Rejsen i dit liv - personlig udvikling i Dharamshala, Nordindien

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

REJSEN I DIT LIV 14. – 26. oktober 2024

0
GRUPPEREJSE MED ELIN JENSEN & JOHN LANGFORD
Fra28.360 kr.
GRUPPEREJSE MED ELIN JENSEN & JOHN LANGFORD
Fra28.360 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

2891

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

13 dage
2024
København
Amritsar, Indien
Grupperejse
Mindfulness/Retreat

– en indre, geografisk og kulturel rejse med livslang inspiration til din personlige udvikling.

– kultur, retreat, meditation og yoga i fantastiske omgivelser med Himalaya i baggrunden og ved kilden til mindfulness i Indien.

– en helt unik tur, hvor du er på rejse i både dit indre og det ydre.

REJSEN I DIT LIV er et retreat hvor vi har fokus på din personlige udvikling og væredygtighed.

Vi henter inspiration i den lokale og mangfoldige kultur, besøger buddhistiske lærere, forbinder krop og sind gennem yoga og bliver klogere på os selv gennem nysgerrigheden på andre.  

Du er i gode hænder hos Elin Jensen og John Langford, der begge er erfarne og professionelle coaches og som har et indgående kendskab til Dharamsala og omegn

Vi bor på et retreat center i en lille by i nærheden af Dharamsala. Her er fred og ro og god plads. Maden er vegetarisk og de fleste råvarer er dyrket af centeret. Centeret kan i sin organisering, sammenlignes med en dansk højskole.

Vi opholder os på retreat centeret til yoga, mindfulness meditation og afslapning. Herfra kan vi nemt arrangere små vandreture til områdets smukke klostre, landsbyer, det tibetanske kulturinstitut og det buddhistiske dyreinternat. Vi tager på ekskursion for at besøge klostre og gå (mindful) tur i Himalaya bjergene. Og så skal vi naturligvis et par gange til Mcleod Ganj – byen hvor H.H. Dalai Lama bor.

Det vil også være muligt at arrangere flere ture til Mcleod Ganj som tilkøb.

Der kan stadig komme ændringer i sidste øjeblik  – f.eks. hvis den beskrevne debat session på klosteret ikke finder sted på den planlagte dag.

OBS Begrænset antal pladser!

DU SKAL TAGE MED HVIS:

 • du gerne vil på et helt unikt retreat, hvor du er nede i gear, oplever en masse som inspirerer dig og bliver klogere sammen med andre mennesker.
 • du har et åbent og nysgerrigt mindset og gerne vil blive klogere på din egen “Væredygtighed” og gerne vil arbejde med i dit eget personlige udviklingsprojekt.
 • som en del af din forberedelse på din indre udviklingsrejse vil gennemføre testen “Spotlight” fra Facet5, som bygger på dine personlighedstræk og giver dig et overblik over dine styrker og risici i relationer. Testen vil indgå aktivt som inspiration til refleksioner i workshops mv.
 • du vil komme et spadestik dybere i den indiske og tibetanske kultur, filosofi, religion og natur. 
 • du deltager i daglige workshops hvor du deler dine oplevelser og opdagelser. 
 • du vil blive klogere på dig selv ved konkrete oplevelser i den indiske kultur og gennem besøg hos vigtige buddhistiske lærere og personligheder.
 • du gennem daglig yoga gerne vil forbinde krop og sind og vil bruge også dette som inspiration.

Spændende kombination af spiritualitet og mindfulness

PROGRAM

DAG 1 / 14. OKT. Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse København med Qatar Air. Vi har et stop i Doha inden vi flyver videre til Amritsar.

DAG 2/ 15. OKT. Ankomsten og mødet med fællesskaber, Amritsar

Vi ankommer til Amritsar, og nu vil du rigtigt opleve Indiens mangfoldighed og virvar af indtryk. Du skal bo centralt, så du nemt kan opleve det smukke Gyldne Tempel, som er sikhernes største helligdom, og måske det smukkeste du nogensinde har set. Hver dag bespises 50.000 gæster gratis af frivillige. Du er meget velkommen til, at give et nap med opvasken og i fremstillingen af chapatis. Elin og John viser hvordan.

I Amritsar møder vi vores lokale guide, som følger med os gennem hele vores ophold i Indien.

DAG 3 / 16. OKT. Amritsar – op i Himalaya bjergene til Dharamshala gennem kulturel mangfoldighed og skøn natur

Efter en god nats søvn, kører vi i bil mod Dharamsala.

Undervejs vil du opleve Indiens mangfoldighed, og hvordan landskabet skifter efterhånden som vi kommer op i højderne. Undervejs holder vi chai pause. Måske har du også lyst til en snack inden vi kører videre op i bjergene til Dharamsala, som vi når ud på eftermiddagen.

Vi skal bo på TARA-Jagori. Et retreatcenter beliggende i en lille landsby i rolige omgivelser. Centeret drives af en indisk NGO, der arbejder for kvinders rettigheder. Vi håber, at lederen af NGO´en er hjemme, så du kan høre hendes gribende fortælling om stedet og organisationens arbejde.

Efter aftensmaden mødes vi til aftenmeditation. Det gør vi iøvrigt på alle aftenerne

DAG 4 / 17. OKT. Dharamshala – konsolidering, det er her vi er.

Mens vi er på Jagori, så starter alle dage med yoga. Alle kan være med, for vores yogalærer tager udgangspunkt i holdets og den enkeltes erfaringer.

Efter morgenmaden får du muligheden for at fordybe dig i den personprofil, som du fik besvaret inden du rejste fra Danmark. Den tjener som inspiration til hvilke spørgsmål du kan søge svar på i løbet af dit ophold.

Om eftermiddagen går vi tur til det nærliggende og helt fantastisk smukke buddhistiske Gyatso kloster, hvor Hans Hellighed 17. Karmapa Ogyen Trinley Dorje bor i eksil når han er hjemme.
Vi skruer op for nærvær og opmærksomhed med meditation på stedet. Hvis vi er heldige, så rammer vi et tidspunkt hvor munkene chanter. Du får lyst til at besøge Gyatso igen. Hvilket du også får rig mulighed for.

DAG 5 / 18. OKT.Dharamshala – Mcleod Ganj med mindful walking i skyerne og en fortælling om kærlighed og medfølelse

Vi tager op i bjergene til Nadi. Her vil du opleve de smukke Himalaya bjerge tæt på. Faktisk står du på et af dem.
Vi går ned til den tibetanske børneby, hvor flygtningebørn går i skole. Skolen kan huse op til 1000 børn. Det er i denne by H.H. Dalai Lama bor.

Efter frokost i byen viser vi dig hans residens og klosteret, og du har tid på egen hånd til at shoppe alt fra buddhastatuer til tørklæder. Det er en rigtig backpacker by, så der er masser af turister, pilgrimme, munke og nonner. Befolkningen er hovedsageligt tibetansk.

DAG 6 / 19. OKT. Fordøjelse og eftertanke.

En rolig dag i eget tempo. Der er naturligvis yoga om morgenen og fælles meditation. På denne dag kan du reflektere, skrive dagbog, gå på opdagelse i landsbyen eller bare slappe af i den skønne have.

DAG 7 / 20. OKT. Dharamshala – Tibetansk kulturcenter, en del af noget større, traditioner og respekten for alt levende.

Vi skal opleve Norbulingka instituttet, der er kulturcenter for tibetansk kunst og håndværk. Her kan du se, hvordan tibetanerne holder deres kultur vedlige. Det er et stort område beliggende i en ualmindeligt smuk park, med små broer over rislende bække, et smukt tempel og en masse værksteder. Du har også muligheden for at købe flotte tørklæder, tøj, buddha statuer, malerier og meget andet. Her kan du iøvrigt være helt sikker på kvaliteten.

Om eftermiddagen vil du måske med en tur til det lokale buddhistiske dyrehospital, hvor vilde dyr bringes på benene igen efter skader eller sygdom.
Du kan også gå med til landsbyen, hvor der hersker fred og ro – og masser af smil og stor interesse. Her kan du hænge ud på en café eller sidde lidt under det gamle træ, hvor guruer har holdt til gennem alle tider. Det kan også tænkes, at Elin og John finder på et helt tredje forslag.

DAG 8 / 21. OKT. Dharamshala – mød kærlige, kloge og karismatiske Jetsunma Tenzin Palmo

Vi tager på tur gennem themarker og landsbyer til den højtstående og meget respekterede nonne Jetsunma Tenzin Palmo ved byen Palampur. Absolut et af turens højdepunkter! Hun bor på klosteret DGL Nunnery.

Undervejs i løbet af dagene har du måske fået en masse inspiration til de store spørgsmål i livet. Dem vil du få mulighed for at stille på dette eksklusive møde. Jetsunma Tenzin Palmo har levet i alene i en grotte i bjergene i sammenlagt 10 år. Hun har skrevet flere bøger, og er en velanset lærer i den buddhistiske dharma.

Dette plejer at slå benene væk under deltagerne på REJSEN I DIT LIV og være en uforglemmelig oplevelse.

Vi tager forbehold for Jetsunmas planer, krydser fingre for at det lader sig gøre – og ellers hiver vi noget andet op af hatten i samme boldgade.

DAG 9/ 22. OKT.Dharamshala – Dolma Ling;, en gribende fortælling om flugt, netværk og sammenhold.

Vi besøger idag et andet buddhistisk kloster i nærheden. Denne gang drejer det sig om det ubeskriveligt smukke nonnekloster, Dolma Ling. Du vil blive vist rundt af en nonne, inden vi sætter os til et kort møde med den ledende nonne på stedet. Hun kan fortælle indgående om livet på klosteret og besvare alle dine spørgsmål om dette.

Elin og John håber, at du også får mulighed for, at møde nonnen som de sponsorerer uddannelse og ophold for.

DAG 10/ 23. OKT.Dharamshala til Mcleod Ganj i dit eget tempo i byen hvor Dalai Lama bor

Vi tager afsted efter morgenmaden til Mcleod Ganj igen.

Du har dagen til rådighed i byen – selvom byen er lille så er der et væld af muligheder. Måske har du bare lyst til at gå rundt i gaderne mellem munke og nonner,eller sidde på en café og nyde en god kop cappucino. Måske skal du købe souvenirs med hjem eller sidde stille på Dalai Lamas kloster og nyde den særlige og andægtige stemning.

Mcleod Ganj byder på en masse og Elin og John har helt sikkert nogle forslag til dig og måske opstår muligheden for nogle spændende aktiviteter udover programmet.

Om eftermiddagen håber vi at have aftale med den meget karismatiske, indsigtsfulde munk Chamtrul Rinpoche i hans Dharma Center midt i byen.

DAG 11/ 24. OKT.Dharamshala – Tanker til alle, gode ønsker. Vi samler vores tanker og indtryk og slutter med en smuk ceremoni.

Vores sidste dag på Jagori, og vi tager den i “low key”.

Hvad har du lyst til at genbesøge? Vil du bare nyde det pragtfulde retreatcenter med en god bog? Måske vil du shoppe i supermarkedet, som ligger en halv times gang fra Jagori.

Om aftenen går vi over på Dolma Ling klosteret, hvor nonnerne har forberedt en utrolig smuk lysceremoni til os. Vi tænder 1000 lys og sender gode ønsker og tanker til dem vi kender – og dem vi ikke kender.

DAG 12/ 25. OKT.Dharamshala – Amritsar, sidste dag i Indien.

Vi checker ud fra Jagori. – og vi tror, at du vil ønske at komme tilbage til dette skønne sted.

Vi kører retur til Amritsar, spiser frokost undervejs og når frem til hotellet i løbet af eftermiddagen.

Der er mange ting at se i Amritsar. Du bor jo midt i byen, så der er forretningerne og cafeerne lige omkring dig. Så er der selvfølgelig Det Gyldne Tempel, som du måske har lyst til at gense.

Hvis du vil, så kan du tilkøbe en tur til Wagah Border – grænseovergangen til Pakistan. Hver eftermiddag udspiller der sig en spektakulær ceremoni, som ikke findes magen til, og som markerer, at grænseovergangen lukker for dagen. Grænsevagterne optræder med forskellige ritualer på hver side af grænsen. Meget farverigt, mærkeligt – og herligt indisk..

Vi bliver kørt til lufthavnen efter aftensmad.

DAG 13/ 26. OKT. Hjemrejse og ankomst til København

Idag går turen hjem mod Danmark. Vi skal nå et tidligt fly om natten mod Doha, hvorfra vi rejser videre mod Doha og Danmark.

Jeg er fyldt op med inspiration til at få mere ro i mit liv, til at det også er sjovt at arbejde med sig selv, og at det ikke behøver at være selvhøjtideligt. Jeg har mødt nogle dejlige mennesker, og jeg vild med jeres fremgangsmåde!

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

Det skal du vide om vores ophold.

Generelt om at være med på REJSEN I DIT LIV

Vi spiser kun vegetarisk og udelukkende på steder med god hygiejne. Vi drikker ikke alkohol og rygning er ikke tilladt på selve retreat centeret.

På retreatcenteret bor vi i rummelige værelser med eget bad og toilet. Der er adgang til rent drikkevand på Jagori.

Vi er ude på landet i Indien, så værelserne er enkle men rene.

Efter måltiderne på Jagori vasker vi selv op efter os. Det bliver hurtigt en rutine og er ikke spor besværligt.

Der er wifi ved hovedbygningen.

Om retreatcenteret Jagori Grameen.

Vi fylder det meste af retreatcenteret og har alle faciliteter til vores rådighed.

Vi holder meget af Jagori som er drevet af en organisation, der arbejder for kvinders vilkår i det indiske samfund. Organisationen driver blandt andet “safe houses” og påvirker den lokale politikudvikling og administration i et samarbejde med lokalbefolkningen.

Du vil formentlig møde unge piger og mænd som er på kursus i dagtimerne hvor de lærer om f.eks. mødeledelse, taleteknik, jura og menneskerettigheder.

Lederen af Jagori Grameen – Abhas – er en meget nær ven af Elin og John.

Virkelig godt arrangeret, kunne bare følge programmet og glide med

PRIS

28.360 kr. per person i dobbeltværelse 
2.500 kr. for enkeltværelsestillæg 

I prisen er inkluderet:

 • Fly København – Amritsar / retur med Qatar Airways/FinnAir på økonomiklasse inkl. skatter/afgifter fly per fly
 • Transportudgifter i Indien
 • Personprofilerne Facet5 profilen Spotlight (værdi 9.000 kr.)
 • 12 overnatninger i delt dobbeltværelse - heraf de 3 i Amritsar/9 i Dharamsala
 • Helpension alle dage i Amritsar og Dharamsala
 • 8 yogasessioner
 • Workshops og rejseledelse
 • Lokal guide
 • Introduktionsmøde inden rejsen
 • Udflugter i Dharamshala og Amritsar - inklusive besøg i det Gyldne Tempel
 • Drikkepenge til chauffører/guide i Amritsar og donation til Jagori
 • Visumhjælp (værdi 600 kr.)
 • Pris er eksklusiv: Fakturagebyr (90 kr. pr. person) / Afbestillings- samt obligatorisk rejseforsikring – vi skal bede om police nr. / Visumgebyr t. den indiske stat 190 kr. for 30 dage / Alt ikke beskrevet under "Inkluderet" såsom vasketøjsservice etc.
 • Rejsen er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
 • Ved tilmelding har vi brug for følgende info om dig:Navn som anført i pas / Adresse/telefon nr. / Fødselsdag

At være med på REJSEN I MIT LIV har betydet et ryk på min vej til at skabe balance i mit liv

Ganesh

ELIN & JOHN

rejsen i dit liv Langford

John Langford

Kognitiv psykoterapeut og certificeret mindfulness instruktruktør (MBCT), journalistisk uddannelse, certificeret NLP Coach, Master of Public Policy fra RUC, diplom i organisationspsykologi, merkonom, facilitator af Forum Teater, coach og pædagog.

Træner mennesker i personlig formidling, selvudvikling og livsbalance. Er rådgiver indenfor ledelse, kommunikation, forhandling, lobbyisme og organisationsudvikling og samtalekapital. John har et stort netværk i og omkring Dharamsala i Indien og er inspireret af tibetansk buddhisme.

Indehaver af www.johnlangford.dk og ass. partner hos Facet5 Global – en avanceret, valid og forskningsmæssigt understøttet personprofil.

rejsen i dit liv Langford

Elin Jensen

Coach, proceskonsulent og pædagog. Akademiuddannet i ledelse.
Har gennem sine forskellige positioner, som medarbejder, leder og selvstændig, arbejdet med kommunikation mellem mennesker, og arbejdet med egen og andres personlige udvikling.
Elins passion er, at hjælpe kvinder til at finde mere glæde og ro i deres liv.
Facet5 Practitioner og repræsenterer Facet5 Global på messer og konferencer om valide og forskningsunderstøttede HR redskaber til personlig og organisatorisk udvikling.

Indehaver af www.elinjensen.dk

Johns passion for Indien begyndte helt tilbage i 2008, hvor han rejste til Indien, som længe havde trukket i ham.

Han faldt pladask for dette uregerlige, venlige, smilende, larmende, rummelige og spirituelle land. Især området Dharamsala i Nordindien, der har åbnet grænserne for det Tibetanske eksilsamfund og Dalai Lama, gjorde stort indtryk på John. På den første rejse mødte John, Sharon Thrupp, der er rejsearrangør og ejer af Ekno Eksperience. Dette møde har udviklet sig til venskab og samarbejde omkring Rejsen i dit liv.

John er en mand, der går i dybden med ting, der interesserer ham, så han har fordybet sig i området, det Tibetanske eksilsamfund og Buddhismen. John har været tilbage flere gange, både i Dharamsala og andre steder i Indien.

Helt frem til 2013 havde Elin en overbevisning om, at hun aldrig i livet skulle til Indien! Men da John gik i gang med at planlægge sin 4. tur, så tænkte hun, at der måtte jo være noget om det og sagde “okay, så vil jeg gerne med, for at opleve, hvad det er du synes er så fantastisk”.

Det har hun aldrig fortrudt et øjeblik. Ligesom John, kom hun til at elske dette land og i 2016 tog de afsted med det første hold, der var ude på Rejsen i dit liv.

Indien, Dharamsala, smukke Himalaya og retreatcenteret Jagori Gramen, giver dig et unikt udgangspunkt for vekselvirkingen mellem at fordybe dig i nærvær og opmærksomhed og oplevelsen af natur og den Indiske og Tibetanske kultur.

John og Elin er dine passionerede rejseguides, på både det ydre og indre plan.

Også kæmpe tak for sidst herfra , så godt planlagt og skønt at møde jer alle
Nu er det gået nogle dage og oplevelserne har stået i kø for at bundfælde sig og processen er skam stadig i gang… både på det indre og ydre plan. Elin og John – tusind tak for denne unikke tur, hvor I har været med til at gøre den til noget helt særligt