Tamil Nadu og Trankebar - en tur med fokus på arkitektur og kultur

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

TAMIL NADU OG TRANKEBAR – med tog gennem kolonitiden

0
Indien
Fra20.600 kr.
Indien
Fra20.600 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6864

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

15 dage
Året rundt
København
Chennai, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

En togtur gennem Tamil Nadus støvede røde sletter er en tidslomme, og her kan du genopleve den del af historien, der udspillede sig langs Coromandelkysten og som Danmark også tog del i. I vil også se et par af Sydindiens mest grandiose templer og besøge en berømt stenhuggerby, hvor det fine gamle kunsthåndværk fra tidligere århundreder er bevaret.

LÆS MERE

Og skulle det blive lidt for støvet med historie, templer og stenhuggeri, kan du slappe lidt af på stranden og tage en forfriskende dukkert i Den bengalske Bugt.
I begynder i den tidligere engelske koloniby Chennai, der før hed Madras. Her står I på toget og kører turen ned gennem Tamil Nadus farverige landskab til tempelbyen Madurai.

I skal også besøge det store levende og aktive Menakshee tempel, hvor guderne hver aften bliver lagt i seng med musik og bønner, og hvor I kan ofre de store hvide lotusblomster til gudinden.

Turen fortsætter østpå til Tanjore, hvor Maharajaen i sin tid gav danskerne tilladelse til at anlægge deres egen handelsstation ved kysten. Efter nogle dage med tempelbesøg og et unikt indblik i den lokale bronzestøbertradition fortsætter I til denne handelsstation, der blev kendt som den tidligere danske koloni Trankebar.

Her har ivrige kræfter gennem de seneste årtier renoveret fortet og mange af de gamle bygninger med stor omhu for at bevare dette stykke Danmarkshistorie for eftertiden. I fortsætter op langs kysten til den franske koloni, Pondicherry, hvor der stadig brygges en forrygende café au lait og hvor historien i romanen ”Life of Pi” tog sin begyndelse.

Turen afsluttes i Mahabalipuram, som er en meget speciel lille fiskerlandsby med et utal af stenhuggerværksteder og masser af muligheder for sightseeing. De smukke historiske templer med de overdådige skulpturer er på Verdensarvslisten og bør ses, og endelig kan man slappe lidt af med en mini-strandferie.

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGChennai: ankomst til Chennai, hvor I modtages og køres til jeres hotel

Efter indkvartering tages I med på bytur i Chennai. Chennai (tidligere Madras) er centrum for den særlige sydindiske kultur og hovedstad i delstaten Tamil Nadu – tamilernes oprindelige land. Byen er vokset frem omkring Fort St. George, der er en gammel britisk fæstning grundlagt i 1639 af Det Britiske Ostindiske Kompagni. Inden for voldene ligger St. Mary’s Church – den ældste anglikanske kirke i Asien. Byen har imidlertid langt ældre forløbere som eksempelvis portugisiske San Thome, hvor apostlen St. Thomas efter sigende ligger begravet, og tempelbyen Mylapore med rødder tilbage til oldtiden. Chennai er kendt for The Marina, byens lange skønne sandstrand.

3. DAGChennai - Madurai: vidererejse mod Tamil Nadus ældste by

Tidlig morgen bliver I hentet og kørt til stationen, hvor I tager toget til Madurai. Ved ankomsten til Madurai bliver der taget godt imod jer, og I bliver indkvarteret på et godt og centralt beliggende hotel, der ligger tæt ved templet Sri Menakshee. Madurai er Tamil Nadus ældste by, og legenden beretter, at gudernes konge Indra for at vise sin hengivenhed mod Shiva opførte dels et tempel til hans ære og dels en lotusformet by omkring templet. På indvielsesdagen velsignede guden Shiva alle med Mathuram – den guddommelige nektar. Deraf navnet Madhurapuri – Madurai. Om aftenen besøger I tempelkomplekset for at overvære de spændende ceremonier, der finder sted, når solen er gået ned. Tempelmusikere sidder på gulvet i en af de store haller, og tilhørere sidder på en forhøjning ved søjlerne. En tempelelefant leder en procession, der følges af en mennesketrukket vogn med et stort fabeldyr overtrukket med sølv og dekoreret med blomsterkranse. Brahmanerne modtager offergaver, og processionen bevæger sig med musikken gennem templet.

4. DAG Madurai: tempel- og bazarbesøg

Templet er nærmest en by i sig selv og udgør en labyrint af haller, basarer og bedesteder. De imponerende tempeltårne er udsmykket med et mylder af farvestrålende mytologiske figurer, og kort sagt er det kolossale tempelkompleks i Madurai virkelig et besøg værd. Indgangen til templet foregår gennem de meget høje og rigt udsmykkede porttårne, der er malet i stærke farver. Templet kaldes Menakshee templet, fordi det er indviet til gudinden Menakshee og hendes gemal Shiva. Skarer af pilgrimme og den travle tempelbasar gør templet til et sydende mylder, og ved den nordlige port kan man lade sig kronrage for siden hen at skænke lokkerne til gudinden Parvati, få lagt horoskop eller læst hænder.

Andre seværdigheder i Maduari er fyrstepaladset Tirumalai Nayak og den kunstige tempelsø. Madurai rummer også spændende og farverige markedspladser med grøntsager, krydderier, ris, frugt, blomster og tørrede fisk – og om morgenen også kød. Her er det spændende at gå rundt og kigge, se på al den handel, der finder sted, og ikke mindst at dufte til krydderierne. Men inden besøget i templet tager vi jer med på en ganske særlig bytur – en tre timers tur med cykelrickshaw gennem byens smalle gader og stræder.

Farverne og duftene efterlader varige indtryk, ligesom stemningen i og omkring templet er præget af den autencitet og traditionsrige måde, hinduismen udfolder sig på.

5. DAGMadurai - Trichy - Tanjore: vidererejse mod endnu flere storslåede templer

I bliver kørt til Tanjore og kan undervejs besøge Rock Fort i Trichy, hvor en tur op ad de stejle trapper, hugget ud i klippen, belønnes med en storslået udsigt over byen. Fra Trichy går turen videre til Tanjore. Hele området omkring Tanjore er fyldt med templer, de fleste bygget under Choladynastiet, der regerede i Tamil Nadu fra det 9. – 12. århundrede og havde Tanjore som deres hovedstad. Tanjoreområdet er også hjemsted for dansen Bharata Natyam, der er en af de ældste danseformer i Sydindien. Her ved Tanjore skal I bo lidt uden for byen i landlige omgivelser ved Cauvery floden.

6. DAGTanjore: bytur og tempelbesøg

I begynder dagen med et besøg i Brihadeeswarar templet bygget omkring år 1010 af Rajaraja. Han var kendt som tilbeder af Shiva, og det fortælles, at Rajaraja led af spedalskhed, og at kuren for at komme af med sygdommen var at bygge et kæmpe tempel til Shiva. Det gjorde han – og da han badede i tempeldammen, blev han rask! Templet er på UNESCOs Verdensarvsliste over bevaringsværdige bygninger og er et fantastisk eksempel på den dravidiske tempelarkitektur – også for dem, der kan blive en anelse tempeltrætte! Efter jeres oplevelser i Brihadeeswarar templet skal I besøge fyrstens efterfølgere, der laver de fascinerende Tanjoremalerier. Også den imponerende samling af bronzeskulpturer ved paladset venter på jer. Eftermiddagen har I fri og kan bruge, som I lyster.

7. DAGTanjore: besøg hos familie der arbejder med bronzestøbning

I dag skal I opleve en helt speciel kunstart blive udført. Bhaskaran er syvende generation af bronzeskulptører i Tanjore og praktiserer ”lost wax” metoden, hvor den endelige støbning fremkommer ved, at man smelter en voksmodel ud af en form og erstatter den med flydende bronze. Tanjore er hovedområdet for bronzestøbning i Indien og skulptørerne, der praktiserer bronzestøbning, er kendt for deres kunst over hele verden. Metoden, de bruger til deres bronzeafstøbninger, kaldes som sagt for ”the lost wax method” og har gennem generationer været benyttet i arbejdet med bronzestøbninger. Metoden består af fem trin, hvor håndværkerne først laver en skulptur af voks. Voksen fra bier bliver mikset med harpiks og varmet op, så det bliver en ensartet masse. Når massen er afkølet, bliver figuren bygget op med voks stykke for stykke. På denne måde er det muligt at få selv de mindste detaljer og ornamenteringer med i den kommende figur. Det næste trin er at dække voksfiguren med ler. Leret smøres rundt om hele figuren, så der ikke efterlades sprækker eller huller.

Herefter skal figuren stå en uge i solen. Næste trin er at fjerne voksen. Dette gøres ved at varme figuren over åben ild og hælde voksen ud. Voksen bliver opsamlet og kan herefter genanvendes. Før bronzen lægges på, bliver lerfiguren gravet ned i jorden. Dette bliver gjort for at gøre figuren stabil, så den er klar til bronzen. I støbeprocessen er der lavet små huller i lerfiguren, så luften kan komme ud. Bronzen hældes nu i og skal størkne i jorden i 24 timer. Herefter bliver leret fjernet med en hammer. Traditionel bronze indeholder både zink, kobber, tin, sølv og guld, men i dag indeholder bronzen kun guld i blandingen, hvis dette er bestilt af køberen – ellers er det for dyrt. De religiøse bronzestatuer er nøje afstemt efter inskriptioner i palmeblade, der går tilbage til Choladynastiet (ca. 850 – ca. 1200). I disse inskriptioner er kroppen inddelt i ni stykker fra hovedet til tæerne. Som det sidste trin i processen bliver den ubearbejdede figur nu renset og poleret, og alle de fine udskæringer på hænder, fødder og i ansigtet bliver synlige. Hvordan den endelige figur kommer til at fremstå afgøres altså allerede i første trin, hvor skulptørerne former figuren med voks. Jeres eftermiddag er fri.

8. DAGTanjore - Kumbakonam/ Dharasuram - Trankebar: vidererejse mod Trankebar

Undervejs til Trankebar besøger I Kumbakonam/Darasuram med et meget interessant lille tempel. Lige overfor ligger en gade med silkevævere. Byen er faktisk bl.a. kendt for silkevævning, hvor væverne bruger den specielle jacquard silketeknik, som vi i Danmark kender fra fremstillingen af damaskduge. Besøg familien Savrasthra, som gennem flere generationer har beskæftiget sig med denne klassiske disciplin, og oplev dem arbejde ved vævene, når de fremstiller de smukke og fem meter lange silkesarier. Lige over middag ankommer I til Trankebar, hvor I indkvarteres på et hyggeligt hotel.

9. DAG Trankebar: dagen fri til på egen hånd at udforske den gamle danske handelsstation

I kan tage en tur ned ad Kongensgade til det store og flotte Dansborg Fort, der blev bygget i 1620 af admiral Ove Gjedde. Besøg den smukke Jerusalem Kirke opført i 1718 og den nyrestaurerede Nygades Kirkegård.

10. DAGTrankebar - Pondicherry: I fortsætter mod tidligere fransk koloni

I oldtiden var Pondicherry hovedsæde for vedisk kultur og hjemby for helgenen Agastya, som siges at være den første, der bragte den vediske religion til Sydindien. I dag er byen også verdenskendt for yogacentre og Sri Aurobindo Ashram. I bliver indkvarteret på et fint lille hotel, som er indrettet i den tidligere franske borgmestervilla.

11. DAGPondicherry: by- og shoppingtur

Efter morgenmaden kan I besøge Auroville, der efter grundlæggernes hensigt skal danne ramme om et internationalt futuristisk idealsamfund. Stedet har den enorme meditationskuppen Matri Mandir som centrum.
Eftermiddagen er på egen hånd, så brug tiden på at nyde den fine stemning. Tag en tur ned ad boulevarden og fald i staver over udsynet over Den bengalske Bugt.

12. DAGPondicherry - Mahabalipuram: I kører den smukke tur langs kysten til en af Indiens bedste strande

Videre fra Pondicherry til Mahabalipuram, der har Indiens bedste badesteder med kilometerlange brede strande. Byen har en helt speciel stemning med små hyggelige restauranter, mange og gode shoppingmuligheder, farverige fiskerbåde og et utal af stenhuggerværksteder. Samtidig er stedet fyldt med spændende templer, der vidner om dengang, Mahabalipuram var stedet for store religiøse begivenheder. Besøg også de smukke strandtempler, der blev bygget af de første tamilske konger og se det store klipperelief i nærheden af Vishnutemplet, der fortæller om dengang, Ganges blev født. Navnet på dette fascinerende kunstværk er faktisk “Ganges Fødsel” – et gigantisk motiv, der fylder en hel klippevæg med et mylder af figurer. I skal bo lidt uden for byen – og lige ud til stranden.

13. - 14. DAGMahabalipuram: dagene til afslapning

Dagene er jeres egne og kan bruges på afslapning og på at lade jeres indtryk fra rejsen bundfælde sig. Vil I gerne på udflugter, er der masser af spændende steder i omegnen. Vi kan anbefale f.eks. Kancheepuram, der er den sydligst beliggende af de syv hellige byer for hinduer og et levende museum for ortodoks brahminsk livsstil. I det 6. og 7. århundrede var Kancheepuram sæde for Pallavafyrsterne, der brugte Mahabalipuram som havneby. De vældige labyrintagtige templer er hele byer i sig selv. I kan besøge nogle af de mest berømte. Det gælder først og fremmest Ekambareswarar med den 59 meter høje gopuram (porttårn), hvorfra man har en storslået udsigt over tempelkomplekset og Kancheepuram by. I kan også opleve templerne Vaikuntha Perumal og Kailashanath fra det 8. århundrede, der er bygget i tidlig dravidisk stil. Siden oldtiden har området også været center for silkehåndværk. Er I interesseret i krybdyr, er et besøg på krokodilleforskningscentret så absolut et must. Her tapper Nirulafolket giften fra slanger for at anvende den i medicinalindustrien.

15. DAGAfrejse Chennai - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

20.600 kr. for 15 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Chennai t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Ophold på gode turistklasse hoteller
 • Morgenmad i forbindelse med overnatningerne undtagen i Tanjore og Mahabalipuram
 • Al transport i egen bil med chauffør 
 • Togbillet Chennai – Madurai
 • Sightseeingture inklusiv entréer
 • Lokal engelsktalende guide i Madurai og Tanjore
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh