Sjælfulde Nepal – Rundrejse med kultur og natur i en skøn forening

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

SJÆLFULDE NEPAL

0
Kultur og natur i skøn forening
Fra19.300 kr.
Kultur og natur i skøn forening
Fra19.300 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3312
Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Kathmandu, Nepal
Rejseform – Individuel rundrejse
Rejsetype – Kultur – Natur
Det ældgamle kongerige Nepal har masser at byde på, både hvad angår kultur og natur. Denne rundrejse i det sjælfulde Nepal tager jer fra byer til landsbyer og I oplever både det hinduistiske Nepal og ikke mindst det buddhistiske, når I overnatter i Neydo klostere og besøger Jampaling, en tibetanske flygtningelejr, hvor jeres vært selv er opvokset.
I vandrer i de dybe dale omgivet af smukke bjerge og sejler på kano gennem junglen på jagt efter det bedste næsehorns billede!

I starter turen i Bhaktapur, én af Nepals mest kulturrige byer med velbevarede templer og unikt kunsthåndværk i træ, sten og metal. Her kan I også se noget af landets fineste arkitektur. I forsætter ud i Kathmandu dalen til Neydo klosteret, hvor I bor på et gæstehus og er velkommen til at deltage i klosterets aften ceremonier. Om dagen er der lagt en dejlig vandretur ind til de gamle Newar landsbyer Bungamati og Khokona. Videre ud i dalen med bil til Bandipur, beliggende en kilometer oppe på en bjergside med en smuk basar og mange skønne seværdigheder.

I kører gennem dale og slugter, krydser floder og ser utrolige udsigter, før I kommer til Pokhara, som er en populær turistdestination, kendt for sin åndeløse skønhed og spektakulære scenarier med frisk luft og krystalklart vand i søerne. På vejen til Pokhara besøger I Jampaling Tibetan Settelment, hvor jeres vært selv er vokset op og har besluttet sig for at dele sin verden og oplevelser med jer, et fascinerende kulturmøde som kun er de få forundt.

Programmet fortsætter med sightseeing i Pokhara, inden I skal til Chitwan nationalpark, hvor næsehornene lever i det høje græs. I vandrer og sejler med jeres lokale naturkyndige guide. Store naturoplevelser med et bæredygtig og lokalt præg, indsigtsfuldt og lærerigt.

Rundrejsen slutter med et par dage i Kathmandu. I hovedstaden skal de største seværdigheder naturligvis opleves, først på Kathmandu Durbar Square, der summer af liv og som er Nepals turistattraktion nr. 1 og på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er her, at kongerne blev kronet og tilbedt, og det er her, I kan se Kumari Bahal, det overdådigt dekorerede hjem for den kongelige Kumari, den levende gudinde, som er en manifestation af gudinden Durga.

Swayambhunath – også kaldet Abetemplet – er én af de ældste og mest respekterede helligdomme i Nepal. Den store hvide kuppel og glimtende gyldne spir med de altseende øjne er ikke kun dalens landemærke, men også landets vartegn; de fleste har set billeder af denne stupa (buddhistiske helligedom), som er et yndet pilgrimsmål.

I kommer også til at opleve det vigtigste Hindutempel i Nepal, nemlig Pashupatinath (Herren over dyrene) som også er landets beskytter. Det er et fascinerende tempelkompleks med mange arya ghats (kremations-pladser) ved bredden af Bagmatifloden. Stedet besøges af mange Naga Sadhuer (de nøgne asketer) som får stor opmærksomhed med deres frygtindgydende udseende. De er splitternøgne, smurt ind i aske og har lange dreadlocks.

Alt i alt er disse 17 dage spækket med guddommelige oplevelser og fyldt med fotomuligheder.

ESSENSEN AF REJSEN

NEPALS SJÆLFULDE CHARME & GÆSTFRIHED FRA BY TIL LANDSBY
BETAGENDE ARKITEKTUR & VIDUNDERLIGT KUNSTHÅNDVÆRK
TIBETANSK KULTUR MED UNIKT BESØG HOS TIBETANSK FAMILIE
DALE, SLUGTER, FLODER & HIMALAYAS BJERGTAGENDE TINDER
NATIONAL PARK MED NÆSEHORN, TIGRE & ANDRE VILDE DYR
GROTTER, TEMPLER, KLOSTRE, STUPAER & GUDINDER
KATHMANDU – NEPALS KULTURELLE VUGGE

SJÆLFULDE NEPAL

PROGRAM

Printvenligt program HER

1. DAG Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGAnkomst Kathmandu: Indkvartering på hotel i Bhaktapur

Ved ankomst bliver I modtaget af vores repræsentant (kik efter et skilt med jeres navn) og kørt til Bhaktapur, der ligger 18 km mod øst. Bhaktapur er på UNESCO’s Verdensarvliste grundet dens rige kultur med velbevarede templer og vidunderlige kunsthåndværk. Byens templer er unikke med mange udførlige udskæringer og finesser i træ, sten og metal. Bhaktapur byder også på noget af Nepals fineste arkitektur. Fra det 14. til det 16. århundrede, da Bhaktapur havde sin storhedstid, var den hovedstad for hele Malla Kongeriget. I dag rangerer den som den tredje største by i Kathmandu dalen.

Indkvartering på hotel.

3. DAGBhakatapur og Patan bytur: Templer, monumenter og gudinder

I bliver taget med på bytur i Bhaktapur, som på trods af jordskælv og hyppige genopbygninger har beholdt sin middelalderlige charme. Her holdes traditionerne i hævd, og det daglige liv er stadig centreret omkring de gamle vandtanke, der er bygget for at opbevare rent vand til at drikke, vaske sig i og foretage religiøse ceremonier. Den dag i dag fungerer disse vandtanke som landsbyernes sociale samlingspunk. Indbyggerne i Bhaktapur er hovedsaligt bønder eller kunsthåndværkere som pottemagere, smede eller træskærere. Deres produkter er handelsvarer og disse har ernæret byens indbyggere helt tilbage fra det 12. århundrede, hvor varerne blev handlet på ruten mellem Tibet og Indien.

I Bhaktapur er én af de store attraktioner Changu Narayan Templet med gude-ørnen, Garuda, der er i færd med at konsumere en slange. Templet hævdes at være dalens ældste, og den inskription, der findes på en af stensøjlerne, er med sikkerhed den ældste steninskription, der er blevet fundet i Nepal. Her findes også den berømte Garuda-statue fra det 5. århundrede, som knæler foran tempel-indgangen, samt den vidunderlige 10-armede Vishnu fra samme periode.

I besøger også Patan og Durbar Square, som summer af liv, er byens mest populære turistattraktion og på UNESCOs Verdensarvliste. Det er her, at kongerne blev kronet og tilbedt. Torvet har flere end 50 monumenter, hvoraf det mest berømte er Kumari Bahal, det overdådigt dekorerede hjem for den kongelige Kumari, den levende gudinde, som er en manifestation af gudinden Durga i form af en menneskepige, som er særligt udvalgt til den prestigefyldte opgave. I kan også besøge Jagannath Mandir, et tempel fra det 14. århundrede og det ældste i området. I tempels trappetrin er indgraveret inskriptioner på mange sprog. I kan vælge at se Telaju Mandir, ét af de største og fineste templer i hele dalen. Det er dedikeret til værts-guden for den kongelige familie, Taleju Bhawani, en arrig form af gudinden Durga, der engang krævede blodige menneskeofringer.

4. DAG Bhaktapur – Pashupatinath – Pharping: Indkvartering ved Tibetansk kloster

Fra Bhaktapur kører I mod Phaping, og ser undervejs det vigtigste Hindu tempel i Nepal, Pashupatinath (Herren over dyrene), som også er landets beskytter. Det er et fascinerende tempelkompleks med mange arya ghats (kremations-pladser) ved bredden af Bagmati Floden. Det mest imponerende er hovedtemplet med dets tag i Pagoda-stil og i forgrunden den 300 år gamle bronze Nandi, som er Shivas tyr. Templet huser også den 2 meter høje lingam (Shivas falliske symbol), som har et ansigt på hver af de fire sider. Denne lingam menes at være fra det 14. århundrede og er ét af de vigtigste pilgrimssteder for tilbedere af guden Shiva fra hele verden.

Festivalerne Teej (kvindernes festival) og Maha Shivaratri (Shivas nat) samler i titusindvis af pilgrimme, men det er Naga Sadhuerne (de nøgne asketer) som får størst opmærksomhed med deres frygtindgydende udseende. De er splitter nøgne, smurt ind i aske og har lange dreadlocks.
Ved ankomsten til Pharping bliver I indkvarteret på gæstehuset tilknyttet Neydo klostret, et vidunderligt tibetansk kloster med cirka 140 fastboende munke. Den nuværende Karma Charmé er den syvende inkarnerede lama i Neydo Kagyu traditionen, som også følger Nyingma linjen i tibetansk buddhisme. Klosterets gæstehus har komfortable, veludstyrede rum og en fantastisk udsigt over dalen, samt et godt køkken. Hvis I ønsker det, kan I deltage i morgen- og aftenceremonierne med munkene i hovedhallen som også huser en enorm Amitabja Buddha statue. Mange vælger at benytte stedet som et personligt retreat-center, ligesom der ofte holdes kurser i tibetansk litteratur og buddhistiske emner. I området kan I også besøge andre mindre klostre samt Asura Cava, hvor Padmasambhava selv sad i meditation og opnåede den højeste indsigt, arhat, som er det højeste af de fire buddhistiske oplysningsniveauer. Der er også rig mulighed for mange vandreture i området, og det er nemt at finde tilbage, for klosteret er altid indenfor synsvidde, lige meget hvilken rute I vælger.

5. DAG Pharping: På vandretur gennem landsbyerne Bungamati og Khokona

I dag bliver I taget med på en tidlig vandretur gennem det smukke landskab til landsbyerne Bungamati og Khokona. Bundamati er en klassisk Newar landsby med mange traditionelle smukke murstenshuse med detaljeret træarbejde og brostens-belagte veje. Newar folket er Kathmandu-dalens oprindelige indbyggere. Khokana er berømt for sin sennepsolie, der er presset med gamle metoder. Hvis I ser en person, som bærer to tin-bøtter der hænger i hver sin ende af en stang over sine skuldre på markedet i Kathmandu, er det sandsynligt, at han kommer fra Khokana for at sælger sin sennepsolie. Dét at gå på opdagelse i disse to gamle landsbyer i Kathmandu-dalen er noget nær det tætteste på det oprindelige Nepal, man kan finde. Om eftermiddagen er der besøg på Patan Durbar Square, som er omgivet af fascinerende templer i forskellige arkitektoniske stilarter.

Kathmandu Valley Preservation Trust (KPVT), der beskæftiger sig med at bevare områdets arkitektoniske kulturarv, har også kontor her. Det ligger overfor én af de største og ældste Patan-templer, der endnu ikke er restaureret.

Over middag vender I retur til Neydo klosteret, hvor I overnatter.

6. DAG Pharping – Bandipur: Charmerende landsby på den gamle karavane-rute

I bliver kørt de ca. 165 km til Bandipur. Den charmerende bjerglandsby er ikke særlig turistet og er bilfri, hvilket er en sand lise. Og eftersom byen består af en enkelt gade, er der gode muligheder for at møde lokalbefolkningen. Bandipur ligger på en gamle karavane-rute og var tidligere en vigtig by for Newar købmændene. Byen havde templer, et rigt handelsliv (især indenfor beklædning) og en tilladelse til at have bibliotek, givet af rana’en (kongen) i 1846. Da man i 70’erne byggede den nye vej mellem Kathmandu og Pohkara, lagde man vejen nede i dalen, det var ligesom lettere end at bygge over bjergene, og Bandipur mistede sin betydning som handelsby og gled lige så stille ind i glemslen. En del af de gamle huse er blevet restaureret og fungerer nu som hoteller. Således er byen i dag et lille helle midt i de smukke bjerge. Udsigten til Himalayas bjergkæder udgør den perfekte baggrund på gåture, og der kan også blive tid til at besøge Bindabasini Templet, som huser Bhandipurs beskyttende gudinde, Durga.

Indkvartering i det smukkeste gæstehus på hovedgaden.

7. DAGBandipur: Små landsbyer, vandrestier, grotter, templer og smuk basar

Dagen fri. Bandipur har masser at tilbyde. Der er både naturstier og storslåede grotter, herunder Siddha Cave, der måske er den største i Himalaya. Den smukke lille basar er hjertet i Bandipur og løber fra øst mod vest langs toppen af bakken. Langs den stenbelagte hovedgade ligger små kompakte byhuse, mange i den gamle Newar byggeskik med udsmykkede træværk udskæringer, bygget i røde mursten med stejle skifer- eller tegltage.

Bindhebasini tempelet i midten af basaren er et pagode tempel. Inde i templet finder man et billede af gudinden Bindhebasini og under nytårsfesten i april køres billedet af Bindhebasini på parade gennem byen.
Små stier tager jer til landsbyer, hvor I oplever typiske landsbyliv, traditionelle hjem og interessante templer. Purano Kot, tidligere et fort, ligger ca. tyve minutters gang fra basaren. Yderligere to timers vandring fra Bandipur ligger landsbyen Ramkot. Ramkot er en typisk Magar landsby med traditionelle runde huse, meget lidt berørt af moderne udvikling. Endnu to timers vandring, langs et let ’trail’, ligger Chabdi Barahj, et lokalt valfartssted.

Siddha Cave er for dem med en interesse i huleudforskning. Bjergene omkring er fuld af huler, mange af dem med religiøs betydning. Siddha Cave er den største af disse og har nogle imponerende stalaktitter og stalagmitter.

Bandipur producerer silketråd til fremstilling af tæpper og tekstiler. Der er en lille silkegård tæt på basaren. Her dyrkes der silkekokoner på enebærbuskene. Tråden bliver spundet indenfor hjemmets fire vægge og den rå silketråd bliver solgt og brugt til tørklæder og tæpper.

8. DAGBandipur – Dulegaunda: Indvartering hos tibetansk familie

I kører mod Dulegaunda og ankommer til flygtningelejren, Jampaling Tibetan Settlement, hvor I bliver indlogeret i et homestay hos en tibetansk familie. Lejren blev grundlagt i begyndelsen af 70’erne af de munke, som førte Dalai Lama ud af Tibet. Nogle af de gamle munke fra den tid lever stadigvæk i lejren. De vil gerne fortælle deres historier og dele førstehåndsberetninger om deres kamp for at overleve i eksil. Tibets kulturrigdom er velkendt over hele verden, og det tibetanske folk er venligt, varmt og gæstfrit. Ikke desto mindre kan deres religion virke kompleks og mystisk. Opholdet her giver mulighed for at udforske den tibetanske verden på nært hold, og I vil lære om tibetanske symboler og billeder. I kan også besøge det lokale kloster og desuden et plejehjem, samt en skole og har mulighed for at forsøge jer med lokalt kunsthåndværk som f.eks. vævning. I får naturligvis også serveret hjemmelavede tibetanske måltider hos jeres værtsfamilie. Der er mulighed for at få eget værelse med bad og toilet, såfremt man skulle ønske en mere privat indlogering.

9. DAGDulegaunda – Pokhara: Bjergtagende udsigt til Himalayas tinder

Formiddagen tilbringes i Dulegaunda, så der er tid til at høre de sidste historier og føre de sidste samtaler, inden I bliver kørt ind til Pokhara, som er én af Nepals mest populære turistattraktioner på grund af sin mageløse skønhed. Den er også et yndet sted at slappe af og nyde naturen. Den charmerende by har mange smukke søer og en uforlignelig udsigt til Himalayas tinder. I bliver indkvarteret på et hotel ned til søen.

10. DAGPokhara: Kurve, keramik og besøg i tibetansk flygtninge lejr

I bliver taget med på en halvdags bytur i Pokhara og ser blandt andet Bindyabasini Templet, der blev opført i det 17. århundrede til ære for den store gudinde Durga, som tilbedes her i form af en saligram (som er en fossil-sten, der kun findes i den hellige flod Kali Gandaki, dybt inde i Nepals bjerge). I besøger også Bhimsen Templet, der er tilegnet en gammel Newar handelsgud og dekoreret med erotiske udskæringer. Her kan I købe kurve og keramik, der fremstilles i store mængder på det omkringliggende torv.
I besøger desuden den anden store tibetanske flygtninge lejr i Nepal og det store kloster lige udenfor byen.

11. dagPokhara: Gå på opdagelse eller lad batterierne op i den smukke natur

Dagen fri. Denne dag kan med fordel bruges på, at genoplade batterierne og bearbejde de mange indtryk, I har fået. Ønsker I nogle særlige udflugter, oplevelser eller lignende i Pokhara eller omegn, kan det arrangeres.

12. DAGPokhara – Chitwan: Ankomst til National Park

I kører ned til Chitwan National Park, der ligger mellem Kathmandu og Pokhara. Ved ankomsten bliver I indkvarteret i en dejlig hyggelig hytte og resten af dagen bruger I til afslapning i de skønne omgivelser. Chitwan National Park huser blandt andet den bengalske tiger, næsehorn, elefanter, leoparder, krokodiller, vildsvin og omkring 400 forskellige fuglearter.

13. DAG Chitwan: Sejllads, vandretur, tigre, næsehorn og elefanter

Dagen byder på sejlads med kano og en vandretur i junglen, så I kommer til at opleve parken fra flere sider.

Chitwan National Park er det første beskyttede område i Nepal, denne status fik den i 1973 og den fik UNESCO Verdensarvsstatus i 1984. Befolkningstilflytning og udpræget krybskytteri gjorde, at mange af dyrerne, især næsehornene, blev truet på deres eksistens, hvilket førte til, at den nepalesiske regering besluttede at frede området.

14. DAGChitwan – Kathmandu: Indkvartering på dejligt lille hotel

Turen går tilbage til Kathmandu og ved ankomsten bliver I indkvarteret på et dejligt lille hotel med en skøn have, der ligger tæt på turistkvarteret Thamel. Eftermiddagen er fri.

15. DAGKathmandu: De største helligdomme og vartegn

I dag bliver I taget med på bytur i Kathmandu og besøger blandt andet Swayambhunath, der er én af de ældste og mest respekterede helligdomme i landet. Den store hvide kuppel og det glimtende gyldne spir samt de altseende øjne er ikke kun dalens, men også hele Nepals vartegn. Denne stupa (buddhistisk helligdom) er et yndet pilgrimsmål. Buddhas fødselsdag, Det Tibetanske Nytår samt Gunla, som er en måned lang festival, fejres her med pomp og pragt. Du kan komme op til helligdommen ved at klatre de 365 trin op ad bjergsiden, eller du kan vælge at køre ad den kringlede vej på den anden side af bjerget. Der findes også mange andre templer i komplekset, hold især øje med det mystiske Shantipur Tempel, som siges at være beboet af tantra-dyrkeren Shantikar Acharya, hvis meditation har holdt ham i live siden det 8. århundrede. For nyligt er også tilbygget en gigantisk næsten 30 meter høj Buddha-statue.

Engang var Boudha et kongerige i kongeriget. Juvelen i dens krone var dengang – og er stadig – Boudhanath Stupa. I Boudha har Chini lamaerne gennem tre inkarnationer siddet på guvernørposten og ageret som mellemmænd mellem den nepalesiske regering og tibetanere, der rejste frem og tilbage til Indien som pilgrimme. Fra midten af det 19. århundrede og frem til den tredje Chini Lamas bortgang i 1982 var disse lamaer primus motor i at forøge Boudhanaths religiøse og sociale betydning.

16. DAGKathmandu: Shopping, gensyn eller afslapning

I dag kan I tage afsked med Kathmandu. Er der noget I gerne vil genbesøge, mangler at shoppe eller se, så brug dagen på det. Eller sæt jer på en hyggelig café eller plads og se på livet i gaderne.

17. DAG Hjemrejse fra Kathmandu – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

SJÆLFULDE NEPAL

PRIS

19.300 kr. for 17 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov

Inkluderet:

  • Fly København-Kathmandu t/r & lufthavnsskatter og afgifter pt
  • Ophold i delt dobbeltværelse med daglig morgenmad
  • Al transport som nævnt i egen bil med chauffør
  • Lokal engelsk talende guide på ture nævnt i programmet
  • Entréer til sights og monumenter på ture nævnt i programmet
  • Nature walk og jungle aktiviteter i Chitwan National Park
  • Tibetan Encounter Program

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

NEPAL andre rejser
TIBET & EVEREST BASE CAMP
INTERNATIONAL GRUPPE. Pris uden fly.

TIBET & EVEREST BASE CAMP

10 dage
Tilgængelighed – forår, sommer & efterår
Lhasa, Tibet
Tibet – det sidste Shangri-La, Verdens Tag, den afskyelige snemand og Tintin på Eventyr – få steder fremkalder så mange mytiske, magiske billeder, og så stor wanderlust som TIBET! Hvad enten man er til den eksklusive skræddersyet rundrejse eller til den mere enkle backpacker oplevelse, så er det et sted, […]
Fra12.500 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
himalaya rejse bederuller bhutan
En bjergtagende rundrejse på verdens tag

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

18 dage
Tilgængelighed – hele året
Bagdogra, Indien
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker […]
Fra36.400 kr.
Se detaljer
Nepal ufiltreret grupperejse
GRUPPEREJSE. Nepal helt ufiltreret & all inclusive!

KARMA, KLOSTERLIV & KATHMANDU-DALEN

15 dage.
Tilgængelighed – februar / marts 2021 * datoer kommer snart *
Kathmandu, Nepal
Oplev Kathmandu-dalen fra en ny vinkel med fokus på nærvær, fordybelse og indsigt. Med en unik base i gæstehuset indenfor Tek Chok Ling klosterets mure tages du med på anderledes Nepal grupperejse. Dette er rejsen for dig, der søger de autentiske og upolerede rejseoplevelser, og gerne sammen med andre. De […]
Fra18.500 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
Begnas Lake Nepal
ALL INCLUSIVE retreat i Nepal – en lise for krop og sjæl

AYURVEDA I HIMALAYA. fredfyldt. revitalisering. harmoni.

Varighed – 18 dage
Tilgængelighed – Hele året, højsæson forår og efterår
Kathmandu, Nepal
En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der ligger bedårende på en bjergside med udsigt over floden.
Fra22.900 kr.
Se detaljer
Nepal tantra
INTERNATIONAL GRUPPE. Pris uden fly.

TANTRA & YOGA RETREAT I NEPAL

Varighed – 6 dage
Tilgængelighed 18. – 23. april + 20. – 25. november 2020
Pokhara
I de smukkeste omgivelser med høj sol over Himalaya, er dette retreat fyldt til randen med yoga undervisning, vandreture, landsbyliv og mulighed for at lære mere om tantra, Prana energier, synge skåle og yogic filosofi!
Fra6.300 kr.
Se detaljer
SJÆLFULDE NEPAL
Kultur og natur i skøn forening

SJÆLFULDE NEPAL

Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har masser at byde på, både hvad angår kultur og natur. Denne tur tager jer fra byer til landsbyer og I oplever både det hinduistiske Nepal og ikke mindst det buddhistiske, når I overnatter i Neydo klostere og besøger Jampaling, en tibetanske flygtningelejr, hvor jeres vært […]
Fra19.300 kr.
Se detaljer
Nonner i Kathmandu Nepal
Giv dig selv tid til fordybelse i Nepal

LEV MED NONNERNE I KATHMANDU (mænd er også velkomne)

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Det er en enestående mulighed for at fordybe dig i Buddhismens lære og komme tæt på en meget anderledes hverdag. Og selvom det er en rejse med fokus på fordybelse og fællesskab med nonnerne, er der […]
Fra13.000 kr.
Se detaljer
ganesh