Sweet & Short Bangladesh - en kort tur til et land i rivende udvikling

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

SWEET & SHORT BANGLADESH

0
Bangladesh ALL INCLUSIVE
Fra17.300 kr.
Bangladesh ALL INCLUSIVE
Fra17.300 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

5095

Hvorfor rejse med os?

  • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
  • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
  • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

10 dage
Året rundt
København
Dhaka, Bangladesh
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Denne sweet & short tur til Bangladesh starter i Dhaka hvor der er uanede udflugtsmuligheder og hvor man ved selvsyn kan konstatere at Bangladesh er et land i rivende udvikling, med moderne cafeer og én af Asiens mest progressive NGO’er.

LÆS MERE

Når I er mættet med byindtryk; basarer, gallerier, museer og monumentale muslimske bygningsværker, går turen med tog gennem grønne rismarker og den alsidige og pittoreske geografi, der er kendetegnende for Bangladesh.

Toget stopper i Sylhet, hvor der er sightseeing og køretur til lokalt marked i de berømte farvestrålende cykelrickhaws.

Næste dag fortsætter rejsen til Jaflong, der ligger ved foden af Meghalay-bjergene. Her ligger Piyainfloden med dens klare vand og flotte sten, der er et samleobjekt for mange. I vil kunne møde Khasiastammen, der lever og opretholder deres stolte traditioner langt inde i regnskoven.

Srimongal, også kaldet ”te-hovedstaden” og dens mageløse landskaber, dækket med tebuske og ananasmarker, er næste stop. Og endelig skal I til Lawachara National Park med dens rige dyre- og planteliv, hvor foto-mulighederne er uendelige.

PROGRAM

1. DAG Afrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAG Dhaka: ankomst bytur og sunset-cruise

I ankommer til Dhaka om morgenen og bliver allerede i lufthavnen budt velkommen på traditionel bangladeshisk vis. Derefter bringes I til jeres hotel i bydelen Dhanmondi – det gamle velhaverkvarter, der nu bebos af intellektuelle og kunstnere, politikere og meningsdannere. Især er området rigt på gallerier, ligesom der ligger mange virkelig gode restauranter.

Eftermiddagen er til jeres egen disposition, og vi kan f.eks. anbefale jer at tage på en lille tur med rickshaw til den gamle bydel og betragte livet langs floden Buriganga. Det anslås, at der i Dhaka er omkring en halv million rickshaws, og mange af dem er som kørende kunstværker med de mest utrolige udsmykninger.
Stands op ved en af byens lære cafeer eller mange teboder og nyd en dampende varm kop friskbrygget te, mens I indsnuser stemningen i storbyen Dhaka og glæder jer til de oplevelser, der venter jer i de løbet af de næste uger.

Om aftenen tages I med på en lille sunset cruise på Sitalakkafloden og ser byen fra vandsiden. Meget hyggeligt og tilpas mageligt. Hvis I er heldige, får I mulighed for at opleve flodsigøjnere, hvis farverige liv har præget områderne omkring floden. De fleste af dem lever stadig hele deres liv på de små både overalt. Her stimuleres sanserne igen og igen – både fra bredderne langs floden og på bølgerne selv. Overnatning på jeres hotel.

3. DAG Dhaka: bazar, fort og moskeer

I bliver hentet på hotellet og tages med på rundtur i Dhaka. Først skal I besøge det spændende bazarområde Sakhari, som myldrer med handlende såvel som med lokale håndværkere. Derefter fortsætter I til det aldrig færdigbyggede Lal Bagh Fort i mogulernes gamle bydel. Byggeriet blev påbegyndt i 1678 af Prins Azam, søn af en af Indiens store herskere, mogulen Aurangzeb, og fortsatte under Azams søn Shaista Khans styre. Ifølge legenden døde Shaista Khans yndlingsdatter Bibi Pari meget ung, hvorefter byggeriet gik i stå. Shaista Khan er for Dhaka, hvad Shah Jahan var for Indien: En stor bygherre, der i sin regeringstid formåede at skabe mange imponerende arkitektoniske værker.

Bag murene findes en moské og Bibi Paris kostbare mausoleum. Der er blevet brugt formuer på at hente de bedste materialer fra Nordindien til byggeriet, og i dag fremstår mausoleet som et fint eksempel på arkitekturen i Dhaka. Syd for Chawk Bazar ligger en af Dhakas ældste bygninger, paladset Bara Katra, desværre nu i ruiner. Det blev bygget 1644-1646 som officiel bolig for Shah Shuja, en af Shah Jahans sønner. Ved siden af findes resterne af Choto Katra, der blev bygget i 1663 som herberg for tilrejsende købmænd. Jeres bytur slutter ved det renoverede Ahsan Manzil, der tidligere var den officielle residens for den kongelige familie i det mogulske rige. Overnatning på jeres hotel.

4. DAG Dhaka - Dhanmondi - Dhaka: udflugter til museer, gallerier og bygninger

Dhanmondi er en rigtig spændende, interessant, levende og meget behagelig bydel, og I tages i dag med på en gåtur langs Dhanmondi sø for at besøge Bangabandhu Sheikh Mujib Muséet, der er dedikeret til den første premierminister i Bangladesh, som sammen med store dele af sin familie i 1975 ved et attentat blev myrdet her i huset. Den ældste datter, Sheikh Hassina, læste på det tidspunkt i udlandet og overlevede derfor attentatet. Hun er nuværende premierminister i Bangladesh. Stedet har stor betydning for den nationale selvforståelse, og Sheikh Mujibur anses af mange som symbolet på det selvstændige Bangladesh.

Efter besøget fortsætter I til et par af Dhanmondis mange fine gallerier. Jeres guide vil bl.a. vise jer DRIK Gallery, som har skiftende udstillinger af fotokunst og er del af en af de mest progressive NGO’er i landet. Patshala, som NGO’en hedder, arbejder med fotojournalistik, ulands-journalistik og underviser i fotokunst samt formidling. I skal også opleve Benghal Gallery for Fine Arts, som huser skiftende udstillinger af nogle af de bedste moderne kunstnere i Bangladesh og også har en dejlig café med god kaffe på terrassen. Kunstscenen i Bangladesh er utrolig progressiv – nytænkende og levende med mange store internationale navne og en helt berettiget berømmelse.

Om eftermiddagen fortsætter I til Liberation Museum, som ligger i en lille villa og viser frihedskampen og løsrivelsen fra Pakistan, både fra personlig og politisk vinkel. Da Bangladesh i 1971 opnåede selvstændighed fra Pakistan, skete det efter en blodig og ulige kamp, som primært blev udkæmpet af bønder og guerillasoldater med base i flygtningelejre på den indiske side af grænsen. Parlamentsbygningen Jatiyo Sangshad Bhaban ligger i sin helt egen bydel, Sheer-E-Bangla. Området er designet af den verdensberømte amerikanske arkitekt Louis Kahn, der er en af det 20. århundredes største og mest indflydelsesrige arkitekter inden for modernistisk arkitektur. Hans værker er monumentale med en dyb respekt for omgivelserne, og parlamentsbygningen Jatiyo Sangshad betragtes som hans opus magnum. Oprindeligt blev byggeriet startet i 1961 og var tænkt som parlament for både øst- og vestpakistan. Efter borgerkrigen blev byggeriet af Jatiyo Sangshad Bhaban og Sheer-e-Bangla færdiggjort som symbol på den helt nye stat.
Området er det største parlaments- og regeringsområde i verden og huser ud over parlamentet et hospital, boliger og spisesal for parlamentsmedlemmerne. Bygningerne er præget af en leg med materialer, geometriske former og elementer som vand og lys. Et overvældende og ganske specielt byggeri, som I kan opleve på nærmeste hold. Det kræver en speciel invitation fra et parlamentsmedlem at besøge det indvendige af bygningen, men er dette et stort ønske hos jer, eller har I speciel interesse i arkitektur, så lad os det vide, så vi kan prøve at hjælpe jer med en tilladelse. Inden I vender tilbage og overnatter på jeres hotel, skal I opleve områderne Gulshan og Banani, de moderne og relativt rige bydele med ambassadekvartér, de gode caféer og dyre butikker.

5. DAG Dhaka - Sylhet: i farvestrålende cykelrickshaws oplever i Sylhet

Efter morgenmad på jeres hotel bliver I hentet og kørt til stationen, hvorfra I med tog skal rejse videre til Sylhet. Turen går gennem grønne rismarker og giver jer rig lejlighed til at stifte bekendtskab med den alsidige geografi, som er så typisk for Bangladesh. I ankommer til Sylhet midt på eftermiddagen og køres til jeres hotel, hvor I checker ind og får lidt tid til at slappe af. Om eftermiddagen kommer jeres guide til hotellet og tager jer med ud i byen. I skal besøge et livligt lokalt marked, en moské og Hazrat Shah Jalals flotte gravmonument. Hazrat Shah Jalal var en kendt sufihelgen og en national berømthed i Bangladesh, fordi han bragte islan til Sylhet i 1300-tallet. I øvrigt foregår en del af jeres tur rundt i byen, naturligvis med en af de utallige og meget farvestrålende cykelrickshaws, så I rigtig får afprøvet det populære transportmiddel, som døgnet rundt bringer bangladesherne fra punkt A til punkt B. Der er overnatning på jeres hotel.

6. DAG Sylhet – Jaflong: vidererejse mod teplantager og vandfald

I dag fortsætter jeres rejse til Jaflong, der ligger ved foden af Meghalay bjergene. Området er utroligt smukt og præget af teplantager og storslåede vandfald, ligesom det er kendt som det største klippeområde i det ellers så mudderrige Bangladesh. Piyainfloden er en af hovedattraktionerne i dette område. Den har sit udspring i Indien og flyder videre ind i Bangladesh, og ikke kun vand men også sten driver med floden. I vil således kunne se mange hundrede både, hvorfra folk er i gang med at opsamle sten i alle former, farver og størrelser. Sand og sten har gjort vandet i Piyainfloden krystalklart, og det er et flot syn at stirre ned i dybderne. I området vil I også kunne møde Khasia stammen, der lever langt inde i regnskoven i små landsbyer, der er bygget på bakketoppe. Khasia stammen ernærer sig bl.a. ved at dyrke betelblade, som de sælger på markederne i Srimangal. I indkvarteres og overnatter på et hotel i Jaflong.

7. DAG Jaflong - Srimongal: temarker og ananasplantager

Efter morgenmaden hentes I på jeres hotel og køres videre til Srimongal, også kaldet ”tehovedstaden”. Byen ligger kun ganske få kilometer fra den indiske grænse og er omgivet af temarker. ”The Tea Gardens” er områdets kælenavn, og tilnavnet beskriver på bedste vis det smukke grønne landskab, der overalt prydes af tebuskenes grønne farve og af ananasplantager – begge så langt øjet rækker. Faktisk udgør de blide bakker et nærmest rekreativt område med en fred og ro, som står i skærende kontrast til byernes hektiske tempo. Ved ankomsten til Srimongal indkvarteres I hos Shamsul, som driver et fint lille eco gæstehus i en citronlund, hvor flere af hytterne ligger lige ned til den lille bæk, der løber gennem baghaven.

8. DAG Srimongal - Lawachara National Park: besøg i naturreservat

Dagen i dag står i trekkingens tegn. Om morgenen hentes I på jeres eco homestay og skal besøge et af landets mest velbevarede naturreservater, Lawachara National Park, der ligger ca. 8 kilometer uden for byen. Nationalparken er især kendt for de meget kontaktsøgende og talende Gibbon-aber, ligesom der er et stort udvalg af fuglearter og også et meget spændende og varieret udpluk af verdens mange forskellige orkidéarter. Mange af naturens flotte fotominder kan snappes her, men vær opmærksom på ikke at fotografere løs uden tilladelse, når I befinder jer i små landsbyer. Under jeres vandring ad stierne langs de frodige terrasser fyldt med tebuske vil I også se de lokale plukke bladene, ligesom I møder dem med deres lærredssække over skuldrene på vej til og fra arbejde. Dagen i naturen er en lise for sjælen. Overnatning hos Shamsul.

9. DAG Srimongal - Dhaka: tilbage til Dhaka

Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres eco resort og kørt til stationen, hvorfra I tager toget tilbage til Dhaka. Ved ankomst til Dhaka indkvarteres I på et hotel nær lufthavnen.

10. DAG Afrejse Dhaka - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

eyJtYXBfb3B0aW9ucyI6eyJjZW50ZXJfbGF0IjoiMjMuODEwMzMyIiwiY2VudGVyX2xuZyI6IjkwLjQxMjUxODA5OTk5OTk0Iiwiem9vbSI6NywibWFwX3R5cGVfaWQiOiJURVJSQUlOIiwiZml0X2JvdW5kcyI6ZmFsc2UsImRyYWdnYWJsZSI6dHJ1ZSwic2Nyb2xsX3doZWVsIjp0cnVlLCJkaXNwbGF5XzQ1X2ltYWdlcnkiOiIiLCJtYXJrZXJfZGVmYXVsdF9pY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL2dyYWNldG91cnMuY29tXC93cC1jb250ZW50XC91cGxvYWRzXC8yMDE4XC8wM1wvZ2FuZXNoYS0xNjEwMDJfNjQwLTUucG5nIiwiaW5mb3dpbmRvd19zZXR0aW5nIjoiIiwiaW5mb3dpbmRvd19ib3VuY2VfYW5pbWF0aW9uIjoiIiwiaW5mb3dpbmRvd19kcm9wX2FuaW1hdGlvbiI6ZmFsc2UsImNsb3NlX2luZm93aW5kb3dfb25fbWFwX2NsaWNrIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19za2luIjoiIiwiZGVmYXVsdF9pbmZvd2luZG93X29wZW4iOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X29wZW5fZXZlbnQiOiJjbGljayIsImZ1bGxfc2NyZWVuX2NvbnRyb2wiOnRydWUsInNlYXJjaF9jb250cm9sIjp0cnVlLCJ6b29tX2NvbnRyb2wiOnRydWUsIm1hcF90eXBlX2NvbnRyb2wiOnRydWUsInN0cmVldF92aWV3X2NvbnRyb2wiOnRydWUsImZ1bGxfc2NyZWVuX2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfUklHSFQiLCJzZWFyY2hfY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9MRUZUIiwiem9vbV9jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX0xFRlQiLCJtYXBfdHlwZV9jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX1JJR0hUIiwibWFwX3R5cGVfY29udHJvbF9zdHlsZSI6IkhPUklaT05UQUxfQkFSIiwic3RyZWV0X3ZpZXdfY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9MRUZUIiwibWFwX2NvbnRyb2wiOnRydWUsIm1hcF9jb250cm9sX3NldHRpbmdzIjpmYWxzZSwibWFwX3pvb21fYWZ0ZXJfc2VhcmNoIjo2LCJ3aWR0aCI6IiIsImhlaWdodCI6IjQwMCJ9LCJwbGFjZXMiOlt7ImlkIjoiMTIiLCJ0aXRsZSI6IkRoYWthIiwiYWRkcmVzcyI6IkRoYWthLCBCYW5nbGFkZXNoIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IkRoYWthIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjIzLjgxMDMzMiIsImxuZyI6IjkwLjQxMjUxODA5OTk5OTk0IiwiY2l0eSI6IkRoYWthIiwic3RhdGUiOiJEaGFrYSBEaXZpc2lvbiIsImNvdW50cnkiOiJCYW5nbGFkZXNoIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiMjQiLCJ0aXRsZSI6IlN5bGhldCIsImFkZHJlc3MiOiJTeWxoZXQsIEJhbmdsYWRlc2giLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiU3lsaGV0IiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjI0Ljg5NDkyOTQiLCJsbmciOiI5MS44Njg3MDYyOTk5OTk5OSIsImNpdHkiOiJTeWxoZXQiLCJzdGF0ZSI6IlN5bGhldCBEaXZpc2lvbiIsImNvdW50cnkiOiJCYW5nbGFkZXNoIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiMjUiLCJ0aXRsZSI6IkphZmxvbmciLCJhZGRyZXNzIjoiSmFmbG9uZywgQmFuZ2xhZGVzaCIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiJKYWZsb25nIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjI1LjE3MDczOTIiLCJsbmciOiI5Mi4wMTY0MDg1OTk5OTk5OCIsImNpdHkiOiJKYWZsb25nIiwic3RhdGUiOiJTeWxoZXQgRGl2aXNpb24iLCJjb3VudHJ5IjoiQmFuZ2xhZGVzaCIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IiIsImRyYWdnYWJsZSI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfZGVmYXVsdF9vcGVuIjpmYWxzZSwiYW5pbWF0aW9uIjoiQk9VTkNFIiwiaW5mb3dpbmRvd19kaXNhYmxlIjp0cnVlLCJ6b29tIjo1LCJleHRyYV9maWVsZHMiOiIifSwiY2F0ZWdvcmllcyI6W10sImN1c3RvbV9maWx0ZXJzIjoiIn0seyJpZCI6IjI2IiwidGl0bGUiOiJTcmltb25nYWwiLCJhZGRyZXNzIjoiU3JpbWFuZ2FsLCBCYW5nbGFkZXNoIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IlNyaW1vbmdhbCIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJsYXQiOiIyNC4zMDY1MTkzIiwibG5nIjoiOTEuNzI5NTUwMzAwMDAwMDMiLCJjaXR5IjoiU3JlZW1hbmdhbCIsInN0YXRlIjoiU3lsaGV0IERpdmlzaW9uIiwiY291bnRyeSI6IkJhbmdsYWRlc2giLCJvbmNsaWNrX2FjdGlvbiI6Im1hcmtlciIsInJlZGlyZWN0X2N1c3RvbV9saW5rIjoiIiwibWFya2VyX2ltYWdlIjoiIiwib3Blbl9uZXdfdGFiIjoieWVzIiwicG9zdGFsX2NvZGUiOiIiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOltdLCJjdXN0b21fZmlsdGVycyI6IiJ9LHsiaWQiOiIyNyIsInRpdGxlIjoiTGF3YWNoYXJhIE5hdGlvbmFsIFBhcmsiLCJhZGRyZXNzIjoiTGF3YWNoYXJhIE5hdGlvbmFsIFBhcmssIFNyZWVtYW5nYWwgLSBCaGFudWdhY2ggUmQsIEthbWFsZ2FuaiwgQmFuZ2xhZGVzaCIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiJMYXdhY2hhcmEgTmF0aW9uYWwgUGFyayIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJsYXQiOiIyNC4zNDE0MDMxIiwibG5nIjoiOTEuNzk3NzY0NzAwMDAwMDIiLCJjaXR5IjoiS2FtYWxnYW5qIiwic3RhdGUiOiJTeWxoZXQgRGl2aXNpb24iLCJjb3VudHJ5IjoiQmFuZ2xhZGVzaCIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IjMyMjAiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOltdLCJjdXN0b21fZmlsdGVycyI6IiJ9XSwic3R5bGVzIjoiIiwibGlzdGluZyI6IiIsIm1hcmtlcl9jbHVzdGVyIjoiIiwibWFwX3Byb3BlcnR5Ijp7Im1hcF9pZCI6IjkiLCJkZWJ1Z19tb2RlIjpmYWxzZX19

PRIS

17.300 kr. for 10 dage
All inclusive

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

  • Fly København – Dhaka t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
  • Ophold i delt dobbeltværelse med helpension
  • Al transport i Bangladesh med bil, tog, færge
  • Alle udflugter og sightseeingture med assistance fra engelsktalende guide & inkl. entreer
  • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
  • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh