Rajasthans farvepalet - Fra den hektiske storby til den fredelig ørken

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

RAJASTHANS FARVEPALET

0
Indien
Fra22.600 kr.
Indien
Fra22.600 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

7375

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

18 dage
Året rundt
København
Delhi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Indien er landet, hvor man den ene dag kan overvældes af storbyernes ubeskrivelige sammensurium af menneskemasser for den næste dag at befinde sig i den store ensomhed i Rajasthans mægtige ørken Thar. I Rajasthan bevæger man sig hurtigt fra snævre gyder i tætbefolkede kvarterer til overdådige luftige paladser og smukke havelier.

LÆS MERE

Langs den smukke handelsrute mod fortidens Persien på en færd, hvor man passerer små oaser som Nawalgarh og Gajner og ikke mindst Bhap og oplever en utroligt levende natur, storslåede monumenter, templer og andre kulturrigdomme.

Rajasthan er også landet, hvor byer hver for sig har taget patent på palettens allermest forskellige farver: Den blå by Jodhpur, den gyldne by Jaisalmer og den lyserøde by Jaipur. Således præsenterer Rajasthans underfundigheder sig på bedste vis, og sagt i al beskedenhed er dette her en rigtig god Rajasthanrejse!

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGDelhi - Shekhawati: I kører videre til Rajasthan

Ankomst til Delhi lufthavn, I bliver modtaget og efter en god gang morgenmad køres I direkte videre til Shekhawatområdet i Rajasthan. Undervejs passerer I usædvanligt smukke Mewarbygninger i Jhunjhunu. Kolonitidens briter havde ofte besvær med det store indiske rige, og i Jhunjhunu lå en lokalt rekrutteret brigade klar til at bekæmpe bander fra Rajasthans uafhængige fyrstedømmer. Jhunjhunu var tidligere et knudepunkt på handelsvejene til Kina og Mellemøsten. Den velstående handelskaste, Mewarierne, smykkede deres hjem, de såkaldte havelier, med overdådige vægmalerier, der nu står som monumenter over fortidens rige og travle handelsliv. Billederne skildrer alt fra hinduernes årtusindgamle mytologi til Rajasthans heltelegender frem til livet i 20’ernes og 30’ernes britiske Indien med Rolls Royces, tragtgrammofoner og høje hatte. Mewarierne har med stor succes opretholdt deres økonomiske indflydelse, og mange af Indiens største industrier og handelshuse er i dag ejet af dem. Det er i øvrigt karakteristisk, at mewarierne holder fast ved deres rødder i Shekawatiområdet. I løbet af eftermiddagen ankommer I til enten Nawalgarh eller Alsisar. Begge er mindre byer, og uanset byen bliver I indkvarteret på en skøn haveli.

3. DAGShekhawati: besøg til havelier og paladser

På opdagelse i Shekhawatiområdet med besøg til havelier og paladser i Nawalgarh, Alsisar, Dundlod og Mandawa. En tur på kamelryg bliver der også tid til. I overnatter på jeres haveli.

4. DAG Shekhawati - Bikaner (eller Gajner): I rejser videre og oplever bl.a. Karni Mata, et rottetempel

I dag fortsætter I ud i ørkenen til Bikaner og ser et kamelstutteri og besøger templet Karni Mata i Deshnoke. Her forsøgte gudinden forgæves at genoplive et barn, som dødsguden Yama allerede havde taget sjælen fra og ladet reinkarnere som menneske. Karni Mata blev meget oprevet og svor, at alle fra hendes stamme fremover ville lade sig genføde som rotter. Derfor tilbedes rotterne her i det meget specielle tempel, hvor selv udskæringerne er afbildninger af rotter. Ser I en hvid rotte, er I blevet velsignet!

Bikaner fra det 14. århundrede ligger på et højdedrag i Tharørkenen, og – ifølge legenderne – ved den hellige og imaginære flod Saraswati. Byen var også et betydeligt handelscenter på den gamle karavanerute. Den ligger i et ørkenområde, der nu er delvist opdyrket efter anlæggelse af et omfattende kanalanlæg. Bikaner er indesluttet bag en 7 kilometer lang mur med adgang gennem 5 byporte. Alternativt kan I vælge at bo på Gajners Palads, som ligger lidt uden for Bikaner. Gajners Palads er et jagtslot i røde sandsten og med eget jagtreservat. I den edwardianske indretning føler man sig hensat til en tid, da maharajerne besad stor indflydelse og levede i pomp og pragt. Overnatning i Bikaner eller Gajner.

5. DAG Bikaner: besøg i tidligere jagtreservat

Har I valgt at bo i Gajner, starter jeres dag med en safari i Gajner Sanctuary. Det tidligere jagtreservat tilhører nu paladset og er privatejet. I reservatet findes chinkara, blackbuck og neelgai – alle truede antilopearter. Her lever også vildsvin, og om vinteren er reservatet hjemsted for mange trækfugle, og man kan bl.a. se rypearten Imperial Sand Grouse. Senere er der bytur i Bikaners gamle bydel fra Kot Gate til Junagadh Fort med hele 37 paladser og templer, hvor de daglige pujas (ofringer) varetages af præster, hvis funktioner er gået i arv gennem generationer. Junagadh Fort er indrettet som hotel og delvist beboet af den tidligere maharaja. Fortets museum huser en enestående samling af håndskrifter på persisk og sanskrit foruden malerier i miniaturestil.

6. DAG Bikaner - Bhap: I bliver budt velkommen af Barsinghafamilien

Mellem Bikaner og Jaisalmer gør I stop i Bhap. Den lille by blev anlagt af en brahminsk familie, som flygtede fra Jaisalmer i 1200-tallet, fordi Maharajen af Jaisalmer havde udset sig familiens datter som sin næste kone. I 1600-tallet flyttede endnu en familie fra Jaisalmer til området og grundlagde landsbyen Bawri Barsingha med nu kun 500 indbyggere. Her byder Barsinghafamilien jer velkommen i det, som i 2005 startede med en lille homestay.

7. DAGBhap: oplevelser i ørken- og landsbyer

Her i Bhap opleves ørken- og landsbylivet utroligt intenst, og I bliver budt velkommen i de lerklinede hytter i landsbyerne, hvor vand og elektricitet er den eneste luksus. Omkring Bhap findes der kunstigt anlagte søer med et rigt fugleliv. De sariklædte kvinder udvinder salt fra søerne, og dette eksporteres nu til store dele af Indien. I Bhap værner man om de kulturelle traditioner, og Barsinghafamilien støtter en skole for 80 børn. I er naturligvis velkommen til at følge en lektion på skolen!

8. DAGBhap - Jaisalmer: gennem det storslåede landskab til Jaisalmer

I dag skal I bevæge jer videre gennem det storslåede landskab til Jaisalmer – Den Gyldne By – som er opkaldt efter husenes karakteristiske farve. Byen rejser sig brat i horisonten som pejlemærke for karavanefolket. Som intet andet sted i Indien føler man sig i Jaisalmer i den grad hensat til et orientalsk eventyr! I kan bo inden for bymuren på et gammelt karavanelogi, hvor kamelkaravanerne før i tiden indlogerede sig, så de kunne samle kræfter til næste strækning på den gamle karavanerute gennem ørkenen.

9. DAG Jaisalmer: mellem turbanklædte mænd og farvestrålende kvinder

I Jaisalmer får I en guidet tur til fods gennem snævre gader, der er kantet af familiehuse med smukke sandstensudskæringer og balkoner, der beskyttende strækker sig over de smalle gyder. Se basaren, der bugner af varer, og mærk duften af krydderier kilde i næsen, mens I snor jer frem blandt turbanklædte mænd og farvestrålende kvinder. Fortet er en labyrint af paladser, templer og bygninger til alskens formål. Sidst på dagen bliver I taget med på en udflugt i den svale aften – et kamelridt i de golde sandklitter – hvor I ser solen gå ned i et flammeskær over Tharørkenen.

10. DAGJaisalmer - Jodhpur: flot tur gennem ørkenen

I dag gælder det endnu en af de flotte ture gennem ørkenen med dens landsbyer og kamelflokke, mens I bevæger jer mod Jodhpur, Rajahstans næststørste by. Byen er omkranset af en 10 kilometer lang mur, og på en klippe ligger det enorme fæstningsværk Meherangarh Fort. Det hæver sig 125 meter over landskabet og øjnes på lang afstand. Her bliver I indkvarteret på en mindre og rigtig god haveli, en gammel fyrstebolig.

11. DAGJodhpur: den blå by

En spændende bytur er på formiddagens program. I skal besøge Meherangarh Fort, som i dag huser et af de bedste museer i Rajasthan, samt Jaswant Thada – det kongelige krematorium. I porten ind til fortet findes håndaftryk fra en tidligere fyrstes enke, der begik “sati” og besteg sin afdøde mands ligbål for at gå i døden med ham. Indenfor i fortet findes en række paladser og haver, hvorfra der er en betagende udsigt over byen og de blåmalede brahminhuse, der har givet byen tilnavnet “Den blå By”. Om eftermiddagen kan I vandre gennem basaren eller besøge maharajens nye palads Umaid Bhavan, der er bygget som en tro kopi af det hvide hus – bare mere storslået! I den offentligt tilgængelige del finder I et lille museum med en stor samling af maharajafamiliens ure – spøjst og underholdende.

12. DAGJodhpur - Ranakpur - Udaipur: I kører videre til smukke tempelkomplekser, paladser og det berømte Lake Palace

Dagens etape bringer jer til den maleriske by, Udaipur. Undervejs gør I holdt i Ranakpur, hvor et af de vigtigste jainistiske tempelkomplekser ligger i et skønt og afsides område ved Magaifloden. Det største af templerne fra det 15. århundrede er Adinathatemplet med 1444 indgraverede søjler – og ikke to er ens! Hen på eftermiddagen ankommer I til Udaipur i det sydlige Rajasthan mellem Aravallibjergene. Søernes spejlbilleder af hvide marmorpaladser og de tillokkende haver leder tankerne væk fra det omkringliggende barske ørkenlandskab. Det gigantiske City Palace ligger ved Picholasøens bred og rummer forbløffende interiører og samlinger og har en enestående udsigt til det berømte Lake Palace, der er et lille sommerslot af marmor placeret midt i den blå sø. Ved ankomsten bliver I endnu en gang indkvarteret på et lille palads, der tidligere har tjent som fyrstebolig.

13. DAG Udaipur: bytur med besøg i Kvindernes Park, museer og templer

Jeres formiddagsbytur byder bl.a. på en tur gennem Sahelion-ki-Bari, Kvindernes Park, der engang var forbeholdt paladsets kvinder, og et besøg på museet Lok Kal Mandai, der er kendt for sin samling af dukker og marionetfigurer. Eftermiddagen er fri til vandring gennem de små gader og stræder eller til en udflugt til tempelkomplekserne i Eklingji og Nagda. Disse er i sandsten og stammer helt tilbage fra oldtiden. Begge rummer også helt enestående skulpturer.

14. DAGUdaipur - Pushkar: kameler, pilgrimme og asketer

I sætter nu kursen nordpå og bliver kørt til Pushkar. Gennem historien har Pushkar udviklet sig til et religiøst centrum med 400 templer. Novembers fuldmåne signalerer starten på verdens største kamelmarked i byen, der i øvrigt er vegetarisk i en sådan udstrækning, at end ikke omeletterne indeholder æg! Under opholdet i Pushkar er I blandt pilgrimme og asketer. Byen er særligt hellig for hinduer, fordi Brahma ifølge legenden her dræbte en dæmon med en lotus. Hvor kronbladene faldt, formedes tre søer. Af disse er Pushkar den mest betydningsfulde, da Brahmas forlovede under et familieopgør i raseri erklærede, at Pushkar var det eneste sted, hvor Brahma måtte tilbedes. Et af Indiens få Brahmatempler findes derfor her. I bliver indkvarteret lidt uden for byen, hvor natten er sort og stjernehimmelen fantastisk.

15. DAGPushkar - Jaipur: I kører videre mod Rajasthans hovedstad, Jaipur

Formiddagen er fri og kan bruges på at opleve Pushkar. Når I synes, I har lyst til at drage videre, er chaufføren klar og kører jer til Jaipur, Rajasthans hovedstad.

16. DAGJaipur og udflugt til Amber: besøg til fortet og den lyserøde by

I besøger Rajasthans gamle hovedstad Amber fra det 15. århundrede. Byen ligger i en skålformet dal i bjergene, og en stille sø i dalens bund spejler de før så uindtagelige forsvarsværker, der tårner højt på klippekanten. I tager videre op til fortet med audienshallerne, lystslottet, Lyksalighedens Plads, haremsgemakkerne, månepavillonen og templet for den blodtørstige Kali, hvor mennesker blev ofret.
Om eftermiddagen skal Den Lyserøde By opleves med besøg på paladset, observatoriet og Hawa Mahal, Vindenes Palads, der også er et af verdens mest eventyrlige bygningsværker. Maharajaen bor stadig i en del af det fyrstelige kompleks, der også huser museer for tekstiler, våben og malerier i miniaturestil. Observatoriet er i slægt med oldtidens astronomiske anlæg. En park af gigantiske instrumenter i tegl og sten rummer et 30 meter højt solur og en skov af sekstanter og astrolaber for dyrekredsens tegn. Dagen kan afsluttes med basarvandring.

17. DAGJaipur - Delhi: I forlader Rajasthan og kører mod Delhi

I bliver i Jaipur til hen på eftermiddagen, før I tager tilbage til Delhi. Alternativt kan I vælge at køre til Delhi allerede fra morgenstunden.
Ved ankomsten til Delhi bliver I enten indkvarteret inde i byen eller på et hotel nær lufthavnen.

18. DAG Afrejse Delhi - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

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

PRIS

22.600 kr. for 18 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Delhi t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Ophold på gode turistklasse hoteller 
 • Daglig morgenmad alle steder 
 • Al transport i egen bil med chauffør 
 • Sightseeings inklusiv entréer
 • Lokal engelsktalende guide
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh