Poetiske Kerala – Landsbyliv, krydderier og frodige bjerge

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

POETISKE KERALA

0
Oplev Sydindien – væk fra alfarvej!
Fra17.000 kr.
Oplev Sydindien – væk fra alfarvej!
Fra17.000 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3945
Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Kozhikode
Rejseform – Individuel rejse
Rejsetype – Kulturrejse
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Dér, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene.

I starter med at mærke historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”, hvor kinesiske,  arabiske og europæiske købmænd henter krydderier til resten af verden. I baglandet bag kysten, hvor Western Ghats bjergene rejser sig, bliver I omsluttet af det frodige bjerglandskab, og en vandretur tager jer gennem grønne krydderi- og kaffeplantager, subtropisk skov og et rigt dyreliv.

I bor på et af vores yndlings homestays, hvor livet leves i pagt med naturen og dyrene, og I bliver budt indenfor med en unik mulighed for at opleve Kerala med de lokales øjne. Dagene er fyldt med spændende udflugter og spektakulære naturoplevelser, inden I tager toget sydpå og runder af med et par afslappende dage på stranden, god mad og shopping ved Kovalam strand – hvor I naturligvis også kan få en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter.

I vinterhalvåret er det nordlige Kerala også stedet, hvor I har mulighed for at opleve den magiske, dragende og dramatiske ’dance of the Gods’, når Theyyam danserne flirter med det guddommelige og sender sanserne på et vildt ridt gennem tusindårs ritualer og traditioner.

Stedet (Kalam Guesthouse) er en perle – og vi syntes, der er meget at se i den lille landsby og omegn; inklusive Trissur. Susanna var bare så fantastisk. Hun hjalp os med alt muligt og var en fantastisk værtinde. Maden var SUPER. Her lærte vi at spise med fingre, leve med frøer og salamandere på værelset og to gange bøn fra templerne dagligt – og samtidig havde vi oplevelsen af at være det mest stille og luksuriøse sted på jorden. Den første tur til stranden (i Kovalam) og ned i bølgerne fik os ”solgt”.
Hold da helt op hvor er der bare skønt.
Jeg plejer altid at længes hjem efter 14 dages ferie i det fremmede. Det gjorde jeg ikke denne gang!

Kirsten og Arne

ESSENSEN AF REJSEN

VÆK FRA ALFARVEJ
HOMESTAYS & LANDSBYLIV
VANDRETURE I BJERGTAGENDE LANDSKABER
FRODIGE GRØNNE PLANTAGER
SOL, STRAND & AFSLAPNING
SYDINDISKE LÆKKERIER & LOKAL KOGEKUNST

POETISKE KERALA

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

DAG 2Kozhikode: Ankomst til Malabarkysten

I bliver modtaget ved ankomsten og kører til et dejligt hotel, indrettet i en rigtig fin gammel Kerala bungalow midt i en skøn have. Kozhikode, tidligere kaldet Calicut, ligger på Keralas Malabarkyst og er en handels- og universitetsby i stærk vækst – og nu delstatens tredjestørste by. Tidligere var Kozhikode hovedstad for de magtfulde Zamoriner og blev kaldt ”City of Spices”, fordi det meste af krydderihandlen foregik herfra. Byen har sin egen charme og skønhed, og er med sin rare og afslappede atmosfære en rigtig fin start på jeres Indiens rejse.

DAG 3Kozhikode: Bytur

Dagen er jeres egen til udforske Kozhikode – brug gerne jeres chauffør for lidt insider viden om byen. Den ældste moské i byen, der er bygget som et maharaja palads, er helt klart et besøg værd, eller den store katolske katedral. Slå et smut ud til Kappad strand, hvor Vasco de Gama kom i land den 20. maj 1498 og ændrede verdenshistorien. Er I fugleinteresserede anbefaler vi at tage en udflugt til Koilandy flodbred. En tur til det store grøntsagsmarked er en livlig og farverig oplevelse. Og snyd heller ikke jer selv for en smuk solnedgang i Det arabiske Hav på strandpromenaden.

DAG 4Kozhikode – Wayanad: Gennem grønne plantager og bjerge

I køres til Wayanad, en dejlig tur gennem grønne plantager og betagende bjerge. Ved ankomsten indkvarteres I på et fint lille farmstay midt i det frodige bjerglandskab. Wayanad er et af de fjorten distrikter i Kerala og ligger på det bjergrige plateau i vestlige Ghats ca. 76 km fra Kozhikode (Calicut). Det er et område, som præges af plantager, skove og dyreliv. Wayanads bjerge støder op til Mudumala i Tamil Nadu og Bandhipur i Karnataka, hvorved der dannes et stort landområde, hvor de vilde dyr kan bevæge sig omkring mellem nationalparkerne. Navnet Wayanad er afledt af udtrykket ”Vayal nadu – landsbyens rismarker”. Dette bjergdistrikt er på mange måder det mest maleriske i Kerala; med sine bløde bakker dækket med tropisk regnskov.

DAG 5Wayanad: Dagen er til afslapning

Dagen er fri til at udforske det fascinerende område på egen hånd. Vi foreslår en vandretur i de smukke bjerge, og jeres værtsfamilie hjælper gerne med at finde en rute, der passer til jeres temperament.

DAG 6Wayanad – Shoranur: Turen forsætter til Shoranur

I kører videre ned gennem bjergene til Shoranur og bliver indkvarteret på et af vores yndlings homestays. Hér bor Susanna og hendes familie, midt i den frodige tætte skov, hvor tingene foregår som i gamle dage, og I er inviteret til at deltage i det daglige liv med fodring af kalvene, malkning af køerne, madlavning, se hvordan man producerer latex fra gummitræerne. I får jeres eget lille hus i haven, omgivet af en indbydende veranda og alt for behagelige stole. Her finder I en vidunderlig rigdom af fugle, som I kan bruge meget tid på at betragte – eller brug en dag på bare at dase i hængekøjen med en god bog.

DAG 7 – 9Shoranur: Dagene er til afslapning, vandreture eller udflugter

Dagene er jeres. Bilen med chauffør er ved hånden så I kan tage på udflugt til Thrissur, Keralas kulturelle hovedstad, som ligger en times kørsel væk. Mange bevægelser har deres udspring fra Thrissur; den specielle indiske udgave af kommunismen og Indian Coffee House bevægelsen. Desuden er der flere spændende templer, blandt andre Vadakkumnathan, hvor der hvert år i april/maj bliver afholdt Thrissur Pooram festival med 500 kunstnere og spillemænd og 30 dekorerede elefanter, der fører gudinden rundt i 48 timer. Der er også mange fine vandreture med spektakulære naturoplevelser i området, som ikke kræver transport, og I kan være så heldige at blive inviteret til frokost hos de lokale.

DAG 10Shoranur – Thrissur – Trivandrum: På vej mod badeferie

I køres ind til Thrissur station, hvorfra I tager toget til Trivandrum og ankommer til Kovalam strand ved solnedgang. I indkvarteres på et skønt strandhotel, som ejes af et tysk/indisk par, som sammen også driver The German Bakery og Fusion Restaurant, som er Kovalams suverænt bedste spisested. Alle værelser har egen balkon eller terrasse med havudsigt. Stilen er indoeuropæisk, lidt rustik og rigtig pæn. Masser af sans for detaljer og en god atmosfære.

DAG 11 – 14Kovalam strand: Afslappende dage på stranden

Nyd dagene på stranden under en parasol, tag en dukkert i Det arabiske Hav, nyd den gode mad eller udforsk shopping mulighederne i de små butikker – eller slut rejsen af med en revitaliserende ayurvedisk massage med olie og urter. Ellers er der gode udflugtsmuligheder til Trivandrum (lokalt hedder byen Thiruvananthapuram, hvilket betyder Lord Anantha’s – den hellige slanges by), hér må I ikke gå glip af Padmanabhapurams indtagende palads i teaktræ, fra en tid da kongerne regerede staten. I kan også tage til pilgrimsmålet Kanyakumari, Indiens sydspids, hvor Den bengalske Bugt møder Det indiske Ocean og Det arabiske Hav.

DAG 15Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

POETISKE KERALA

PRIS

17.000 kr. for 15 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Fly København-Calicut//Trivandrum-København & lufthavnskatter og afgifter pt
  • Ophold i delt dobbelt værelse med daglig morgenmad
  • Helpension i Calicut og Shoranur
  • Al transport i egen bil med chauffør
  • Togbillet Thrissur-Trivandrum på AC class
  • Bytur Kochi inkl. entréer og engelsktalende lokalguide
  • Cruise i Kochi & Kathakali dans
  • Indisk turistskat

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

KERALA andre rejser
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.600 kr.
Se detaljer
kerala magi rejser til Indien
En eventyrlig rejse – for hele familien!

KERALA MAGI

Varighed – 14 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
Indien Munnar individuel rejser til Indien
Indien

KARISMATISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
Fra16.400 kr.
Se detaljer
poetiske kerala
Oplev Sydindien – væk fra alfarvej!

POETISKE KERALA

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kozhikode
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Dér, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. I starter med at mærke historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”, hvor kinesiske, arabiske og europæiske […]
Fra17.000 kr.
Se detaljer
Nyd varmen og solen i Kerala, Sydindien

SYDINDISK VINTERFLUGT – sol, palmer & strand

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Vi giver jer mulighed for at undslippe mørke og snedriver og tilbyder jer “at overvintre” og samle ny energi i det skønne tropiske Kerala. Tilbuddet er jeres og lige til at plukke. Prisen er inklusiv fly t/r til Trivandrum og en måneds ophold på dejligt strandhotel. Som navnet så fint […]
Fra11.700 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

Sydindisk lotus – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

Varighed - 20 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
Fra21.500 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Uforglemmelige oplevelser i Indien – for hele familien!

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Bangalore
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg til Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgenen, mens […]
Fra16.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Et klassisk Kerala koncentrat

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Kulturrejse og badeferie i ét

SYDINDISKE SANSEINDTRYK

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Magisk rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra18.900 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
ganesh