Poetiske Kerala – Landsbyliv, krydderier og frodige bjerge

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

POETISKE KERALA– landsbyliv. homestays. strand.

0
OPLEV SYDINDIEN – VÆK FRA ALFARVEJ!
Fra21.000 kr.
OPLEV SYDINDIEN – VÆK FRA ALFARVEJ!
Fra21.000 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6886

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

15 dage
Året rundt
København
Kozhikode
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Dér, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. Så er denne rejse noget for jer – med uforglemmelige oplevelser for både store og små!

LÆS MERE

I starter med at mærke historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”, hvor kinesiske,  arabiske og europæiske købmænd henter krydderier til resten af verden. I baglandet bag kysten, hvor Western Ghats bjergene rejser sig, bliver I omsluttet af det frodige bjerglandskab, og en vandretur tager jer gennem grønne krydderi- og kaffeplantager, subtropisk skov og et rigt dyreliv.

I bor på et af vores yndlings homestays, hvor livet leves i pagt med naturen og dyrene, og I bliver budt indenfor med en unik mulighed for at opleve Kerala med de lokales øjne. Dagene er fyldt med spændende udflugter og spektakulære naturoplevelser, inden I tager toget sydpå og runder af med et par afslappende dage på stranden, god mad og shopping ved Kovalam strand – hvor I naturligvis også kan få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

I vinterhalvåret er det nordlige Kerala også stedet, hvor I har mulighed for at opleve den magiske, dragende og dramatiske ’dance of the Gods’, når Theyyam danserne flirter med det guddommelige og sender sanserne på et vildt ridt gennem tusindårs ritualer og traditioner.

ESSENSEN AF REJSEN

VÆK FRA ALFARVEJ.
HOMESTAYS & LANDSBYLIV.
VANDRETURE I BJERGTAGENDE LANDSKABER.
FRODIGE GRØNNE PLANTAGER.
SOL, STRAND & AFSLAPNING.
SYDINDISKE LÆKKERIER & LOKAL KOGEKUNST.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Kozhikode: Ankomst til Malabarkysten

I bliver modtaget ved ankomsten og kører til et dejligt hotel, indrettet i en rigtig fin gammel Kerala bungalow midt i en skøn have. Kozhikode, tidligere kaldet Calicut, ligger på Keralas Malabarkyst og er en handels- og universitetsby i stærk vækst – og nu delstatens tredjestørste by. Tidligere var Kozhikode hovedstad for de magtfulde Zamoriner og blev kaldt ”City of Spices”, fordi det meste af krydderihandlen foregik herfra. Byen har sin egen charme og skønhed, og er med sin rare og afslappede atmosfære en rigtig fin start på jeres Indiens rejse.

I overnatter i Kozhikode.

DAG 3Kozhikode: Bytur

Dagen er jeres egen til udforske Kozhikode – brug gerne jeres chauffør for lidt insider viden om byen. Den ældste moské i byen, der er bygget som et maharaja palads, er helt klart et besøg værd, eller den store katolske katedral. Slå et smut ud til Kappad strand, hvor Vasco de Gama kom i land den 20. maj 1498 og ændrede verdenshistorien. Er I fugleinteresserede anbefaler vi at tage en udflugt til Koilandy flodbred. En tur til det store grøntsagsmarked er en livlig og farverig oplevelse. Og snyd heller ikke jer selv for en smuk solnedgang i Det arabiske Hav på strandpromenaden.

I overnatter i Kozhikode, helpension inkluderet.

DAG 4Kozhikode – Wayanad: Gennem grønne plantager og bjerge

I bliver kørt til Wayanad, en dejlig tur gennem grønne plantager og betagende bjerge. Ved ankomsten bliver I indkvarteret på et fint lille farmstay midt i det frodige bjerglandskab. Wayanad er et af de fjorten distrikter i Kerala og ligger på det bjergrige plateau i vestlige Ghats ca. 76 km fra Kozhikode (Calicut). Det er et område, som præges af plantager, skove og dyreliv. Wayanads bjerge støder op til Mudumala i Tamil Nadu og Bandhipur i Karnataka, hvorved der dannes et stort landområde, hvor de vilde dyr kan bevæge sig omkring mellem nationalparkerne. Navnet Wayanad er afledt af udtrykket ”Vayal nadu – landsbyens rismarker”. Dette bjergdistrikt er på mange måder det mest maleriske i Kerala; med sine bløde bakker dækket med tropisk regnskov.

I overnatter i Wayanad, morgenmad inkluderet.

DAG 5Wayanad: Dagen er til afslapning

Dagen er fri til at udforske det fascinerende område på egen hånd. Vi foreslår en vandretur i de smukke bjerge, og jeres værtsfamilie hjælper gerne med at finde en rute, der passer til jeres temperament.

I overnatter i Wayanad, morgenmad inkluderet.

DAG 6Wayanad – Shoranur: Turen forsætter til Shoranur

I kører videre ned gennem bjergene til Shoranur og bliver indkvarteret på et af vores yndlings homestays. Hér bor Susanna og hendes familie, midt i den frodige tætte skov, hvor tingene foregår som i gamle dage, og I er inviteret til at deltage i det daglige liv med fodring af kalvene, malkning af køerne, madlavning, se hvordan man producerer latex fra gummitræerne. I får jeres eget lille hus i haven, omgivet af en indbydende veranda og alt for behagelige stole. Her finder I en vidunderlig rigdom af fugle, som I kan bruge meget tid på at betragte – eller brug en dag på bare at dase i hængekøjen med en god bog.

I overnatter i Shoranur, helpension inkluderet.

DAG 7 – 9Shoranur: Dagene er til afslapning, vandreture eller udflugter

Dagene er jeres. Bilen med chauffør er ved hånden, så I kan tage på udflugt til Thrissur, Keralas kulturelle hovedstad, som ligger en times kørsel væk. Mange bevægelser har deres udspring fra Thrissur; den specielle indiske udgave af kommunismen og Indian Coffee House bevægelsen. Desuden er der flere spændende templer, blandt andre Vadakkumnathan, hvor der hvert år i april/maj bliver afholdt Thrissur Pooram festival med 500 kunstnere og spillemænd og 30 dekorerede elefanter, der fører gudinden rundt i 48 timer. Der er også mange fine vandreture med spektakulære naturoplevelser i området, som ikke kræver transport, og I kan være så heldige at blive inviteret til frokost hos de lokale.

I overnatter i Shoranur, helpension inkluderet.

DAG 10Shoranur – Thrissur – Trivandrum: På vej mod badeferie

I bliver kørt ind til Thrissur station, hvorfra I tager toget til Trivandrum og ankommer til Kovalam strand ved solnedgang. I bliver indkvarteret på et skønt strandhotel, som ejes af et tysk/indisk par, som sammen også driver The German Bakery og Fusion Restaurant, som er Kovalams suverænt bedste spisested. Alle værelser har egen balkon eller terrasse med havudsigt. Stilen er indoeuropæisk, lidt rustik og rigtig pæn. Masser af sans for detaljer og en god atmosfære.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 11 – 14Kovalam strand: Afslappende dage på stranden

Nyd dagene på stranden under en parasol, tag en dukkert i Det arabiske Hav, nyd den gode mad eller udforsk shopping mulighederne i de små butikker – eller slut rejsen af med en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter. Ellers er der gode udflugtsmuligheder til Trivandrum (lokalt hedder byen Thiruvananthapuram, hvilket betyder Lord Anantha’s – den hellige slanges by), hér må I ikke gå glip af Padmanabhapurams indtagende palads i teaktræ, fra en tid da kongerne regerede staten. I kan også tage til pilgrimsmålet Kanyakumari, Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt møder Det indiske Ocean og Det arabiske Hav.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 15Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

21.000 kr. for 15 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Kozhikode // Trivandrum – København på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Ophold i delt dobbelt værelse med daglig morgenmad
 • Helpension i Kozhikode og Shoranur
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Togbillet Thrissur – Trivandrum på AC class
 • Bytur Kochi inkl. entréer og lokal engelsktalende guide
 • Cruise i Kochi & Kathakali dans
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Stedet (Kalam Guesthouse) er en perle – og vi syntes, der er meget at se i den lille landsby og omegn; inklusive Trissur. Susanna var bare så fantastisk. Hun hjalp os med alt muligt og var en fantastisk værtinde. Maden var SUPER. Her lærte vi at spise med fingre, leve med frøer og salamandere på værelset og to gange bøn fra templerne dagligt – og samtidig havde vi oplevelsen af at være det mest stille og luksuriøse sted på jorden. Den første tur til stranden (i Kovalam) og ned i bølgerne fik os ”solgt”.
Hold da helt op hvor er der bare skønt.

Jeg plejer altid at længes hjem efter 14 dages ferie i det fremmede. Det gjorde jeg ikke denne gang!”

Kirsten og Arne

Læs flere rejseoplevelser fra vores gæster HER

SE FORSLAG TIL ANDRE KERALA REJSER HER

Ganesh