er I fugleinteresseret kan vi anbefale, at I tager en udflugt til Koilandy flodbred. En tur til det store grøntsagsmarked er en livlig og farverig oplevelse. Snyd heller ikke jer selv for en smuk solnedgang i det arabiske hav på strandpromenaden.

4. DAGKozhikode – Wayanad: videre gennem grønne plantager og bjerge

I køres til Wayanad, en dejlig tur gennem grønne plantager og betagende bjerge. Ved ankomsten indkvarteres I på et fint lille farmstay midt i det frodige bjerglandskab. Wayanad er et af de fjorten distrikter i Kerala og ligger på det bjergrige plateau i vestlige Ghats ca. 76 km fra Kozhikode (Calicut). Det er et område, som præges af plantager, skove og dyreliv. Wayanads bjerge støder op til Mudumala i Tamil Nadu og Bandhipur i Karnataka, hvorved der dannes et stort landområde, hvor de vilde dyr kan bevæge sig omkring mellem nationalparkerne. Navnet Wayanad er afledt af udtrykket ”Vayal nadu – landsbyens rismarker”. Dette bjergdistrikt er på mange måder det mest maleriske i Kerala; med sine bløde bakker dækket med tropisk regnskov.

5. DAGWayanad: dagen til afslapning

Dagen er fri til at udforske det fascinerende område på egen hånd. Vi foreslår en vandretur i de smukke bjerge. Jeres værtsfamilie vil være behjælpelige med at finde en rute, der passer til jeres temperament.

6. DAGWayanad – Shoranur: turen forsætter til Shoranur

I køres ned gennem bjergene til Shoranur og indkvarteres på et af vores yndlings homestays. Her bor Susanna og hendes familie, midt i den frodige jungle, hvor tingene foregår som i gamle dage, og I er inviteret til at deltage i det daglige liv med fodring af kalvene, malkning af køerne, madlavning eller I kan se, hvordan man producerer latex fra gummitræerne. I får jeres eget lille hus i haven. Her findes en vidunderlig rigdom af fugle, som man kan bruge meget tid på at betragte, eller man kan bruge en dag på bare at dase i en hængekøje med en god bog.

7. - 9. DAGShoranur: dagene til afslapning

Dagene er jeres egne i Shoranur, tag på spændende udflugter og oplev spektakulære naturoplevelser. Byen Thrissur, Keralas kulturelle hovedstad, som ligger en times kørsel væk, er oplagt at besøge. Mange bevægelser har deres udspring fra Thrissur; den specielle indiske udgave af kommunismen og Indian Coffee House bevægelsen. Desuden er der flere spændende templer, blandt andre Vadakkumnathan som det største, hvor der hvert år i april/maj afholdes Thrissur Pooram festival med 500 kunstnere og spillemænd og 30 dekorerede elefanter, der fører gudinden rundt i 48 timer. Der er også mange fine vandreture i området, som ikke kræver transport, og man bliver ofte inviteret til frokost hos de lokale.

10. DAGShoranur – Thrissur – Trivandrum: på vej mod badeferie

I køres ind til Thrissur station, hvorfra I tager toget til Trivandrum og ankommer til Kovalam strand ved solnedgang. I indkvarteres på et skønt strandhotel, som ejes af et tysk/indisk par, som sammen også driver The German Bakery og Fusion Restaurant, som er Kovalams suverænt bedste spisested. Alle værelser har egen balkon eller terrasse med havudsigt. Stilen er indoeuropæisk, lidt rustik og rigtig pæn. Masser af sans for detaljer og en god atmosfære.

11. - 14. DAGKovalam: sol, strand, god mad, shopping og afslapning

Nyd dagene i Kovalam eller benyt jer af de gode udflugtsmuligheder til Trivandrum (lokalt hedder byen Thiruvananthapuram, hvilket betyder Lord Anantha’s – den hellige slanges by). Gå ikke glip af Padmanabhapurams indtagende palads i teaktræ fra en tid, da kongerne regerede staten, eller tag til pilgrimsmålet Kanyakumari – Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt mødes med Det indiske Ocean og Det arabiske Hav. Kovalam giver gode muligheder for at få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

14. DAGAfrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

POETISKE KERALA

PRIS

17.000 kr. for 15 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

 • Flybillet København-Calicut//Trivandrum & lufthavnskatter og afgifter
 • Ophold i delt dobbelt værelse med daglig morgenmad
 • Dog helpension i Calicut og Shoranur
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Tog billet Thrissur-Trivandrum på AC class
 • Bytur Kochi inkl. entréer og engelsktalende lokalguide
 • Cruise i Kochi & Kathakali dans
 • Indisk turistskat

Ikke inkluderet:

 • Forsikringer og visum
 • Fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr.
 • Alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
KERALA andre rejser
Rejser til Indien
Indien

Sydindisk lotus – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

Varighed - 20 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
Fra21.500 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgen, mens duggen […]
Fra16.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD – et klassisk Kerala koncentrat

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Kulturrejse og badeferie i ét

SYDINDISKE SANSEINDTRYK

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Magisk rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI 2 uger

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020
Trivandrum
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ananda yoga
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. marts 2020
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.700 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 23. nov. – 8. dec. 2019 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed 23. nov. – 8. dec. 2019
Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
kerala magi rejser til Indien
En eventyrlig rejse – for hele familien!

KERALA MAGI

Varighed – 14 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga til Kovalam, Indien

YOGA & AYURVEDA RETREAT med Mette Ørum-Nielsen 25. jan. – 9. feb. 2020

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 25. jan. – 9. feb. 2020
Trivandrum, Indien
Yoga & ayurveda retreat med Mette Ørum-Nielsen fra Copenhagen Yoga. Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Din ayurveda står Dr. Unni for på Agastyaa og Mette Ørum-Nielsen fra Copenhagen Yoga står får undervisning i yoga og meditation.
Fra23.300 kr.
Se detaljer
Indien Munnar individuel rejser til Indien
Indien

KARISMATISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
Fra16.400 kr.
Se detaljer
ayurveda yoga sarovaram
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga. ALL INCLUSIVE!

YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen 7. – 22. nov. 2020

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. nov. 2020
Trivandrum, Indien
Til dig der gerne vil fordybe dig i yoga, mantras og chants sammen med Mette Ørum-Nielsen, erfaren vejleder, som også har studeret ayurveda hos Dr. Vasant Lad i 12 år og leder og indehaver af Copenhagen Yoga.
Fra25.900 kr.
Se detaljer
Kerala Rejser til Indien
Indien

POETISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kozhikode
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Der, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. I starter med at føle historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”. Herefter går turen ind i […]
Fra17.000 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra24.900 kr.
Se detaljer
India Kovalam Rejser til Indien
Nyd varmen og solen i Kerala, Sydindien

DEN STORE VINTERFLUGT

Varighed – 30 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Vi giver jer mulighed for at undslippe mørke og snedriver og tilbyder jer “at overvintre” og samle ny energi i det skønne tropiske Kerala. Tilbuddet er jeres og lige til at plukke. Prisen er inklusiv fly t/r til Trivandrum og en måneds ophold på dejligt strandhotel. Som navnet så fint […]
Fra15.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
ganesh